Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (7 μέλη και 70 επισκέπτες)

thessalonikioss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Κριτικές
7
Like
177
Πόντοι
280
Καλησπέρα σας. Οποίος έχει αϋπνίες ή σε όποιον αρέσει να διαβάζει κάτι πριν κοιμηθεί be my guest. Οι υπόλοιποι ας με συγχωρέσουουν για το παρακάτω μυθιστόρημα. Θα περιγράψω όλη την εμπειρία μου. Είχα βγει και πριν 2-3 μέρες αλλά τελικάα δεν πέρασα με κάποια κοπέλα. Αρχικά σταμάτησα στο Case. Μου λέει η τσατσά ότι η Εβελίνα έχει 2 τζακοθζια και ότι θα τελειώσει σε ένα τρίωρο. Να μην περιμένω και να φύγω. Χτυπάω μετά στο Plsyboy. Ήταν η Αφροδίτη από Ουκρανία. Πολύ δυνατό κομμάτι οφειλων να ομολογήσω,παρόλο που δεν είναι ο τύπος μου. Την έβαλα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, είπα όμως να μην περάσω και να συνεχίσω την βόλτα μου. Επόμενη στάση bad girl στην Αλεξάνδρα τξν Κύπρια. Έχω διαβάσει πολύ θετικά σχόλια για την συγκεκριμένη. Αλλά... Την φωνάζει η τσατσά και πέρασε στάνταρ ένα τριλεπτο που απλά περίμενα για να βγει να την δω. Με τα πολλά βγαίνει, την άκουσα να λέει "έλα ορίστε βγήκα", είπε και ένα ξερό γεια σου και εξαφανίστηκ πάλι. Στα λίγα δευτερόλεπτα που τηδ είδα, είναι νεα σε ηλικία καμία 25αρια, μπαμπάτσικη αλλά με πολύ σφιχτο σώμα, σχετικά μεγάλο στήθος, μάλλον έχει τατουάζ στους ώμους δεν παιρνω και όρκο με αγτόν τον χαμηλό φωτισμο και μακρύ σγουρό μαλλί. Όμορφη συνολικά. Πάντως εκεί που γύρισε να φύγει πρόσεξα και το πίσω σύστημα της και έχει σίγουρα από τις top 5 καλύτερες κωλάρες που έχω δει. Μέσα στο δωμάτιο μπορεί να είναι πολύ καλή, αλλά από συμπεριφορά στην παρουσίαση πάντως δεν με κέρδισε και αποφάσισα απογοητευμένος να ληξω άδοξα την περιπλάνηση μου στην περιοχή και να την αναβαλω για κάποια επόμενη νύχτα. Βγαθνω σήμερα το βράδυ κατά τις 12. Πήγα πάλι αρχικά για Εβελίνα που είχθα να την δω από τον Δεκέμβριο. Η τσατσά με λέει ότι κλείνουν. Εντωμεταξυ το πρόγραμμα έλεγε ότι κλείνουν στις 3:00! Το είχα τσεκαρει το ίδιο απόγευμα. Πέρασα στην συνέχεια από Golden Lips νοκίζω δεν είμαι σίγουρος αν ήταν αυτό το μαγαζί και η τσατσά μου παρουσιάζει την Ίνα. Καλά, καμία σχέση με τις φωτογραφίες, ούτε στο πρόσωπο , ούτε στην ηλικία και τουλάχιστον 20 κιλά πάνω . Σεν όποιον αρέσει ο συγκεκριμένος τύπος γυναίκας ας περάσει, εγώ πάντως δεν θα έδινα 40€ για αυτήν. Ήθελα να ξερα τι λέγανε σε αυτήν την κοπή πίτας που υποτίθεται ότι θα βελτιωνε τις υπηρεσίες. Μάλλον χειρότερεες γίνανε. Η τσατσά του Case με έδιωξε που με ξέρει κιόλας, γιατί εχω πάει τουλάχιστον 5 φορές στην Εβελίνα αν όχι παραπάνω (με πολύ θετικές εντυπώσεις και από την κοπέλα αλλά και από την τσατσά που όλες τις άλλες φορές ήταν ευγενεστατη). Επειδή δεν πηγαίνω ούτε τόσο συχνά ούτε για πολύ καιρό στα στούντιο, θα ήθελα να μου πει κάποιος που ξέρει. Το πρόγραμμα με το τζακούζι όντως κρατάει μιάμιση ώρα; Γιατί ακόμα και αν η κοπέλα είχε μπει πριν ένα λεπτό, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσει σε τρεις ώρες τα 2 τζακουζια, μόνο αν το κάθε τζακούζι κρατάει μιάμιση ώρα. Στο bad η κοπέλα δεν είχε θετική διάθεση στην παρουσίαση (αν και το κατανοώ γιατί ήταν στο τέλος της βάρδιας και θα ήταν κουρασμένη και πιθανόν στο δωμάτιο να είναι καλή δεν ξέρω). Το πρόγραμμα με τα ωραρια δεν είναι σωστά ενημερωμένο με αποτέλεδσμα να κατεβαίνει τζάμπα ο κόσμος. Και τέλος οι φωτογραφίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν είναι μόνο στην Ίνα που συμβαίνει αυτό, σχεδόν όλες έχουν παραπλανητικες φωτογραφίες ή έχουν δεχθεί παρά πολύ fotoshop. Όλα αυτά δεν μου δείχνουν έναν επαγγελματισμό. Και το λέω εντελώς καλοπροαίρετα. Αποφάσισα τέλος πάντων να ολοκληρώσω την αποψινη βόλτα με την Αφροδίτη στο Playboy. Θα ακολουθήσει κριτική. Ευχαριστώ όποιον έκατσε και διάβασε ολονσ αυτο το μακρινάρι .

ntines85

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Η Έλενα η Ραΐσα.. ξέρει κανείς που δουλεύει τώρα και τι βάρδια είναι ?

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Είχα καύλες σήμερα και πήγα πριν πάω δουλειά με την Αλινα και μετά το βράδυ πήγα κι εγώ με την Ρόζα..
Ας ξεκινήσω με την Αλινα, έχω ξαναπάει κάποιες φορές..
μπορεί να σε κάνει να νιώσεις όμορφα... Η πίπα τέλεια υγρή.. κάναμε 2 στάσεις, από πάνω αυτή και στα 4.. για να είναι στην ίδια ευθεία ο πούτσος με το μουνακι της , όταν ήταν στα 4 άνοιγε από μόνη της τα πόδια της πιο πολύ.. Είναι πολύ GFE η φάση και δεν βιάζεται καθόλου..
Την Ρόζα την πέτυχα στο πράσινο ουρανού με Μινωταυρου.. Όπως τα λέει ο συναγωνιστής είναι..πετιτ , ωραία βυζιά ωραίος κωλος ... απλά καθότι 22 χρονών, δεν έχει και τόση πολύ συμμετοχή..
Αλλά στα 4 με τουρλωνενο το μικρό κωλαρακι της ήταν οπτασία.. Ακουγοντουσαν και τα φλαπ φλαπ από τον αέρα που είναι στο μουνάκι της...
Την Ροζα ποτε την πετυχες;

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.097
Πόντοι
1.076
Είχα καύλες σήμερα και πήγα πριν πάω δουλειά με την Αλινα και μετά το βράδυ πήγα κι εγώ με την Ρόζα..
μπορεί να σε κάνει να νιώσεις όμορφα... Η πίπα τέλεια υγρή.. κάναμε 2 στάσεις, από πάνω αυτή και στα 4.. για να είναι στην ίδια ευθεία ο πούτσος με το μουνακι της , όταν ήταν στα 4 άνοιγε από μόνη της τα πόδια της πιο πολύ.. Είναι πολύ GFE η φάση και δεν βιάζεται καθόλου..
Την Ρόζα την πέτυχα στο πράσινο ουρανού με Μινωταυρου.. Όπως τα λέει ο συναγωνιστής είναι..πετιτ , ωραία βυζιά ωραίος κωλος ... απλά καθότι 22 χρονών, δεν έχει και τόση πολύ συμμετοχή..
Αλλά στα 4 με τουρλωνενο το μικρό κωλαρακι της ήταν οπτασία.. Ακουγοντουσαν και τα φλαπ φλαπ από τον αέρα που είναι στο μουνάκι της...
Εγώ η ρόζα που λέω την έχω δει να δουλεύει μόνο στην ερημίτη και δεν το λες μικρό το κολαράκι της δεν ξέρω άμα λέμε την ίδια

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Εγώ η ρόζα που λέω την έχω δει να δουλεύει μόνο στην ερημίτη και δεν το λες μικρό το κολαράκι της δεν ξέρω άμα λέμε την ίδια
Κι ομως συναγωνιστες ειναι 2 διαφορετικες Ροζες. Η μια ηταν χθες πρωινη στο γωνιακο με Μινωταυρου και η αλλη στην Ερημιτη. Οντως ζουμερο κωλαρακι οχι ασχημο και βυζακι κρεμαστο φαινοταν αλλα δεν ειναι μελαχρινη, κατι σε καστανοανοιχτο ειναι. Μελαχρινη ειναι η αλλη

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Καλησπέρα σε όλους πέρασμα από Αλεξάνδρεια λόγο δουλειάς και όπως περνάω βλέπω ένα κόκκινο φως με την άκρη του ματιού μου λέω όπα κόβω και μπαίνω μέσα!!!
Ανοίγω την πόρτα μέσα βρομοκοπαει σκατιλα πουτσιλα και γαμισια μαζί βγήκε η πουτανα μια χοντρουλα στα μάτια μου φορούσε μαύρο φόρεμα 50 με κολο στα σπαστά ελληνικά σηκώθηκα και έφυγα τρέχοντας για να φύγει η βρόμα από πάνω μου !Η φάση είναι για δεκαευροαμα πάει η πήγε κανείς θα καταλάβει, το πέρασμα έγινε πρώτη πρωινή Καλά γαμισια

Τελευταία τροποποίηση:

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
108
Πόντοι
0
μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι το κόκκινο σπιτάκι και την κοπέλα που δουλευει βράδυ είναι μια ξανθιά με μικρό μαλλι μπορεί να έχει και ανταβιες μικρή σε ηλικία και έχει και κάποια Τατουάζ F483EAD8-EBC0-431B-92BA-A4DEA640BA3A.png

k8oulou

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
240
Πόντοι
20
Κατέβηκα για κάποιο εκ των τριών στάνταρ (Σάντρα,Μιρέλα,Ελενα) όπως εχω πολλάκις συμβουλέψει εδώ μέσα ωστόσο η περιέργεια και η καύλα για κατι καινούριο με οδήγησε στη... Μόνικα! Στην Π.Ερημίτη στο πρώτο εν λειτουργία από τα ζυγά νούμερα. Συστήνεται ως Ισπανίδα (δε παίρνω όρκο αλλα ίσως έχει όντως σπανιόλικο αίμα) , ωραίο λεπτό κορίτσι με όμορφο προσωπάκι , ωραίο κωλαράκι σε ένα σκίνυ κόνσεπτ θα έλεγα. Στο δωμάτιο αρκετά καλή , καθαρή , φιλότιμη , εκανε το παν να με ικανοποιήσει στο απλό πρόγραμμα των τριάντα. Συνεννόηση στα αγγλικά μιας και είναι μόλις επτά μέρες στην Ελλάδα , στα αγγλικά και τα λόγια κατα τη διάρκεια του σεξ. Θετικό πρόσημο. Απο μένα για μια δοκιμή είναι ναι.

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Αυτη η Μιρελα που διαβαζω εχει καμμια σχεση με την παλιοτερα αποκαλουμενη "Μιρελα η μοντελισια"? Και που τη βρισκει κανεις? Ημουν πολλα χρονια εκτος και χρειαζομαι λιγη βοηθεια!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Αυτη η Μιρελα που διαβαζω εχει καμμια σχεση με την παλιοτερα αποκαλουμενη "Μιρελα η μοντελισια"? Και που τη βρισκει κανεις? Ημουν πολλα χρονια εκτος και χρειαζομαι λιγη βοηθεια!
Ναι φίλε αυτή είναι θα την βρεις στο Medusa

Mpoourdelogamias

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Like
12
Πόντοι
0
Η Αλινα σε πιο είναι?

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Μια χαρα! Ειμαι για να πηγαινω! Μου εχει μεινει στη μνημη.(μαζι και με καποιες ακομη βεβαια)

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Κατέβηκα για κάποιο εκ των τριών στάνταρ (Σάντρα,Μιρέλα,Ελενα) όπως εχω πολλάκις συμβουλέψει εδώ μέσα ωστόσο η περιέργεια και η καύλα για κατι καινούριο με οδήγησε στη... Μόνικα! Στην Π.Ερημίτη στο πρώτο εν λειτουργία από τα ζυγά νούμερα. Συστήνεται ως Ισπανίδα (δε παίρνω όρκο αλλα ίσως έχει όντως σπανιόλικο αίμα) , ωραίο λεπτό κορίτσι με όμορφο προσωπάκι , ωραίο κωλαράκι σε ένα σκίνυ κόνσεπτ θα έλεγα. Στο δωμάτιο αρκετά καλή , καθαρή , φιλότιμη , εκανε το παν να με ικανοποιήσει στο απλό πρόγραμμα των τριάντα. Συνεννόηση στα αγγλικά μιας και είναι μόλις επτά μέρες στην Ελλάδα , στα αγγλικά και τα λόγια κατα τη διάρκεια του σεξ. Θετικό πρόσημο. Απο μένα για μια δοκιμή είναι ναι.
Τι ώρα πήγες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom