Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.097
- Πόντοι
- 1.076
Μακριά από τη Αλεξάνδρα χιλιες φορές η ΆνναΤύποι γνώμη για Αλεξάνδρα από paradise και για Άννα από Sex and the city;
Μακριά από τη Αλεξάνδρα χιλιες φορές η ΆνναΤύποι γνώμη για Αλεξάνδρα από paradise και για Άννα από Sex and the city;
Σε ποια βάρδια την είδες; Ηλικία;Καλησπέρα κύριοι μια Αλίκη πολύ αδύνατη την έχει δοκιμάσει κάποιος ; Γιατί θα με ενδιέφερε να κάνω μια επίσκεψη
Εδω εχουν γραφτει κριτικες για το ποσο φολα ειναι. Πριν δυο τρεις μερες παλι αυτα λεγαμε. Μακρια. Ουτε για μιση φορα. Ουτε απ εξω.Πέρασμα κατά τις δυο με λουίζα στο poison.30 ευρώ παράβολο για αναγνωριστική.μπαινει χωρίς πολύ διάθεση και σκέφτομαι δεν αρχίσαμε καλά.επειδη γενικά δεν μιλάω πολύ μάλλον την βόλεψε κι έρχεται και σιγά σιγά μου τον χαϊδεύει,ο Λάζαρος αναστεναιτε και αφού περνάει καποτα αρχίζει μια ψιλοαδιαφορη πίπα,νοιωθω το πέος μου να χαλαρώνει και εκείνη την ώρα μου λέει σεξ και στήνεται από μόνη της στα τέσσερα.Νευριαζω αλλά δεν το δείχνω γιατί δε με ρώτησε ποια στάση θέλω,την γυρνάω και της λέω λίγο απότομα ότι γουστάρω ανάποδο cowgirl , υπακούει και γυρνάει.ο κωλος της είναι χάρμα.σφυροκοπαω κάνα 5λεπτο κι αυτή και καλά σπαρταραει,μόλις τελειώσαμε μου ρίχνει ένα πονηρό χαμόγελο η σαύρα για να τσιμπήσω και να με κάνει μόνιμο πελάτη.συμπερασμα.καλη για μια φορά κι αν της κόψεις τον αέρα από την αρχή το παίζει γατούλα.ελπιζω να βοήθησα όποιον σκέφτεται να πάει.καλημερα σε όλους.
Την είδα τη Δευτέρα το βράδυ δίπλα στο Godiva μέσα στην αλάνα που έχει δυο μαγαζιά αντικριστάΣε ποια βάρδια την είδες; Ηλικία;
Κατάλαβα. Μάλλον λες για την Αλίκη στο black angels την έχει και στο άλλο σάιτΤην είδα τη Δευτέρα το βράδυ δίπλα στο Godiva μέσα στην αλάνα που έχει δυο μαγαζιά αντικριστά
Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι...ΜΑΚΡΙΑΑΑ Απο την ΕΛΕΝΑ-ΡΑΙΣΑ Μεγάλη Φόλα και η χειρότερη Συμπεριφορά που έχω συναντήσει στην Ζωή μου ΜΑΚΡΙΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πόσα χρόνια;Η κοπέλα έχει αλλάξει 100% ήμουνα πελάτης της χρονιά τώρα πλέον δεν κάνει τίποτε καθαρή αγγαρεία συμπεριφορά 0000000 ασέβεια στο foulll!!!!!!!!! ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ να γλυτώσει κάποιος από δυνατή ΦΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
πιστευωο τροπος του ειναι χαλια γ αυτο του φερονται ετσιΡε φίλε να σε ρωτήσω κάτι...
Έκατσα και διάβασα όλα τα μηνύματά σου.... Έχω αυτό το βίτσιο από παλιά.
Στην πλειοψηφία των μηνυμάτων ρωτάς για να αντλήσεις πληροφορίες, αλλά σε όσα δεν ρωτάς γράφεις για όλες....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ...ΜΑΚΡΙΑΑΑ
Μήπως κάπου φταις κι εσύ?
Άμα είναι ιδιότροπος παίζει να στραβωσε και με το "γεια" ,δεν θα ξανά γράψω για την συγκεκριμένη γιατί τα είπαμε .Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι...
Έκατσα και διάβασα όλα τα μηνύματά σου.... Έχω αυτό το βίτσιο από παλιά.
Στην πλειοψηφία των μηνυμάτων ρωτάς για να αντλήσεις πληροφορίες, αλλά σε όσα δεν ρωτάς γράφεις για όλες....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ...ΜΑΚΡΙΑΑΑ
Μήπως κάπου φταις κι εσύ?
Νομίζω πως όχι αλλά δεν είμαι και σίγουρος…Αυτή είχε τατουάζ μανίκι?
Που δουλεύουν αυτές φίλε, σε πιο στούντιο;ΜΑΚΡΙΑΑΑ Απο την ΕΛΕΝΑ-ΡΑΙΣΑ Μεγάλη Φόλα και η χειρότερη Συμπεριφορά που έχω συναντήσει στην Ζωή μου ΜΑΚΡΙΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν με ενδιαφέρει ρε συ τι είσαι ή τι γνώμη έχεις για τον εαυτό σου .Φιλαράκι μαζεψε τα λόγια σου για κουσούρια και μαλακιες που λές έτσι μια χαρά είμαι η κοπέλα έχει κάνει στροφή 180 μοιρών και το πιο σημαντικό δεν σέβεται καθόλου τον πελάτη!!!!
Ο κοπέλα είναι ο ορισμός του ότι ναναι...έχω περάσει πόσες φορές μια έτσι και μια αλλιώς ήταν ώσπου την τελευταία φορά έκανε ότι δεν με γνώριζε , ήταν σε υπερβολικό βαθμό βιαστική και μόλις τελείωσα τα μάζεψε γρήγορα και έφυγε τρέχοντας .Δεν με ενδιαφέρει ρε συ τι είσαι ή τι γνώμη έχεις για τον εαυτό σου .
Είναι ιδιότροπη πουτανα ,αλλά σε εμένα δεν έχει κάνει νούμερα ως τώρα οπότε δεν σημαίνει ότι η συμπεριφορά είναι γενική για να φωνάζεις ΜΑΚΡΙΑ !
Και σε μένα η Ελενα-Ραΐσα είναι παραπάνω από σούπερ.Και σε συμπεριφορά και σε γαμησιΔεν με ενδιαφέρει ρε συ τι είσαι ή τι γνώμη έχεις για τον εαυτό σου .
Είναι ιδιότροπη πουτανα ,αλλά σε εμένα δεν έχει κάνει νούμερα ως τώρα οπότε δεν σημαίνει ότι η συμπεριφορά είναι γενική για να φωνάζεις ΜΑΚΡΙΑ !