Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.649
Πόντοι
456

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.649
Πόντοι
456
Αυτή την καινούρια την Τατιάνα από το άλλο σάιτ την έχει δοκιμάσει κανείς; Έχει κανείς άποψη;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.687
Πόντοι
38.177
Χθες βράδυ επίσκεψη στο red night και συνεύρεση με την εντυπωσιακή Μαρίζα! Έιχα ξαναπεράσει πριν κάνα 2μηνο μαζί της και άλλη μία φορά παλιότερα από τις καλύτερες που υπάρχουν από πλευρά εμφάνισης (ψηλή , Ντάρντανα,βυζάρες,κωλαρα).ξεκινήσαμε με ισπανικό μετά πίπα (με Καποτά) και τελειώσαμε με αυτή από πάνω ωραία εμπειρία και πολύ καθαρή η κοπέλα την συστινω ανεπιφύλακτα!
Από τις καλύτερες που υπάρχουν;
Αυτή που δεν ξέρει να κάνει πίπα;
Αυτή που τα βυζιά της κοιτάνε το ένα ανατολή και το άλλο δύση;
Αυτή που τα μούτρα της είναι σαν τραβελι;
40€ για τη γυφτορουμανα;
Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.005
Πόντοι
3.346
Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο δισεκατομμύριο τσατσά να πει στον πελάτη η κοπέλα μου δεν κάνει εξετάσεις. Ούτε μια στο δισεκατομμύριο!!!!
Πολυ σιγουρος εισαι.. δεν το λενε ολες, ετυχε τοτε να μου το πει μια.
Ο λογος αγνωστος, μπορει να ηθελε να φυγει απο το ρδελο γιατι την χρωστουσαν λεφτα, μπορει να ηταν οντως καλη γυναικα, μπορει να με ειχε συμπαθησει (τοτε ημουν μικρος) πολλα μπορει, απιθανο γιατι σου φαινεται;;;

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
851
Πόντοι
371
Όχι, μπερδευεσαι. Χυνει 30 φορες το 8ωρο :confused:
Το ότι όντως βγάζει υγρά γιατί έτσι είναι το σύστημα της το έχεις σκεφτεί??εγώ την έχω πάρει όταν πρώτο ξεκίνησε που δεν είχε καθόλου στήθος και ντρέποταν στην αρχή,και τότε αυτό έκανε και μάλιστα μετά από κάθε πελάτη η τσατσά έμπαινε μέσα και άλλαζε σεντόνια..

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.005
Πόντοι
3.346
Εμενα παντως την μια φορα που την πηρα δεν με κατουρησε.. ισως γιατι ειχα παει προς το κλεισιμο και ειχε στερεψει :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιο είναι το στούντιο efi ρε παιδιά?
φριξου τερμα πανω.. στα αριστερα το γωνιακο.

Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Like
340
Πόντοι
21
Το ότι όντως βγάζει υγρά γιατί έτσι είναι το σύστημα της το έχεις σκεφτεί??εγώ την έχω πάρει όταν πρώτο ξεκίνησε που δεν είχε καθόλου στήθος και ντρέποταν στην αρχή,και τότε αυτό έκανε και μάλιστα μετά από κάθε πελάτη η τσατσά έμπαινε μέσα και άλλαζε σεντόνια..
Αν θελεις ετσι να πιστευεις για να περνιεσαι μεσα σου για πηδηχταρας οκ.... παω πασο.... ρε μην τρωτε τον παπα...

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
372
Πόντοι
21
Πολυ σιγουρος εισαι.. δεν το λενε ολες, ετυχε τοτε να μου το πει μια.
Ο λογος αγνωστος, μπορει να ηθελε να φυγει απο το ρδελο γιατι την χρωστουσαν λεφτα, μπορει να ηταν οντως καλη γυναικα, μπορει να με ειχε συμπαθησει (τοτε ημουν μικρος) πολλα μπορει, απιθανο γιατι σου φαινεται;;;
Ούτε μια στο δισεκατομμύριο!!! Δεν υπάρχει τετοια περιπτωση τσατσά να πει η κοπέλα δεν κάνει εξετάσεις. Να στο πω καθαρά, αν θέλεις, ψευδεσαι. Φυσικά μην περιμένεις να συνεχίσω σ αυτό το ψέμα του παραλόγου. Συνέχισε μόνος σου.

kavlaras123

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
503
Πόντοι
20
Καλησπέρα, υπάρχει καποια σελιδα ή καποιο νημα που να λεει το προγραμμα των
studio και τι κοπέλες εχει? Που τα βλέπετε?

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.058
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα, υπάρχει καποια σελιδα ή καποιο νημα που να λεει το προγραμμα των
studio και τι κοπέλες εχει? Που τα βλέπετε?

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
192
Πόντοι
1
Η deniz που ειχε ερθει πριν κανα μηνα δουλευει τωρα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom