panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Η Ρίτα μέχρι 7 δουλεύει?
Όταν λέω μοντέλο εννοώ να έχει σώμα μοντέλου, να είναι αδύνατη. Είμαι λάτρεις τέτοιων κοριτσιών, γι'αυτό ρωτάω, για να πάω στοχευμέναΟλες μοντελα ειναι..αλλα κανουν το πριν
Που να βρεις εδω τετοιες.. ολο πιτογυρα τρωνε.Όταν λέω μοντέλο εννοώ να έχει σώμα μοντέλου, να είναι αδύνατη. Είμαι λάτρεις τέτοιων κοριτσιών, γι'αυτό ρωτάω, για να πάω στοχευμένα
Medusa... ΜιρελαΌταν λέω μοντέλο εννοώ να έχει σώμα μοντέλου, να είναι αδύνατη. Είμαι λάτρεις τέτοιων κοριτσιών, γι'αυτό ρωτάω, για να πάω στοχευμένα
πρωι νομιζω ειναι αυτη.Medusa... Μιρελα
παντα μετα τις 1900. αδιαβαστε.πρωι νομιζω ειναι αυτη.
Σωστα... αλλα μπορει να ψαχνει κανα μοντελε πιπινι. Ενταξει μικροδειχνει η μιρελα αλλα θεια ειναι 30φευγαπαντα μετα τις 1900. αδιαβαστε.
Χαχαχα εντάξει από τόσες που δουλεύουν θα έχει και κανα μοντελάκι, δεν μπορείΠου να βρεις εδω τετοιες.. ολο πιτογυρα τρωνε.
Πολύ καλή αλλά την ξέρω χρόνια την Μιρέλα. Κάτι πιο φρέσκο εννοώMedusa... Μιρελα
Όλοι εδώ ανάπηροι είμαστε. Όποιος κατάλαβε κατάλαβεΈχουμε γεμίσει με ανάπηρους εγκεφαλικά στα νήματα. Οποις κατάλαβε κατάλαβε. Διαβάζοντας και το ιστορικό τους σε ποστ από την ημέρα εγγραφής τους.... καταλαβαίνεις πολλά
Έχουμε γεμίσει με ανάπηρους εγκεφαλικά στα νήματα. Οποις κατάλαβε κατάλαβε. Διαβάζοντας και το ιστορικό τους σε ποστ από την ημέρα εγγραφής τους.... καταλαβαίνεις πολλά
Το πιο σουρεαλιστικό είναι πως καναπέδες, κουρτίνες είναι όλα πράσινα, κάτι μου λέει πως κάπου εκεί κρύβεται και μια Heineken
εμενα μου λεει οτι επιδοτειται απ το πασοκΤο πιο σουρεαλιστικό είναι πως καναπέδες, κουρτίνες είναι όλα πράσινα, κάτι μου λέει πως κάπου εκεί κρύβεται και μια Heineken
Και όμως όλα εκεί μέσα είναι στο χρώμα της Ελιάςεμενα μου λεει οτι επιδοτειται απ το πασοκ
Μίλα για τον εαυτό σου. Δεν νομίζω όλοι..... Αν και το ποστ δεν πήγαινε σε σένα αλλά οποοις έχει την μύγα...Όλοι εδώ ανάπηροι είμαστε. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Mε μπουγατσες στη πρωινη βαρδια και πιτογυρα στη βραδινη, κομματακι δυσκολο.Χαχαχα εντάξει από τόσες που δουλεύουν θα έχει και κανα μοντελάκι, δεν μπορεί
Αυτή είχε τατουάζ μανίκι?Πέρασμα με Ιζαμπέλα στο Belarus. Αλβανίδα, 21 ετών, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, ωραίο σφιχτό σώμα, συμπαθητικό πρόσωπο, ευγενική με άψογα ελληνικά. Έδωσα 50αρι για πιο χαλαρά (υποτίθεται). Περίμενα κανα τέταρτο να μπει στο δωμάτιο ενώ δεν είχε άλλον πελάτη, ήμουν έτοιμος να φυγω. Τελικά μπήκε, με έπιασε 2 λεπτά κουβέντα και πήγε να βάλει κατευθείαν καποτα, την σταμάτησα. Γενικά τυπικές υπηρεσίες, δεν είπε σε κατι όχι αλλά γενικά έβγαλε λίγο αίσθηση ξεπέτας.