Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.097
Πόντοι
1.076
Επίσης αυτή η Κρίσταλ στο ινσαιντ πολυ χαμογελαστό κορίτσι θα δοκιμαστει

Dr j

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι μια Αλίκη πολύ αδύνατη την έχει δοκιμάσει κάποιος ; Γιατί θα με ενδιέφερε να κάνω μια επίσκεψη

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
158
Πόντοι
0
Περασμα στην Π.ερημιτη στο καινουργιο που ανοιξε διπλα(αριστερα) απο το Pussycat.
Μια ψηλη ξανθια ονομα δεν θυμαμαι απο ρουμανια και καλα(εχω την εντυπωση οτι μου μιλουσε ισπανικα .τελος παντον.)
Σαλοναρισμα ωραιο μ ορεξη,πηγα εκανα μια μικρη βολτα και ξαναπηγα για να μπω. απλο 30,
Ερχεται στο δωματιο εχω οχι και τοσο ορεξη.Πηγε να μου βαλει στο προφυλακτικο σε σχεδον πεσμενο π**τσο.
Στο γαμηση δεν ηταν κακη.Πηγαδι με πρωτη σταση ιεραποστολικο με ψευτικες κραυγες.
Δευτερη σταση στα 4 ξέρει να στηνεται.
Το τελος ηρθε με μαλακία πηγα να τα πεταξω πανο στα βυζια της αλλα τραβιοτανε και δεν τα καταφερα.

Δεν ηταν κακή αλλα κατι με χάλασε.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Πέρασμα κατά τις δυο με λουίζα στο poison.30 ευρώ παράβολο για αναγνωριστική.μπαινει χωρίς πολύ διάθεση και σκέφτομαι δεν αρχίσαμε καλά.επειδη γενικά δεν μιλάω πολύ μάλλον την βόλεψε κι έρχεται και σιγά σιγά μου τον χαϊδεύει,ο Λάζαρος αναστεναιτε και αφού περνάει καποτα αρχίζει μια ψιλοαδιαφορη πίπα,νοιωθω το πέος μου να χαλαρώνει και εκείνη την ώρα μου λέει σεξ και στήνεται από μόνη της στα τέσσερα.Νευριαζω αλλά δεν το δείχνω γιατί δε με ρώτησε ποια στάση θέλω,την γυρνάω και της λέω λίγο απότομα ότι γουστάρω ανάποδο cowgirl , υπακούει και γυρνάει.ο κωλος της είναι χάρμα.σφυροκοπαω κάνα 5λεπτο κι αυτή και καλά σπαρταραει,μόλις τελειώσαμε μου ρίχνει ένα πονηρό χαμόγελο η σαύρα για να τσιμπήσω και να με κάνει μόνιμο πελάτη.συμπερασμα.καλη για μια φορά κι αν της κόψεις τον αέρα από την αρχή το παίζει γατούλα.ελπιζω να βοήθησα όποιον σκέφτεται να πάει.καλημερα σε όλους.
Εδω εχουν γραφτει κριτικες για το ποσο φολα ειναι. Πριν δυο τρεις μερες παλι αυτα λεγαμε. Μακρια. Ουτε για μιση φορα. Ουτε απ εξω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ΜΑΚΡΙΑΑΑ Απο την ΕΛΕΝΑ-ΡΑΙΣΑ Μεγάλη Φόλα και η χειρότερη Συμπεριφορά που έχω συναντήσει στην Ζωή μου ΜΑΚΡΙΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι...
Έκατσα και διάβασα όλα τα μηνύματά σου.... Έχω αυτό το βίτσιο από παλιά.
Στην πλειοψηφία των μηνυμάτων ρωτάς για να αντλήσεις πληροφορίες, αλλά σε όσα δεν ρωτάς γράφεις για όλες....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ...ΜΑΚΡΙΑΑΑ

Μήπως κάπου φταις κι εσύ?

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Η κοπέλα έχει αλλάξει 100% ήμουνα πελάτης της χρονιά τώρα πλέον δεν κάνει τίποτε καθαρή αγγαρεία συμπεριφορά 0000000 ασέβεια στο foulll!!!!!!!!! ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ να γλυτώσει κάποιος από δυνατή ΦΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Πόσα χρόνια;

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
158
Πόντοι
0
Στην πλειοψηφία των μηνυμάτων ρωτάς για να αντλήσεις πληροφορίες, αλλά σε όσα δεν ρωτάς γράφεις για όλες....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ...ΜΑΚΡΙΑΑΑ

πιστευωο τροπος του ειναι χαλια γ αυτο του φερονται ετσι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796

Άμα είναι ιδιότροπος παίζει να στραβωσε και με το "γεια" ,δεν θα ξανά γράψω για την συγκεκριμένη γιατί τα είπαμε .
Είναι ειδικής μεταχείρισης και άμα είναι ο τύπος περίεργος ,αφού με όλες κάποιο κουσουρι βγάζει ,τότε σίγουρα θα του έβγαζε την ψυχή ή το αντίθετο.

tolis12

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
73
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες. ξερει καποιος που υπαρχει καποια κυρια με μεγαλα μπαλκονια. σε καποιο οικο ανοχης στη θεσσαλονικη?

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Η Νατασσα τσαρινα κσι η Μονικα εχουν οριστικα σταματησει;

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
221
Πόντοι
21
ΜΑΚΡΙΑΑΑ Απο την ΕΛΕΝΑ-ΡΑΙΣΑ Μεγάλη Φόλα και η χειρότερη Συμπεριφορά που έχω συναντήσει στην Ζωή μου ΜΑΚΡΙΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Που δουλεύουν αυτές φίλε, σε πιο στούντιο;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Φιλαράκι μαζεψε τα λόγια σου για κουσούρια και μαλακιες που λές έτσι μια χαρά είμαι η κοπέλα έχει κάνει στροφή 180 μοιρών και το πιο σημαντικό δεν σέβεται καθόλου τον πελάτη!!!!
Δεν με ενδιαφέρει ρε συ τι είσαι ή τι γνώμη έχεις για τον εαυτό σου .
Είναι ιδιότροπη πουτανα ,αλλά σε εμένα δεν έχει κάνει νούμερα ως τώρα οπότε δεν σημαίνει ότι η συμπεριφορά είναι γενική για να φωνάζεις ΜΑΚΡΙΑ !

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
Είναι ιδιότροπη πουτανα ,αλλά σε εμένα δεν έχει κάνει νούμερα ως τώρα οπότε δεν σημαίνει ότι η συμπεριφορά είναι γενική για να φωνάζεις ΜΑΚΡΙΑ !
Ο κοπέλα είναι ο ορισμός του ότι ναναι...έχω περάσει πόσες φορές μια έτσι και μια αλλιώς ήταν ώσπου την τελευταία φορά έκανε ότι δεν με γνώριζε , ήταν σε υπερβολικό βαθμό βιαστική και μόλις τελείωσα τα μάζεψε γρήγορα και έφυγε τρέχοντας .

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Και σε μένα η Ελενα-Ραΐσα είναι παραπάνω από σούπερ.Και σε συμπεριφορά και σε γαμησι

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.131
Πόντοι
506
Να πω και εγώ την γνώμη μου για την κοπέλα... Πήγα μια φορά μαζί της πριν χρόνια, στην αρχή τίποτα το ιδιαίτερο ένα τυπικό γαμισι....έως που κατάλαβε ότι βαριέμαι και νευρίασε! Από εκεί και πέρα έκανε φοβερή προσπάθεια και πέρασα καλά ...αλλά τρόμαξα λίγο....γυαλιζέ το μάτι της.... Πιστεύω ότι είναι με της ώρες της. Σε κάποιους όντως πρέπει να κάνει φοβερά γαμισια αλλά σε κάποιους άλλους δεν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom