Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
119
Πόντοι
0
Η Σουζάνα για μένα είναι ξεπετα το μόνο καλό μαζί της ήταν το τσιμπούκι τον βάζει στο στόμα και αν θες μπορεί να στον κάνει κόμπο με την γλώσσα. Από εκεί και πέρα όμως τίποτα.
Ξεπέτα δεν θα έλεγα. Είναι πολύ καλή επιλοογήγια basic προγραμμα. Για αυτό και δεν την προτιμάω για μεγάλο πρόγραμμα

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.088
Πόντοι
506
Η Σουζάνα μια χαρά είναι στο απλό. Και μιια φορά που πείρα γυμνό στοματικό με τελείωμα στο στόμα καλά ήταν. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου εξωτερικά και για αυτό δεν πρόκειται να ξαναπάω.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.088
Πόντοι
506
Στην Ρίτα πλήρωσα 50 ευρώ με τελείωμα στο στόμα. Νομίζω και πριν ένα χρόνο τόσο πλήρωνα. Σχετικά με τον χρόνο, κάθεται έως ότου να χύσεις και πολλές φορές κάθεται έξτρα για να φίδιασει. Με εμένα προσπαθούσε να ανοίξει κουβέντα αλλά εφόσον μιλάει ελάχιστα ελληνικά και εγώ καθόλου ρωσικά ουκρανικά...δεν πήγε καλά αυτό.

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
119
Πόντοι
0
Η Σουζάνα μια χαρά είναι στο απλό. Και μιια φορά που πείρα γυμνό στοματικό με τελείωμα στο στόμα καλά ήταν. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου εξωτερικά και για αυτό δεν πρόκειται να ξαναπάω.
Εμένα μου αρέσει και είναι και για gfe καταστάσεις αλλά δεν μου βγαίνει για παραπάνω. Για μια καλή πιπα και ενα άδειασμα είναι vfm

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
119
Πόντοι
0
Στην Ρίτα πλήρωσα 50 ευρώ με τελείωμα στο στόμα. Νομίζω και πριν ένα χρόνο τόσο πλήρωνα. Σχετικά με τον χρόνο, κάθεται έως ότου να χύσεις και πολλές φορές κάθεται έξτρα για να φίδιασει. Με εμένα προσπαθούσε να ανοίξει κουβέντα αλλά εφόσον μιλάει ελάχιστα ελληνικά και εγώ καθόλου ρωσικά ουκρανικά...δεν πήγε καλά αυτό.
Στις υπηρεσίες της είναι η καλύτερη και δίνει και κάνα εξτραδάκι αν της βγει προκειμένου να σε ικανοποιήσει. Απλά επι βενους όπως είπε και ο φίλος παραπάνω οι συνεδρίες ήταν χρονικά πιο ευέλικτες. Πλέον στο 80αρι σου βγάζει γούστα αλλά ατο 20λεπτο έφυγες. 'Ισως να μας φαίνεται και κάπως γιατί μας καλοέμαθε τόσα χρόνια.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
182
Πόντοι
1
Η Αφροδιτη απο τα paradise αξιζει?εχει παει κανεις?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.933
Πόντοι
3.346
Στις υπηρεσίες της είναι η καλύτερη και δίνει και κάνα εξτραδάκι αν της βγει προκειμένου να σε ικανοποιήσει. Απλά επι βενους όπως είπε και ο φίλος παραπάνω οι συνεδρίες ήταν χρονικά πιο ευέλικτες. Πλέον στο 80αρι σου βγάζει γούστα αλλά ατο 20λεπτο έφυγες. 'Ισως να μας φαίνεται και κάπως γιατί μας καλοέμαθε τόσα χρόνια.
Η Ριτα απο την στιγμη που 'επιασε' να το πω λαικα και εκανε πελατεια αλλαξε πολυ.
Καμια σχεση η ριτα του τωρα με την ριτα την αβυζη πισω στο βενους, τον μονο ισως που εμεινε οτι δεν εμαθε Ελληνικα.
Τωρα η την βαλαν χερι η το καταλαβε μονη της οτι ετσι οπως το πηγαινε στην αρχη, εχανε πολλα λεφτα δεν ξερω.

Egnat

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2024
Κριτικές
1
Like
115
Πόντοι
1
Δώστε καμία συμβουλή μάγκες πως βρίσκουμε κάνα μουνι? Με έχει φάει η αγαμία έχω σαλταρει και δεν έχω χρόνο να πάω στο μωρό μου την. Μαρίζα να ξεδωσω πείτε πως βρίσκω γκόμενα?

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
119
Πόντοι
0
Η Ριτα απο την στιγμη που 'επιασε' να το πω λαικα και εκανε πελατεια αλλαξε πολυ.
Καμια σχεση η ριτα του τωρα με την ριτα την αβυζη πισω στο βενους, τον μονο ισως που εμεινε οτι δεν εμαθε Ελληνικα.
Τωρα η την βαλαν χερι η το καταλαβε μονη της οτι ετσι οπως το πηγαινε στην αρχη, εχανε πολλα λεφτα δεν ξερω.
Συμφωνώ ότι άλλαξε η τιμολογιακή της πολιτική όχι στην καύλα που βγάζει. Πιστευω ότι μάλλον της βάλανε χέρι. Σε κάθε πείπτωση, για μένα, μόνο η λιλιάνα μπορεί να συγκριθεί μαζί της σε υπηρεσιες

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
119
Πόντοι
0
Δώστε καμία συμβουλή μάγκες πως βρίσκουμε κάνα μουνι? Με έχει φάει η αγαμία έχω σαλταρει και δεν έχω χρόνο να πάω στο μωρό μου την. Μαρίζα να ξεδωσω πείτε πως βρίσκω γκόμενα?
Δεν έχεις χρόνο να πεταχτείς μεχρι τα μπουρδελα και έχεις χρόνο να βρεις γκομενα + να της αφιερωσεις κιόλας?:think:

Dale Gribble

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Μία σύνοψη των προηγούμενων ημερών, ξανά στη πόλη μετά από καιρό η όλη φάση αρκετά χάλια καμία διάθεση για τσάρκα και κασκαντεριλίκια οπότε πήγα στοχευμένα σε κοπέλες που γνώριζα τρεις συνεδρίες με Αλεξάνδρα, παρότι δεν είμαι φαν τέτοιου σωματοτυπου γυναίκας είναι πολύ καλή στο δωμάτιο, με την πολυαγαπημένη Καρίνα και το θεσπέσιο τσιμπούκι της και τέλος Ρεμπέκκα, αρκετα τίμιες και οι τρεις καταθέσεις, να αλλάξει βέβαια κάτι στην μπουρδελοφαση της πόλης πλέον απίθανο πιστεύω..

ZackThePlaya

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Τελικά το Godiva έκλεισε; Δεν το βλέπω ανοιχτό πια

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
119
Πόντοι
0
Απέναντι από το Μεδουσα, στην ερημίτι δεξιά στη στροφή-κίτρινο κτηριάκι, έχει βραδυνό ένα ξανθό, Μαρίνα.
Ξερει κανεις αν είναι καλό μεσα?
(Εμφανησιακά είναι ψηλό στα πέδιλα, κ περιποιημένο φαίνεται!!)
Έχουμε εικόνα?
Μόλις κατέβει από τα πέδιλα και γδυθεί είναι μια πολύ μέτρια κοπελίτσα με χαλαρό σώμα. Από υπηρεσίες κάνει μια προσπάθεια αλλά ως εκεί. Δεν τα κλαίς τα λεφταα σου. Ίσως σε πρόγραμμα βγάζει περισσότερη ενέργεια

Hot Dick

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2024
Like
35
Πόντοι
0
Σκοπεύω αύριο να κατέβω το πρωί.Τι αξιόλογο υπάρχει?

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
368
Πόντοι
21
Η Αφροδιτη απο τα paradise αξιζει?εχει παει κανεις?
Με το 40αρι που την είχα πάρει μου εκανε πιπα καλή, ελεγε γαμα με και τετοιες μαλακίες. Τυπικα πραματα, τώρα αν δοκιμάσεις για μεγαλο προγραμμα μπορει να σου βγάλει γούστα. Εγώ όμως δε σκοπεύω να την ξαναεπισκεφτω.

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.362
Πόντοι
7.636
Μόλις κατέβει από τα πέδιλα και γδυθεί είναι μια πολύ μέτρια κοπελίτσα με χαλαρό σώμα. Από υπηρεσίες κάνει μια προσπάθεια αλλά ως εκεί. Δεν τα κλαίς τα λεφταα σου. Ίσως σε πρόγραμμα βγάζει περισσότερη ενέργεια
Thank you mesie!!!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.933
Πόντοι
3.346
κουκλα.jpg

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Μηπως είναι η Μαρινα που δουλευε στο παρανταις και στις βιλλες;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom