Ναι εγώ φταίω που δεν έρχονται πουτάνες τις προκοπής! Θα πάω Αθήνα και θα έρθουν όλες εδώ να γλιτώσουν από τον αντράκλα.Εσύ χαζεψες από τις πολλές τις τσόντες χαλάρωσε λίγο γιατί με τις μαλακίες που κανείς δε θα έρχεται καμιά πουτανα της προκοπής στη Θεσσαλονίκη αντρακλα ε αντρακλα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Αρα και νταης και γαμιας. Ευγε.Να πω επίσης ότι με κάποιες κοπέλες από τα μπουρδέλα έχω κάνει πολύ καλύτερα γαμισια από ότι οι τσόντες που βλέπω.
Ευχαριστώ φίλε. Κάθε μέρα προσπαθώ να γίνομαι και καλύτερος.Αρα και νταης και γαμιας. Ευγε.
Θεωρώ αυτονόητο πως κάνουμε πλάκα. Γιατί από το σχόλιο του φίλου ίσως έπρεπε να στραβοσω για το έχεις χαζεψει από τις τσόντες γιατί έβαλα δάχτυλο σε μια ιερόδουλη και έριξα δύο μπατσάκια. (Βασικά σε πολλές το έχω κάνει).
Για τα απαλά μπατσακια να το καταλάβω αλλά για δάχτυλο δεν το δέχονται όλες οπότε νομίζω φυσιολογικό να στραβώσει κάποια κοπέλα..Θεωρώ αυτονόητο πως κάνουμε πλάκα. Γιατί από το σχόλιο του φίλου ίσως έπρεπε να στραβοσω για το έχεις χαζεψει από τις τσόντες γιατί έβαλα δάχτυλο σε μια ιερόδουλη και έριξα δύο μπατσάκια. (Βασικά σε πολλές το έχω κάνει).
Διαγραμμένο μέλος 235648
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 192
- Πόντοι
- 0
Βασικά ήθελα να σου την πω στο σχόλιο σου για την Καταλίνα αδερφέ γάμα δυνατά και σκληρά αλλά πάντα με σεβασμό στις γυναίκες και τα θέλω τους να είσαι ένας τρυφερός γαμιαςΘεωρώ αυτονόητο πως κάνουμε πλάκα. Γιατί από το σχόλιο του φίλου ίσως έπρεπε να στραβοσω για το έχεις χαζεψει από τις τσόντες γιατί έβαλα δάχτυλο σε μια ιερόδουλη και έριξα δύο μπατσάκια. (Βασικά σε πολλές το έχω κάνει).
Από εμφάνιση πως είναι φίλε;Αλάνια μου ξυπνήστε και πηγαίνετε στο Μπελάρους έχει μια καινούργια ελληνίδα τη Βανέσα απίστευτη σε όλα πήρα πρόγραμμα εξηντάρη με τελείωμα για να σας δω
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
Ωχ ωχ,το δικό μου είναι δγακος μου μυρίζει..Αλάνια μου ξυπνήστε και πηγαίνετε στο Μπελάρους έχει μια καινούργια ελληνίδα τη Βανέσα απίστευτη σε όλα πήρα πρόγραμμα εξηντάρη με τελείωμα για να σας δω
ivanovi
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Like
- 274
- Πόντοι
- 20
Στο Belarus πάντως πρόσφατα είχα περάσει με μια λατίνα Τατιάνα. Μελαχρινή με πολύ καλό και σφιχτό κωλο, γύρω στα 27-28. Ψιλό μαγκωμένη στην αρχή αλλά μετά ανοίχτηκε. Όσες φορές περασα την ίδια έχει όπως επίσης και στο προγραμμα στο σάιτ.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.135
- Πόντοι
- 3.346
Μεσημερι ξυπναω τυπε.. μεχρι να πιω καφε θα παει απογευμα, αν ειναι πρωινη βαρδια δυσκολα να την πετυχω.Αλάνια μου ξυπνήστε και πηγαίνετε στο Μπελάρους έχει μια καινούργια ελληνίδα τη Βανέσα απίστευτη σε όλα πήρα πρόγραμμα εξηντάρη με τελείωμα για να σας δω
notorius
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 169
- Πόντοι
- 11
Αξίζει η επίσκεψη ? είναι συνεργάσιμη?Στο Belarus πάντως πρόσφατα είχα περάσει με μια λατίνα Τατιάνα. Μελαχρινή με πολύ καλό και σφιχτό κωλο, γύρω στα 27-28. Ψιλό μαγκωμένη στην αρχή αλλά μετά ανοίχτηκε. Όσες φορές περασα την ίδια έχει όπως επίσης και στο προγραμμα στο σάιτ.
ivanovi
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Like
- 274
- Πόντοι
- 20
Δεν είπε σε κάτι όχι. Το αν αξίζει είναι υποκειμενικό, εγώ δεν τα έκλαψα και ίσως ξαναπηγαινα αλλά γούστα είναι αυτά. Όπως είπα ήταν λίγο μαγκωμένη στην αρχή, δεν μιλάει καθόλου ελληνικά αγγλικα. Της πέταξα κάτι ισπανικά και έσπασε ο πάγος, της φέρθηκα ευγενικά και τελείωσα γρήγορα οπότε δεν έχω πλήρη εικόνα. Ίσως πάω σήμερα εάν δεν βρω καμία άλλη αξιαγαμευτη.Αξίζει η επίσκεψη ? είναι συνεργάσιμη?
Χθες βράδυ νυχτερινή τσάρκα στην συμπρωτεύουσα λόγω δεθ, με 2 φίλους περπατήσαμε τα περισσότερα καμία δεν άξιζε από αυτές που είδαμε κ αρκετές είχαν πρόγραμμα μισάωρο ελεως.. Μέτε πήγαμε le cabaret για ποτο κ ξενοδοχείο. Απελπιστική η κατάσταση με τις λατινες
Διαγραμμένο μέλος 249234
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2024
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Μακριά από λατίνες. Και είναι και πανάκριβες όλες τους πανάθεμα τες. Ούτε καν αξίζουν. Καλύτερα να την παίξω μόνος μου.Χθες βράδυ νυχτερινή τσάρκα στην συμπρωτεύουσα λόγω δεθ, με 2 φίλους περπατήσαμε τα περισσότερα καμία δεν άξιζε από αυτές που είδαμε κ αρκετές είχαν πρόγραμμα μισάωρο ελεως.. Μέτε πήγαμε le cabaret για ποτο κ ξενοδοχείο. Απελπιστική η κατάσταση με τις λατινες
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Αν λες για αυτή που έχει πολύ μακρυά μαλλιά μέχρι τη μέση, δεν πέρασα μέσα γιατί βγήκε απ το δωμάτιο στάθηκε να τη δω και κατευθείαν μπήκε στο άλλο δωμάτιο χωρίς να φρεσκαριστει. Ενώ είναι δυνατό εμφανισιακά...Στο Belarus πάντως πρόσφατα είχα περάσει με μια λατίνα Τατιάνα. Μελαχρινή με πολύ καλό και σφιχτό κωλο, γύρω στα 27-28. Ψιλό μαγκωμένη στην αρχή αλλά μετά ανοίχτηκε. Όσες φορές περασα την ίδια έχει όπως επίσης και στο προγραμμα στο σάιτ.
veteranos2
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2020
- Like
- 114
- Πόντοι
- 0
Μινωταύρου 3 στο κόκκινο μόνο πρωί γιατί το απόγευμα δουλεύει η Καρίνα !!!!Με τη Χριστινα που ηταν στη Φριξου 14 τι γινεται ρε παιδια; Ξερεις κανεις που εχει παει;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις