Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (0 μέλη και 72 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτη που ηταν τελευταια φιλε; :think: κατεχακη;

enas11

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
16
Like
9
Πόντοι
10
η μαρθα που ειναι αυτο το διαστημα ξερει κανεις;για κανα κουλουρακι;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Χαχαχα γάμησες!

Παιδιά το μουνάκι στην 26ης είναι όντως πολύ ομορφούλι, αλλά έχει πάρει κακή κριτική συμπεριφοράς, εγώ παρ'όλα αυτά σκέφτομαι απόψε να το δοκιμάσω. Το έχει πάρει κανείς αλλός να μας πει σχόλια?
έχω ανεβάσει κριτική συναγωνιστή.οντως μούναρος αλλά πολύ αβγαλτη...

miden

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
προχθές αν και δε ψηνόμουν κατεληξα βαρδάρη σε ενα στη προμηθέους, ή 14 ή 16. Μέσα μια αδύνατη ξανθια με πολύ όμορφο βυζί. Στο δωμάτιο ότι ναναι. Μην με πιάνεις, μη με γλείφεις, μη με γαμας γενικά και παράλληλα τρελή λογοδιάρροια.
οτι ναναι καταστάσεις γενικά, μου πε οτι τη λένε τζίνα αλλα δεν εχω δει να τη μνημονεύει κάποιος συνάδελφος.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
προχθές αν και δε ψηνόμουν κατεληξα βαρδάρη σε ενα στη προμηθέους, ή 14 ή 16. Μέσα μια αδύνατη ξανθια με πολύ όμορφο βυζί. Στο δωμάτιο ότι ναναι. Μην με πιάνεις, μη με γλείφεις, μη με γαμας γενικά και παράλληλα τρελή λογοδιάρροια.
οτι ναναι καταστάσεις γενικά, μου πε οτι τη λένε τζίνα αλλα δεν εχω δει να τη μνημονεύει κάποιος συνάδελφος.
προφανως ειναι καινουρια και δεν την εχει παρει κανενας,ευχαριστουμε παντως για την πληροφορια...θα την βαλω και στο αλλο θρεντ που εχουμε εφοσον η γκομενα δεν ηταν καλη στην δουλεια της....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Παιδιά το μουνάκι στην 26ης είναι όντως πολύ ομορφούλι

Οντως συμφωνω χθες αργα περασα και μπηκα τελικα, εγραψα κριτικη.
Ωραιο μωρο περιμενεις περισοτερα απο τετοιες κοπελες.
Αλλα...καταληγουν να τις προτημαμε μονο για ξεπετες!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πρωινη αναφορα απο το μετωπο
κωλετη αφρουλα
ρουλια τατιανα
ερως16 μονικα
καζα αμορε τζενη
ερημιτου κλαουντια
λα φαμ η μαρια η τσεχα-σλοβακα(;)
ΑΝΔΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4 θα ειναι η ρενατα ,δεν ειχε παει ακομα..
ματζαρου κλειστα ακομη
φριξου ακομη κλειστα επισης...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ξεχασα το 26ης οκτωβριου η σαμπρινα η μελαχρινη....

Επισκέπτης
Αυτή που λέτε με τα όμορφα βυζιά παίζει να είναι αρκετά παλιά στον Βαρδάρη, αν είναι αυτή που νομίζω λοιπόν, μια με βαριά φωνή, είναι πολύ πατ κιούτ και ντεκαβλέ μέσα στο δωμάτιο. Το βυζί της όντως όμως είναι πανέμορφο.

Ελπίζω πάντως να είναι κάποια άλλη καινούργια..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αυτή που λέτε με τα όμορφα βυζιά παίζει να είναι αρκετά παλιά στον Βαρδάρη, αν είναι αυτή που νομίζω λοιπόν, μια με βαριά φωνή, είναι πολύ πατ κιούτ και ντεκαβλέ μέσα στο δωμάτιο. Το βυζί της όντως όμως είναι πανέμορφο.

Ελπίζω πάντως να είναι κάποια άλλη καινούργια..
για την 26ης οκτωβριου λες;την βραδινη;α μαλλον καταλαβα λες την αλλη προμηθεως οκ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οντως συμφωνω χθες αργα περασα και μπηκα τελικα, εγραψα κριτικη.
Ωραιο μωρο περιμενεις περισοτερα απο τετοιες κοπελες.
Αλλα...καταληγουν να τις προτημαμε μονο για ξεπετες!
καλημερα ειδα την κριτικη σου καραμαν,αν αξιζει οντως εμφανισιακα εστω να την εχουμε στα υποψην,ισως αξιζει...εστω και μια δοκιμη...αν και δυσκολο να παω νυχτα...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλημερα σε ολα τα παιδια...εχω χασει πολλα επεισοδια απο το μετωπο( ελειπα στο βερολινο),οποτε προτεινετε καμμια busty γκομενα να παω να ξεφωρτωσω,γιατι δεν αντεχω αλλο....gl κ λοιποι παλιοι στο βερολινο παιζουν απιστευτες πουτανες τουλαχιστον εμφανισιακα.στυλ pamela anderson σε ξανθια/μελαχροινη εκδοση,δυστηχως δεν μπορουσα να τις πιασω κουβεντα εκει στην πιατσα γιατι συνοδευομουνα απο παρεα.... :headbang: :headbang: :headbang:οποτε δεν εχω καμμια πληροφορια για ταριφα κτλ.... :'( :'(

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
καλημερα ειδα την κριτικη σου καραμαν,αν αξιζει οντως εμφανισιακα εστω να την εχουμε στα υποψην,ισως αξιζει...εστω και μια δοκιμη...αν και δυσκολο να παω νυχτα...

Ναι φιλε μονο για μια φορα αξιζει να γαμισεις ενα τετοιο φυσηκα εαν το ευχαρηστηθεις.
Εγω δε το ευχαρηστηθηκα ισως απο κουραση δεν ξερω και για αυτο λεω να το ξαναεπισκευτω καποια στιγμη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλημερα σε ολα τα παιδια...εχω χασει πολλα επεισοδια απο το μετωπο( ελειπα στο βερολινο),οποτε προτεινετε καμμια busty γκομενα να παω να ξεφωρτωσω,γιατι δεν αντεχω αλλο....gl κ λοιποι παλιοι στο βερολινο παιζουν απιστευτες πουτανες τουλαχιστον εμφανισιακα.στυλ pamela anderson σε ξανθια/μελαχροινη εκδοση,δυστηχως δεν μπορουσα να τις πιασω κουβεντα εκει στην πιατσα γιατι συνοδευομουνα απο παρεα.... :headbang: :headbang: :headbang:οποτε δεν εχω καμμια πληροφορια για ταριφα κτλ.... :'( :'(
καλημερα φιλε καλα εισαι;εχει φοβερα μουνια εξω φιλε....οντως.για busty τωρα ποια να σου πω δεν πας στην δαναη με ενα 30 αρι καλη ειναι...αφρουλα παιζει σημερα επισης ...για σαρα απο ματζαρου ξερουμε ποτε γυριζει τιποτα;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ντιμιτς ξεχασα ρε συ...ημουν λαρισα το σ-κ για κατι βαφτισια και πηγα βιλα εροτικα...δες το θρεντ λαρισα....ειχε μια καλη ρωσιδουλα τατιανα...επισης δοκιμασα την προηγουμενη βδομαδα την σαμπρινα απο λαφαμ και την λαουρα απο ερως 16 δες τις κριτικες...αν θες...για σημερα εχω παραπανω αναφορα ποιες παιζουν μυλο μονο ομως για πρωινη βαρδια...η δαναη ειναι προμηθεως 25 βαρδαρη,καλη ειναι με μεγαλα βυζια και κωλαρα...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
gl ξερεις ρε φιλε τιποτα καλο για να ερχεται σπιτι?
ξερεις τι εννοω,οχι κανενα city tour κατι πιο οικονομικο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω ξερω αλλα δε σε λεω γιατι δε μερω ρωτησες.....
ρε συ,παναθεμα σε εισαι κ παλιος,οχι δημοσια τετοιες ερωτησεις,θα σκασουμε ολοι οι νεοι κ θα ρωτανε το ιδιο πραγμα κ ειναι κ σε ασχετο θρεντ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειλικρινα οχι φιλε,αν ειχα θα σου στελνα πμ... ;)δεν ασχοληθηκα ποτε με το να φερω σπιτι κατι γιατι δεν μπορω....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ντιμιτς ξεχασα ρε συ...ημουν λαρισα το σ-κ για κατι βαφτισια και πηγα βιλα εροτικα...δες το θρεντ λαρισα....ειχε μια καλη ρωσιδουλα τατιανα...επισης δοκιμασα την προηγουμενη βδομαδα την σαμπρινα απο λαφαμ και την λαουρα απο ερως 16 δες τις κριτικες...αν θες...για σημερα εχω παραπανω αναφορα ποιες παιζουν μυλο μονο ομως για πρωινη βαρδια...η δαναη ειναι προμηθεως 25 βαρδαρη,καλη ειναι με μεγαλα βυζια και κωλαρα...
gl thanx ρε man κ γω για δαναη η αφρο σκεφτομουνα.....θελω να γευτω βυζαρες.....διαβασα τις κριτικες σου για το villa erotica ( παντα κατατοπιστικος!),θα το επισκευτω συντομα......παντως πολυ μουναρες οι γερμανιδες (οχι ολες)............. :cum: :cum: :cum: :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom