yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.970
- Πόντοι
- 3.346
Εχει στα φαναρια πριν τα δικαστηρια..καμια δεκαρια παρατημενα, μαλλον τα αφηνουν εκει για τους μπουρδελιαρηδες.Έχει και πατίνια η πόλη
Εχει στα φαναρια πριν τα δικαστηρια..καμια δεκαρια παρατημενα, μαλλον τα αφηνουν εκει για τους μπουρδελιαρηδες.Έχει και πατίνια η πόλη
Σιγα το προβλημα..το παρκαρεις μεσα στο στουντιο.Το πατίνι το έχω σκεφτεί και εγώ ως τρόπο να επισκεφτώ τα μπουρδέλα αλλά πρώτον βλέποντας το χάρτη (με τα νοικιάρικα πατίνια) η περιοχή των μπουρδέλων είναι εκτός ορίων τους.
Δεύτερον:
Αν όσο γαμάς έρθει κανένας επενδυτής και στο κλέψει? Θα έχεις τράβαλα με την εταιρία ενοικιάσεων και άντε βγάλε άκρη να τους εξηγείς που ήσουν και γιατί έφτασες μέχρι εκεί!
Την Κυριακή το πρωί αν πας εκκλησία θα βρεις συνομήλικες τσάμπα ή θα βγάλεις μεροκάματο!!!Μεταξύ Βλάντας και Αγάπης τι προτείνετε?
Εγώ με ποδήλατο πηγαίνω πάντωςΈχει και πατίνια η πόλη
Αγαπη...Μεταξύ Βλάντας και Αγάπης τι προτείνετε?
Καρίνα,Αφροδίτη Κύπρια και Λάρα οι μόνες που αξίζουν στη βουρκοννικηΚΑΛΗΣΠΕΡΑ παιδιά. Αν μπορεί κάποιο μέλος να προτείνει καμία καλή κοπέλα που δουλεύει στα μπου στην Θεσσαλονίκη θα το εκτιμούσα ευχαριστώ
Αφροδιτη?Καρίνα,Αφροδίτη Κύπρια και Λάρα οι μόνες που αξίζουν στη βουρκοννικη
Καλή κοπέλα ζήτησε ο τύπος,μη ξεχνάς ότι την Αλεξάνδρα εσύ τη γνώρισες από μένα και μειωσες τις επισκέψεις στα τρίποδα!!Αφροδιτη?
Απο ποτε σου αρεσουν οι μπαμπατσικες ?
Κλαιω μαλακα..Καλή κοπέλα ζήτησε ο τύπος,μη ξεχνάς ότι την Αλεξάνδρα εσύ τη γνώρισες από μένα και μειωσες τις επισκέψεις στα τρίποδα!!
Ολο με τσουβαλακια πας τελευταια παντως...Καλή κοπέλα ζήτησε ο τύπος,μη ξεχνάς ότι την Αλεξάνδρα εσύ τη γνώρισες από μένα και μειωσες τις επισκέψεις στα τρίποδα!!
Τυπε έχεις κάνει πολλά σκευάσματα;Ολο με τσουβαλακια πας τελευταια παντως...
Μαθαινεις σιγα σιγα...
Οσο για τα τριποδα ,ας μιλησει κανενας αλλος..εχεις και εσυ προυπηρεσια.
Αλεξάνδρα Κύπρια ήθελα να πω,λάθος εκ παραδρομήςΚαρίνα,Αφροδίτη Κύπρια και Λάρα οι μόνες που αξίζουν στη βουρκοννικη
η Λιλιάνα παρότι 50+ δεκτική σε όλα και πεντακάθαρη! Ειδικά εάν είσαι καθαρός και περιποιημένος τα δίνει όλα!Μόλις πέρασα για άλλη μια φορά με Λιλιάνα. Ήταν τόσο καλή που σκέφτομαι να ξαναπάω σε λίγο. Ξεκίνησα για καρίνα αλλά είχε πρόγραμμα για μια ώρα και έτσι πάλι με Λιλιάνα. Φυσικά δεν μετανιώνω αλλά θέλω μια καλή πίπα. Πέρασα από το Λας Βέγκας τίποτα το αξιογαμισιμο. Στο Βένους έπαιζε ένα πολύ σέξυ μελαχρινό το οποίο θα το έχω υπό οψην. Στα υπόλοιπα δεν πήγα γιατί είμαι σίγουρος ότι θα νευριαζα με καμία τσατσά. Γενικά πολύ λίγος κόσμος και πολύ ζέστη.
Επιτέλους!!!!Μπήκε και η Αλίκη ξανά προγράμμα