sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.170
- Πόντοι
- 22.266
Δεν το ξερωΗ συγκεκριμένη εργάζεται και στα studio?
Δεν το ξερωΗ συγκεκριμένη εργάζεται και στα studio?
Skinny η Μπιάνκα?Μπιανκα paradise ξανθιά
Αρχές καλοκαιριού ήταν μια Μπιάνκα σκινυ κόκκινο καστανό μαλλί. Ακολουθούσε σε άγριο παιχνίδι με γλειψίματα και αν θυμάμαι καλά έδινε και το τρυφερό γκροβεράκι της.Skinny η Μπιάνκα?
Νομίζω την είχα δει και είχε τις....χειρολαβές της
Κάνει και αναλ αυτή?
Ο φίλος λέει η ξανθιά που είναι τώρα που δεν νομίζω να ναι skinny.Αρχές καλοκαιριού ήταν μια Μπιάνκα σκινυ κόκκινο καστανό μαλλί. Ακολουθούσε σε άγριο παιχνίδι με γλειψίματα και αν θυμάμαι καλά έδινε και το τρυφερό γκροβεράκι της.
Υποθέτω ότι είναι αυτή, δεν την πήρα καθώς ήμουν σε φάση για άλλο σουλούπι. Κοντούλα με αρκετά κιλά, μεγάλα βυζιά, πολύ καυλιάρα, εκτιμώ ότι θα λέει στο δωμάτιο.H Xριστινα η πασίγνωστη Ρουμάνα από τις παλιές καλές μέρες;;;
Υπάρχουν ακόμα επιζησασες από εκείνη την παλιά καλή φουρνιά;;;
2-3 από εδώ μέσα την πηδάνε ακόμα αν θέλουν να σε βοηθήσουν. Και μια ψυχούλα κάνει ντουετάκι αλλά μόνο αν είσαι γνώριμος της Τσαρίνας.Στην πρωινη βαρδια ΔΕΝ αξιζει καμια..μια Λαρα ειχαμε και την deniz αλλα χαθηκαν και οι 2.....αν γνωριζει κανεις πως να βρω την Τσαρινα ας μου στηλει πμ....
Οποίος ξέρει για την Τσαρίνα ας στείλει πμ2-3 από εδώ μέσα την πηδάνε ακόμα αν θέλουν να σε βοηθήσουν. Και μια ψυχούλα κάνει ντουετάκι αλλά μόνο αν είσαι γνώριμος της Τσαρίνας.
Επειδή έχει γίνει λόγος για τσόντες της γνωρίζει κανένας κανένα λινκ;
Ποια είναι αυτή ρε παίχτη;Γεια σας στην παρεα
Η διμετρη Ιζαμπέλα τομορωην μοντέλο από Τσεχία θα είναι σήμερα στη Γιαννιτσών για πιάτσα ;;προχτές μια ώρα 30 ευρώ κόστισε με θεσπέσια περιποίηση ....μμσημερα έλεγα θα φέρει κ φίλη της από Πράγα
Ψαξε Lina Galina στα γνωστα πορνο σαιτ τυπου χαμστερ κτλπ.2-3 από εδώ μέσα την πηδάνε ακόμα αν θέλουν να σε βοηθήσουν. Και μια ψυχούλα κάνει ντουετάκι αλλά μόνο αν είσαι γνώριμος της Τσαρίνας.
Επειδή έχει γίνει λόγος για τσόντες της γνωρίζει κανένας κανένα λινκ;
Απ' ότι ξέρω δουλεύει σε κλειστό κύκλο από παλιούς πελάτες. Δεν ανήκω εκεί την είχα πάρει δυο φορές όσο δούλευε στο free House . Θα ήθελα να την πάρω ντουετάκι με το ανεξάρτητο μουνάκι μας αλλά μόνο πελάτες της Τσαρίνας έχουν το προνόμιο.Μοιράστε την γνώση για Γκαλινα Τσιμπουκοβα ρε αλήτες…Δώστε ψωμί στο λαό και στον σκληρά δοκιμαζόμενο Ρωσικό πληθυσμό
Έχει αλλάξει στις τιμές της σε σχεση με το βενους. Τις τσίμπησε αρκετά από τότε που δουλευει στο βεγκας. Κατα τα άλλα βγάζει τρελά γούσταΠέρασα πρόσφατα με Ρίτα. Είχα ακούσει ότι έχει αλλάξει κ κάτι τέτοια... Δεν ισχύει τίποτα. Ήταν πολύ καλή αν και ξέχασε και τα λίγα ελληνικά που είχε μάθει αλλά δεν πειράζει έχει αλλά πλεονεκτήματα! Είχα καιρώ να γαμισω καλά.
Το κακό είναι οτι στο Βένους πριν την μάθουν όλοι με το σαρανταρι βαρουσαμε κωλοτρυπίδα και ήμασταν πάνω από μισάωρο στο δωμάτιο. Τώρα πληρώνουμε το 80 και όταν φεύγει από το δωμάτιο μένεις μαλάκας γιατί δεν έχει περάσει ένα τέταρτο, τέλος πάντων...Έχει αλλάξει στις τιμές της σε σχεση με το βενους. Τις τσίμπησε αρκετά από τότε που δουλευει στο βεγκας. Κατα τα άλλα βγάζει τρελά γούστα
Η Σουζάνα για μένα είναι ξεπετα το μόνο καλό μαζί της ήταν το τσιμπούκι τον βάζει στο στόμα και αν θες μπορεί να στον κάνει κόμπο με την γλώσσα. Από εκεί και πέρα όμως τίποτα.Αν η αύξηση έγινε λόγω του και καλά κυριλε βεγκας.... προτιμώ την καλτίλα του βενους. Μόνο η Σουζάνα κάπως κρατάει χαμηλά τη μπάλα αλλά εκεί σπάνια έμπαινα με πρόγραμμα. Πάντως ότι και να λέμε παραμένει σούπερ η ρίτα αλλα θέλει πιο βαθύ πορτοφόλι ή πιο αραιες επισκέψεις. Ειδικά για εμάς που ερχόμαστε από εκτός.
Ξεπέτα δεν θα έλεγα. Είναι πολύ καλή επιλοογήγια basic προγραμμα. Για αυτό και δεν την προτιμάω για μεγάλο πρόγραμμαΗ Σουζάνα για μένα είναι ξεπετα το μόνο καλό μαζί της ήταν το τσιμπούκι τον βάζει στο στόμα και αν θες μπορεί να στον κάνει κόμπο με την γλώσσα. Από εκεί και πέρα όμως τίποτα.