Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (8 μέλη και 52 επισκέπτες)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Δεν μαρεσουν τα μιλφ ρε φίλε . 20 χρόνων είμαι γουστάρω 25 άχρονες. Επίσης το κακό είναι ότι δεν δεν δέχονται χαστούκια στο πρόσωπο. Μόνο μια φορά με ένα call girl ανταλλάξαμε κάτι ωραια μπάτσιδια και γουστάραμε και οι δυο
Το κοκκινησες το call girl??

anonimos4

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
84
Πόντοι
1
Το κοκκινησες το call girl??
Με περνούσε 2-3 χρόνια της ρίχνω μια χαλαρή να δω πως θα Πάει και μου παίζει μοα στα μούτρα ζαλίστηκα ….. πιστεύω καταλαβαίνεις τι έγινε στην συνέχεια

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.715
Πόντοι
25.165
Δεν μαρεσουν τα μιλφ ρε φίλε . 20 χρόνων είμαι γουστάρω 25 άχρονες. Επίσης το κακό είναι ότι δεν δεν δέχονται χαστούκια στο πρόσωπο. Μόνο μια φορά με ένα call girl ανταλλάξαμε κάτι ωραια μπάτσιδια και γουστάραμε και οι δυο
να πας στην λαρα τοτε να της δωσεις κανα χαστουκι που της αρεσουν. αλλα οχι προσωπο. στον κωλο.

anonimos4

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
84
Πόντοι
1
να πας στην λαρα τοτε να της δωσεις κανα χαστουκι που της αρεσουν. αλλα οχι προσωπο. στον κωλο.
Δύσκολα τρελέ μου από ότι είδα αν λέμε τηβ ίδια στο βρες κορίτσια δουλεύει μέχρι τις 8. Εγώ ως γνωστός κοπρίτης βγαίνω από το σπιτι μετά τις 11

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.127
Πόντοι
3.346
Τετοια γουσταρεις τυπε?
bitch slap slapping GIF

Hristos2

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Like
54
Πόντοι
0
Παιδιά στο paradise δοκίμασε κανένας την Lauren να μας πει αν αξίζει?

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
221
Πόντοι
21
Άμα είναι έτσι τράβα γαμα πυγμάχο...

Midnight24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Κριτικές
6
Like
778
Πόντοι
301
Χθεσινό ραντεβού με ΣΟΦΙΑ - InCall.gr

Πολύ καλή φάση, ωραία πίπα με σάλιο και φοβερό στήσιμο στα 4.
Θα έλεγα ότι είναι λίγο τσιμπημένο στο 40αρι.
Οι φώτο είναι σωστες; Γτ αν είναι μιλάμε για τοπ 50κιλο μουνι το κάνεις ζογκλερικα άνετα.

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
558
Πόντοι
4.240
Φίλε 20χρονων είχα γαμήσει ένα σκασμό παντρεμένες ως φαντάρος στον Έβρο. Πήγαιναν εκεί μόνιμοι πέρνανε και τη γυναίκα τους και αυτές ψάχνανε φαντάρους. Είχα και μία Έλενα την λέγανε να ναι καλα εκεί που είναι τώρα μου αγόραζε κάρτες για κινητό μου αγόραζα ξυραφάκια (mach 3 τότε είχανε πρωτοκυκλοφορήσει) μου αγόραζε τσιγάρα, ζιγκολο κανονικός...Αυτή το μόνο που ήθελε είναι να ξέρει πότε έχω έξοδο και να πάω να την γυαλίσω και από μπροστά αλλά κυρίως από πίσω...Μετά από καμία 10αρια χρόνια έμαθα ότι είχε μικρά παιδιά όταν γινότανε αυτό και ξενέρωσα πολύ άσχημα γιατί μου το είχε κρύει η μαλάκω

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.127
Πόντοι
3.346
Οι φώτο είναι σωστες; Γτ αν είναι μιλάμε για τοπ 50κιλο μουνι το κάνεις ζογκλερικα άνετα.
Την ειδα εγω, μ αρεσε εμφανισιακα αλλα δεν περασα γιατι ειναι λατινα (Η τσα2 λεει ισπανιδα)
Φωτο σχεδον ιδιες, απλα βαλε λιγα κιλα παραπανω. Μπηκε στην λιστα.. και οταν την δοκιμασουν αρκετοι..τοτε μπορει να παω αναλογα βεβαια με το τι θα γραφτει για αυτην.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.127
Πόντοι
3.346
Που να ξέρεις ρε καημένε
Δεν θελω να μαθω ρε τυπε.. να πληρωνουμε για να τρωμε σφαλιαρες; ελεος καπου δηλαδη :confused:
Ασε που αρκετες πρωην μου το κανουν και τζαμπα αν θελω. :confused:

anonimos4

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
84
Πόντοι
1
Δεν θελω να μαθω ρε τυπε.. να πληρωνουμε για να τρωμε σφαλιαρες; ελεος καπου δηλαδη :confused:
Πρώτον γούστα είναι αυτά και δεύτερον δεν μου αρέσει με όλες πρέπει να μου το βγάλει η άλλη, ειδικά όταν υπάρχει πολύ οπτική επαφή μου βγαίνει και τρίτον εδώ άλλοι πληρώνουν τραβελια και τον τρώνε από πίσω και λες εμένα

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.093
Πόντοι
1.076

Νέο σαιτ παιδια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Τώρα με γυρίσατε καμιά 15 χρόνια πριν ... αρχές του Villa erotica με την Γερμανίδα Κριστίν.
Τι φαπες μου είχε ρίξει...ακόμα τις θυμάμαι , απίστευτο χέρι η πουτανα :grin:

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.093
Πόντοι
1.076
Απόγευμα ήταν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την είχα ξαναπετύχει τα Χριστούγεννα που ήμουν Ελλάδα. Πάσχα που ξαναήρθα δεν ήταν εδώ τώρα μπορεί νε βγάλει το καλοκαίρι έδω
Απόγευμα εννοείς πριν της 8 ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μάγκες πήγα χτες σε ένα στου Πέτρου ερημίτη ή στο Πέτρου εριμιτη 2α η στο 5 σε ένα επο αυτά τα δυο εκεί που δουλεύει μια ελληνίδα μικρή σε ηλικία. Έχει πάει κανείς να δοκιμάσει εγώ περασα απίστευτα
Αυτά είναι από τη μεριά του μεντουσα? Η από τα καινουρια μεριά

tonilamar05

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2010
Like
102
Πόντοι
0
Ξερει καποιος να μας πει στο godiva βραδινη ποια κοπελα ειναι???

Midnight24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Κριτικές
6
Like
778
Πόντοι
301
Από τα νέα στο Παρανταιζ δοκιμάστηκε κανενα; Εκείνο το κοκκινομαλλικο;

Stories