Με την υπαρχουσα κατασταση στα σπιτια ξεχωριζει!Σιγα την ομορφη...π ο κωλος της εχει πεσει μεχρι τα ταρταρα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (5 μέλη και 81 επισκέπτες)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.110
- Πόντοι
- 11.585
Σαν να μου λεει οτι εχω μεγαλυτερα βυζια απο τα δικας της...Σας λέει τπτ η νέα η Ναταλί βλέποντας τις φωτογραφίες της στο Medusa?
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 736
Παιζει να χει σχέση με την Κύπρια που έρχονταν παλιά που και που στις βίλες?Σαν να μου λεει οτι εχω μεγαλυτερα βυζια απο τα δικας της...
horhitto4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.010
- Πόντοι
- 361
Αυτό σκέφτηκαΠαιζει να χει σχέση με την Κύπρια που έρχονταν παλιά που και που στις βίλες?
horhitto4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.010
- Πόντοι
- 361
Μόλις το άλλαξε σε ΜελίνταΑυτό σκέφτηκα
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.149
- Πόντοι
- 5.646
Μαπα το καρπούζι!Για την γυφτοβουλγαρα την Μαρίζα ποια είναι η γνώμη σας ?
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 2.046
ΝαυάγιοΓια την γυφτοβουλγαρα την Μαρίζα ποια είναι η γνώμη σας ?
psolovronths
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2024
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Μαγκες καλησπερα εχω αρκετο καιρο να κατεβω για τσαρκα και αν κατεβω θελω να παω στην ευα φριξου 15 ξερει κανεις αν ειναι ακομα εκει; Ευχαριστω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξανθια κοντουλα μικρη σε ηλικιαΜαγκες καλησπερα εχω αρκετο καιρο να κατεβω για τσαρκα και αν κατεβω θελω να παω στην ευα φριξου 15 ξερει κανεις αν ειναι ακομα εκει; Ευχαριστω
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.976
- Πόντοι
- 9.297
Θα αγοράσει την Στεάουα Βουκουρεστίου η έστω την Κρα'ι'οβα με το χρημα που σήκωσε ...βοηθησα κι εγώ όπως κι εσύ προφανώς .Χάσαμε το Μιρελακι παιδιά έφυγε πατρίδα, αυτό ήταν πάω για διαγραφή.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.976
- Πόντοι
- 9.297
Χρόνια πολλά στην Τζαστιν που ομόρφυνε προ αμνημονεύτων ετών τα μπουρδελοστενα της Θεσσαλονικης...θα την θυμόμαστε ..
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.976
- Πόντοι
- 9.297
Να προσθέσω και την Αφροδίτη ,την Καιτουλα( Κάθυ) από Ολλανδία ,την Μάντυ την Γερμανιδα και την εορταζουσα σημερις Τζαστιν...συγκινήθηκα...τόσες αναμουνισεις από την πρώτη μας νεότητα...Οριστικά; Νομίζω ότι μετά την Τσαρίνα, την Γιασμίν, την ΄Εμμα και την Εβελίνα (που σχεδόν αποσύρθηκαν), η έξοδος της Μιρέλας κάνει ακόμα πιο φτωχή την τελευταία μεγάλη των στούντιο σχολής της πόλης. Η Λάρα, η Ρίτα, η Λιλιάνα και η Σούζυ με κόπο κρατάνε τα προσχήματα και αποτελούν τα τελευταία στανταράκια. Το μέλλον δυσοίωνο και το κενό κάθεμιας που θα αποσύρεται δυσαναπλήρωτο.
Καλή τύχη λοιπόν σε ένα γαμάτο τυπάκι και ταυτόχρονα σε μια από τις πιο εντυπωσιακές ever παρουσίες που πέρασε από τα πάλαι ποτέ ένδοξα σεξό-λημέρια της πόλης μας.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.976
- Πόντοι
- 9.297
Ρουμανία;Από που είναι;
Προφανώς δεν την πρόλαβες...Δύο γενιές μπουρδελιαρηδων πρόλαβε και ξεζουμισε το Μιρελακι...
Πως ειναι η Νικη; Εχεις καποιο τηλ;Δυστυχώς (ή ευτυχώς ανάλογα τα γούστα) όμως υπάρχει. Δεν θα την πρότεινα αλλά η Νίκη είχε τέτοιες τιμές...
Δεν την έχω δεί καθόλου την Μαρίζα , αλλά πριν καιρό λέγανε οτι είναι διπλάσια απο τις φώτο και κάτι τέτοια οπότε μάλλον και εγω κάτι σε σώμα σαν της Μιρέλας θα προτιμήσω.Το ότι σε κάποιους αρέσει η Μιρέλα και όχι η Μαρίζα δείχνει πόσο γούστο δεν έχει κανένας πλέον ...
Αν είναι σαν τις φώτο ίσως να έκανα μια δοκιμή , έστω μια φορά για την εμπειρία.
έναν καιρό ανδρεου γεωργίου γωνία με 26ης στον οροφο;Χρόνια πολλά στην Τζαστιν που ομόρφυνε προ αμνημονεύτων ετών τα μπουρδελοστενα της Θεσσαλονικης...θα την θυμόμαστε ..
μακριά φίλε.Ξερεις κανεις τιποτα για μια βιζιτα θεια μαρθα κουγκαρ που βαζει συνεχεια αγγελιες κ δεν απανταει;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις