Έχω βαρεθεί με τις εξυπνάδες σαςΤύπε και εσύ σουρωμένος μαλατίνες κτλ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (8 μέλη και 45 επισκέπτες)
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.274
- Πόντοι
- 1.076
Ούτε με 10 φίλε δεν αξίζει.Καλημέρα η ζανετ από το black angels αξίζει να περάσω με 50?
Καμία άλλη καλή που να δουλεύει βράδυ έχεις να προτείνειςΟύτε με 10 φίλε δεν αξίζει.
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.300
- Πόντοι
- 1.056
Καλημέρα η ζανετ από το black angels αξίζει να περάσω με 50?
Τι 50 ρε, πότε πήγε το απλό 50? Στα 30-40 το θυμάμαι εγώ...
40 είναιΤι 50 ρε, πότε πήγε το απλό 50? Στα 30-40 το θυμάμαι εγώ...
Καλησπέρα παιδιά !!!! έχουμε κανένα νέο από Μινωταύρου 14 έχει κάτι αξιόλογο ?? από τα αγαπημένα μου μαγαζιά λόγο Νατάσας!!!
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.047
- Πόντοι
- 5.646
Καρίνα Μινωταυρου 3 ντουγρου!Καμία άλλη καλή που να δουλεύει βράδυ έχεις να προτείνεις
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.274
- Πόντοι
- 1.076
Κάρίνά Μινώταυρου και αν σου αρέσουν οι μπαμπατσικες πάνε Αλεξάνδρα Κύπρια.Καμία άλλη καλή που να δουλεύει βράδυ έχεις να προτείνεις
iwantcherries
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ξερουμε καποια που να δεχεται golden shower?
Βαθυ Πασοκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2024
- Like
- 240
- Πόντοι
- 20
Καθώς έκανα την πρωινή μου βόλτα συνδιαζοντας και κάτι δουλειες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και είχα ακουστικό στο ένα αυτί ακούγοντας Dua Lipa, έχω μια παρέα νεαρών (ηλικιακά 25-29 τους έκοψα) όπου κάποια στιγμή τους ακούω να συζητάνε ενώ προχωρούν τη Βενιζέλου.
-Και πως γίνεται ρε μαλακα να μην έχεις γαμησει ποτέ σε μπουρδελο;
-Δε μπορώ ρε μαλακα σε λέω, κολλάω να πάω μόνος μου, αν με δει κανένα μάτι εκεί πως θα το μπαλώσω;
-Πάμε μαζί γιατί σε έχει φάει η αγαμία μαλακα. θα σε πάω να δεις την Καρινα και την Αλεξάνδρα και αν…. (Είπε κάτι που δεν το έπιασα) εμένα να με χεσεις. Μαλακα! Ε μαλακα.
Λοιπόν, αγαπητό μέλος, με πράσινο T-shirt τύπου Lacoste, τζιν βερμούδα μέχρι το γόνατο, που περπατούσες σήμερα στις 11:00 στη Βενιζέλου να ξέρεις ότι έχεις τα σέβη όλων που πασχίζεις να χώσεις το φίλο σου στον αγοραίο έρωτα!
-Και πως γίνεται ρε μαλακα να μην έχεις γαμησει ποτέ σε μπουρδελο;
-Δε μπορώ ρε μαλακα σε λέω, κολλάω να πάω μόνος μου, αν με δει κανένα μάτι εκεί πως θα το μπαλώσω;
-Πάμε μαζί γιατί σε έχει φάει η αγαμία μαλακα. θα σε πάω να δεις την Καρινα και την Αλεξάνδρα και αν…. (Είπε κάτι που δεν το έπιασα) εμένα να με χεσεις. Μαλακα! Ε μαλακα.
Λοιπόν, αγαπητό μέλος, με πράσινο T-shirt τύπου Lacoste, τζιν βερμούδα μέχρι το γόνατο, που περπατούσες σήμερα στις 11:00 στη Βενιζέλου να ξέρεις ότι έχεις τα σέβη όλων που πασχίζεις να χώσεις το φίλο σου στον αγοραίο έρωτα!
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.030
- Πόντοι
- 446
Αντελινα κραταει καθολου? η παχυνε κιαλλο?Μεσημεριανή τσάρκα μαζί με jamaicano!!!
Πέτρου ερημιτη 2Α: Παολα...Προμιλφ παρουσία με καστανό μαλλί ,μετρίου αναστήματος με μεγάλο ταττου στην κοιλιά! Γενικώς αξιόλογο κομμάτι!
Πέτρου Ερημιτη 4: Λορεττα ...
Las Vegas: Ρίτα - Σόνια - Έλενα ...Το ηφαίστειο κ τα 2 τσουβαλακια!
Νικ.24: Μπιανκα ... Η μινιον που δούλευε κ Φρίξου 13 βράδυ!
Belarus: Σοφία...Από Ισπανία το μωρό. Με μαύρο μαλλί ίσιο μέχρι το γόνατο κ 2αρια βυζάκια στητα τα έκοψα!
Φρίξου 13α: Τζούλια ... Η γνωστή ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΑ.
Με το που μπαίνουμε λέει ο τζαμαικανος " μπουζούκια live"!
Ρε συ Τζούλια την λέω πολύ δυνατά το έχεις ! Και μου απαντά..."Αφού δεν τρώμε ΜΠΟΥΤΣΕΣ, ακούμε μουσική!"
Φρίξου 15Α: Μαρία....Ένα ωραίο μωρό μπορεί κ ελληνίδα να είναι! Αξιόλογη παρουσία!
Φρίξου 15Β: Λίντα ... Από Ισπανία και αυτή!
Μινιον και αυτή αλλά σε πιο σκούρα έκδοση!
Εμπεδοκλεους: Σαμπρινα...Μαυρουλα από Βραζιλία! Με ένα ΚΩΛΟ που λες ...Ω να σου γαμησω!
Τριδυμα: Νικόλ ...
-Αντελινα ...Αρκουδινα!
Πολλά σπιτάκια κλειστά! Κ γενικά παίζει να ήμασταν οι μόνοι που κάναμε τσάρκα με τόση ζέστη!...
Stade bordelais Μπακαγιοκοι! ΤΑ ΜΕΛΕ!!!!
ΞΕΡΟΧΥΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ....
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 201
Ποια είναι αυτή η Αντελινα ρε μάγκες; Δούλευε παλιά κι άλλου; Που είναι τώρα;Αντελινα κραταει καθολου? η παχυνε κιαλλο?
τριδυμα δούλευε αλλα με διαλείμματα. οπως φαινεται εκει ειναι και τωραΠοια είναι αυτή η Αντελινα ρε μάγκες; Δούλευε παλιά κι άλλου; Που είναι τώρα;
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 201
Άλλη κατάλαβα εγώ! Θα περάσω να την ρίξω ένα βλέφαρο πάντως!τριδυμα δούλευε αλλα με διαλείμματα. οπως φαινεται εκει ειναι και τωρα
Θωρηκτό είναι...από τις πιο χοντρές που υπάρχουν.Άλλη κατάλαβα εγώ! Θα περάσω να την ρίξω ένα βλέφαρο πάντως!
Απορώ δεν ντρέπονται που ζητάνε λεφτά;
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.274
- Πόντοι
- 1.076
Στα τρίδυμο είναι στο πίσω το τελευταίο πρωί .πολλα κιλά.
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 201
Κάτι με θυμίζει το όνομα! Φυστικωνα ένα χοντρουλικο λατινοϊδες με ζγουρα μαλλιά και τεράστιες βυζαρες! Περνούσα καλά! Άμα είναι αυτή θα την ξαναφυστικωσωΘωρηκτό είναι...από τις πιο χοντρές που υπάρχουν.
Απορώ δεν ντρέπονται που ζητάνε λεφτά;
Midnight24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 665
- Πόντοι
- 301
αρκετοι την ψαχνουμε αλλα δεν...καλησπερες, επαιζε μια πιτσιρικα πριν λιγο καιρο, εναλλακτικο στυλ που δεχοταν και πιο ακραια πραγματα. Με τατου και μαυρο μαλι, αν θυμαμαι καλα αλικη το ονομα. Στο "βρες κοριτσια γρ" θυμαμαι να εχει και φωτο αλλα χαθηκε. Μηπως ξερουμε αν κυκλοφορει ακομα?
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.658
- Πόντοι
- 25.036
Πολύ καλό το πρωκτικό με Sabrina. Δυστυχώς η φάτσα κ το σώμα είναι μέτρια προς τα κάτω.αλλα η κωλαρα στα 4 είναι μαγευτική. Δεν βιάζεται και γενικά ειναι κουλ με τον χρόνο αλλά λίγο απόμακρη. Για ερισσότερες λεπτομέρειεςΕμπεδοκλεους: Σαμπρινα...Μαυρουλα από Βραζιλία! Με ένα ΚΩΛΟ που λες ...Ω να σου γαμησω!
Κωλοκατάσταση | Κριτική με βαθμολογία 6.3 από το μέλος Johnny Red2
Κριτική για το Φρίξου 14Α (Sex and the City) από τον Johnny Red2 με βαθμολογία 6.3 στις 05 Ιουνίου, 2024
www.bourdela.com
Καμία από τις δύο δεν δίνει φιλιά και η Σαμπρίνα ήταν φουλ καθαρή ενώ η Ναόμι είναι ψιλό βρωμιάρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις