Ξεπέτα δεν θα έλεγα. Είναι πολύ καλή επιλοογήγια basic προγραμμα. Για αυτό και δεν την προτιμάω για μεγάλο πρόγραμμαΗ Σουζάνα για μένα είναι ξεπετα το μόνο καλό μαζί της ήταν το τσιμπούκι τον βάζει στο στόμα και αν θες μπορεί να στον κάνει κόμπο με την γλώσσα. Από εκεί και πέρα όμως τίποτα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
Στην Ρίτα πλήρωσα 50 ευρώ με τελείωμα στο στόμα. Νομίζω και πριν ένα χρόνο τόσο πλήρωνα. Σχετικά με τον χρόνο, κάθεται έως ότου να χύσεις και πολλές φορές κάθεται έξτρα για να φίδιασει. Με εμένα προσπαθούσε να ανοίξει κουβέντα αλλά εφόσον μιλάει ελάχιστα ελληνικά και εγώ καθόλου ρωσικά ουκρανικά...δεν πήγε καλά αυτό.
Εμένα μου αρέσει και είναι και για gfe καταστάσεις αλλά δεν μου βγαίνει για παραπάνω. Για μια καλή πιπα και ενα άδειασμα είναι vfmΗ Σουζάνα μια χαρά είναι στο απλό. Και μιια φορά που πείρα γυμνό στοματικό με τελείωμα στο στόμα καλά ήταν. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου εξωτερικά και για αυτό δεν πρόκειται να ξαναπάω.
Στις υπηρεσίες της είναι η καλύτερη και δίνει και κάνα εξτραδάκι αν της βγει προκειμένου να σε ικανοποιήσει. Απλά επι βενους όπως είπε και ο φίλος παραπάνω οι συνεδρίες ήταν χρονικά πιο ευέλικτες. Πλέον στο 80αρι σου βγάζει γούστα αλλά ατο 20λεπτο έφυγες. 'Ισως να μας φαίνεται και κάπως γιατί μας καλοέμαθε τόσα χρόνια.Στην Ρίτα πλήρωσα 50 ευρώ με τελείωμα στο στόμα. Νομίζω και πριν ένα χρόνο τόσο πλήρωνα. Σχετικά με τον χρόνο, κάθεται έως ότου να χύσεις και πολλές φορές κάθεται έξτρα για να φίδιασει. Με εμένα προσπαθούσε να ανοίξει κουβέντα αλλά εφόσον μιλάει ελάχιστα ελληνικά και εγώ καθόλου ρωσικά ουκρανικά...δεν πήγε καλά αυτό.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.933
- Πόντοι
- 3.346
Η Ριτα απο την στιγμη που 'επιασε' να το πω λαικα και εκανε πελατεια αλλαξε πολυ.Στις υπηρεσίες της είναι η καλύτερη και δίνει και κάνα εξτραδάκι αν της βγει προκειμένου να σε ικανοποιήσει. Απλά επι βενους όπως είπε και ο φίλος παραπάνω οι συνεδρίες ήταν χρονικά πιο ευέλικτες. Πλέον στο 80αρι σου βγάζει γούστα αλλά ατο 20λεπτο έφυγες. 'Ισως να μας φαίνεται και κάπως γιατί μας καλοέμαθε τόσα χρόνια.
Καμια σχεση η ριτα του τωρα με την ριτα την αβυζη πισω στο βενους, τον μονο ισως που εμεινε οτι δεν εμαθε Ελληνικα.
Τωρα η την βαλαν χερι η το καταλαβε μονη της οτι ετσι οπως το πηγαινε στην αρχη, εχανε πολλα λεφτα δεν ξερω.
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 1.982
- Πόντοι
- 206
την εχω πιπωσει στο κρυσταλ οταν δουλευεΗ Αφροδιτη απο τα paradise αξιζει?εχει παει κανεις?
Συμφωνώ ότι άλλαξε η τιμολογιακή της πολιτική όχι στην καύλα που βγάζει. Πιστευω ότι μάλλον της βάλανε χέρι. Σε κάθε πείπτωση, για μένα, μόνο η λιλιάνα μπορεί να συγκριθεί μαζί της σε υπηρεσιεςΗ Ριτα απο την στιγμη που 'επιασε' να το πω λαικα και εκανε πελατεια αλλαξε πολυ.
Καμια σχεση η ριτα του τωρα με την ριτα την αβυζη πισω στο βενους, τον μονο ισως που εμεινε οτι δεν εμαθε Ελληνικα.
Τωρα η την βαλαν χερι η το καταλαβε μονη της οτι ετσι οπως το πηγαινε στην αρχη, εχανε πολλα λεφτα δεν ξερω.
Δεν έχεις χρόνο να πεταχτείς μεχρι τα μπουρδελα και έχεις χρόνο να βρεις γκομενα + να της αφιερωσεις κιόλας?Δώστε καμία συμβουλή μάγκες πως βρίσκουμε κάνα μουνι? Με έχει φάει η αγαμία έχω σαλταρει και δεν έχω χρόνο να πάω στο μωρό μου την. Μαρίζα να ξεδωσω πείτε πως βρίσκω γκόμενα?
Είμαστε κάπως στενά οικονομικα γάμησετα αδερφέΔεν έχεις χρόνο να πεταχτείς μεχρι τα μπουρδελα και έχεις χρόνο να βρεις γκομενα + να της αφιερωσεις κιόλας?
Dale Gribble
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Μία σύνοψη των προηγούμενων ημερών, ξανά στη πόλη μετά από καιρό η όλη φάση αρκετά χάλια καμία διάθεση για τσάρκα και κασκαντεριλίκια οπότε πήγα στοχευμένα σε κοπέλες που γνώριζα τρεις συνεδρίες με Αλεξάνδρα, παρότι δεν είμαι φαν τέτοιου σωματοτυπου γυναίκας είναι πολύ καλή στο δωμάτιο, με την πολυαγαπημένη Καρίνα και το θεσπέσιο τσιμπούκι της και τέλος Ρεμπέκκα, αρκετα τίμιες και οι τρεις καταθέσεις, να αλλάξει βέβαια κάτι στην μπουρδελοφαση της πόλης πλέον απίθανο πιστεύω..
ZackThePlaya
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Τελικά το Godiva έκλεισε; Δεν το βλέπω ανοιχτό πια
Μόλις κατέβει από τα πέδιλα και γδυθεί είναι μια πολύ μέτρια κοπελίτσα με χαλαρό σώμα. Από υπηρεσίες κάνει μια προσπάθεια αλλά ως εκεί. Δεν τα κλαίς τα λεφταα σου. Ίσως σε πρόγραμμα βγάζει περισσότερη ενέργειαΑπέναντι από το Μεδουσα, στην ερημίτι δεξιά στη στροφή-κίτρινο κτηριάκι, έχει βραδυνό ένα ξανθό, Μαρίνα.
Ξερει κανεις αν είναι καλό μεσα?
(Εμφανησιακά είναι ψηλό στα πέδιλα, κ περιποιημένο φαίνεται!!)
Έχουμε εικόνα?
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 368
- Πόντοι
- 21
Με το 40αρι που την είχα πάρει μου εκανε πιπα καλή, ελεγε γαμα με και τετοιες μαλακίες. Τυπικα πραματα, τώρα αν δοκιμάσεις για μεγαλο προγραμμα μπορει να σου βγάλει γούστα. Εγώ όμως δε σκοπεύω να την ξαναεπισκεφτω.Η Αφροδιτη απο τα paradise αξιζει?εχει παει κανεις?
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.362
- Πόντοι
- 7.636
Thank you mesie!!!Μόλις κατέβει από τα πέδιλα και γδυθεί είναι μια πολύ μέτρια κοπελίτσα με χαλαρό σώμα. Από υπηρεσίες κάνει μια προσπάθεια αλλά ως εκεί. Δεν τα κλαίς τα λεφταα σου. Ίσως σε πρόγραμμα βγάζει περισσότερη ενέργεια
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.933
- Πόντοι
- 3.346
Δώστε καμία συμβουλή μάγκες πως βρίσκουμε κάνα μουνι? Με έχει φάει η αγαμία έχω σαλταρει και δεν έχω χρόνο να πάω στο μωρό μου την. Μαρίζα να ξεδωσω πείτε πως βρίσκω γκόμενα?
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.962
- Πόντοι
- 456
Μηπως είναι η Μαρινα που δουλευε στο παρανταις και στις βιλλες;;Μόλις κατέβει από τα πέδιλα και γδυθεί είναι μια πολύ μέτρια κοπελίτσα με χαλαρό σώμα. Από υπηρεσίες κάνει μια προσπάθεια αλλά ως εκεί. Δεν τα κλαίς τα λεφταα σου. Ίσως σε πρόγραμμα βγάζει περισσότερη ενέργεια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις