yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Πιο ξενερωτες γυναικες δεν εχω δει στη ζωη μου.Αγαπάτε τιμιες Κολομπιανες
Πιο ξενερωτες γυναικες δεν εχω δει στη ζωη μου.Αγαπάτε τιμιες Κολομπιανες
Αφού πάτε ξερά με τα χαρτονομίσματα σας να αγοράσετε έρωταΠιο ξενερωτες γυναικες δεν εχω δει στη ζωη μου.
Thanks30 40 και 50 τα απλα. Γυμνα ακα 40 50 60 τα χαλαρα δεκα πανω απο τα απλα, γλυφομου. ιδια με τα γυμνα ακα. ποπος συνηθως στα 80 Μισαωρα με ντουζακι κανα 100αρι. και τζακουζια οσες κανουν απο 120 εως 150 με δυο μανικια.
Αυτα οι αγαπουληδες τα κανουν.. εγω μια φορα στο βαρδαρη ειχα παρει ενα προφιτερολ να κερασω την Βερονικα και το εφαγα στο δρομοΑφού πάτε ξερά με τα χαρτονομίσματα σας να αγοράσετε έρωτα
Πηγεντε κ με κανένα κουτάκι ακανέδες ή έστω καριολες ώστε να φαίνεται πιο ευγενικοί και όχι έτσι ξεροκομματα
Με μέτρο τις καριολες γιατί παχαινουν!Αφού πάτε ξερά με τα χαρτονομίσματα σας να αγοράσετε έρωτα
Πηγεντε κ με κανένα κουτάκι ακανέδες ή έστω καριολες ώστε να φαίνεται πιο ευγενικοί και όχι έτσι ξεροκομματα
Αμα πάμε με καριόλες υπάρχει κίνδυνος να γίνουν ακόμη πιο καριόλες απο οτι είναι ήδη.Αφού πάτε ξερά με τα χαρτονομίσματα σας να αγοράσετε έρωτα
Αφού πάτε ξερά με τα χαρτονομίσματα σας να αγοράσετε έρωτα
Πο ρε φιλε τι μου θυμισες τωρα Βερονικα!! Η βασιλισσα του βαρδαρη με το "βατραχακι" της χαχαχαχαχ!!! Τι γαμησια της ειχα ριξει 2-3 φορες τη βδομαδα εκει πηγαινα μετα απο ποτακι με φιλους.....ωραιες εποχεςΑυτα οι αγαπουληδες τα κανουν.. εγω μια φορα στο βαρδαρη ειχα παρει ενα προφιτερολ να κερασω την Βερονικα και το εφαγα στο δρομο
Τις μπερδεύεις, η Μαρίνα ήταν αυτή με το "βατραχάκι". Καλή κοπέλα, αλλά δεν έπιανε μια μπροστά στη Βέρο.Πο ρε φιλε τι μου θυμισες τωρα Βερονικα!! Η βασιλισσα του βαρδαρη με το "βατραχακι" της χαχαχαχαχ!!! Τι γαμησια της ειχα ριξει 2-3 φορες τη βδομαδα εκει πηγαινα μετα απο ποτακι με φιλους.....ωραιες εποχες
Πέρασα προχθές και την είδα, καμία σχέση με τις φωτό κ δεν περασα. Περιμένω να βάλουν την Αφροδίτη στο προγραμμα γιατί φαίνεται δυνατό αρκεί οι φωτό να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα….πηγε δοκιμασει κανεις την καινουργια μαρια στο διπλα σαιτ ;
Νομιζω το ελεγε και η Βερονικα.Τις μπερδεύεις, η Μαρίνα ήταν αυτή με το "βατραχάκι". Καλή κοπέλα, αλλά δεν έπιανε μια μπροστά στη Βέρο.
Καλά που έκανες ενημέρωση γιατί ήθελα να πάω καρίνα.Live τώρα
Ερημίτη
Στο 4βδεν άνοιξαν
Στο δίπλα ερικα ξανθιαναπο 30
Μέδουσα Ρόζα ξανθιά όμορφη από 30
Στο 2α Κάτια μελαχρινή Ρουμάνα με γυαλιά από 30 καλουτσικη
Λας Βέγκας Στο 1 σουζι
Στα άλλα 2 δεν άνοιγαν
Στο ξύλινο Μινωταύρου ήταν η κοπέλα στο δωμάτιο
Καρίνα κλειστό
Βενους 1 δεν άνοιγαν
Βέλους 2 ήταν 2 γυδτισες μια μαρια η αλήθεια δεν θυμαμαι..
Έλενα ραισα έχει αλλάξει φατσηκα πάρα πολύ δούλευε και χαμογελαστή
Στο δίπλα.μια.μαρινα θείτσα
Δεν πέρασα σε άλλα άλλα μάλλον αλλαγή βάρδιας αρκετά κλειστα
Μπορεί ανά άνοιξε ποιο μετά αλλά 8 ακριβός ήταν κλειστά δεν ξαναπέρασα να δω μήπως άνοιξε.. μπορεί να άνοιγε 8.30-9..Καλά που έκανες ενημέρωση γιατί ήθελα να πάω καρίνα.
Το ότι δεν άνοιγαν μάλλον σημαίνει οτι δεν είχαν τσα2δες. Παίζει πολύ τελευταια.Απο τη μια το να μιλας απευθείας με την κοπελα ειναι καυλωτικό για μένα, δεν σε πρηζει η καθε τσα2 αν δεν μπεις και δεν φωναζουν ή χτυπάνε πορτες ή ακομα χειροτερα μπουκάρουν στο δωματιο οταν τελειωνει ο χρονος. Ειδικα σε μια κατηγορία σπιτιών λόγω τσα2δων όσο μπορώ τα αποφεύγω. Όχι σε αυτα που ανεφερες. Από την άλλη είναι και ξενερωμα να πας να χτυπας 2-3 φορες σε κάθε τσάρκα και να μην ανοιγει κανεις. Ειδικα αν πας για συγκεκριμενές κοπελες και δεν ξέρεις αν δουλευουν ειδκα στα σπιτακια που οόποτε θυμουνται ανανεώνουν το προγραμμα ή δεν εχουν καν κάπου προγραμμα με τις κοπέλες.Live τώρα
Ερημίτη
Στο 4βδεν άνοιξαν
Λας Βέγκας Στο 1 σουζι
Στα άλλα 2 δεν άνοιγαν
Καρίνα κλειστό
Βενους 1 δεν άνοιγαν
Ραισα εχει αλλαξει...ειναι πιο κουλ...και χαμογελαστη...αλλα πλαδαρεψε....Live τώρα
Ερημίτη
Στο 4βδεν άνοιξαν
Λας Βέγκας Στο 1 σουζι
Στα άλλα 2 δεν άνοιγαν
Καρίνα κλειστό
Βενους 1 δεν άνοιγαν
Ίσως για αυτό κουλαρισε. Αν και προσωπικά 2-3φορές που μπηκα μαζί της ηταν πολυ επικοινωνιακη και δοτικη. Βέβαια πολυ καιρο πρινΡαισα εχει αλλαξει...ειναι πιο κουλ...και χαμογελαστη...αλλα πλαδαρεψε....