Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.732
Πόντοι
456

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Πέρασμα με απλο με Αμαρυλλίς πριν λίγο στο red diamond. Οκευ η κοπέλα έχει τρελό σωματάκι. Ωραίο στήθος κ ρώγα κ καλό κώλο. Καλούτσικη πίπα. Παρά πολύ καλό καβαλημα σαν να σε γαμαει μπρος πίσω. Ιεραποστολικο με τα ποδαράκια της να σε αγκαλιάζει κ καυλιαρικη κωλαρα στα τέσσερα. Δυνατές στροφές κνδν είπε όχι σε κάτι. Δάχτυλα μεσα και φιλιά εννοείται όχι. Επειδή πηδηξα κ πιο πριν δυσκολεύτηκα να χυσω. Την έβαλα να στέκεται δίπλα μ κ να παίζει το μουνακι της κ έχυσα με μαλάκια. Τι πρόσωπο είναι οκευ. Στις φωτο φαίνεται πιο νταρντανα αλλά είναι πετιτ. Ήταν λίγο βιαστική στο απλο. Τώρα σε πρόγραμμα λογικά θα ναι πιο χαλαρά από θέμα χρόνου. Overall καλό μουνακι για το παλμαρε. Σελίδα της δν βρήκα να γράψω κριτική.
Ούτε για 10€ δεν αξίζει η θειτσα...
Στο Μεταξουργείο έχει καλύτερες...

• Like
Αντιδράσεις: Egnat

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η Αθηνά η βυζαρου που ήταν στα τρίδυμα πριν λίγο καιρό σταμάτησε; Ξέρει κανείς;
Πάντως πήγα πρωί στα τρίδυμα και εγώ αυτήν έψαχνα αλλά στο πρώτο ήταν μια Ανγτέλικα (αν θυμάμαι καλά) που ήταν γεματούλα είχε και στήθος αλλά όχι πολύ μεγάλο. το 2ο κλειστό και στο 3ο η Νικόλ (έχει μεγαλώσει πολλές γενιές... respect!). Τώρα αυτή στο 1ο είχε κοντό αγορέ ξανθό μαλί, το λέω μήπως "άλλαξε" όνομα και είναι η ίδια.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.732
Πόντοι
456
Επισκεψη ρεντ ναιτ στη νατασα.
2 μετρα μουνι. Ωραια παρουσια.
Περασα με απλο. Οκ φιλοτιμη προσπαθεια.
Καλουτσικο τσιμπουκι.
Στησιμο στα 4 ζωρις κλεψιμο.
Καθαρη προσχαρη.
Περιμενα πατατα.
Δεν τα εκλαψα , τωρα αν θα ξαναπηγαινα θα πω πως ισως ναι δεδομενου της πρωινης καταστασης που δε νομιζω να εχει κατι πιο αξιολογο για μενα.
Είχε δοκιμαστεί πριν 1-1½ χρόνο στο Μπελαντονα ήταν σαν βαριεστημεμη, σαν μαστουρωνενη , κάπως τέλος πάντων. Έγλειφε καλά αλλά είχε ένα μπλαζε ύφος σαν το άλλο το ξανθό το άλογο που είχαν εκεί στο Μπελαντονα την ξανθιά τη Νικόλ. Παρεμπιπτόντως, τι μουνί; Αν είχε διάθεση να γαμηθεί εκείνη θα είχε φαληρίσει όλη η κεντρική Μακεδονία για πάρτη της.
Τώρα ξανά για την Νατάσα να συμφωνήσω οτι είναι φοβερό μουνί. Στην συνεδρία της είχα πάρει και μερικά γλωσσόφιλα αν και στην αρχή το έπαιζε δύσκολη.
Και ένα ντεσού για το τέλος, ένα δυνατό χαρτί του οίκου όταν της είπα οτι έχω πάει και μ'αυτη μου είπε "Χειρότερη δεν βρήκες;" . Το είπε για τον χαρακτήρα της και μάλλον γι' αυτό πήρε μετάθεση σε άλλον οίκο.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.974
Πόντοι
206
Παιδιά ξέρετε ποιες κοπέλες στα studio αυτή τι περίοδο κάνουν σίγουρα πρωκτικό? Αν ναι πείτε ονόματα
H Μπιανκα, η αδυνατη Ρουμανα. Εγραψα για αυτην στην προηγουμενη σελιδα

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
To ρουλια ηταν σε οροφο, με μεγαλο σαλονι υποδοχης, μεσα στην χλιδα της εποχης, δουλευε μια ψιλη 2μετρη Ελινα που σου επεφτε το σαγονι οταν την εβλεπες, υπηρχαν υποψιες οτι ηταν αγορακι παλια, αλλα ηταν μουναρα, δεν υπαρχουν τετοιες τωρα. Ισογειο ηταν ακριβως διπλα το Μαντζαρου 14, λες εκεινο να λεγαμε διαστημοπλοιο.?? Γιατι τα φωτα πηγαινανε και στην γωνια, πανω στο μπαλκονι ειχε κατι σαν βαρελι.?? τωρα που βλεπω στις φωτογραφιες, μεσα δουλευε η θρυλικη αρχοντογυναικα Σαρα...που με μυησε στα μονοπατια της πληρωμενης ιδωνης.!!! :rockon:

2394_Mantzarou14_1289291577.jpg

Βαλε κατι ποιο δυσκολο, αυτο το ξερουν και οι πετρες, πχ τι ειχε μεσα στο σαλονι το αλουμινατο,
ωχχ, οντως δυσκολη ερωτηση, δωσε ενα χιντ.

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
254
Πόντοι
21
ΡΕ???!!! ΓΥΡΙΣΕ Η ΡΙΤΑ!!! Αυριο κιολας παω να της τον δωσω. Σημερα πρωτα σειρα εχουν τα σκουληκια αγριο σεξ... και αυριο την Ριτα χαλαρο πρωκτικο...

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.732
Πόντοι
456
ΡΕ???!!! ΓΥΡΙΣΕ Η ΡΙΤΑ!!! Αυριο κιολας παω να της τον δωσω. Σημερα πρωτα σειρα εχουν τα σκουληκια αγριο σεξ... και αυριο την Ριτα χαλαρο πρωκτικο...
Πάρε φόρα για σήμερα και επειδή θα σε αρέσει ζήτα από την Ρίτα να σε δακτυλωσει

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.822
Πόντοι
11.585
Πηγα για Καταλινα inside, αφαντο το μωρο, μαλλον την εκανε, την βγαλανε και απο το προγραμμα στο αλλο σαιτ, στην θεση της η Σοφια, 20ωρα.??? χτυπαει το μικρο, πουτσομεζεδακι μελαχρινο πιπινακι, ψηθικα, αλλα δεν τα βρηκα με την τσατσα μου την βιδωσε και εκοψα λασπη. Πηγα Λιλιανα....περασα σουπερ.!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ωχχ, οντως δυσκολη ερωτηση, δωσε ενα χιντ.
θα μιλισω με γριφο...

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
853
Πόντοι
371
Tην Μπιανκα το Ρουμανακι λες. Την πηρα προσφατα αναλ, αφου ειχα φαει χ για κωλαρακι απο την Μιλενα του γραφειου και ηθελα απεγνωσμενα κωλο. Την ειχα πετυχει καποτε σε τσαρκα και ο πετιτ σωματοτυπος σε συνδιασμο με αναλ μου ειχε καρφωθει στο μυαλο. Τιμια, στηθηκε να τον φαει κατευθειαν απο κωλο μετα το τσιμπουκι, με αφησε να μπω βαθια και το τελος ηρθε γρηγορα. Με δεδομενο οτι απο τα εσκορτ συνηθως τρωω αρνηση για κωλαρακι την θεωρω αξια κουλουρτζου
Δεν θυμαμαι όνομα αλλά ήταν γλυκια σαν κοπελα

venomvenom

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Μάγκες επειδή έχω να ρθω λίγα χρόνια στα σπίτια και θα με φέρει ο δρόμος λόγο δουλειάς αυτές τις μέρες στα ξύλινα τα σπίτια είναι ακόμα μια Μαρία και ντονα?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.061
Πόντοι
3.346
Πρωινή αύριο η Ρίτα?
Παντα πρωι ναι.. αλλα εχει αλλαξει λιγο λενε η πλεροφοριες μου.. ακομα και στα πιο μεγαλα προγραμματα!
Δικος μ που την πηρε προσφατα με πρωκτικο (80) και για την ωρα του ειπε..ενω δεν ειχαν περασει 20 λεπτα και δεν ηθελε να κατσει απο πανω. Εμφανιση οπως ηταν λιγο πιο αδυνατη.
Αυτα μου ειπε αυτα σου λεω.

Alejandro_1914

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2024
Like
14
Πόντοι
0
Τελικά το πρωκτικό το έφαγες εσύ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom