Αφού πάτε ξερά με τα χαρτονομίσματα σας να αγοράσετε έρωτα
Πηγεντε κ με κανένα κουτάκι ακανέδες ή έστω καριοκες ώστε να φαίνεται πιο ευγενικοί και όχι έτσι ξεροκομματα
30 40 και 50 τα απλα. Γυμνα ακα 40 50 60 τα χαλαρα δεκα πανω απο τα απλα, γλυφομου. ιδια με τα γυμνα ακα. ποπος συνηθως στα 80 Μισαωρα με ντουζακι κανα 100αρι. και τζακουζια οσες κανουν απο 120 εως 150 με δυο μανικια.
Πηγεντε κ με κανένα κουτάκι ακανέδες ή έστω καριολες ώστε να φαίνεται πιο ευγενικοί και όχι έτσι ξεροκομματα
Πηγεντε κ με κανένα κουτάκι ακανέδες ή έστω καριολες ώστε να φαίνεται πιο ευγενικοί και όχι έτσι ξεροκομματα
Αμα πάμε με καριόλες υπάρχει κίνδυνος να γίνουν ακόμη πιο καριόλες απο οτι είναι ήδη.
Εγω για να ξαναπάω με κολομπιάνα θα πρέπει για αρχή να ξέρει καλύτερα αγγλικά απο τα δικά μου Η αν όχι τουλάχιστον να είναι κανένα 11 / 10 απο εμφάνιση.
Θα μου πείς υπάρχουν και τα translator , αλλά δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος με αυτά τα μαραφέτια.
Πο ρε φιλε τι μου θυμισες τωρα Βερονικα!! Η βασιλισσα του βαρδαρη με το "βατραχακι" της χαχαχαχαχ!!! Τι γαμησια της ειχα ριξει 2-3 φορες τη βδομαδα εκει πηγαινα μετα απο ποτακι με φιλους.....ωραιες εποχες
Πο ρε φιλε τι μου θυμισες τωρα Βερονικα!! Η βασιλισσα του βαρδαρη με το "βατραχακι" της χαχαχαχαχ!!! Τι γαμησια της ειχα ριξει 2-3 φορες τη βδομαδα εκει πηγαινα μετα απο ποτακι με φιλους.....ωραιες εποχες