καλησπέρα σε όλους. ήθελα να ρωτήσω των aki με τα πολλά ssssss.... το pimp είναι ένα από τα 4 σπιτάκια που είναι τα πρώτα και στα αριστερά της νικηφόρο ουρανού; όταν λες μπροστά από το pimp εννοείς για εκείνο που είναι επάνω στον δρόμο κι όχι για το paradise; Μπορεί φαίνεται χαζή η ερώτηση αλλά δεν ξέρω τόσο καλά τα μαγαζιά... γι'αυτό και ρωτάω και θέλω να μάθω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)
απλα ο τυπας γραφει μονο τισ κακες κριτικές και καλα για να τιμωρήσει τισ κοπελες και τις καλες τις κραταει για πάρτυ τουΡε φίλε να σε ρωτήσω κάτι...
Έκατσα και διάβασα όλα τα μηνύματά σου.... Έχω αυτό το βίτσιο από παλιά.
Στην πλειοψηφία των μηνυμάτων ρωτάς για να αντλήσεις πληροφορίες, αλλά σε όσα δεν ρωτάς γράφεις για όλες....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ...ΜΑΚΡΙΑΑΑ
Μήπως κάπου φταις κι εσύ?
nik1111
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 515
- Πόντοι
- 26
ε αμα δε σεβεται τον πελατη δεν σεβεται τον εαυτο τηςΦιλαράκι μαζεψε τα λόγια σου για κουσούρια και μαλακιες που λές έτσι μια χαρά είμαι η κοπέλα έχει κάνει στροφή 180 μοιρών και το πιο σημαντικό δεν σέβεται καθόλου τον πελάτη!!!!
Akisssssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2023
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Και γιατί δε γράφεις και τις καλές που λες ότι ξέρεις ώστε να βοηθήσεις κάποιους να περάσουν καλά??... 4 χρόνια μέλος εδώ μέσα δε σου πέρασε από το μυαλό ?Φιλαράκι γράφω τις κακές μόνο για να μην την πατήσει κόσμος και να αποφεύγει αυτές τις άσχημες ΦΟΛΕΣ!!!!!
Καλησπέρα στην παρέα, για Καρίνα πήγα χθες το βράδυ και έκανα 1 βόλτα μισή ώρα μέχρι να ανοίξει. Απελπιστική κατάσταση
Ν. Ουρανού 28 μελαχρινή πιτσιρίκα αδύνατη άβυζη για πιπινολάτρεις και μοντελοπνίχτες, Γαλλίδα είπε η τσατσά
Μινωταύρου ξύλινο δίπλα στο Venus: 1 Νικόλ χοντρή η δεύτερη ήταν στο δωμάτιο
Πέτρου Ερημίτη αριστερά: 2 ήταν ανοιχτά στο 1 2 λατίνες και στο άλλο 1 Σάντρα μελαχρινή με γυαλιά και σιδεράκια πολύ ευγρνική στο σαλόνι το ίδιο και η τσατσά
Δε θυμάμαι αν αυτή είναι η γνωστή Σάντρα.
Godiva: Εύα κοκκινομάλλα με ωραία βυζιά και αρκετή κυτταρίτιδα, φορούσε δίχτυ
Πρώτη φορά με Καρίνα απίστευτο τσιμπούκι μούδιασα ολόκληρος.
Αφού συζητάτε για Ραϊσα να πω κι εγώ την εμπειρία μου. 2 φορές πήγα, τη δεύτερη μου είπε μην ξανάρθεις δε σε θέλω γιατί αργώ να τελειώσω.
Ν. Ουρανού 28 μελαχρινή πιτσιρίκα αδύνατη άβυζη για πιπινολάτρεις και μοντελοπνίχτες, Γαλλίδα είπε η τσατσά
Πέτρου Ερημίτη αριστερά: 2 ήταν ανοιχτά στο 1 2 λατίνες και στο άλλο 1 Σάντρα μελαχρινή με γυαλιά και σιδεράκια πολύ ευγρνική στο σαλόνι το ίδιο και η τσατσά
Αφού συζητάτε για Ραϊσα να πω κι εγώ την εμπειρία μου. 2 φορές πήγα, τη δεύτερη μου είπε μην ξανάρθεις δε σε θέλω γιατί αργώ να τελειώσω.
MasterGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 221
- Πόντοι
- 21
Αυτό που δεν θέλουν πελάτες, το ξέρουν τα αφεντικά τους;Καλησπέρα στην παρέα, για Καρίνα πήγα χθες το βράδυ και έκανα 1 βόλτα μισή ώρα μέχρι να ανοίξει. Απελπιστική κατάσταση
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Οι κοπελες εχουν δικαιωμα να μην βαλουν καποιον στο δωματιο. Οποτε στο μουνι τους.Αυτό που δεν θέλουν πελάτες, το ξέρουν τα αφεντικά τους;
Γιατι να μην λειτουργουν?Θα πανε να πεταξουν αετο?Καθαρά Δευτέρα λειτουργούν τα μπουρδέλα;
Οι "βρωμιάρες" γυναίκες φταίνε που δέχονται τα πακιστανικά "απόβλητα"! Σε κάποια "σπίτια" έχω ακούσει ότι δεν τους βάζουν μέσα, γιατί δεν θέλουν οι κοπέλες. Πόσο αλήθεια, είναι, όμως αυτό; Πως μπορούμε να εξασφαλιστούμε όλοι εμείς αν όντως δεν "πηγαίνουν" με Πακιστανούς και άλλα παρόμοια ανθρωποειδή...Η απάντηση είναι μάλλον, όχι και το ρίσκο θα μεγαλώνει με΄ρα με τη μέρα...Ή θα πρέπει να γίνει το εξής: Να δημιουργηθεί μία τσεκαρισμένη λίστα από κοπέλες των "οίκων" που θα ε΄χει ελεγχθεί μετά βεβαιότητας και απ' όλες τις πλευρές ότι αυτές οι κοπέλες δεν "πάνε" 100% με πακιστανούς και άλλους τέτοιους...Για να μπορε΄σουμε και εμείς από τη πλευρά μας, να προφυλαχθούμε όσο γίνεται και να μην κολλήσουμε κανα "παράσημο"...Εγώ τα έγραψα....Αλλά μερικοί δεν ακούνε....
Οι πακιστανοι ....άρρωστοι....θα μας γεμίσουν αρρώστιες.....και ενα απο αυτά που έκαναν Στρατόπεδο...και πάνε κάθε μέρα .....είναι το μαγαζί μπροστά απο το ....((....pimp...))... 50€...και χύνουν Στόμα ,,,βυζια.....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ......
Αλεξάνδρα η Κύπρια και Γαλήνη η Βουλγάρα!καλησπερα συναγωνιστες. ξερει καποιος που υπαρχει καποια κυρια με μεγαλα μπαλκονια. σε καποιο οικο ανοχης στη θεσσαλονικη?
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Ελενα-Ραΐσα=Πεταμενα λεφτα καθαρο ΜΑΥΡΟ
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.726
- Πόντοι
- 736
Χθες πέρασα βραδυ και πραγματικά απελπισία. Μια ώρες τσάρκα για να μην μπω πουθενά. Πολύ λατίνα πολύ χαλί γενικά. Μόνο η Τζίνα μου κάνε κλικ εμφανισιακά αλλά λίγο βαργεστημενη την είδα .
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 6.817
εσυ ως τι το εξελαβες; κοπλιμαν ΄ή προσβολη;Καλησπέρα στην παρέα, για Καρίνα πήγα χθες το βράδυ και έκανα 1 βόλτα μισή ώρα μέχρι να ανοίξει. Απελπιστική κατάσταση
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.726
- Πόντοι
- 736
Έβαλε και λίγα κιλακια νομίζω η ιδέα μου είναι πρόσφατα που την είδα ?Ελενα-Ραΐσα=Πεταμενα λεφτα καθαρο ΜΑΥΡΟ
Όλες πάνε δύστυχος φίλε τελευταία πήγαινα μιρελα μόνο για το αποστειρωμένο γαμηση η Τσατσα είπε ότι δεν έπαιρνε πακια,και άλλη μέρα είδα να βγαίνει χαρούμενος Πακιστανός από το δωμάτιο εννοείτε ότι δεν θα σε πουν την αλήθεια !Οι "βρωμιάρες" γυναίκες φταίνε που δέχονται τα πακιστανικά "απόβλητα"! Σε κάποια "σπίτια" έχω ακούσει ότι δεν τους βάζουν μέσα, γιατί δεν θέλουν οι κοπέλες. Πόσο αλήθεια, είναι, όμως αυτό; Πως μπορούμε να εξασφαλιστούμε όλοι εμείς αν όντως δεν "πηγαίνουν" με Πακιστανούς και άλλα παρόμοια ανθρωποειδή...Η απάντηση είναι μάλλον, όχι και το ρίσκο θα μεγαλώνει με΄ρα με τη μέρα...Ή θα πρέπει να γίνει το εξής: Να δημιουργηθεί μία τσεκαρισμένη λίστα από κοπέλες των "οίκων" που θα ε΄χει ελεγχθεί μετά βεβαιότητας και απ' όλες τις πλευρές ότι αυτές οι κοπέλες δεν "πάνε" 100% με πακιστανούς και άλλους τέτοιους...Για να μπορε΄σουμε και εμείς από τη πλευρά μας, να προφυλαχθούμε όσο γίνεται και να μην κολλήσουμε κανα "παράσημο"...
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.726
- Πόντοι
- 736
Και Godiva λένε ότι δεν τους παίρνουν .
MasterGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 221
- Πόντοι
- 21
απο το Paradise ξερει κανεις αν αξιζει με κανενα καλο προγραμμα καμια καλη κοπελα? ειδα την CELESTE απο κοντα και μου επεσαν τα σαγονια στο πατομα, ξερω οτι Annabel αξιζει γιατι εχω παει μαζι της δυο φορες αλλα θα ήθελα αμα γινεται και μια γνωμη για τις αλλες τις κοπελες αμα ξερει κανεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις