Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 89 άτομα (5 μέλη και 84 επισκέπτες)

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
168
Πόντοι
1
Καρολινα είναιαι αυτη που πιο πριν που δούλευε βενους 1 μαζί με τη Βερονικα τη ψηλη τη βουλγαρα πριν 2 χρόνια καλοκαίρι? Ξανθια, ψηλή με βυζάρες? Τρομέρο τιμ... Τρομερή γκόμενα με τίμιες υπηρεσίες αν είναι αυτή. Φοβερό δίδυμο με τη Βερονικα
@Alygistos το like σημαίνει ότι είναι αυτή?

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ειχα παρει μια ξανθια σε αυτα τα αριστερα με βυζαρες αλλα πολυ κρυα στο δωματιο και δεν αφηνε κ πολλα πολλ

Αυτη που ψαχνεις πηρες.
Οταν μπαινεις με μια κοπελα ονομα δεν ρωτας;
Και εγω θα πηγαινα αυριο να την ψαξω, αλλα μια ξανθια πηρα την Κυριακη το βραδυ και ήταν τραγικη μεσα, πρωτη φορα που εφυγα οπως πηγα και μετα πηγα σε μια κολομβιανη, κοντουλα μικρη λιγο απεναντι απο το λας βεγκας, με μια κωλαρα 2 μετρα και το μικρο εφωσε τρελο πονο οχι αστεια και το χαρηκα.
Παντως ειχε στηθος εκεινη η κοπελα, σιλικονι που φαινονταν τα σημαδια στις ρογες, γεμιζε μια χουφτα ισα ισα, κοντουλα, τατοο, αλλα δουλευε βραδυ, οχι πρωι! Σιγουρα ειναι η ιδια;;
Ουτε εγω συγκρατω ονοματα, γενικα δν θυμαμαι ονοματα, εδω αλλες δεν θυμαμαι που γνωριζω κανονικα, αυτες θα θυμαμαι;; :think:
που κανονικα θα επρεπε για να βοηθαμε τους φιλους που ψαχνουν.

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ασε που πληρωσα 40 και οχι 30 οπως προαναφερθηκε. Αρα ισως δεν ειναι η ιδια. Εκτος αν αλλαζει η τιμη το βραδυ...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Έχει φωτογραφίες στο άλλο σάιτ , φάιντγκέρλς τελεία τζιαρ. Στα αγγλικά όμως :confused:
Καμία σχέση με τις φωτογραφίες του άλλου σάιτ,επίσης βιαστική,μόνο η πίπα αξίζει και τα μεγάλα βυζιά,έχει αρκετά κιλά παραπάνω...

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.772
Πόντοι
456
Τι γίνεται στο φάιντγκιρλς; Επιδρομή όλων των φυλών του Αμαζονίου. Φέρτε ρε κανένα ξανθό μωράκι από το πρώην ανατολικό μπλόκ

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.097
Πόντοι
1.076
Και εγω θα πηγαινα αυριο να την ψαξω, αλλα μια ξανθια πηρα την Κυριακη το βραδυ και ήταν τραγικη μεσα, πρωτη φορα που εφυγα οπως πηγα και μετα πηγα σε μια κολομβιανη, κοντουλα μικρη λιγο απεναντι απο το λας βεγκας, με μια κωλαρα 2 μετρα και το μικρο εφωσε τρελο πονο οχι αστεια και το χαρηκα.
Παντως ειχε στηθος εκεινη η κοπελα, σιλικονι που φαινονταν τα σημαδια στις ρογες, γεμιζε μια χουφτα ισα ισα, κοντουλα, τατοο, αλλα δουλευε βραδυ, οχι πρωι! Σιγουρα ειναι η ιδια;;
Ουτε εγω συγκρατω ονοματα, γενικα δν θυμαμαι ονοματα, εδω αλλες δεν θυμαμαι που γνωριζω κανονικα, αυτες θα θυμαμαι;; :think:
που κανονικα θα επρεπε για να βοηθαμε τους φιλους που ψαχνουν.
Μήπως λες μια μαυρουλα που ήταν παρανταις σαν Barbie έμοιαζε σε μαυρη με σημάδια στα βυζιά αλλά δεν τη θυμάμαι κοντή..
Έτσι όπως είσαι ερημίτη και πας προς το χωματόδρομο όλο ευθεία στη αλάνα,

8s8

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Like
16
Πόντοι
0
Αυτη που ψαχνεις πηρες.
Οταν μπαινεις με μια κοπελα ονομα δεν ρωτας;
Σιγα μη θυμαμαι ονοματα ρε φιλε απο το καθε μπουρδελο. Ουτε που τα ακουω! Μονο αν ειναι καποια σαν τη χριστινα στη μινωταυρου, το συγκρατω

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
222
Πόντοι
21
Αναφερθικε παραπανω μια Καρολινα...Για ποια λετε? Ξανθια αδυνατη με μεγαλα σιλικονατα βυζια??? Που σε εκανε και μπανιο πριν το σεξ..????

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Like
260
Πόντοι
20
Βολτα και πέρασμα με Τατιάνα απο Golden lips και Daphne απο paradise.
2/2 επιτυχημένες συναντήσεις.
Η Τατιάνα πιο άνετη με το χρόνο η Daphne πιο βιαστική (οχι ξεπέτα).
Πίπα -όπως ζητάω πάντα στα ρδελαμπου- με καπότα, έκαναν και οι 2 καλό deepthroat (δεν την έχω και τεράστια για να ζοριστούν βέβαια:2funny:) 3 στάσεις (ιεραποστολικό, missionary, doggy) και χύσιμο εντός σκούφου.
Αφησαν χαιδέματα, χουφτώματα και λίγα μπατσάκια στα κωλομέρια.
Η Τατιάνα έχει μοντελέ σωματότυπο μαύρο ίσιο μαλλί μικρό στήθος και γλυκό πρόσωπο, η αλλη είναι λίγο πιο μπαμπάτσικη, σε καμία περιπτωση χοντρή, ωραίο στήθος, λατινέ κώλο και είναι πολύ χαμογελαστή.
Στη Daphne είχα ένα άγχος, λόγω του οτι φοράει σιδεράκια το κορίτσι (μη σπάσει καμια καπότα στην πίπα) αλλά δεν είχαμε καθόλου δόντι.
Κόστος συνευρέσεων 40€ έκαστη.
Πάντα στους οίκους παίρνω απλό πρόγραμμα μιας και δεν πηδάω σαν πορνοσταρ, δεν πηγαίνω εκεί για να γυρίσω τσόντα, αλλά είμαι και σιχασιάρης (δεν ζητώ γλωσσοφιλα, δεν κάνω γλυφομούνι ούτε μπάνιο μαζί τους)
Να αναφέρω πως και οι δυο χώροι ήταν καθαροί. Ειδικά το δωμάτιο των Paradise λαμποκοπούσε. Σε αυτό μάλιστα σου παρέχουν εκτός απο την πετσέτα και στοματικό διαλυμα.
Καθαρά επίσης και τα δυο κορίτσια. Δε μου ήρθαν περίεργες οσμές ούτε απο τις τρύπες τους ούτε απο το στόμα τους.
Επόμενες στην πορνολίστα μου η Νινα η Σερβίδα και η Μπιάνκα η Ιταλίδα. Εχω στο νού μου και την καινούρια στο Medusa που δούλευε μεχρι πρότεινος η Μιρέλλα, αλλά να πω την αλήθεια ενω την είδα 1 φορά σε πορνοτσάρκα, δεν θυμάμαι εμφανισικά πως είναι και πρέπει να κάνω μια επανάληψη να τη δω πριν αποφασίσω αν θα μπει στη λίστα μου ή όχι.
Να περνάτε καλά και να γαμάτε καλύτερα!

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
168
Πόντοι
1
Αναφερθικε παραπανω μια Καρολινα...Για ποια λετε? Ξανθια αδυνατη με μεγαλα σιλικονατα βυζια??? Που σε εκανε και μπανιο πριν το σεξ..????
Αυτη ειναι η απορία πολλών. Πολύ δυνατή η Καρολινα! Μακαρι αν μπορεί καποιος να ενημερωσει, αν είναι αυτή, τα ωράρια και μαγαζί. Δυστυχώς ζω εκτος οποτε δεν μου είναι ευκολο για πειραματισμους

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Αυτη ειναι η απορία πολλών. Πολύ δυνατή η Καρολινα! Μακαρι αν μπορεί καποιος να ενημερωσει, αν είναι αυτή, τα ωράρια και μαγαζί. Δυστυχώς ζω εκτος οποτε δεν μου είναι ευκολο για πειραματισμους
Όχι δεν είναι αυτή η Καρολίνα που αναφέρετε. Αυτή η Καρολίνα είναι άλλη και δουλεύει στο poison και είναι Λατίνα. Έχει και φώτο της σε άλλο σάιτ ΚΑΡΟΛΙΝΑ - InCall.gr

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
168
Πόντοι
1
Όχι δεν είναι αυτή η Καρολίνα που αναφέρετε. Αυτή η Καρολίνα είναι άλλη και δουλεύει στο poison και είναι Λατίνα. Έχει και φώτο της σε άλλο σάιτ ΚΑΡΟΛΙΝΑ - InCall.gr
Φίλε σευχαριστω πολυ. Αν και απογοητευτηκα με γλύτωσες από ταλαιπωρία, χρονο και οι βενζινες γτ πιθανοτατα θα εμπαινα στο τρυπακι να το εξακριβωσω

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
222
Πόντοι
21
Κριμα γιατι η παλια καρολινα ηταν καλη περιπτωση...την ειχα παρει πολλες φορες με 30 ευρω και καθοταν στο δωματιο 40 λεπτα!!! Ισως με γουσταρε τι να πω δεν ξερω..
Γνωριζεις αν επεστρεψε η deniz??

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Κριμα γιατι η παλια καρολινα ηταν καλη περιπτωση...την ειχα παρει πολλες φορες με 30 ευρω και καθοταν στο δωματιο 40 λεπτα!!! Ισως με γουσταρε τι να πω δεν ξερω..
Γνωριζεις αν επεστρεψε η deniz??
Για την Ντενίζ δεν ξέρω, ήταν πρωινή πριν καιρό όμως, δεν ξέρω αν επέστρεψε

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
222
Πόντοι
21
Για την Ντενίζ δεν ξέρω, ήταν πρωινή πριν καιρό όμως, δεν ξέρω αν επέστρεψε
Πριν κανα μηνα περιπου την ειχα πετυχει ηταν η πρωτη μερα που δουλευε και μου ειπε ηρθε κανονικα θεσσαλονικη και μετα χαθηκε ξαφνικα

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Ξημερωμα Παρασκευης πηγα στην οδο Φριξου,δουλευει μια Αλεξανδρα απο Ρουμανια με τατου στο χερι το ονομα "Kevin" (Durant?).Χαμογελαστη, με μεγαλα σχετικα βυζια.Μπηκε μεσα,ξεβρακωθηκε,ελεγε κατι στην γλωσσα της (δεν ξερει λεει Ελληνικα ή αγγλικα).Βγαινοντας μου ειπε τσαο ή μπαι,κατι τετοιο,παλι χαμογελαστη.Ενδιαμεσα ηταν ανεκφραστη,ξαπλωσε να γλειψω τα βυζια της και κοιτουσε τον τοιχο.Την λες και πονηρη!
Στα + το οτι αφου εχυσα με αφησε 1-2 λεπτα να παραμεινω στην μουνα της.
Ισως καποτε την ξαναδοκιμασω,ισως!

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.772
Πόντοι
456
Πίπα -όπως ζητάω πάντα στα ρδελαμπου- με καπότα, έκαναν και οι 2 καλό deepthroat (δεν την έχω και τεράστια για να ζοριστούν βέβαια:2funny:) 3 στάσεις (ιεραποστολικό, missionary, doggy) και χύσιμο εντός σκούφου.
Η Τατιάνα έχει μοντελέ σωματότυπο μαύρο ίσιο μαλλί μικρό στήθος και γλυκό πρόσωπο, η αλλη είναι λίγο πιο μπαμπάτσικη, σε καμία περιπτωση χοντρή, ωραίο στήθος, λατινέ κώλο και είναι πολύ χαμογελαστή.
Στη Daphne είχα ένα άγχος, λόγω του οτι φοράει σιδεράκια το κορίτσι (μη σπάσει καμια καπότα στην πίπα) αλλά δεν είχαμε καθόλου δόντι.
Πάντα στους οίκους παίρνω απλό πρόγραμμα μιας και δεν πηδάω σαν πορνοσταρ, δεν πηγαίνω εκεί για να γυρίσω τσόντα, αλλά είμαι και σιχασιάρης (δεν ζητώ γλωσσοφιλα, δεν κάνω γλυφομούνι ούτε μπάνιο μαζί τους)
Να αναφέρω πως και οι δυο χώροι ήταν καθαροί. Ειδικά το δωμάτιο των Paradise λαμποκοπούσε. Σε αυτό μάλιστα σου παρέχουν εκτός απο την πετσέτα και στοματικό διαλυμα.
Καθαρά επίσης και τα δυο κορίτσια. Δε μου ήρθαν περίεργες οσμές ούτε απο τις τρύπες τους ούτε απο το στόμα τους.
Επόμενες στην πορνολίστα μου η Νινα η Σερβίδα και η Μπιάνκα η Ιταλίδα. Εχω στο νού μου και την καινούρια στο Medusa που δούλευε μεχρι πρότεινος η Μιρέλλα, αλλά να πω την αλήθεια ενω την είδα 1 φορά σε πορνοτσάρκα, δεν θυμάμαι εμφανισικά πως είναι και πρέπει να κάνω μια επανάληψη να τη δω πριν αποφασίσω αν θα μπει στη λίστα μου ή όχι.
Η ντροπή του ΠΑΣΟΚ . Αν ζούσε ο Ανδρέας θα σε είχε διαγράψει. Πασοκτσης δεν θα καταδεχόταν να γαμήσει κάτι λιγότερο από κολ γκιρλ.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Η ντροπή του ΠΑΣΟΚ . Αν ζούσε ο Ανδρέας θα σε είχε διαγράψει. Πασοκτσης δεν θα καταδεχόταν να γαμήσει κάτι λιγότερο από κολ γκιρλ.
Σωστά αλλά τότε ... βέβαια και τώρα μπορεί κανείς αντί να πάει 4 φορές με το 40άρι να πάρει μια έσκορτ στα ίδια λεφτά βγαίνει πάνω κάτω.

Hristos2

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Like
54
Πόντοι
0
Με την Daphne πόσο χρόνο έκατσες μέσα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom