Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.409
- Πόντοι
- 1.436
Καμία δεν κάνει εξετάσεις, εκτός από 2-3 παλιές καραβάνες. Δεν τους ελέγχουν καν.Εξετάζονται κάθε 12 μέρες για αφροδίσια νοσήματα
Καμία δεν κάνει εξετάσεις, εκτός από 2-3 παλιές καραβάνες. Δεν τους ελέγχουν καν.Εξετάζονται κάθε 12 μέρες για αφροδίσια νοσήματα
Ναι καπου εκει δεν θυμαμαι ακριβως..αλλα πιο προσφατα ειχα κολλησει σε στουντιο σμν και τελικα αποφασισα να κοψω τα προγραμματα. Μην εμπιστευεσαι καμια κοπελα καμια τσα2 και φυσικα κανενα ιδιοκτητη, μονο τα λεφτα τους ενδιαφερουν ολους αυτους.Βαρδαρη αναφέρεσαι αρα πιστεύω αυτό το περιστατικό έγινε πριν το 12 ελπίζω να έχουν αλλάξει αυτά σήμεραΤελως πάντων εσύ αδερφέ πήγαινες τακτικά στα studio?
Σε διαφορα ρε φιλε. Μπες στο προγραμμα των μπουρδελων και δες. Μια ειναι με αυτο το ονομα.Σε πιο είναι η συγκεκριμένη?
Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο δισεκατομμύριο τσατσά να πει στον πελάτη η κοπέλα μου δεν κάνει εξετάσεις. Ούτε μια στο δισεκατομμύριο!!!!Τους ενδιαφερει πιστευω η υγεια τους, αλλα βγαζουν και παραπανω λεφτα!
Οσο για τσατσαδες δεν θα ξεχασω μια στο βαρδαρη.. που τοτε κι εγω εκανα καποια προγραμματα και μου ειπε μην παιρνεις τετοιο προγραμα (γυμνο) παρε απλο η κοπελα δεν κανει εξετασεις.
Περασε καποιος με την συγκεκριμένη να μας πει απόψειςΠαιδιά γνώμες για το ένα αλβανακι 21 χρόνων στο έφοσπιτο(studio efi)
Διεκπεραιωτικη φίλε.. είπα ωραία φαίνεται μικρό... Αλλά μέσα δεν μου άρεσε..Παιδιά γνώμες για το ένα αλβανακι 21 χρόνων στο έφοσπιτο(studio efi)
χαχαχα καμία σχέση με την πραγματικότητα της εξετάσεις να της ξεχάσεις και τα χαρτιά φυσικα.και πλέον με της λατινες κανένας έλεγχος παράνομα δουλεύουν ούτε αμκα έχουν για εξετάσεις ούτε τίποτα.σε στούντιο της Αθηνας που ειχα παει πριν μερικά χρόνια η κοπελα μου ειπε οτι κανει εξετασεις καθε 15 μερες η ίδια αλλα και ολες οι κοπελες που δουλευουν σε σπιτακια,γιατι και εγω φοβομουν τοτε αλλα τωρα όλα καλα δε φοβαμαι,κατα τη γνωμη μου ολες πανε εκτος αν ειναι καμια "βουτηγμενη" στα ναρκωτικά,στα νομιμα στουντιο δεν παιζει να βρεις κοπελα που να μην εχει αδεια και χωρις βιβλιαριο υγειας,φοβουνται μέχρι και οι ιδιοκτητες για ελεγχο,θεσσαλονικη δεν παιζει σε σπιτακι να βρεις κοπελα που δεν περναει απο εξετασεις,ειδικά στα επώνυμα στουντιος.
Καλά, στα προγράμματά τους άστα να πάνε και ότι νάναιΝαι ολα ισχυουν ..απλα τυχαινει καμια φορα αλλη κοπελα να εχουν φωτο και αλλη να δουλευει..αλλες φορες να εχουν κοπελες που λειπουν και αλλες φορες να εχουν κοπελες που δεν δουλεψαν ποτε!
Εδώ που τα λέμε είναι πολύ καλύτερη εμφανισιακά από πολλές μικρές ή μεγάλεςΕγώ ρε μάγκες θέλω να πάρω την τσα2 την μελαχρινή την Θεια που είναι στην Καρινα….Τελευταια φορά που πήρα την Καρινα ήθελα να της το φέρω να πάρω αυτήν αλλά τελικά μπηκα με Καρινα γιατί είχε πολύ κόσμο…Με φτιάχνει η Θεια αλλά πως να της το φέρω…
Εγώ από νόμους ξέρω οτι πηδούσαμε μέχρι και μέσα στην καραντίνα που υποτίθεται ήταν κλειστά.Εγώ το βλέπω και από την άλλη πλευρά πέρα από την νομοθεσία ρε παιδιά οι κοπέλες νομίζετε δεν ξέρουν το τι μπορούν να κολλήσουν από τον οποιοδήποτε? Προφανώς και έλεγχονται εδώ έλεγχονται μέχρι και οι τσατσάδες κάθε 6 μηνες
Να το ξαναγράψω; Καμιά δεν κάνει εξετάσεις! Ειδικά οι λατίνες, τις οποίες τις φέρνουν με τουριστική βίζα για 3 μήνες, δεν έχουν καν ΑΜΚΑ, ποιες εξετάσεις να κάνουν; Εδώ υπάρχουν παράνομοι οίκοι που λειτουργούν χωρίς άδεια. Κανείς δεν τους ελέγχει.Εγώ το βλέπω και από την άλλη πλευρά πέρα από την νομοθεσία ρε παιδιά οι κοπέλες νομίζετε δεν ξέρουν το τι μπορούν να κολλήσουν από τον οποιοδήποτε? Προφανώς και έλεγχονται εδώ έλεγχονται μέχρι και οι τσατσάδες κάθε 6 μηνες
Μήπως πέρασες από το Villa Erotica να δεις την Marcela?Μολις γυρισα απο μπουρδελοτσαρκα.
Τα πραματα ειναι τραγικα στα σπιτακια.
Αν δεις μια πολυ ομορφη κοπελα σαν μια ξανθια ψηλη με γαλανα ματια (μουναρα) αλλα τοσο ψυχρη που λες μπααααα αποκλειεται μεσα να ειναι καλη , μιλαω για μια που ειναι νικ ουρανου στο τερμα κατω ολες οι υπολοιπες κατα 80% απο λατινικη αμερικη. Αλλες με ψευτικα βυζια, κωλος ιδιος ολες λες και της εχουν περασει απο κωλο εργαστηριο και τα φτιαχνουν.
Η ελενα/ραισα στο ποστο της κανονικα αλλα αυτη τη φορα δεν μπηκα γιατι με το που γυρισε ειδα ποσο φαρδυνε ο κωλος της και δεν μπηκα.
Η λιλιανα στο ποστο της και αυτη αλλα για εναν περιεργο λογο η τσατσα ολο μας ελεγε οτι ειναι στο δωματιο (μαλλον ψεμματα).
Πηγα ειδα ναστυα στο μπελλα ντονα, ευδιαθετη αλλα για τα γουστα μου νταρντανα. Τις ειδα σχεδον ολες δεν μ γεμισε καμια το ματι ΑΛΛΑ πηγαινα για συγκεκριμενη κοπελα μετα απο συστασεις.
Καρινα με το βαθυ λαρυγγι. Η κοπελα ειναι αστερι στην πιπα και επισης εχει φατσαρα και σχετικα καλο κορμι. ΑΝ και ψηλη που εμενα μ αρεσουν οι κοντες, ευδιαθετη και χαμογελαστη. Περασα πολυ καλα με 50ε ελευθερο στοματικο.
Στην σκουιρτού λεει...Η πρωινή βάρδια έχει πεθάνει.
Κατεβαίνω μήπως και προλάβω την Λάρα και στις 15:30 τρώω πόρτα γιατί έχει κατεβάσει ρολά . Λέω δε γαμιέται θα πάω δίπλα στην σκουιρτού και η πόρτα είναι διπλοαμπαρωμένη και με κλειστό φωτάκι. Λέω δε γαμιεται πάω να δω τη Φρίντα που δεν την ήξερα και την είχα στην πορνοατζεντα για δοκιμή. Φορούσε ένα μαύρο λάτεξ μπέιμπι ντολ που ξεγελάει. Όταν ήρθε στο δωμάτιο είδα μια γυναίκα που δεν είναι στα γούστα μου γιατί έχει αρκετά κιλά που στην παρουσίαση τα έκρυψε καλά. Επικεντρώθηκα στην πολλή καλή πίπα της και δοκίμασα λίγο και τα τεράστια βυζιά της μέχρι να έρθει το τέλος. Δεν θα προτιμηθεί ξανά ακόμα και είναι η μοναδική στην πρωινή βάρδια. Θα προτιμήσω να πάω σε φραπεδάδικο στο κέντρο.
Ξέρει κανείς αν η Ναταλία έριξε αυλαία;
Καλησπέρα Εμμανουέλα.. αυτή την εποχή σε ποιο στούντιο δουλεύεις?χαχαχα καμία σχέση με την πραγματικότητα της εξετάσεις να της ξεχάσεις και τα χαρτιά φυσικα.και πλέον με της λατινες κανένας έλεγχος παράνομα δουλεύουν ούτε αμκα έχουν για εξετάσεις ούτε τίποτα.