Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.967
- Πόντοι
- 1.436
Ξερει κανεις που δουλευει η Καρινα;;
Μινωταυρου 3 απέναντι από το ξύλινο κ το Venus.
Ξερει κανεις που δουλευει η Καρινα;;
Μινωταυρου 3 απέναντι από το ξύλινο κ το Venus.
Όπως είπες! Ωραίο μουνι καλές υπηρεσίες, αλλά στο χρόνο τσινάει! Και πιστεύω προτιμάει τα μικρά προγράμματα! Όχι ότι την κακό πέφτουν τα κατοστάρικα, αλλά με το σαρανταρι ξεμπερδεύει σε 10-15 λεπταΓειαχαραταλανια. Καιρό αποχή πέρασμα μέσα στη βδομάδα από την περιοχή. Υπήρχε όρεξη η αλήθεια. Αρκετή κίνηση για καθημερινή. Πολλά κλειστά. Δεν έκανα γύρα. Πήγα κατευθείαν Έλενα - Ραΐσα. Μπήκα 40 χαλαρό ντεμεκ. Ολα καλά και από λίγο είναι η φάση. Να τελειώνουμε να φύγουμε. Μαρεσει σαν νιμου και είναι βφμ. Αλλά όλο βιασύνη. Μπαίνεις με απλό τελείωνε αλλιώς πάρε χαλαρό μπαίνεις χαλαρό τα ίδια. Είχε και έναν ήρωα έσκασε το παράβολο για τζακούζι. Μπαίνεις μέσα και ζέχνει. Τέλος πάντων. Επειδή υπήρχε όρεξη πάω στο δίπλα ήταν μια μελαχρινή ψιλό καλό. Δε θυμάμαι όνομα. Έχει κανένας γνώμη; Ρουμάνα είπε η τσατσα.
Καλησπέρα αυτή που λες είναι μια μελαμψή Με το όνομα Αλεξια και μιλάει άπταιστα ελληνικά με πολύ σγουρό μαλλί ;;FREE HOUSE...το Δεξιό Σπιτάκι.....
Tο πιο απάτη....πουτανακι.....
Μπαινοβγαίνει στον ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ...
1 μήνα έκανε ρεκτιφιε....απο αυτά που κόλλησε απο τα πακιστανικα πουλιά....
ΚαρίναΚαλησπέρα στην παρέα. Χρόνια μέλος αλλά σπάνια έρχομαι Θεσσαλονίκη και κάνω και καμιά βόλτα από τα σπιτάκια.
Το νήμα το παρακολουθώ πάντως όσο μπορώ.
Αυτές τις μέρες είμαι Θεσσαλονίκη πάντως και είπα να περάσω μια βόλτα. Πήγα χθες στοχευμένα για Λαρα αλλά είχε 4 άτομα να περιμένουν και ήταν και στο δωμάτιο. οπότε έφυγα.
Απόγευμα δεν βρήκα κάτι άλλο αξιόλογο από άποψη εμφάνισης και είπα να ξαναπάω το βράδυ γύρω στις 11-12.
Απορία πως ενώ δεν έχει και τίποτα που να αξίζει Φούλ όπως φαίνεται και από εδώ στο νήμα γινόταν πανικός. λόγω εποχής .
έχετε να προτείνεται τίποτα καλό και σε εμφάνιση (στυλ λαρας πχ) και να μην είναι κομοδίνο;
Οχι φιλέ μου....Καλησπέρα αυτή που λες είναι μια μελαμψή Με το όνομα Αλεξια και μιλάει άπταιστα ελληνικά με πολύ σγουρό μαλλί ;;
Αρχηγέ μου κατάλαβα σε ποιάν αναφέρεστε .Οχι φιλέ μου....
Αυτή την λένε Ελενα......είναι λίγο αληθωρη....με Στραβά Δόντια....και καρέ Ξανθό Μαλλί....φάτσα κλασικης αλβανιδας....Μινωταυρου 10....Στο Δεξιό....ολος ο πακιστανικος Στόλος πέρασε απο πανω της....
ΜΑΚΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑ......
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!Οχι φιλέ μου....
Αυτή την λένε Ελενα......είναι λίγο αληθωρη....με Στραβά Δόντια....και καρέ Ξανθό Μαλλί....φάτσα κλασικης αλβανιδας....Μινωταυρου 10....Στο Δεξιό....ολος ο πακιστανικος Στόλος πέρασε απο πανω της....
ΜΑΚΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑ......
Γιατί ρε φίλε σε ποια δεν έχει περάσει ο πακιστανικος στόλοςΟχι φιλέ μου....
ΜΑΚΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑ......
Μοναδική όμως που το έδινε ακαποτα....!!!!!Γιατί ρε φίλε σε ποια δεν έχει περάσει ο πακιστανικος στόλος
Ακαποτο γαμησι σε πακιστανους ;Μοναδική όμως που το έδινε ακαποτα....!!!!!
Επειδή δεν είχε πελατεία ελληνική....
Χαμός,,,σου λέω.....!!!
Είμαστε να τα κόβουμε τα μπου με αυτά που ακούμε μου φαίνεταιΜοναδική όμως που το έδινε ακαποτα....!!!!!
Επειδή δεν είχε πελατεία ελληνική....
Χαμός,,,σου λέω.....!!!
Yes.....yes....yes....Ακαποτο γαμησι σε πακιστανους ;
Δικε μου αυτή κάτι έχει και το δίνει έτσι ελεύθερα. Πιστεύω αν ήταν υγιείς δεν θα το έκανε. Εσυ τι πιστεύειςYes.....yes....yes....
Κι όμως......Ναι
Το χαπακι παει Σύννεφο....Δικε μου αυτή κάτι έχει και το δίνει έτσι ελεύθερα. Πιστεύω αν ήταν υγιείς δεν θα το έκανε. Εσυ τι πιστεύεις
Οχι ρε τυπε, και τωρα.??? ...πηρα και 1 κιλο φοντανια να πηγαινα...Πλεροφοριες μου λενε.. Λαρα μετα τις 20 του μηνα!