ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.541
- Πόντοι
- 456
Έχουμε πληροφορία για Σόνια και Αγάπη; Πώς κινούνται στον αγώνα; Μπήκε στο πρόγραμμα το βαρύ πυροβολικό (Έμμα) για του κωλάκηδες.
Πιες εσυ για μενα γιατι γαμαμε τις ιδιες γυναικες..Φαντα ηπιες??
Μήπως είναι η παλιά Ντενίζ που αποσύρθηκε λόγω εγκυμοσύνης και για ένα διάστημα δούλευε στην ελεύθερη αγορά;Καυτη Κυριακη..... Ντενιζ. Ενα κουκλακι για ερωτα. Ρουμανακι απο Ιασι λεει αλλα εγω την εκοψα απο συνορα με βουλγαρια γιατι ειναι μελαχροινουλα.Εριμιτη διπλα απο μεδουσα. Μπαινω μεσα βγαινει τσατσα ευγενεσταστη μου λεει εχω κουκλιτσα και τα σχετικα και βγαινει το μωρακι.Κουκλα το καριολακι. ολοσωμο δικυωτο φατσα για κλαμα. Δεν ακουσα τιποτα.Δινω 50 και μπαινω μεσα. Ερχετα στο πενταλεπτο και την αρχιναω στα γλωσοφιλα στα ορθια. Με παει κρεβατι και αρχιναμε ενα 69 στο οποιο εφαγα το μουνακι της. Μου λεει πως θες να κανουμε σεξ? Λεω θελω να σε βλεπω. Στο διλεπτο τα εριξα ολα. Καυλιαρικο πολυ. Θα ξαναπαω ανετα. ΤΟ μονο μειον φανερα χαλαρο στηθος και μουνακι δουλεμενο και σιγουρα με παιδια οπως καταλαβα στο τελος απο μεγαλη ουλη πανω απο το μουνακι. Αλλα αγγελος το πουτανακι. Και γαμιεται καλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιες εσυ για μενα γιατι γαμαμε τις ιδιες γυναικες..
εγω μια Ντενιζ θυμαμαι που εκανε στριπτιζ στο Platinum. Τι μουναρα θεε μου. Κυκλοφορουσε και ευοσμο το γκαυλακι. Κοντοπουτανο μελαχροινο. Αυτη αν δουλευε ανεξαρτητη θα μαζευε πολυ χρημα.Μήπως είναι η παλιά Ντενίζ που αποσύρθηκε λόγω εγκυμοσύνης και για ένα διάστημα δούλευε στην ελεύθερη αγορά;
LA CABARET Δουλεύει τωρα.. Ισως ο πιο τέλειος πατος που εχω αγγίξει..εγω μια Ντενιζ θυμαμαι που εκανε στριπτιζ στο Platinum. Τι μουναρα θεε μου. Κυκλοφορουσε και ευοσμο το γκαυλακι. Κοντοπουτανο μελαχροινο. Αυτη αν δουλευε ανεξαρτητη θα μαζευε πολυ χρημα.
Δεν εχω ιδεα. Απλα ειναι θεομουνο και μικρουλα δειχνει.Μήπως είναι η παλιά Ντενίζ που αποσύρθηκε λόγω εγκυμοσύνης και για ένα διάστημα δούλευε στην ελεύθερη αγορά;
Nai αυτη ειναιΜήπως είναι η παλιά Ντενίζ που αποσύρθηκε λόγω εγκυμοσύνης και για ένα διάστημα δούλευε στην ελεύθερη αγορά;
Πρωί η βραδινή ήταν φίλε;Δεν εχω ιδεα. Απλα ειναι θεομουνο και μικρουλα δειχνει.
24 χρόνων είναι, το 2000 γεννηθείσα...Δεν εχω ιδεα. Απλα ειναι θεομουνο και μικρουλα δειχνει.
ΝαιΠρωί η βραδινή ήταν φίλε;
λες και δουλευε φουλ του φουλ και τωρα για πρωτη φορα θα λειψει τοσο...απο τα καλυτερα κοριτσια αλλα εχει γερασει αισθητα και ενω θελει πλεον δν μπορει και ειναι λογικο,εχει γραψει υδρογειους η γυναικα,να ναι καλα.Αλλες πλεροφοριες μου λενε.. οτι η Σοφια (ρουμανα) θα λειψει μεχρι τελη αυγουστου.
Οποτε οσοι πηρατε φοντανακια, φατε τα να μην χαλασουν!
Δίκιο έχεις τώρα το είδα5 ποστ πάνω μέχρι κ φωτογραφία το σπιτάκι βάλανε τσέκαρε το
Ρε φίλε ερώτηση ήταν..αν θες πες μας αν ήταν το πρωί η το βράδυ όταν την έσπρωξες….γιατι με το ναι δεν βγάζουμε άκρη
Λογικά η Αλίκη.Καποια που να δεχεται μαλλιοτραβηγμα και δυνατα χαστουκια στον κωλο εχουμε;
που ειναι αυτη φιλε;Λογικά η Αλίκη.
Αλλά πιο συχνά έχουμε έκλειψη ηλίου παρά αυτή