thessalonikioss
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2023
- Κριτικές
- 7
- Like
- 177
- Πόντοι
- 280
Καλησπέρα σας. Οποίος έχει αϋπνίες ή σε όποιον αρέσει να διαβάζει κάτι πριν κοιμηθεί be my guest. Οι υπόλοιποι ας με συγχωρέσουουν για το παρακάτω μυθιστόρημα. Θα περιγράψω όλη την εμπειρία μου. Είχα βγει και πριν 2-3 μέρες αλλά τελικάα δεν πέρασα με κάποια κοπέλα. Αρχικά σταμάτησα στο Case. Μου λέει η τσατσά ότι η Εβελίνα έχει 2 τζακοθζια και ότι θα τελειώσει σε ένα τρίωρο. Να μην περιμένω και να φύγω. Χτυπάω μετά στο Plsyboy. Ήταν η Αφροδίτη από Ουκρανία. Πολύ δυνατό κομμάτι οφειλων να ομολογήσω,παρόλο που δεν είναι ο τύπος μου. Την έβαλα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, είπα όμως να μην περάσω και να συνεχίσω την βόλτα μου. Επόμενη στάση bad girl στην Αλεξάνδρα τξν Κύπρια. Έχω διαβάσει πολύ θετικά σχόλια για την συγκεκριμένη. Αλλά... Την φωνάζει η τσατσά και πέρασε στάνταρ ένα τριλεπτο που απλά περίμενα για να βγει να την δω. Με τα πολλά βγαίνει, την άκουσα να λέει "έλα ορίστε βγήκα", είπε και ένα ξερό γεια σου και εξαφανίστηκ πάλι. Στα λίγα δευτερόλεπτα που τηδ είδα, είναι νεα σε ηλικία καμία 25αρια, μπαμπάτσικη αλλά με πολύ σφιχτο σώμα, σχετικά μεγάλο στήθος, μάλλον έχει τατουάζ στους ώμους δεν παιρνω και όρκο με αγτόν τον χαμηλό φωτισμο και μακρύ σγουρό μαλλί. Όμορφη συνολικά. Πάντως εκεί που γύρισε να φύγει πρόσεξα και το πίσω σύστημα της και έχει σίγουρα από τις top 5 καλύτερες κωλάρες που έχω δει. Μέσα στο δωμάτιο μπορεί να είναι πολύ καλή, αλλά από συμπεριφορά στην παρουσίαση πάντως δεν με κέρδισε και αποφάσισα απογοητευμένος να ληξω άδοξα την περιπλάνηση μου στην περιοχή και να την αναβαλω για κάποια επόμενη νύχτα. Βγαθνω σήμερα το βράδυ κατά τις 12. Πήγα πάλι αρχικά για Εβελίνα που είχθα να την δω από τον Δεκέμβριο. Η τσατσά με λέει ότι κλείνουν. Εντωμεταξυ το πρόγραμμα έλεγε ότι κλείνουν στις 3:00! Το είχα τσεκαρει το ίδιο απόγευμα. Πέρασα στην συνέχεια από Golden Lips νοκίζω δεν είμαι σίγουρος αν ήταν αυτό το μαγαζί και η τσατσά μου παρουσιάζει την Ίνα. Καλά, καμία σχέση με τις φωτογραφίες, ούτε στο πρόσωπο , ούτε στην ηλικία και τουλάχιστον 20 κιλά πάνω . Σεν όποιον αρέσει ο συγκεκριμένος τύπος γυναίκας ας περάσει, εγώ πάντως δεν θα έδινα 40€ για αυτήν. Ήθελα να ξερα τι λέγανε σε αυτήν την κοπή πίτας που υποτίθεται ότι θα βελτιωνε τις υπηρεσίες. Μάλλον χειρότερεες γίνανε. Η τσατσά του Case με έδιωξε που με ξέρει κιόλας, γιατί εχω πάει τουλάχιστον 5 φορές στην Εβελίνα αν όχι παραπάνω (με πολύ θετικές εντυπώσεις και από την κοπέλα αλλά και από την τσατσά που όλες τις άλλες φορές ήταν ευγενεστατη). Επειδή δεν πηγαίνω ούτε τόσο συχνά ούτε για πολύ καιρό στα στούντιο, θα ήθελα να μου πει κάποιος που ξέρει. Το πρόγραμμα με το τζακούζι όντως κρατάει μιάμιση ώρα; Γιατί ακόμα και αν η κοπέλα είχε μπει πριν ένα λεπτό, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσει σε τρεις ώρες τα 2 τζακουζια, μόνο αν το κάθε τζακούζι κρατάει μιάμιση ώρα. Στο bad η κοπέλα δεν είχε θετική διάθεση στην παρουσίαση (αν και το κατανοώ γιατί ήταν στο τέλος της βάρδιας και θα ήταν κουρασμένη και πιθανόν στο δωμάτιο να είναι καλή δεν ξέρω). Το πρόγραμμα με τα ωραρια δεν είναι σωστά ενημερωμένο με αποτέλεδσμα να κατεβαίνει τζάμπα ο κόσμος. Και τέλος οι φωτογραφίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν είναι μόνο στην Ίνα που συμβαίνει αυτό, σχεδόν όλες έχουν παραπλανητικες φωτογραφίες ή έχουν δεχθεί παρά πολύ fotoshop. Όλα αυτά δεν μου δείχνουν έναν επαγγελματισμό. Και το λέω εντελώς καλοπροαίρετα. Αποφάσισα τέλος πάντων να ολοκληρώσω την αποψινη βόλτα με την Αφροδίτη στο Playboy. Θα ακολουθήσει κριτική. Ευχαριστώ όποιον έκατσε και διάβασε ολονσ αυτο το μακρινάρι .