Ρουμανολόγος
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2022
- Like
- 314
- Πόντοι
- 20
Μεσημερι την καρφωσα.Ρε φίλε ερώτηση ήταν..αν θες πες μας αν ήταν το πρωί η το βράδυ όταν την έσπρωξες….γιατι με το ναι δεν βγάζουμε άκρη
Μεσημερι την καρφωσα.Ρε φίλε ερώτηση ήταν..αν θες πες μας αν ήταν το πρωί η το βράδυ όταν την έσπρωξες….γιατι με το ναι δεν βγάζουμε άκρη
Σε ποιο δουλευει;Δεν εχω ιδεα. Απλα ειναι θεομουνο και μικρουλα δειχνει.
Απέναντι από το σπίτι της Λάραςπου ειναι αυτη φιλε;
Στο άλλο σάιτ είναι , γράφει στην σελίδα της οτι γυρνάει μετά τις 20 του μηνός. Συνήθως στο black angels δουλεύει η στο bad girls.που ειναι αυτη φιλε;
Εδώ:ΥΓ.Κολομπαρέισον που να πάμε, πεστε καμιά ιδέα να περάσουμε καλά!!
Ναι μια λατινα την ΧουφτανιταΚαμία καλή πουτάνα με σφιχτό στενό μουνί έχει αυτή την περίοδο?
Σε αυτήν αμά θες δε μπορείς να μπεις κιόλας....Ναι μια λατινα την Χουφτανιτα
Πάλι καλά δεν την θέλεις και παρθένα την πουτάναΚαμία καλή πουτάνα με σφιχτό στενό μουνί έχει αυτή την περίοδο?
Τίμιο…Εγώ πέρασα καλά για μια φοραΞέρουμε κάτι για μια ιζαμπελα με τατουάζ στο πρώτο Λας Βέγκας?
Ποτε ειπαμε θα παμε?LA CABARET Δουλεύει τωρα.. Ισως ο πιο τέλειος πατος που εχω αγγίξει..
ΠροσπερνάςΚαλησπέρα σε όλλους έχει δοκιμάσει κάποιος τη Bianca στο βένους 2;την είδα πολύ όμορφη μια μέρα αλλά η τσα2 οποία και αν είναι εκεί είναι εριστική και θέλει να σ επιβάλει να περάσεις με το ζόρι! Πριν λίγο Ήσουνα την είδες κάθε μέρα τη βλέπεις! Κτλ και σε μπήκα! Αλλά μ έμεινε ΕΙναι ωραίο κορμάκι αλλά μέσα τι κάνει;
πάμε σήμερα!!!Ποτε ειπαμε θα παμε?
Χοχοχοχο το βλεπουμε γτ ακομα ειμαι με συνοδεια υψηλου βεληνεκουςπάμε σήμερα!!!