@Alygistos το like σημαίνει ότι είναι αυτή?Καρολινα είναιαι αυτη που πιο πριν που δούλευε βενους 1 μαζί με τη Βερονικα τη ψηλη τη βουλγαρα πριν 2 χρόνια καλοκαίρι? Ξανθια, ψηλή με βυζάρες? Τρομέρο τιμ... Τρομερή γκόμενα με τίμιες υπηρεσίες αν είναι αυτή. Φοβερό δίδυμο με τη Βερονικα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 89 άτομα (5 μέλη και 84 επισκέπτες)
TheKing
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ειχα παρει μια ξανθια σε αυτα τα αριστερα με βυζαρες αλλα πολυ κρυα στο δωματιο και δεν αφηνε κ πολλα πολλ
Και εγω θα πηγαινα αυριο να την ψαξω, αλλα μια ξανθια πηρα την Κυριακη το βραδυ και ήταν τραγικη μεσα, πρωτη φορα που εφυγα οπως πηγα και μετα πηγα σε μια κολομβιανη, κοντουλα μικρη λιγο απεναντι απο το λας βεγκας, με μια κωλαρα 2 μετρα και το μικρο εφωσε τρελο πονο οχι αστεια και το χαρηκα.Αυτη που ψαχνεις πηρες.
Οταν μπαινεις με μια κοπελα ονομα δεν ρωτας;
Παντως ειχε στηθος εκεινη η κοπελα, σιλικονι που φαινονταν τα σημαδια στις ρογες, γεμιζε μια χουφτα ισα ισα, κοντουλα, τατοο, αλλα δουλευε βραδυ, οχι πρωι! Σιγουρα ειναι η ιδια;;
Ουτε εγω συγκρατω ονοματα, γενικα δν θυμαμαι ονοματα, εδω αλλες δεν θυμαμαι που γνωριζω κανονικα, αυτες θα θυμαμαι;;
που κανονικα θα επρεπε για να βοηθαμε τους φιλους που ψαχνουν.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Καμία σχέση με τις φωτογραφίες του άλλου σάιτ,επίσης βιαστική,μόνο η πίπα αξίζει και τα μεγάλα βυζιά,έχει αρκετά κιλά παραπάνω...Έχει φωτογραφίες στο άλλο σάιτ , φάιντγκέρλς τελεία τζιαρ. Στα αγγλικά όμως
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.772
- Πόντοι
- 456
Τι γίνεται στο φάιντγκιρλς; Επιδρομή όλων των φυλών του Αμαζονίου. Φέρτε ρε κανένα ξανθό μωράκι από το πρώην ανατολικό μπλόκ
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.097
- Πόντοι
- 1.076
Μήπως λες μια μαυρουλα που ήταν παρανταις σαν Barbie έμοιαζε σε μαυρη με σημάδια στα βυζιά αλλά δεν τη θυμάμαι κοντή..Και εγω θα πηγαινα αυριο να την ψαξω, αλλα μια ξανθια πηρα την Κυριακη το βραδυ και ήταν τραγικη μεσα, πρωτη φορα που εφυγα οπως πηγα και μετα πηγα σε μια κολομβιανη, κοντουλα μικρη λιγο απεναντι απο το λας βεγκας, με μια κωλαρα 2 μετρα και το μικρο εφωσε τρελο πονο οχι αστεια και το χαρηκα.
Παντως ειχε στηθος εκεινη η κοπελα, σιλικονι που φαινονταν τα σημαδια στις ρογες, γεμιζε μια χουφτα ισα ισα, κοντουλα, τατοο, αλλα δουλευε βραδυ, οχι πρωι! Σιγουρα ειναι η ιδια;;
Ουτε εγω συγκρατω ονοματα, γενικα δν θυμαμαι ονοματα, εδω αλλες δεν θυμαμαι που γνωριζω κανονικα, αυτες θα θυμαμαι;;
που κανονικα θα επρεπε για να βοηθαμε τους φιλους που ψαχνουν.
Έτσι όπως είσαι ερημίτη και πας προς το χωματόδρομο όλο ευθεία στη αλάνα,
Σιγα μη θυμαμαι ονοματα ρε φιλε απο το καθε μπουρδελο. Ουτε που τα ακουω! Μονο αν ειναι καποια σαν τη χριστινα στη μινωταυρου, το συγκρατωΑυτη που ψαχνεις πηρες.
Οταν μπαινεις με μια κοπελα ονομα δεν ρωτας;
40 ειπε κ σ εμενα αλλα το διαπραγματευτηκαΑσε που πληρωσα 40 και οχι 30 οπως προαναφερθηκε. Αρα ισως δεν ειναι η ιδια. Εκτος αν αλλαζει η τιμη το βραδυ...
Βαθυ Πασοκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2024
- Like
- 260
- Πόντοι
- 20
Βολτα και πέρασμα με Τατιάνα απο Golden lips και Daphne απο paradise.
2/2 επιτυχημένες συναντήσεις.
Η Τατιάνα πιο άνετη με το χρόνο η Daphne πιο βιαστική (οχι ξεπέτα).
Πίπα -όπως ζητάω πάντα στα ρδελαμπου- με καπότα, έκαναν και οι 2 καλό deepthroat (δεν την έχω και τεράστια για να ζοριστούν βέβαια) 3 στάσεις (ιεραποστολικό, missionary, doggy) και χύσιμο εντός σκούφου.
Αφησαν χαιδέματα, χουφτώματα και λίγα μπατσάκια στα κωλομέρια.
Η Τατιάνα έχει μοντελέ σωματότυπο μαύρο ίσιο μαλλί μικρό στήθος και γλυκό πρόσωπο, η αλλη είναι λίγο πιο μπαμπάτσικη, σε καμία περιπτωση χοντρή, ωραίο στήθος, λατινέ κώλο και είναι πολύ χαμογελαστή.
Στη Daphne είχα ένα άγχος, λόγω του οτι φοράει σιδεράκια το κορίτσι (μη σπάσει καμια καπότα στην πίπα) αλλά δεν είχαμε καθόλου δόντι.
Κόστος συνευρέσεων 40€ έκαστη.
Πάντα στους οίκους παίρνω απλό πρόγραμμα μιας και δεν πηδάω σαν πορνοσταρ, δεν πηγαίνω εκεί για να γυρίσω τσόντα, αλλά είμαι και σιχασιάρης (δεν ζητώ γλωσσοφιλα, δεν κάνω γλυφομούνι ούτε μπάνιο μαζί τους)
Να αναφέρω πως και οι δυο χώροι ήταν καθαροί. Ειδικά το δωμάτιο των Paradise λαμποκοπούσε. Σε αυτό μάλιστα σου παρέχουν εκτός απο την πετσέτα και στοματικό διαλυμα.
Καθαρά επίσης και τα δυο κορίτσια. Δε μου ήρθαν περίεργες οσμές ούτε απο τις τρύπες τους ούτε απο το στόμα τους.
Επόμενες στην πορνολίστα μου η Νινα η Σερβίδα και η Μπιάνκα η Ιταλίδα. Εχω στο νού μου και την καινούρια στο Medusa που δούλευε μεχρι πρότεινος η Μιρέλλα, αλλά να πω την αλήθεια ενω την είδα 1 φορά σε πορνοτσάρκα, δεν θυμάμαι εμφανισικά πως είναι και πρέπει να κάνω μια επανάληψη να τη δω πριν αποφασίσω αν θα μπει στη λίστα μου ή όχι.
Να περνάτε καλά και να γαμάτε καλύτερα!
Πίπα -όπως ζητάω πάντα στα ρδελαμπου- με καπότα, έκαναν και οι 2 καλό deepthroat (δεν την έχω και τεράστια για να ζοριστούν βέβαια) 3 στάσεις (ιεραποστολικό, missionary, doggy) και χύσιμο εντός σκούφου.
Η Τατιάνα έχει μοντελέ σωματότυπο μαύρο ίσιο μαλλί μικρό στήθος και γλυκό πρόσωπο, η αλλη είναι λίγο πιο μπαμπάτσικη, σε καμία περιπτωση χοντρή, ωραίο στήθος, λατινέ κώλο και είναι πολύ χαμογελαστή.
Στη Daphne είχα ένα άγχος, λόγω του οτι φοράει σιδεράκια το κορίτσι (μη σπάσει καμια καπότα στην πίπα) αλλά δεν είχαμε καθόλου δόντι.
Πάντα στους οίκους παίρνω απλό πρόγραμμα μιας και δεν πηδάω σαν πορνοσταρ, δεν πηγαίνω εκεί για να γυρίσω τσόντα, αλλά είμαι και σιχασιάρης (δεν ζητώ γλωσσοφιλα, δεν κάνω γλυφομούνι ούτε μπάνιο μαζί τους)
Να αναφέρω πως και οι δυο χώροι ήταν καθαροί. Ειδικά το δωμάτιο των Paradise λαμποκοπούσε. Σε αυτό μάλιστα σου παρέχουν εκτός απο την πετσέτα και στοματικό διαλυμα.
Καθαρά επίσης και τα δυο κορίτσια. Δε μου ήρθαν περίεργες οσμές ούτε απο τις τρύπες τους ούτε απο το στόμα τους.
Επόμενες στην πορνολίστα μου η Νινα η Σερβίδα και η Μπιάνκα η Ιταλίδα. Εχω στο νού μου και την καινούρια στο Medusa που δούλευε μεχρι πρότεινος η Μιρέλλα, αλλά να πω την αλήθεια ενω την είδα 1 φορά σε πορνοτσάρκα, δεν θυμάμαι εμφανισικά πως είναι και πρέπει να κάνω μια επανάληψη να τη δω πριν αποφασίσω αν θα μπει στη λίστα μου ή όχι.
Αυτη ειναι η απορία πολλών. Πολύ δυνατή η Καρολινα! Μακαρι αν μπορεί καποιος να ενημερωσει, αν είναι αυτή, τα ωράρια και μαγαζί. Δυστυχώς ζω εκτος οποτε δεν μου είναι ευκολο για πειραματισμουςΑναφερθικε παραπανω μια Καρολινα...Για ποια λετε? Ξανθια αδυνατη με μεγαλα σιλικονατα βυζια??? Που σε εκανε και μπανιο πριν το σεξ..????
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 220
- Πόντοι
- 21
Όχι δεν είναι αυτή η Καρολίνα που αναφέρετε. Αυτή η Καρολίνα είναι άλλη και δουλεύει στο poison και είναι Λατίνα. Έχει και φώτο της σε άλλο σάιτ ΚΑΡΟΛΙΝΑ - InCall.grΑυτη ειναι η απορία πολλών. Πολύ δυνατή η Καρολινα! Μακαρι αν μπορεί καποιος να ενημερωσει, αν είναι αυτή, τα ωράρια και μαγαζί. Δυστυχώς ζω εκτος οποτε δεν μου είναι ευκολο για πειραματισμους
Φίλε σευχαριστω πολυ. Αν και απογοητευτηκα με γλύτωσες από ταλαιπωρία, χρονο και οι βενζινες γτ πιθανοτατα θα εμπαινα στο τρυπακι να το εξακριβωσωΌχι δεν είναι αυτή η Καρολίνα που αναφέρετε. Αυτή η Καρολίνα είναι άλλη και δουλεύει στο poison και είναι Λατίνα. Έχει και φώτο της σε άλλο σάιτ ΚΑΡΟΛΙΝΑ - InCall.gr
Κριμα γιατι η παλια καρολινα ηταν καλη περιπτωση...την ειχα παρει πολλες φορες με 30 ευρω και καθοταν στο δωματιο 40 λεπτα!!! Ισως με γουσταρε τι να πω δεν ξερω..Όχι δεν είναι αυτή η Καρολίνα που αναφέρετε. Αυτή η Καρολίνα είναι άλλη και δουλεύει στο poison και είναι Λατίνα. Έχει και φώτο της σε άλλο σάιτ ΚΑΡΟΛΙΝΑ - InCall.gr
Γνωριζεις αν επεστρεψε η deniz??
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 220
- Πόντοι
- 21
Για την Ντενίζ δεν ξέρω, ήταν πρωινή πριν καιρό όμως, δεν ξέρω αν επέστρεψεΚριμα γιατι η παλια καρολινα ηταν καλη περιπτωση...την ειχα παρει πολλες φορες με 30 ευρω και καθοταν στο δωματιο 40 λεπτα!!! Ισως με γουσταρε τι να πω δεν ξερω..
Γνωριζεις αν επεστρεψε η deniz??
Πριν κανα μηνα περιπου την ειχα πετυχει ηταν η πρωτη μερα που δουλευε και μου ειπε ηρθε κανονικα θεσσαλονικη και μετα χαθηκε ξαφνικαΓια την Ντενίζ δεν ξέρω, ήταν πρωινή πριν καιρό όμως, δεν ξέρω αν επέστρεψε
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.536
- Πόντοι
- 456
Ξημερωμα Παρασκευης πηγα στην οδο Φριξου,δουλευει μια Αλεξανδρα απο Ρουμανια με τατου στο χερι το ονομα "Kevin" (Durant?).Χαμογελαστη, με μεγαλα σχετικα βυζια.Μπηκε μεσα,ξεβρακωθηκε,ελεγε κατι στην γλωσσα της (δεν ξερει λεει Ελληνικα ή αγγλικα).Βγαινοντας μου ειπε τσαο ή μπαι,κατι τετοιο,παλι χαμογελαστη.Ενδιαμεσα ηταν ανεκφραστη,ξαπλωσε να γλειψω τα βυζια της και κοιτουσε τον τοιχο.Την λες και πονηρη!
Στα + το οτι αφου εχυσα με αφησε 1-2 λεπτα να παραμεινω στην μουνα της.
Ισως καποτε την ξαναδοκιμασω,ισως!
Στα + το οτι αφου εχυσα με αφησε 1-2 λεπτα να παραμεινω στην μουνα της.
Ισως καποτε την ξαναδοκιμασω,ισως!
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.772
- Πόντοι
- 456
Η ντροπή του ΠΑΣΟΚ . Αν ζούσε ο Ανδρέας θα σε είχε διαγράψει. Πασοκτσης δεν θα καταδεχόταν να γαμήσει κάτι λιγότερο από κολ γκιρλ.Βολτα και πέρασμα με Τατιάνα απο Golden lips και Daphne απο paradise.
Σωστά αλλά τότε ... βέβαια και τώρα μπορεί κανείς αντί να πάει 4 φορές με το 40άρι να πάρει μια έσκορτ στα ίδια λεφτά βγαίνει πάνω κάτω.Η ντροπή του ΠΑΣΟΚ . Αν ζούσε ο Ανδρέας θα σε είχε διαγράψει. Πασοκτσης δεν θα καταδεχόταν να γαμήσει κάτι λιγότερο από κολ γκιρλ.
Με την Daphne πόσο χρόνο έκατσες μέσα;Βολτα και πέρασμα με Τατιάνα απο Golden lips και Daphne απο paradise.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38