Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
697
Πόντοι
301
Πρεπει να αναφερεις για πιο μελος μιλας για να δουμε τις κριτικες και να αποφυγουμε τις συγγεκριμενες πουτανες.....ειναι σοβαρα αυτα τα πραγματα
Άμα ψάξεις θα τα βρεις αυτά που λέω επίσης και της κριτικές που ανέβασε και που πήγε και που έδωσε τα ακαποτα τσιμπουκια! Αν και από τι διάβασα δύσκολα να κόλληση η πουτανα κονδηλοματα στο στόμα βέβαια γιατρός δεν είμαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
308
Πόντοι
21
Άμα ψάξεις θα τα βρεις αυτά που λέω επίσης και της κριτικές που ανέβασε και που πήγε και που έδωσε τα ακαποτα τσιμπουκια! Αν και από τι διάβασα δύσκολα να κόλληση η πουτανα κονδηλοματα στο στόμα βέβαια γιατρός δεν είμαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις!
Πες το ονομα να ξερουμε...

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
308
Πόντοι
21
Τι διαβαζω.?? Εχουμε και ...στρατηγο στην μπουρδελοκατασταση.?? :rockon:
Αυτα τα ατομα ΠΡΕΠΕΙ να τρωνε ακυρο απο ολες τις πουτανες ειναι υγειονομικη βομβα.....κανονικα μολις μια πουτανα δει περιεργα πραγματα πανω στο πουτσο τα λεφτα πισω και δρομο..

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
140
Πόντοι
0
Αν γαμαμε με καποτα και προσεχουμε τα Ακα τσιμπουκια ειναι δυσκολο να παρεις παρασημο πρεπει να εισαι πολυ ατυχος
Αντίθετα φιλαράκι είναι πολύ εύκολο να παρασημοφορηθείς στα ακάλυπτα μέρη του προφυλακτικού από την τριβή και μόνο,και ειδικά αν είσαι κ φρεσκοξυρισμενος

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.127
Πόντοι
2.046
Λοιπόν, εάν κάποιος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει. Με θέματα υγείας δεν παίζουμε. Για να μην γίνουμε σαν αυτόν τον τύπο.

medals.gif

Ένας πρόσφατα έγραψε σε κριτική πως φίλος του άρπαξε σύφιλη από την Alina του Paradise. :priest:

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.122
Πόντοι
1.056
Λοιπόν, εάν κάποιος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει. Με θέματα υγείας δεν παίζουμε. Για να μην γίνουμε σαν αυτόν τον τύπο.

medals.gif

Ένας πρόσφατα έγραψε σε κριτική πως φίλος του άρπαξε σύφιλη από την Alina του Paradise. :priest:
Ο μόνος τρόπος για να ταυτοποίησης μια που σε κόλλησε, είναι αν δεν έχεις πάει με καμία άλλη σε ένα διαστημα 3 με 6 μήνες. Εντελώς με καμία άλλη όμως. Who knows. Καλο ειναι κατά γράμμα να γράφονται τέτοια θέματα και όχι γύρω γύρω όλοι... Μάντεψε ποιος και ποια και μας διαβάζει αυτή και ενς είπε κτλπ κτλπ

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
263
Πόντοι
21

medals.gif

H Alina ακομη δουλευει πως μπορει να γινεται αυτο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.044
Πόντοι
11.585
Μονο Σονια ρε μουνια.!!!

excited the waterboy GIF

venomvenom

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Αρχίζει και σβήνει μου φαίνετε και η νυχτερινή βάρδια μετά την πρωινή...Τίμια επιλογή για βράδυ η Ρεβέκα που είχα καιρό να περάσω μαζί της πολύ καλή μέσα δεν λέει όχι σε τίποτα και ευδιάθετη.Το τσιμπούκι της πραγματικά απίστευτο...

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.142
Πόντοι
446
Αρχίζει και σβήνει μου φαίνετε και η νυχτερινή βάρδια μετά την πρωινή...Τίμια επιλογή για βράδυ η Ρεβέκα που είχα καιρό να περάσω μαζί της πολύ καλή μέσα δεν λέει όχι σε τίποτα και ευδιάθετη.Το τσιμπούκι της πραγματικά απίστευτο...
Πετρου Ερημίτη ακόμα απέναντι απο το medusa ή πήρε μεταγγραφή; Από 30;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.044
Πόντοι
11.585
Μελαχρινο μινιον γκομενακι γυρω στα 30, καλα Ελληνικα, μεγαλωσε λεει Ελλαδα, Ρουμανα δηλωνει, προσωπο μετριο αλλα οχι ασχημο, βυζαρες σιλικονατες με καλη ρωγα, κωλαρακι ωραιο συστημα, απο συμετοχη παρα πολυ καλη, επιθετικη με το καλημερα, στην πεφτει με την μια, ξερει τι θελεις και στο δινει στο πιατο, φιλια δεν πηρα ομως, αν και εκανε teasing, με ποιασανε οι τσιγκουνιες μου ή ειχα μια προδιαθεση οτι θα φαω φολα, και πληρωσα απλο με τιμη εκκινησης το 50αρικο, και πιστευω εξαργυρωσε και το τελευταιο ευρω που πηρε, στο γαμισι το νιωθει σε σημειο που λες οτι το γουσταρει, το μωρο το αγγιζα και μπιμπικιαζε το δερματακι του.... το μουνακι της δεν πρεπει να ειναι και τα ομορφοτερα, χωρις να το εχω επεξεργαστει, αλλα λιγο που εβλεπα τον πουτσο να μπενοβγενει μεσα του, φενεται παχομουνα για το μεγεθος της. Την επομενη φορα θα τιμιθει περετερω... σαν εμφανιση δεν ειναι του γουστου μου, δηλαδη δεν την βλεπω για στανταρακι, αλλα θα φανει στην μετεξεταση....

Πηγα για Σαντρα Π.ερημιτη, την ειχε στο προγραμμα στο 4, αλλα ηταν κλειστο, μπηκα σε κανα 2-3, αλλα δεν θυμαμαι Χριστο τι ειδα, παρα μονο ενα μικρο μελαχρινο πιπινακι ομορφουλικο στο 5, μπιπελο με ποιασηματα και φορα εξω 2 φυσικα βυζακια ποιημα.!!! πραγματικα τα καλυτερα νεανικα βυζακια που ειχα χρονια να δω.... χτες ή σημερα η τσατσα ειπε ειναι τελευταια της μερα, ονομα δεν θυμαμαι... Πολυ κινηση κλασικα για Σαββατοβραδο, χαμος απο παρκαρισμενα αμαξια....

Τελευταία τροποποίηση:

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.127
Πόντοι
2.046
H Alina ακομη δουλευει πως μπορει να γινεται αυτο.
Αν το κατάλαβε η ίδια πως έχει και πήρε αντιβίωση, θεραπεύεται πλήρως, καθώς πρόκειται για βακτήριο και όχι για ιό.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.122
Πόντοι
1.056
Αν το κατάλαβε η ίδια πως έχει και πήρε αντιβίωση, θεραπεύεται πλήρως, καθώς πρόκειται για βακτήριο και όχι για ιό.
Αντιβίωση δεν παίρνεις αλλά ενέσεις παρακεταμολης. Ανάλογα το ποσοστό που υπάρχει του ιοιυ στον οργανισμό, τόσο πάνε και οι δώσεις. Δλδη και τρεις ενέσεις σε ένα μήνα ανά 10 μερες. Μόνο σε νοσοκομείο. Δεν είναι εύκολη θεραπεία

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.826
Πόντοι
456
Μελαχρινο μινιον γκομενακι γυρω στα 30, καλα Ελληνικα, μεγαλωσε λεει Ελλαδα, Ρουμανα δηλωνει, προσωπο μετριο αλλα οχι ασχημο, βυζαρες σιλικονατες με καλη ρωγα, κωλαρακι ωραιο συστημα, απο συμετοχη παρα πολυ καλη, επιθετικη με το καλημερα, στην πεφτει με την μια, ξερει τι θελεις και στο δινει στο πιατο, φιλια δεν πηρα ομως, αν και εκανε teasing, με ποιασανε οι τσιγκουνιες μου ή ειχα μια προδιαθεση οτι θα φαω φολα, και πληρωσα απλο με τιμη εκκινησης το 50αρικο, και πιστευω εξαργυρωσε και το τελευταιο ευρω που πηρε, στο γαμισι το νιωθει σε σημειο που λες οτι το γουσταρει, το μωρο το αγγιζα και μπιμπικιαζε το δερματακι του.... το μουνακι της δεν πρεπει να ειναι και τα ομορφοτερα, χωρις να το εχω επεξεργαστει, αλλα λιγο που εβλεπα τον πουτσο να μπενοβγενει μεσα του, φενεται παχομουνα για το μεγεθος της. Την επομενη φορα θα τιμιθει περετερω... σαν εμφανιση δεν ειναι του γουστου μου, δηλαδη δεν την βλεπω για στανταρακι, αλλα θα φανει στην μετεξεταση....

Πηγα για Σαντρα Π.ερημιτη, την ειχε στο προγραμμα στο 4, αλλα ηταν κλειστο, μπηκα σε κανα 2-3, αλλα δεν θυμαμαι Χριστο τι ειδα, παρα μονο ενα μικρο μελαχρινο πιπινακι ομορφουλικο στο 5, μπιπελο με ποιασηματα και φορα εξω 2 φυσικα βυζακια ποιημα.!!! πραγματικα τα καλυτερα νεανικα βυζακια που ειχα χρονια να δω.... χτες ή σημερα η τσατσα ειπε ειναι τελευταια της μερα, ονομα δεν θυμαμαι... Πολυ κινηση κλασικα για Σαββατοβραδο, χαμος απο παρκαρισμενα αμαξια....
Ήσουν κατατοπιστικότατος. Θενξ

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
308
Πόντοι
21
Αντίθετα φιλαράκι είναι πολύ εύκολο να παρασημοφορηθείς στα ακάλυπτα μέρη του προφυλακτικού από την τριβή και μόνο,και ειδικά αν είσαι κ φρεσκοξυρισμενος
Για να κολλησεις κατι απο τα ακαλυπτα μερη πρεπει η κοπελα να εχει εμφανη σημαδια απο πληγες,κονδυλοματα κτλ...εγω προσωπικα παντα ελενχω το μουνι για τετοια πραγματα οπως φυσικα και το κωλο οταν την βαζω στα 4...
Στα 20 χρονια που γαμαω πουτανες ΔΕΝ κολλησα ποτε τιποτα και μου εχουν σπασει καποτες αρκετες φορες ειδικα σε callgirls που γαμουσα 1 ωρα ασταματητα....ειναι και λιγο τυχη αυτα!!!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.182
Πόντοι
25.165

Χαιρομαι που καποιος παλιος εκτος απο μενα εγραψε θετικα για την Σονια. Η κοπελα αξιζει. Επισης ειδα δουλευε και σημερα αλλα το ειδα αργα. (στις 1600 σχολαει)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom