You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (1 μέλη και 60 επισκέπτες)
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.644
- Πόντοι
- 736
Και εγώ ρε γαμωτο αλλά αυτός ο κύκλος πρέπει πλέον να ναι πολύ σφικτος. Αν βρεις πάντως θα δώσω και εγώ 1-2 άκρες που έχω συναγωνιστήΕχει κανενας λεβεντης ακρες με τη τσαρινα ?
Ημουν παλιος πελατης
Και θελω να τη επισκεφτω
Ακουσα οτι δουλευει σε κλειστο κυκλο
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.032
- Πόντοι
- 446
100+ ηταν προ 3ετιας... πιθανολογω οτι ειναι 140-150+ με αυτα που ακουωΘωρηκτό είναι...από τις πιο χοντρές που υπάρχουν.
Απορώ δεν ντρέπονται που ζητάνε λεφτά;
Ούτε η ζυγαριά την αντέχει για να ξερουμε100+ ηταν προ 3ετιας... πιθανολογω οτι ειναι 140-150+ με αυτα που ακουω
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.032
- Πόντοι
- 446
Νταξει απλα λεω οτι το 100+ το ξεπερασε προ 5ετιας και βαλε!Ούτε η ζυγαριά την αντέχει για να ξερουμε
δεν ξερω αν εχει αλλη τοση... απλα καλο ειναι να ξερει ο κοσμος τι θα αντιμετωπισει!
Καλησπερα
Πηγα λαρα για να κοψω παραβολο αλλα λεει ελα σε 2 ωρες.
Με ξερει εννοειται χρονια.κουμαντο στα χρηματα και τις ορεξεις κανενος δεν θα κανω. Αλλα 1 ατομο , γιατι 1 ηταν στο δωματιο , να την παιρνει για 2 ωρες ; Δηλαδη να δινει 200-250 ευρω η δεν ξερω εγω ποσα; Ψωνιζονται μετα και με το δικιο τους.θα ξεκιναει το απλο απο 70 σε λιγο καιρο. Φυσικα και δε πηγα.
Πηγα ρεντ λαιτ να δοκιμασω νατασα.
Βυζι μηδεν σωμα καλο , μπηκε μεσα και χασμουριοταν. Ελληνικα μηδεν. Προκαταρκτικα μηδεν. Εκανε κατι σαν υποψια ντιπ. Και μετα απο πανω.
Ουτε καν ξανα. Η τσα2 εγγυηθηκε προσωπικα.
Οποτε εκτος απο ριτα που τη βαρεθηκαμε και γκοντιβα εκεινη ποια ειναι σαν βρυση , για πρωινη βαρδια ποια ειναι καλη;
Με ξερει εννοειται χρονια.κουμαντο στα χρηματα και τις ορεξεις κανενος δεν θα κανω. Αλλα 1 ατομο , γιατι 1 ηταν στο δωματιο , να την παιρνει για 2 ωρες ; Δηλαδη να δινει 200-250 ευρω η δεν ξερω εγω ποσα; Ψωνιζονται μετα και με το δικιο τους.θα ξεκιναει το απλο απο 70 σε λιγο καιρο. Φυσικα και δε πηγα.
Βυζι μηδεν σωμα καλο , μπηκε μεσα και χασμουριοταν. Ελληνικα μηδεν. Προκαταρκτικα μηδεν. Εκανε κατι σαν υποψια ντιπ. Και μετα απο πανω.
Οποτε εκτος απο ριτα που τη βαρεθηκαμε και γκοντιβα εκεινη ποια ειναι σαν βρυση , για πρωινη βαρδια ποια ειναι καλη;
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.973
- Πόντοι
- 3.346
Θα χασει πολυ κοσμο με τα μυαλα που κουβαλαει..Καλησπερα
το θεμα ειναι οτι ολες ειναι χαλια.
Βαριουνται να σηκωθουν απο το δωματιο.
Ειναι οντως πολυ καλη αλλα οκ.
Στην αλλη την καρινα στο γκοντιβα οκ πηγα. Αλλα γουστα ειναι αυτα. Αρχισε και εχυνε σαν βρυση. Εγω προσωπικα σιχαθηκα.
Εφυγα. Ριτα βαρεθηκα πια.
Ειναι δικαιολογημενη η προσελευση στη λαρα αλλα το οτι την πληρωνει καποιος 250 ευρω για μια ωρα κανει κακο και σε αυτη και σε εμας και στον εαυτο του.
Πειτε προταση για να κανω κασκαντεριλικι. Θελω μοντελε σωμα οχι μιλφ κτλ. Και να μη χασμουριεται !
Στην αλλη την καρινα στο γκοντιβα οκ πηγα. Αλλα γουστα ειναι αυτα. Αρχισε και εχυνε σαν βρυση. Εγω προσωπικα σιχαθηκα.
Ειναι δικαιολογημενη η προσελευση στη λαρα αλλα το οτι την πληρωνει καποιος 250 ευρω για μια ωρα κανει κακο και σε αυτη και σε εμας και στον εαυτο του.
Πειτε προταση για να κανω κασκαντεριλικι. Θελω μοντελε σωμα οχι μιλφ κτλ. Και να μη χασμουριεται !
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 220
- Πόντοι
- 21
250 ευρώ για μια η για δυο ώρες είναι;το θεμα ειναι οτι ολες ειναι χαλια.
Αν θες νέα κοπέλα με μοντελε σώμα, καλύτερα να πας βράδυ, στην πρωινή βάρδια δεν έχει πολλές τέτοιες. Για βράδυ σου προτείνω την Γαλλίδα στην Νικηφόρου Ουρανού 28, την δοκίμασα χθες με θετικές εντυπώσεις, ή μπορείς να πας Πέτρου Ερημίτη, δίπλα στο medusa έχει κάτι ωραία μοντελε πιπινάκια, ή στο Λας Βέγκας που επίσης φέρνει αρκετές νέες και όμορφες.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.651
- Πόντοι
- 25.165
Σαν και εσενα?Θα χασει πολυ κοσμο με τα μυαλα που κουβαλαει..
Και εγω θα το ήθελα πάρα πολύ. Και εγω παλιός πελάτης και συναγωνιστής αλλά δεν πρόλαβα να πάρω τηλ και μετά τον κορωνοιο σταμάτησεΕχει κανενας λεβεντης ακρες με τη τσαρινα ?
Ημουν παλιος πελατης
Και θελω να τη επισκεφτω
Ακουσα οτι δουλευει σε κλειστο κυκλο
Σύμφωνώ και επαυξάνω!Καρίνα Μινωταυρου 3 ντουγρου!
Lashaa1914
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Τσακάλια,ξέρετε μέχρι πότε θα κάτσει η Αμαρυλλίς?
Almanzo
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Όχι όχι δε λέω νικολ. Νικολ έχω τιμήσει στο παρελθόν πολλές φορές. Για μια καινούργια διάβασα παραπάνωπρωι φιλε τη νικόλ λες λογικά.
το λημνου 8 κλειστό εδώ και καιρό.
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
Δεν υπαρχει περίπτωση η λαρα να παρει πανω απο μισάωρο ατομο.. Εχει σταματήσει τα μεγάλα πρόγραμματα εδω και καιρο. 30λεπτο το πολυ.. για άλλο λόγο σου ειπε αυτη τη δικαιολογία.Καλησπερα
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
πρωινη η βραδυνη βαρδια;Πολύ καλό το πρωκτικό με Sabrina. Δυστυχώς η φάτσα κ το σώμα είναι μέτρια προς τα κάτω.αλλα η κωλαρα στα 4 είναι μαγευτική. Δεν βιάζεται και γενικά ειναι κουλ με τον χρόνο αλλά λίγο απόμακρη. Για ερισσότερες λεπτομέρειες
Επίσης επισκέφθηκα Ναόμι την μαυρουλα που έφερε η άλλη αλυσίδα, η υπηρεσία της ήταν πολύ καλύτερη αλλά δεν δίνει κώλο και είναι τσιγκουνα με την ώρα. Θα ανεβάσω κριτική μόλις βρω χρόνο...Κωλοκατάσταση | Κριτική με βαθμολογία 6.3 από το μέλος Johnny Red2
Κριτική για το Φρίξου 14Α (Sex and the City) από τον Johnny Red2 με βαθμολογία 6.3 στις 05 Ιουνίου, 2024www.bourdela.com
Καμία από τις δύο δεν δίνει φιλιά και η Σαμπρίνα ήταν φουλ καθαρή ενώ η Ναόμι είναι ψιλό βρωμιάρα
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 1.076
Κάτι με θυμίζει το όνομα! Φυστικωνα ένα χοντρουλικο λατινοϊδες με ζγουρα μαλλιά και τεράστιες βυζαρες! Περνούσα καλά! Άμα είναι αυτή θα την ξαναφυστικωσω
Άλλη είναι αυτή που λες φίλε.αυτη που δουλεύει τώρα στα τρίδυμο στο τελευταίο είναι ελληνίδα.Κάτι με θυμίζει το όνομα! Φυστικωνα ένα χοντρουλικο λατινοϊδες με ζγουρα μαλλιά και τεράστιες βυζαρες! Περνούσα καλά! Άμα είναι αυτή θα την ξαναφυστικωσω
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.658
- Πόντοι
- 25.036
Πρωινή η Σαμπρίνα, μεσημεριανή η Ναόμι αλλά συνήθως δουλεύει βράδυ.πρωινη η βραδυνη βαρδια;
Σας δίνω το τηλέφωνο της και παίξτε μπάλα.τι άκρες καλές;Και εγώ ρε γαμωτο αλλά αυτός ο κύκλος πρέπει πλέον να ναι πολύ σφικτος. Αν βρεις πάντως θα δώσω και εγώ 1-2 άκρες που έχω συναγωνιστή
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις