You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (2 μέλη και 46 επισκέπτες)
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.602
- Πόντοι
- 7.095
Ρε μεγαλε ελεος, στο προηγουμενο μηνυμα απο το δικο σου το λεει ο αλλοςΠαιδιά αυτή γ καρινα σε ποιο σπιτι είναι για να καταλάβω ποιο λέτε
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.883
- Πόντοι
- 25.036
Όχι με Μάντισον Νικ, καλύτερα με Σελεστ...Θα μπω και θα σας ενημερώσω με σελεστε γιατί η Μάντισον που τη είδα δεν με πολυ άρεσε
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.883
- Πόντοι
- 25.036
Στη συγκεκριμένη αλυσίδα δεν έχει τίποτα αξιόλογο αυτή την περίοδο. Ξεχωρίζει μεν για τις υπηρεσίες της η Ναόμι, αλλά τι να το κάνω αν είναι πλημμελής στην καθαριότητα και αρπακτικό στη νοοτροπία...Πέρασα με Λούσι! 50 χαλαρά, αλλά μόνο χαλαρά δεν ήταν! Στο 10λεπτο γκρίνιαξε για χρόνο! Χειρονακτικα με τελείωσε γιατί ξενέρωσα!
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.093
- Πόντοι
- 1.076
Ναι αυτό έγραψα δεν με άρεσε η Μάντισον η σελεστε με άρεσεΌχι με Μάντισον Νικ, καλύτερα με Σελεστ...
Γυρα ερημιτη και νικ ουρανου.
Οτι ειδα ηταν οχι απλα κακο. Επρεπε να εισαι πιωμενος για να μπεις.
Ερημιτη η μια χειροτερη απο την αλλη. Ουτε καν βλεπονται. Στο μεδουσα ηταν η νινα. Η οποια δουλευε παρανταις αν δε κανω λαθος. Μετα τη θυμηθηκα.
Κλεψιμο φουλ σε ολες τις στασεις.
Ντογκυ ουτε καν. Εισαι ανακοντα λεει ( ουτε κατα διανοια )
Προκαταρκτικα μηδεν.
Ολα χαλια.
Κοιλια κρεμασμενη.που την εκρυβε.
Τιποτα απλα χαλια.
Αν ξερει καποιος κατι για πρωινη βαρδια ας ενημερωσει.
Ααα με εκανε και πασα για το διπλα γωνιακο. Ειναι πολυ καλη λεει. Πανε και σε εκεινη. Λεω οκ.
Ενα αισχος η κατασταση δυστυχως.
Ερημιτη η μια χειροτερη απο την αλλη. Ουτε καν βλεπονται. Στο μεδουσα ηταν η νινα. Η οποια δουλευε παρανταις αν δε κανω λαθος. Μετα τη θυμηθηκα.
Προκαταρκτικα μηδεν.
Ολα χαλια.
Τιποτα απλα χαλια.
Ααα με εκανε και πασα για το διπλα γωνιακο. Ειναι πολυ καλη λεει. Πανε και σε εκεινη. Λεω οκ.
Φίλε μου δυστυχώς δεν γνωρίζω ακριβώς τις οδούς αν μπορεί να με κατατοπίσει στο περίπου εννοούσα. Μην είσαι έτοιμος να για επίθεσηΡε μεγαλε ελεος, στο προηγουμενο μηνυμα απο το δικο σου το λεει ο αλλος
bizakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Η Αφροδίτη φίλε μου είναι στο playboyΣε ποιο είναι η Αφροδίτη; Μαυρομαλα είναι;
bizakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Και σήμερα έκανα πάλι την βόλτα μου για να πάω στο στανταρακι μου από εδώ και πέρα την Αφροδίτη αλλά έλειπε οποίος ξέρεις ας γράψει το γιατί αφού έκανα την βόλτα είχα από καιρό να μπω σε αυτό στο Μινώταυρου 16 νομίζω μπορεί να κάνω και λάθος μέσα 2 κοπέλες η Μελίσσα και η Τίνα νομίζω της πήρα και τις 2 με 30€ την καθεμία στο δωμάτιο φάνηκαν πως ήθελαν να με ξεπετάξουν δεν έκλαψα στο 100% τα λεφτά μου αλλά δεν θα ξαναπάω!
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
η Νινα εχει και παιδι,φαίνεται και η καισαρική τομή της,ειναι ωραίο μωρό αλλα μέσα στο δωματιο ξεπέτα...γενικα για καλοκαιρι πολυ πεσμένα τα πραγματα,περιμενω μεταγραφες απο Αθηνα μερια ομως τιποτα,δεν κουνιεται φύλλο,οσο για τη λαουρα που δουλευει venus εαν ειναι αυτη που δουλευε και στα ξυλινα μαγκες μακρια...Γυρα ερημιτη και νικ ουρανου.
Προκαταρκτικα μηδεν.
Ολα χαλια.
Τιποτα απλα χαλια.
Την έχω πάρει 6 φορές όχι καμία ιδιαίτερη προσπάθεια αλλά έχει 2 μέτρα κορμί πάρτην δεν θα τα κλάψειςΕπίσης εχει λίγο καιρό θέλω να δοκιμάσω την Έλενα στην μεγάλη ευθεία προτελευταίο σπίτι δεξιά αλλά δεν έχω δει κάποιος να την έχει δοκιμάσει και αυτό με κρατάει λίγο πίσω είναι για πολύ σκίσιμο ομως
Βραδινή στο συνηθισμένο σπιτάκι;Επισκεψη χθες σε καρινα, πιστευω δεν χρειαζετε κριτικη αφου υπαρχουν απειρες στις προηγουμενες σελιδες, αξιζει σιγουρα επισκεψη
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.059
- Πόντοι
- 5.646
Yeap!Βραδινή στο συνηθισμένο σπιτάκι;
ΦΑΚΙΡΗΣ