nnikitas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 748
- Πόντοι
- 531
Αν σ' αρέσει ο κώλος πάρε Βλάντα! Το γουστάρει περισσότερο από μουνί!Μεταξύ Βλάντας και Αγάπης τι προτείνετε?
Αν σ' αρέσει ο κώλος πάρε Βλάντα! Το γουστάρει περισσότερο από μουνί!Μεταξύ Βλάντας και Αγάπης τι προτείνετε?
Πανε Ναταλι στο godivaΚΑΛΗΣΠΕΡΑ παιδιά. Αν μπορεί κάποιο μέλος να προτείνει καμία καλή κοπέλα που δουλεύει στα μπου στην Θεσσαλονίκη θα το εκτιμούσα ευχαριστώ
ΝαταλιΚαρίνα,Αφροδίτη Κύπρια και Λάρα οι μόνες που αξίζουν στη βουρκοννικη
Η Ναταλί δίνει γλωσσόφιλα;Πανε Ναταλι στο godiva
Εμμανουέλα στα paradise ! Όχι μόνο σε βυζια σε όλαΠοια κατα την γνωμη σας εχει τα μεγαλυτερα βυζια αυτη τη στιγμη στα μπουρδελα?>???
Φυσικα και σιλικονη!
Δεν έχω δοκιμάσει με αγάπη όποτε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη! Με Βλαντα έχω αρκετές συνεδρίες! Είναι καλή σε υπηρεσίες! Για να διώξεις τα χοντρά μια χαρά! Αλλά πολύ μπλα μπλα ρε παιδί μου!Μεταξύ Βλάντας και Αγάπης τι προτείνετε?
Ναι. Οσα θελεις. Μαλον μονο φιλια εαν θυμαμε καλα...Η Ναταλί δίνει γλωσσόφιλα;
What.!!!!!???Η έντονη επιθυμία μου για Σοκολάτα μιας και είχα καιρό να δοκιμάσω με οδήγησε στη... Naomi! Βραδινή βάρδια στο Red-Night πέρασα με το απλό πρόγραμμα που στο συγκεκριμένο στούντιο ξεκινάει από 40€. Το μωρό έχει όμορφο προσωπάκι , μικρό στητό στήθος και... ΚΩΛΑΡΑ! Επίσης φοβερή αψεγάδιαστη γυμνασμένη κορμάρα , λεία πόδια και μοσχοβολιστή. Στον αγώνα δεν έδωσε και ρέστα αλλά ήταν υπομονετική , έβγαζε ηδονικές κραυγούλες και γενικά είναι μια πολύ τίμια επιλογή για κάποιον που έχει καύλες και του αρέσουν οι έγχρωμες! Μόνο η θέα της στα τέσσερα και ο υπέροχος σοκολατένιος κώλος της αρκεί...
Τι βαρδια? Θυμασαι ονομα? Λεω να παω να λεηλατησω τιποτα σημερα και αυριο.Μάγκες πήγα χτες σε ένα στου Πέτρου ερημίτη ή στο Πέτρου εριμιτη 2α η στο 5 σε ένα επο αυτά τα δυο εκεί που δουλεύει μια ελληνίδα μικρή σε ηλικία. Έχει πάει κανείς να δοκιμάσει εγώ περασα απίστευτα
Πιο πολύ για αυτό έγραψα το μήνυμα μήπως ξέρει κάποιος που έχει πάει υο όνομα γιατί και εγω δεν το θυμάμαι. Η κοπέλα τρομερή φίλε σαν να γαμουσα την κοπέλα μου. Την είχα στα τέσσερα το πήγαινα τέρμα και μου λέει έλα να σε γαμησω εγώ να δεις πως γίνεται ανεβαίνει από πάνω με πιάνει από τον λαιμο και με πνιγεί.Τι βαρδια? Θυμασαι ονομα? Λεω να παω να λεηλατησω τιποτα σημερα και αυριο.
Τι βαρδια?Πιο πολύ για αυτό έγραψα το μήνυμα μήπως ξέρει κάποιος που έχει πάει υο όνομα γιατί και εγω δεν το θυμάμαι. Η κοπέλα τρομερή φίλε σαν να γαμουσα την κοπέλα μου. Την είχα στα τέσσερα το πήγαινα τέρμα και μου λέει έλα να σε γαμησω εγώ να δεις πως γίνεται ανεβαίνει από πάνω με πιάνει από τον λαιμο και με πνιγεί.
Απόγευμα ήτανΤι βαρδια?
Την είχα ξαναπετύχει τα Χριστούγεννα που ήμουν Ελλάδα. Πάσχα που ξαναήρθα δεν ήταν εδώ τώρα μπορεί νε βγάλει το καλοκαίρι έδωΤι βαρδια?
Αμαβαθμιζετε σιγσ σιγα η πόλη μας....Μάγκες πήγα χτες σε ένα στου Πέτρου ερημίτη ή στο Πέτρου εριμιτη 2α η στο 5 σε ένα επο αυτά τα δυο εκεί που δουλεύει μια ελληνίδα μικρή σε ηλικία. Έχει πάει κανείς να δοκιμάσει εγώ περασα απίστευτα
Φίλε και μυστη Πλούταρχε. Αρχιδια αναβαθμίζεται χτες περασα από όλα τα 40αρια και δεν άξιζε καμία. Τα 30 που συνάντησα ήταν αξιοσέβασταΑμαβαθμιζετε σιγσ σιγα η πόλη μας....
Οκ...Φίλε και μυστη Πλούταρχε. Αρχιδια αναβαθμίζεται χτες περασα από όλα τα 40αρια και δεν άξιζε καμία. Τα 30 που συνάντησα ήταν αξιοσέβαστα
Δεν μαρεσουν τα μιλφ ρε φίλε . 20 χρόνων είμαι γουστάρω 25 άχρονες. Επίσης το κακό είναι ότι δεν δεν δέχονται χαστούκια στο πρόσωπο. Μόνο μια φορά με ένα call girl ανταλλάξαμε κάτι ωραια μπάτσιδια και γουστάραμε και οι δυοΟκ...
Εχεξ ομως απο μιλφ και στα καινουρια που ανοιξαν στην Ερημητη