Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

Hristos2

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Like
52
Πόντοι
0
Καλημέρα η ζανετ από το black angels αξίζει να περάσω με 50?

paokre

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2023
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά !!!! έχουμε κανένα νέο από Μινωταύρου 14 έχει κάτι αξιόλογο ?? από τα αγαπημένα μου μαγαζιά λόγο Νατάσας!!!

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.274
Πόντοι
1.076
  • Like
Αντιδράσεις: azazel

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Like
236
Πόντοι
20
Καθώς έκανα την πρωινή μου βόλτα συνδιαζοντας και κάτι δουλειες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και είχα ακουστικό στο ένα αυτί ακούγοντας Dua Lipa, έχω μια παρέα νεαρών (ηλικιακά 25-29 τους έκοψα) όπου κάποια στιγμή τους ακούω να συζητάνε ενώ προχωρούν τη Βενιζέλου.
-Και πως γίνεται ρε μαλακα να μην έχεις γαμησει ποτέ σε μπουρδελο;
-Δε μπορώ ρε μαλακα σε λέω, κολλάω να πάω μόνος μου, αν με δει κανένα μάτι εκεί πως θα το μπαλώσω;
-Πάμε μαζί γιατί σε έχει φάει η αγαμία μαλακα. θα σε πάω να δεις την Καρινα και την Αλεξάνδρα και αν…. (Είπε κάτι που δεν το έπιασα) εμένα να με χεσεις. Μαλακα! Ε μαλακα.

Λοιπόν, αγαπητό μέλος, με πράσινο T-shirt τύπου Lacoste, τζιν βερμούδα μέχρι το γόνατο, που περπατούσες σήμερα στις 11:00 στη Βενιζέλου να ξέρεις ότι έχεις τα σέβη όλων που πασχίζεις να χώσεις το φίλο σου στον αγοραίο έρωτα!

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.030
Πόντοι
446
Μεσημεριανή τσάρκα μαζί με jamaicano!!!:grin:

Πέτρου ερημιτη 2Α: Παολα...Προμιλφ παρουσία με καστανό μαλλί ,μετρίου αναστήματος με μεγάλο ταττου στην κοιλιά! Γενικώς αξιόλογο κομμάτι!
Πέτρου Ερημιτη 4: Λορεττα ...:boobies:
Las Vegas: Ρίτα - Σόνια - Έλενα ...Το ηφαίστειο κ τα 2 τσουβαλακια!:grin:
Νικ.24: Μπιανκα ... Η μινιον που δούλευε κ Φρίξου 13 βράδυ!
Belarus: Σοφία...Από Ισπανία το μωρό. Με μαύρο μαλλί ίσιο μέχρι το γόνατο κ 2αρια βυζάκια στητα τα έκοψα!:kissass:
Φρίξου 13α: Τζούλια ... Η γνωστή ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΑ.
Με το που μπαίνουμε λέει ο τζαμαικανος " μπουζούκια live"!
Ρε συ Τζούλια την λέω πολύ δυνατά το έχεις ! Και μου απαντά..."Αφού δεν τρώμε ΜΠΟΥΤΣΕΣ, ακούμε μουσική!":2funny::2funny::2funny::rockon:
Φρίξου 15Α: Μαρία....Ένα ωραίο μωρό μπορεί κ ελληνίδα να είναι! Αξιόλογη παρουσία!
Φρίξου 15Β: Λίντα ... Από Ισπανία και αυτή!:think:
Μινιον και αυτή αλλά σε πιο σκούρα έκδοση!
Εμπεδοκλεους: Σαμπρινα...Μαυρουλα από Βραζιλία! Με ένα ΚΩΛΟ που λες ...Ω να σου γαμησω!
Τριδυμα: Νικόλ ...:tits:
-Αντελινα ...Αρκουδινα!:grin:

Πολλά σπιτάκια κλειστά! Κ γενικά παίζει να ήμασταν οι μόνοι που κάναμε τσάρκα με τόση ζέστη!:grin:...:sunglasses:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι! ΤΑ ΜΕΛΕ!!!!:rockon::rockon::rockon::rockon:

ΞΕΡΟΧΥΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ....
Αντελινα κραταει καθολου? η παχυνε κιαλλο?

peter127

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
106
Πόντοι
0

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
454
Πόντοι
21

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Θωρηκτό είναι...από τις πιο χοντρές που υπάρχουν.
Απορώ δεν ντρέπονται που ζητάνε λεφτά;
Κάτι με θυμίζει το όνομα! Φυστικωνα ένα χοντρουλικο λατινοϊδες με ζγουρα μαλλιά και τεράστιες βυζαρες! Περνούσα καλά! Άμα είναι αυτή θα την ξαναφυστικωσω

Midnight24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Κριτικές
5
Like
665
Πόντοι
301
καλησπερες, επαιζε μια πιτσιρικα πριν λιγο καιρο, εναλλακτικο στυλ που δεχοταν και πιο ακραια πραγματα. Με τατου και μαυρο μαλι, αν θυμαμαι καλα αλικη το ονομα. Στο "βρες κοριτσια γρ" :cheesy: θυμαμαι να εχει και φωτο αλλα χαθηκε. Μηπως ξερουμε αν κυκλοφορει ακομα?
αρκετοι την ψαχνουμε αλλα δεν...

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.658
Πόντοι
25.036
Εμπεδοκλεους: Σαμπρινα...Μαυρουλα από Βραζιλία! Με ένα ΚΩΛΟ που λες ...Ω να σου γαμησω!
Πολύ καλό το πρωκτικό με Sabrina. Δυστυχώς η φάτσα κ το σώμα είναι μέτρια προς τα κάτω.αλλα η κωλαρα στα 4 είναι μαγευτική. Δεν βιάζεται και γενικά ειναι κουλ με τον χρόνο αλλά λίγο απόμακρη. Για ερισσότερες λεπτομέρειες
Επίσης επισκέφθηκα Ναόμι την μαυρουλα που έφερε η άλλη αλυσίδα, η υπηρεσία της ήταν πολύ καλύτερη αλλά δεν δίνει κώλο και είναι τσιγκουνα με την ώρα. Θα ανεβάσω κριτική μόλις βρω χρόνο...
Καμία από τις δύο δεν δίνει φιλιά και η Σαμπρίνα ήταν φουλ καθαρή ενώ η Ναόμι είναι ψιλό βρωμιάρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom