Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (5 μέλη και 79 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Τι χανω δηλαδη......Τυφλα να χει η Mavie μπροστα στην Ναταλι.
Και για να ξεκινήσει καλά η μέρα με τον βλάκα της καρδιάς μας που δεν έχει δει ούτε μια πουτανα πέρα από την οθόνη του και την Λάρα,μετά από ερώτηση δική του ποιος έχει το φβ της Ναταλί
Screenshot_20240205_205245.jpg

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Πέρασα από τους παρανταις είναι μια κοπέλα Αφροδίτη έχουμε εντυπώσεις ; Δεν πέρασα διότι έχω διαβάσει κατά καιρούς ότι τα μαγαζιά και οι κοπέλες δεν είναι και τα καλύτερα! Ξέρεις κανείς τίποτα ;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Και για να ξεκινήσει καλά η μέρα με τον βλάκα της καρδιάς μας που δεν έχει δει ούτε μια πουτανα πέρα από την οθόνη του και την Λάρα,μετά από ερώτηση δική του ποιος έχει το φβ της Ναταλί
Screenshot_20240205_205245.jpg
Κραζεις ? Θαυμαζεις ! να το κοιταξεις αυτο. Σε ποναει πολυ η υπαρξη μου φαινεται και ειδικα η υπογραφη στο προφιλ μου. Εχεις κουρασει τους παντες εδω μεσα με αυτη την εμμονη σου.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Κραζεις ? Θαυμαζεις ! να το κοιταξεις αυτο. Σε ποναει πολυ η υπαρξη μου φαινεται και ειδικα η υπογραφη στο προφιλ μου. Εχεις κουρασει τους παντες εδω μεσα με αυτη την εμμονη σου.
Βλάκα Ε βλακα κάθε μέρα πιο ξεφτίλα γίνεσαι !
Ξεβρακωμα κανονικό!

Alex_1986

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
134
Πόντοι
0
Πέρασμα από Άντζελα bella dona.
Πολύ καλή,πολύ ευγενική,δεν φεύγει από το δωμάτιο αν δεν τελειώσεις δεν είπε σε τπτ όχι.Το δωμάτιο πολύ καθαρό.
Πολύ ευχαριστημένος.Απλο πρόγραμμα.
Πέρασα κι εγώ. την Τετάρτη από την Άντζελα..Συμφωνώ σε όλα και επαυξάνω ..
Ευγενική, γλυκομιλητη και μια πίπα όνειρο...αλλά δεν πρόλαβα να γράψω... Το μόνο που με χάλασε λίγο το λιπωμα στο κωλαρακι της..
Αλλά μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα το προσπερνάς...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Πλήρης σήψη μάγκες τα σπίτια πλέον το απόλυτο μηδέν και το χειρότερο κάποια σαβουρια το ανέβασαν από τριάντα στα σαράντα.Σταδιακα βλέπω οι περισσότεροι να αποχωρούν απτον χώρο και θα δουλεύουν μόνο με τους λάθρο.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Ας πει καποιος τι εγινε στην κοπη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Το κέρδισε ο Dewars και το εξαργύρωσε στην Λάρα :2funny:
Όλα τα φλουριά εγώ τα πήρα! Είπα ότι θα τους γράψω καλές κριτικές !
Άφησα τα τσουρέκια για τον Βαρβάρα γιατί έτσι μας τα έκανε .

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.392
Πόντοι
1.436
Όλα τα φλουριά εγώ τα πήρα! Είπα ότι θα τους γράψω καλές κριτικές !
Άφησα τα τσουρέκια για τον Βαρβάρα γιατί έτσι μας τα έκανε .
Δεν μας είπες, η Λάρα ήταν καλή τελικά; :tooth:

Almanzo

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2024
Like
2
Πόντοι
0
Κριτική για ραισα και λούνα. Πριν δύο εβδομάδες η επισκέψεις.
Με 80αρι και στις 2. Γλωσσοφιλα και οι δύο , φουλ συμμετοχή και καμιά βιασύνη...βέβαια είμαι συχνός πελάτης κ των δύο...
Η ραισα πλέον τελειώνει πρώτη κ μετά τελειώνω εγώ.
Παίδες αν υπάρχει κοπέλα με σιλικονη πρωινή βάρδια ενημερώστε με.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Τώρα που μου τις στο μυαλό..είχα κάνει κάτι ωραία γαμησια με μια κοντή μαυρομαλλα Βραζιλιάνα την Ραφαέλα στα πρώτα της ουρανού,στο εκκλησάκι Αυτή γύρισε στη Βραζιλία.Και εμ μια ακόμα στο sex and the city μια κοκκινομαλα κολομβιανή Πάολα.Αυτη την είδε κανείς τελευταία? Ή την έχει κάνει και αυτή?

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Πήγα με Ρόζα στη ερημίτη δεξιά από τα καινουρια το δευτερο δήθεν ισπανίδα αλλά μιλουσε ελληνικα τη λεω από που είσαι με λέει Ρουμάνα καλή κοπέλα καθαρή ωραία βυζια καινπεταχτο κωλο ζήτησα χαλαρό αλλά με έκανε και ακαποτο χωρίς να το ζητήσω 50 ευρώ καλουτσικη ήταν θα ξανά πήγαινα ίσως
μια μελαχρινη;; βραδυνη βαρδια;

Alex_1986

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
134
Πόντοι
0
Πήγα με Ρόζα στη ερημίτη δεξιά από τα καινουρια το δευτερο δήθεν ισπανίδα αλλά μιλουσε ελληνικα τη λεω από που είσαι με λέει Ρουμάνα καλή κοπέλα καθαρή ωραία βυζια καινπεταχτο κωλο ζήτησα χαλαρό αλλά με έκανε και ακαποτο χωρίς να το ζητήσω 50 ευρώ καλουτσικη ήταν θα ξανά πήγαινα ίσως
Είχα καύλες σήμερα και πήγα πριν πάω δουλειά με την Αλινα και μετά το βράδυ πήγα κι εγώ με την Ρόζα..
Ας ξεκινήσω με την Αλινα, έχω ξαναπάει κάποιες φορές..
μπορεί να σε κάνει να νιώσεις όμορφα... Η πίπα τέλεια υγρή.. κάναμε 2 στάσεις, από πάνω αυτή και στα 4.. για να είναι στην ίδια ευθεία ο πούτσος με το μουνακι της , όταν ήταν στα 4 άνοιγε από μόνη της τα πόδια της πιο πολύ.. Είναι πολύ GFE η φάση και δεν βιάζεται καθόλου..
Την Ρόζα την πέτυχα στο πράσινο ουρανού με Μινωταυρου.. Όπως τα λέει ο συναγωνιστής είναι..πετιτ , ωραία βυζιά ωραίος κωλος ... απλά καθότι 22 χρονών, δεν έχει και τόση πολύ συμμετοχή..
Αλλά στα 4 με τουρλωνενο το μικρό κωλαρακι της ήταν οπτασία.. Ακουγοντουσαν και τα φλαπ φλαπ από τον αέρα που είναι στο μουνάκι της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom