Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Βγηκα για Σελεστε, μπηκα στο Ν.Ουρανου 11 που την ειχε στο προγραμμα, η τσατσα βαριοταν την ζωη της, ή μου ειπε οτι ειναι στο δωματιο ή οτι δεν δουλευει, στο ποστο της ηταν μια μαυρη τουμπανιασμενη ντεκαυλε με κωλαρες και βυζαρες μπουταρες, Εμμα την ειπε ή Εβα, οπως βλεπω οτι εχει μια στο αλλο σαιτ. Εφυγα μπηκα διπλα στο Belarus, πρωην Εφοσπιτο, θρυλικο σπιτι, μου εφερε καλες αναμνησεις να περιμενεις στο σαλονι την Εφη λες και εισαι στον γιατρο στο Ικα... μεσα μια Σαντρα μαυρομαλα με καλα μπουτακια, ωραιο προσωπακι μαστυ γκομενακι. Παραδιπλα στο Φριξου 9, Λουνα, κρεβατογεμιστρα νταρντανα γκομενα με ποιασηματα, δεν την λες χροντρη, το σωμα της εχει καλες αναλογιες σε σχεση με τα κιλα της, επιδερμιδα τελεια τεζαρισμενη, με μπουταρες σχετικα ψιλη, ραστα μαλια κοτσιδακια ποιασμενα, ομορφουλικο προσωπο, δηλωνει Παραγουαεζα.!!! 30αρα γκομενα, λιγα Αγγλικα, πληρωσα για 69 70αρι στο χερι, η γκομενα φορουσε μερικα εξτρα στοκινγκ, που ανεβασαν την λιμπιντο, στο κρεβατι προσπαθησε, στο γλυφομουνι το πιστευε, καθαρο μουνακι αναμεσα στι μπουταρες της...η πιπα της μετρια σαλιωδη, στο σεξ δεν τα εδωσε ολα, καυλολογα και σφιχτηματα, θα ελεγα ηταν ενα καλο αναλατο ομως σεξακι, βυζακια φυσικα, ολοστρογγυλα, απο πανω οταν ανεβαινει ειναι απολαυση, θα μηνει αλλες 5 μερες και φευγει Αθηνα, αν εμενε θα μου ξαναγεμιζε το κρεβατι σιγουρα... τρελιαρα γενικα, μεχρι και στα βυζια της εχει δωσει....ονομα.!!!!
Τελευταία τροποποίηση: