Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (1 μέλη και 60 επισκέπτες)

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
735
Πόντοι
96
Εχει κανενας λεβεντης ακρες με τη τσαρινα ?
Ημουν παλιος πελατης
Και θελω να τη επισκεφτω
Ακουσα οτι δουλευει σε κλειστο κυκλο

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.644
Πόντοι
736
Ημουν παλιος πελατης
Και θελω να τη επισκεφτω
Και εγώ ρε γαμωτο αλλά αυτός ο κύκλος πρέπει πλέον να ναι πολύ σφικτος. Αν βρεις πάντως θα δώσω και εγώ 1-2 άκρες που έχω συναγωνιστή

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.032
Πόντοι
446
Ούτε η ζυγαριά την αντέχει για να ξερουμε
Νταξει απλα λεω οτι το 100+ το ξεπερασε προ 5ετιας και βαλε!
δεν ξερω αν εχει αλλη τοση... απλα καλο ειναι να ξερει ο κοσμος τι θα αντιμετωπισει!

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
218
Πόντοι
20
Καλησπερα
Πηγα λαρα για να κοψω παραβολο αλλα λεει ελα σε 2 ωρες.
Με ξερει εννοειται χρονια.κουμαντο στα χρηματα και τις ορεξεις κανενος δεν θα κανω. Αλλα 1 ατομο , γιατι 1 ηταν στο δωματιο , να την παιρνει για 2 ωρες ; Δηλαδη να δινει 200-250 ευρω η δεν ξερω εγω ποσα; Ψωνιζονται μετα και με το δικιο τους.θα ξεκιναει το απλο απο 70 σε λιγο καιρο. Φυσικα και δε πηγα.
Πηγα ρεντ λαιτ να δοκιμασω νατασα.
Βυζι μηδεν σωμα καλο , μπηκε μεσα και χασμουριοταν. Ελληνικα μηδεν. Προκαταρκτικα μηδεν. Εκανε κατι σαν υποψια ντιπ. Και μετα απο πανω.
Ουτε καν ξανα. Η τσα2 εγγυηθηκε προσωπικα.
Οποτε εκτος απο ριτα που τη βαρεθηκαμε και γκοντιβα εκεινη ποια ειναι σαν βρυση , για πρωινη βαρδια ποια ειναι καλη;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Καλησπερα
Με ξερει εννοειται χρονια.κουμαντο στα χρηματα και τις ορεξεις κανενος δεν θα κανω. Αλλα 1 ατομο , γιατι 1 ηταν στο δωματιο , να την παιρνει για 2 ωρες ; Δηλαδη να δινει 200-250 ευρω η δεν ξερω εγω ποσα; Ψωνιζονται μετα και με το δικιο τους.θα ξεκιναει το απλο απο 70 σε λιγο καιρο. Φυσικα και δε πηγα.
Βυζι μηδεν σωμα καλο , μπηκε μεσα και χασμουριοταν. Ελληνικα μηδεν. Προκαταρκτικα μηδεν. Εκανε κατι σαν υποψια ντιπ. Και μετα απο πανω.
Οποτε εκτος απο ριτα που τη βαρεθηκαμε και γκοντιβα εκεινη ποια ειναι σαν βρυση , για πρωινη βαρδια ποια ειναι καλη;
Θα χασει πολυ κοσμο με τα μυαλα που κουβαλαει..

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
218
Πόντοι
20
το θεμα ειναι οτι ολες ειναι χαλια.
Βαριουνται να σηκωθουν απο το δωματιο.
Ειναι οντως πολυ καλη αλλα οκ.
Στην αλλη την καρινα στο γκοντιβα οκ πηγα. Αλλα γουστα ειναι αυτα. Αρχισε και εχυνε σαν βρυση. Εγω προσωπικα σιχαθηκα.
Εφυγα. Ριτα βαρεθηκα πια.
Ειναι δικαιολογημενη η προσελευση στη λαρα αλλα το οτι την πληρωνει καποιος 250 ευρω για μια ωρα κανει κακο και σε αυτη και σε εμας και στον εαυτο του.
Πειτε προταση για να κανω κασκαντεριλικι. Θελω μοντελε σωμα οχι μιλφ κτλ. Και να μη χασμουριεται !

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
το θεμα ειναι οτι ολες ειναι χαλια.
Βαριουνται να σηκωθουν απο το δωματιο.
Ειναι οντως πολυ καλη αλλα οκ.
Στην αλλη την καρινα στο γκοντιβα οκ πηγα. Αλλα γουστα ειναι αυτα. Αρχισε και εχυνε σαν βρυση. Εγω προσωπικα σιχαθηκα.
Εφυγα. Ριτα βαρεθηκα πια.
Ειναι δικαιολογημενη η προσελευση στη λαρα αλλα το οτι την πληρωνει καποιος 250 ευρω για μια ωρα κανει κακο και σε αυτη και σε εμας και στον εαυτο του.
Πειτε προταση για να κανω κασκαντεριλικι. Θελω μοντελε σωμα οχι μιλφ κτλ. Και να μη χασμουριεται !
250 ευρώ για μια η για δυο ώρες είναι;
Αν θες νέα κοπέλα με μοντελε σώμα, καλύτερα να πας βράδυ, στην πρωινή βάρδια δεν έχει πολλές τέτοιες. Για βράδυ σου προτείνω την Γαλλίδα στην Νικηφόρου Ουρανού 28, την δοκίμασα χθες με θετικές εντυπώσεις, ή μπορείς να πας Πέτρου Ερημίτη, δίπλα στο medusa έχει κάτι ωραία μοντελε πιπινάκια, ή στο Λας Βέγκας που επίσης φέρνει αρκετές νέες και όμορφες.

nino74

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2024
Like
6
Πόντοι
0
Ημουν παλιος πελατης
Και θελω να τη επισκεφτω
Και εγω θα το ήθελα πάρα πολύ. Και εγω παλιός πελάτης και συναγωνιστής αλλά δεν πρόλαβα να πάρω τηλ και μετά τον κορωνοιο σταμάτησε

Lashaa1914

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Τσακάλια,ξέρετε μέχρι πότε θα κάτσει η Αμαρυλλίς?

Almanzo

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2024
Like
2
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, καμία καινούργια σιλικονατη??

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Καλησπερα
Δεν υπαρχει περίπτωση η λαρα να παρει πανω απο μισάωρο ατομο.. Εχει σταματήσει τα μεγάλα πρόγραμματα εδω και καιρο. 30λεπτο το πολυ.. για άλλο λόγο σου ειπε αυτη τη δικαιολογία.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Πολύ καλό το πρωκτικό με Sabrina. Δυστυχώς η φάτσα κ το σώμα είναι μέτρια προς τα κάτω.αλλα η κωλαρα στα 4 είναι μαγευτική. Δεν βιάζεται και γενικά ειναι κουλ με τον χρόνο αλλά λίγο απόμακρη. Για ερισσότερες λεπτομέρειες
Επίσης επισκέφθηκα Ναόμι την μαυρουλα που έφερε η άλλη αλυσίδα, η υπηρεσία της ήταν πολύ καλύτερη αλλά δεν δίνει κώλο και είναι τσιγκουνα με την ώρα. Θα ανεβάσω κριτική μόλις βρω χρόνο...
Καμία από τις δύο δεν δίνει φιλιά και η Σαμπρίνα ήταν φουλ καθαρή ενώ η Ναόμι είναι ψιλό βρωμιάρα
πρωινη η βραδυνη βαρδια;

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.278
Πόντοι
1.076
Κάτι με θυμίζει το όνομα! Φυστικωνα ένα χοντρουλικο λατινοϊδες με ζγουρα μαλλιά και τεράστιες βυζαρες! Περνούσα καλά! Άμα είναι αυτή θα την ξαναφυστικωσω
Κάτι με θυμίζει το όνομα! Φυστικωνα ένα χοντρουλικο λατινοϊδες με ζγουρα μαλλιά και τεράστιες βυζαρες! Περνούσα καλά! Άμα είναι αυτή θα την ξαναφυστικωσω
Άλλη είναι αυτή που λες φίλε.αυτη που δουλεύει τώρα στα τρίδυμο στο τελευταίο είναι ελληνίδα.

Mamadoo

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2024
Like
862
Πόντοι
80
Και εγώ ρε γαμωτο αλλά αυτός ο κύκλος πρέπει πλέον να ναι πολύ σφικτος. Αν βρεις πάντως θα δώσω και εγώ 1-2 άκρες που έχω συναγωνιστή
Σας δίνω το τηλέφωνο της και παίξτε μπάλα.τι άκρες καλές;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom