μακριά φίλε.Ξερεις κανεις τιποτα για μια βιζιτα θεια μαρθα κουγκαρ που βαζει συνεχεια αγγελιες κ δεν απανταει;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.930
- Πόντοι
- 9.297
Ναι ρε τσακαλακο...έναν καιρό ανδρεου γεωργίου γωνία με 26ης στον οροφο;
Εκεί ψηλά
Εκεί στο 26...!!!
Από τις πιο κλασατες που έχω γνωρίσει...ευφυέστατη...σε όλα..!!!
ΡΕ???!!! ΓΥΡΙΣΕ Η ΡΙΤΑ!!! Αυριο κιολας παω να της τον δωσω. Σημερα πρωτα σειρα εχουν τα σκουληκια αγριο σεξ... και αυριο την Ριτα χαλαρο πρωκτικο...
Τελικά πρωκτικό σε κάναμε τα σκουλίκια...
ZackThePlaya
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Μάγκες το Godiva τι φάση; Πέρασα τώρα Πέμπτη λίγο μετά τις δέκα και ήταν κλειστό. Έκλεισε ή δε λειτουργεί τις Πέμπτες; Στο πρόγραμμα λέει ανοιχτό κάθε μέρα
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.071
- Πόντοι
- 3.346
Εδω ειναι θρεντ ενημερωσεις για τα σπιτακια, εχει και αθλητικα νηματα το σαιτ για να βγαλετε ολο το κομπλεξ σας.Τελικά πρωκτικό σε κάναμε τα σκουλίκια...
Τελευταία σπάνια το πετυχαίνω ανοιχτό το απόγευμα…Δηλαδή μετά τις 6 που σχολάει η ΝαταλιαΜάγκες το Godiva τι φάση; Πέρασα τώρα Πέμπτη λίγο μετά τις δέκα και ήταν κλειστό. Έκλεισε ή δε λειτουργεί τις Πέμπτες; Στο πρόγραμμα λέει ανοιχτό κάθε μέρα
Την έχεις δει από εμφάνιση πως είναι? Αξίζει?Η britani μπαίνει με τον πρύτανη;
venomvenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Μάγκες η καρίνα τι ώρα πάει το βράδυ;
8Μάγκες η καρίνα τι ώρα πάει το βράδυ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τίποτα καλό για απόψε υπάρχει?
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.497
- Πόντοι
- 216
Όχι δεν ξέρωΤην έχεις δει από εμφάνιση πως είναι? Αξίζει?
Μεσημεριανή βόλτα στα σπιτάκια με αναζήτηση κυρίως για πρωκτικό. Στο Sex & the City μια Βραζιλιάνα, δυνατό κορμί. Poison η Ουκρανέζα Ίνα. Σπίτι Έφης μια καινούργια Ρωσίδα, ήταν δωμάτιο και δεν έχω εικόνα. Φρίξου 13 δύο κοπέλες, η μία ψηλή με ωραίο σώμα και λαλίστατη, η δεύτερη αρκετά γεματούλα για το νεαρό της ηλικίας της και ψαρωμένη, ίσως δε μιλάει ελληνικά, αλλά δίνει κώλο με 70. Παίζει και παρτούζα. Μινωταύρου 3 μάλλον η Χριστίνα, μπαμπάτσικη MILF με μεγάλα βυζιά, πολύ προσιτή και καυλιάρα. Las Vegas δεν μπήκα, αλλά στο άλλο site λέει για Βλάντα/Ρίτα, που είναι εγγύηση αλλά ήθελα κάτι καινούργιο. Τέλος Μπιάνκα στο Ν. Ουρανού 24, μικρή μινιόν ξανθιά Ρουμάνα, πολύ αδυ΄νατη, πρόσχαρη και εξυπηρετική. Δίνει και κώλο στα 80. Σχετικά άπειρη αλλά ικανοποιητική και ευγενική.
Dale Gribble
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Επίσης όποιος παλιός μπουρδελιάρης θυμάται το ανορθόγραφο και το βιτρινάτο, αναμνήσεις μιας άλλης εποχής ξετυλίχτηκαν!Εκει που δουλευε η Εβελινα παλια.
Δεν ηταν κανονικη Εκκλησια, ετσι ονομασαμε το μοναδικο στουντιο που ειχε τοτε γιατι εμοιαζε λιγο με Εκκλησια.
Παλια συναδελφε τα βγαζαμε παρατσουκλια τωρα οχι! π.χ ενα το λεγαμε τσιρκο κατω στην εφορια.
ZackThePlaya
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
βραδυ δεκα πηγα. και η ναταλια αποτι λενε σταματησε απο αρχες του μηνα. το εκλεισαν επειδη εφυγε;;Τελευταία σπάνια το πετυχαίνω ανοιχτό το απόγευμα…Δηλαδή μετά τις 6 που σχολάει η Ναταλια
Ειμαι προχθες στην περιοχη το βραδυ και λεω ας παω μια βολτα απο ραισα.
Ειναι μεσα προγραμμα λεει ελα σε 1 ωρα ( με ξερει η2τσα εχω παει αρκετες φορες )
Λεω δε πειραζει. Παω διπλα καρινα.
Αχ αγορι μου λεει ( η καυλιαρα τσα2 ) εχει προγραμμα ελα σε 1 μιση ωρα. Δεν ηταν δικαιολογιες γιατι με γνωριζουν.
Ρε μαλακες τι κανετε ;
Οκ ο καθενας εχει τα γουστα του. Αλλα να πληρωνω αυτες τις 2 150 και 200 για μια ωρα εκει μεσα ; Μετα αν παει το απλο στα 50 μην αναρωτιεστε.
Εφυγα τελος παντων αδειος
Ειναι μεσα προγραμμα λεει ελα σε 1 ωρα ( με ξερει η2τσα εχω παει αρκετες φορες )
Αχ αγορι μου λεει ( η καυλιαρα τσα2 ) εχει προγραμμα ελα σε 1 μιση ωρα. Δεν ηταν δικαιολογιες γιατι με γνωριζουν.
Ρε μαλακες τι κανετε ;
Οκ ο καθενας εχει τα γουστα του. Αλλα να πληρωνω αυτες τις 2 150 και 200 για μια ωρα εκει μεσα ; Μετα αν παει το απλο στα 50 μην αναρωτιεστε.
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.714
- Πόντοι
- 736
Και Χρυσά το ίδιο.Ειμαι προχθες στην περιοχη το βραδυ και λεω ας παω μια βολτα απο ραισα.
Ρε μαλακες τι κανετε ;
Δεν αξιζει; Ξερεις λεπτομερειες;μακριά φίλε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις