You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (0 μέλη και 72 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειναι νικηφορου ουρανου 26 βραδυ...η μαρθα που ειναι αυτο το διαστημα ξερει κανεις;για κανα κουλουρακι;
έχω ανεβάσει κριτική συναγωνιστή.οντως μούναρος αλλά πολύ αβγαλτη...Χαχαχα γάμησες!
Παιδιά το μουνάκι στην 26ης είναι όντως πολύ ομορφούλι, αλλά έχει πάρει κακή κριτική συμπεριφοράς, εγώ παρ'όλα αυτά σκέφτομαι απόψε να το δοκιμάσω. Το έχει πάρει κανείς αλλός να μας πει σχόλια?
προχθές αν και δε ψηνόμουν κατεληξα βαρδάρη σε ενα στη προμηθέους, ή 14 ή 16. Μέσα μια αδύνατη ξανθια με πολύ όμορφο βυζί. Στο δωμάτιο ότι ναναι. Μην με πιάνεις, μη με γλείφεις, μη με γαμας γενικά και παράλληλα τρελή λογοδιάρροια.
οτι ναναι καταστάσεις γενικά, μου πε οτι τη λένε τζίνα αλλα δεν εχω δει να τη μνημονεύει κάποιος συνάδελφος.
οτι ναναι καταστάσεις γενικά, μου πε οτι τη λένε τζίνα αλλα δεν εχω δει να τη μνημονεύει κάποιος συνάδελφος.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
προφανως ειναι καινουρια και δεν την εχει παρει κανενας,ευχαριστουμε παντως για την πληροφορια...θα την βαλω και στο αλλο θρεντ που εχουμε εφοσον η γκομενα δεν ηταν καλη στην δουλεια της....προχθές αν και δε ψηνόμουν κατεληξα βαρδάρη σε ενα στη προμηθέους, ή 14 ή 16. Μέσα μια αδύνατη ξανθια με πολύ όμορφο βυζί. Στο δωμάτιο ότι ναναι. Μην με πιάνεις, μη με γλείφεις, μη με γαμας γενικά και παράλληλα τρελή λογοδιάρροια.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Παιδιά το μουνάκι στην 26ης είναι όντως πολύ ομορφούλι
Οντως συμφωνω χθες αργα περασα και μπηκα τελικα, εγραψα κριτικη.
Ωραιο μωρο περιμενεις περισοτερα απο τετοιες κοπελες.
Αλλα...καταληγουν να τις προτημαμε μονο για ξεπετες!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πρωινη αναφορα απο το μετωπο
κωλετη αφρουλα
ρουλια τατιανα
ερως16 μονικα
καζα αμορε τζενη
ερημιτου κλαουντια
λα φαμ η μαρια η τσεχα-σλοβακα(;)
ΑΝΔΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4 θα ειναι η ρενατα ,δεν ειχε παει ακομα..
ματζαρου κλειστα ακομη
φριξου ακομη κλειστα επισης...
κωλετη αφρουλα
ρουλια τατιανα
ερως16 μονικα
καζα αμορε τζενη
ερημιτου κλαουντια
λα φαμ η μαρια η τσεχα-σλοβακα(;)
ΑΝΔΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4 θα ειναι η ρενατα ,δεν ειχε παει ακομα..
ματζαρου κλειστα ακομη
φριξου ακομη κλειστα επισης...
Επισκέπτης
Αυτή που λέτε με τα όμορφα βυζιά παίζει να είναι αρκετά παλιά στον Βαρδάρη, αν είναι αυτή που νομίζω λοιπόν, μια με βαριά φωνή, είναι πολύ πατ κιούτ και ντεκαβλέ μέσα στο δωμάτιο. Το βυζί της όντως όμως είναι πανέμορφο.
Ελπίζω πάντως να είναι κάποια άλλη καινούργια..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
για την 26ης οκτωβριου λες;την βραδινη;α μαλλον καταλαβα λες την αλλη προμηθεως οκΑυτή που λέτε με τα όμορφα βυζιά παίζει να είναι αρκετά παλιά στον Βαρδάρη, αν είναι αυτή που νομίζω λοιπόν, μια με βαριά φωνή, είναι πολύ πατ κιούτ και ντεκαβλέ μέσα στο δωμάτιο. Το βυζί της όντως όμως είναι πανέμορφο.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλημερα ειδα την κριτικη σου καραμαν,αν αξιζει οντως εμφανισιακα εστω να την εχουμε στα υποψην,ισως αξιζει...εστω και μια δοκιμη...αν και δυσκολο να παω νυχτα...Οντως συμφωνω χθες αργα περασα και μπηκα τελικα, εγραψα κριτικη.
Ωραιο μωρο περιμενεις περισοτερα απο τετοιες κοπελες.
Αλλα...καταληγουν να τις προτημαμε μονο για ξεπετες!
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
καλημερα σε ολα τα παιδια...εχω χασει πολλα επεισοδια απο το μετωπο( ελειπα στο βερολινο),οποτε προτεινετε καμμια busty γκομενα να παω να ξεφωρτωσω,γιατι δεν αντεχω αλλο....gl κ λοιποι παλιοι στο βερολινο παιζουν απιστευτες πουτανες τουλαχιστον εμφανισιακα.στυλ pamela anderson σε ξανθια/μελαχροινη εκδοση,δυστηχως δεν μπορουσα να τις πιασω κουβεντα εκει στην πιατσα γιατι συνοδευομουνα απο παρεα.... οποτε δεν εχω καμμια πληροφορια για ταριφα κτλ.... :'( :'(
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
καλημερα ειδα την κριτικη σου καραμαν,αν αξιζει οντως εμφανισιακα εστω να την εχουμε στα υποψην,ισως αξιζει...εστω και μια δοκιμη...αν και δυσκολο να παω νυχτα...
Ναι φιλε μονο για μια φορα αξιζει να γαμισεις ενα τετοιο φυσηκα εαν το ευχαρηστηθεις.
Εγω δε το ευχαρηστηθηκα ισως απο κουραση δεν ξερω και για αυτο λεω να το ξαναεπισκευτω καποια στιγμη.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλημερα φιλε καλα εισαι;εχει φοβερα μουνια εξω φιλε....οντως.για busty τωρα ποια να σου πω δεν πας στην δαναη με ενα 30 αρι καλη ειναι...αφρουλα παιζει σημερα επισης ...για σαρα απο ματζαρου ξερουμε ποτε γυριζει τιποτα;καλημερα σε ολα τα παιδια...εχω χασει πολλα επεισοδια απο το μετωπο( ελειπα στο βερολινο),οποτε προτεινετε καμμια busty γκομενα να παω να ξεφωρτωσω,γιατι δεν αντεχω αλλο....gl κ λοιποι παλιοι στο βερολινο παιζουν απιστευτες πουτανες τουλαχιστον εμφανισιακα.στυλ pamela anderson σε ξανθια/μελαχροινη εκδοση,δυστηχως δεν μπορουσα να τις πιασω κουβεντα εκει στην πιατσα γιατι συνοδευομουνα απο παρεα.... οποτε δεν εχω καμμια πληροφορια για ταριφα κτλ.... :'( :'(
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ντιμιτς ξεχασα ρε συ...ημουν λαρισα το σ-κ για κατι βαφτισια και πηγα βιλα εροτικα...δες το θρεντ λαρισα....ειχε μια καλη ρωσιδουλα τατιανα...επισης δοκιμασα την προηγουμενη βδομαδα την σαμπρινα απο λαφαμ και την λαουρα απο ερως 16 δες τις κριτικες...αν θες...για σημερα εχω παραπανω αναφορα ποιες παιζουν μυλο μονο ομως για πρωινη βαρδια...η δαναη ειναι προμηθεως 25 βαρδαρη,καλη ειναι με μεγαλα βυζια και κωλαρα...
εγω ξερω αλλα δε σε λεω γιατι δε μερω ρωτησες.....gl ξερεις ρε φιλε τιποτα καλο για να ερχεται σπιτι?
ξερεις τι εννοω,οχι κανενα city tour κατι πιο οικονομικο.
ρε συ,παναθεμα σε εισαι κ παλιος,οχι δημοσια τετοιες ερωτησεις,θα σκασουμε ολοι οι νεοι κ θα ρωτανε το ιδιο πραγμα κ ειναι κ σε ασχετο θρεντ
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειλικρινα οχι φιλε,αν ειχα θα σου στελνα πμ... ;)δεν ασχοληθηκα ποτε με το να φερω σπιτι κατι γιατι δεν μπορω....gl ξερεις ρε φιλε τιποτα καλο για να ερχεται σπιτι?
ξερεις τι εννοω,οχι κανενα city tour κατι πιο οικονομικο.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
gl thanx ρε man κ γω για δαναη η αφρο σκεφτομουνα.....θελω να γευτω βυζαρες.....διαβασα τις κριτικες σου για το villa erotica ( παντα κατατοπιστικος!),θα το επισκευτω συντομα......παντως πολυ μουναρες οι γερμανιδες (οχι ολες).............ντιμιτς ξεχασα ρε συ...ημουν λαρισα το σ-κ για κατι βαφτισια και πηγα βιλα εροτικα...δες το θρεντ λαρισα....ειχε μια καλη ρωσιδουλα τατιανα...επισης δοκιμασα την προηγουμενη βδομαδα την σαμπρινα απο λαφαμ και την λαουρα απο ερως 16 δες τις κριτικες...αν θες...για σημερα εχω παραπανω αναφορα ποιες παιζουν μυλο μονο ομως για πρωινη βαρδια...η δαναη ειναι προμηθεως 25 βαρδαρη,καλη ειναι με μεγαλα βυζια και κωλαρα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις