Σίγουρα;;Στα Τρικαλα εδω και λιγες μερες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 7.481
- Πόντοι
- 2.046
Την Βλάντα την έχουν βγάλει από το άλλο σάιτ εδώ και μερικές μέρες. Πέρασε κανένας αυτές τις μέρες να δει αν δουλεύει;
paparorokas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 711
- Πόντοι
- 311
Ναι φιλαρακιΣίγουρα;;
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 1.076
Σε ποιο δουλευει η ΜόνικαΚατέβηκα για κάποιο εκ των τριών στάνταρ (Σάντρα,Μιρέλα,Ελενα) όπως εχω πολλάκις συμβουλέψει εδώ μέσα ωστόσο η περιέργεια και η καύλα για κατι καινούριο με οδήγησε στη... Μόνικα! Στην Π.Ερημίτη στο πρώτο εν λειτουργία από τα ζυγά νούμερα. Συστήνεται ως Ισπανίδα (δε παίρνω όρκο αλλα ίσως έχει όντως σπανιόλικο αίμα) , ωραίο λεπτό κορίτσι με όμορφο προσωπάκι , ωραίο κωλαράκι σε ένα σκίνυ κόνσεπτ θα έλεγα. Στο δωμάτιο αρκετά καλή , καθαρή , φιλότιμη , εκανε το παν να με ικανοποιήσει στο απλό πρόγραμμα των τριάντα. Συνεννόηση στα αγγλικά μιας και είναι μόλις επτά μέρες στην Ελλάδα , στα αγγλικά και τα λόγια κατα τη διάρκεια του σεξ. Θετικό πρόσημο. Απο μένα για μια δοκιμή είναι ναι.
Να φανταστείς πριν 5-6 χρόνια η Ίνα μου είχε πει να χάσω κιλά γιατι είμαι αρκετά παχύς....εν τω μεταξύ ήμουν 1.92 102 κιλά ... Πώς άλλαξαν οι εποχές....Καλησπέρα σας. Οποίος έχει αϋπνίες ή σε όποιον αρέσει να διαβάζει κάτι πριν κοιμηθεί be my guest. Οι υπόλοιποι ας με συγχωρέσουουν για το παρακάτω μυθιστόρημα. Θα περιγράψω όλη την εμπειρία μου. Είχα βγει και πριν 2-3 μέρες αλλά τελικάα δεν πέρασα με κάποια κοπέλα. Αρχικά σταμάτησα στο Case. Μου λέει η τσατσά ότι η Εβελίνα έχει 2 τζακοθζια και ότι θα τελειώσει σε ένα τρίωρο. Να μην περιμένω και να φύγω. Χτυπάω μετά στο Plsyboy. Ήταν η Αφροδίτη από Ουκρανία. Πολύ δυνατό κομμάτι οφειλων να ομολογήσω,παρόλο που δεν είναι ο τύπος μου. Την έβαλα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, είπα όμως να μην περάσω και να συνεχίσω την βόλτα μου. Επόμενη στάση bad girl στην Αλεξάνδρα τξν Κύπρια. Έχω διαβάσει πολύ θετικά σχόλια για την συγκεκριμένη. Αλλά... Την φωνάζει η τσατσά και πέρασε στάνταρ ένα τριλεπτο που απλά περίμενα για να βγει να την δω. Με τα πολλά βγαίνει, την άκουσα να λέει "έλα ορίστε βγήκα", είπε και ένα ξερό γεια σου και εξαφανίστηκ πάλι. Στα λίγα δευτερόλεπτα που τηδ είδα, είναι νεα σε ηλικία καμία 25αρια, μπαμπάτσικη αλλά με πολύ σφιχτο σώμα, σχετικά μεγάλο στήθος, μάλλον έχει τατουάζ στους ώμους δεν παιρνω και όρκο με αγτόν τον χαμηλό φωτισμο και μακρύ σγουρό μαλλί. Όμορφη συνολικά. Πάντως εκεί που γύρισε να φύγει πρόσεξα και το πίσω σύστημα της και έχει σίγουρα από τις top 5 καλύτερες κωλάρες που έχω δει. Μέσα στο δωμάτιο μπορεί να είναι πολύ καλή, αλλά από συμπεριφορά στην παρουσίαση πάντως δεν με κέρδισε και αποφάσισα απογοητευμένος να ληξω άδοξα την περιπλάνηση μου στην περιοχή και να την αναβαλω για κάποια επόμενη νύχτα. Βγαθνω σήμερα το βράδυ κατά τις 12. Πήγα πάλι αρχικά για Εβελίνα που είχθα να την δω από τον Δεκέμβριο. Η τσατσά με λέει ότι κλείνουν. Εντωμεταξυ το πρόγραμμα έλεγε ότι κλείνουν στις 3:00! Το είχα τσεκαρει το ίδιο απόγευμα. Πέρασα στην συνέχεια από Golden Lips νοκίζω δεν είμαι σίγουρος αν ήταν αυτό το μαγαζί και η τσατσά μου παρουσιάζει την Ίνα. Καλά, καμία σχέση με τις φωτογραφίες, ούτε στο πρόσωπο , ούτε στην ηλικία και τουλάχιστον 20 κιλά πάνω . Σεν όποιον αρέσει ο συγκεκριμένος τύπος γυναίκας ας περάσει, εγώ πάντως δεν θα έδινα 40€ για αυτήν. Ήθελα να ξερα τι λέγανε σε αυτήν την κοπή πίτας που υποτίθεται ότι θα βελτιωνε τις υπηρεσίες. Μάλλον χειρότερεες γίνανε. Η τσατσά του Case με έδιωξε που με ξέρει κιόλας, γιατί εχω πάει τουλάχιστον 5 φορές στην Εβελίνα αν όχι παραπάνω (με πολύ θετικές εντυπώσεις και από την κοπέλα αλλά και από την τσατσά που όλες τις άλλες φορές ήταν ευγενεστατη). Επειδή δεν πηγαίνω ούτε τόσο συχνά ούτε για πολύ καιρό στα στούντιο, θα ήθελα να μου πει κάποιος που ξέρει. Το πρόγραμμα με το τζακούζι όντως κρατάει μιάμιση ώρα; Γιατί ακόμα και αν η κοπέλα είχε μπει πριν ένα λεπτό, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσει σε τρεις ώρες τα 2 τζακουζια, μόνο αν το κάθε τζακούζι κρατάει μιάμιση ώρα. Στο bad η κοπέλα δεν είχε θετική διάθεση στην παρουσίαση (αν και το κατανοώ γιατί ήταν στο τέλος της βάρδιας και θα ήταν κουρασμένη και πιθανόν στο δωμάτιο να είναι καλή δεν ξέρω). Το πρόγραμμα με τα ωραρια δεν είναι σωστά ενημερωμένο με αποτέλεδσμα να κατεβαίνει τζάμπα ο κόσμος. Και τέλος οι φωτογραφίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν είναι μόνο στην Ίνα που συμβαίνει αυτό, σχεδόν όλες έχουν παραπλανητικες φωτογραφίες ή έχουν δεχθεί παρά πολύ fotoshop. Όλα αυτά δεν μου δείχνουν έναν επαγγελματισμό. Και το λέω εντελώς καλοπροαίρετα. Αποφάσισα τέλος πάντων να ολοκληρώσω την αποψινη βόλτα με την Αφροδίτη στο Playboy. Θα ακολουθήσει κριτική. Ευχαριστώ όποιον έκατσε και διάβασε ολονσ αυτο το μακρινάρι .
Παιδιά έχει πάει κανείς;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 47.961
- Πόντοι
- 26.141
Πιστεύεις τυπε ότι θα ανακοίνωνα κάτι τέτοιο ώστε να μαζευτείτε οι Θεσσαλονικείς και θα έλεγε ο διοργανωτής ότι όποιος κερδίσει να γράψει μόνο θετικές κριτικές;και θα δείχνουν εγώ να στείλω μέλη;Όλα τα φλουριά εγώ τα πήρα! Είπα ότι θα τους γράψω καλές κριτικές !
Άφησα τα τσουρέκια για τον Βαρβάρα γιατί έτσι μας τα έκανε .
Μάλιστα έδωσε ο διοργανωτής σε όλους δώρο κ άκουσε τις ανησυχίες των μπουρδελιαρηδων δίχως να πει κουβέντα να γραφτούν καλές κριτικές ....
Μετά ιμωςμη γκρινιάζετε που οι Αθηναίοι έχουν καλύτερες υπηρεσίες από σπίτια τσατσαδες και ιερόδουλες όταν ειρωνευεστε τέτοιες μαζώξεις.......
Αυτά από εμένα ...
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.145
- Πόντοι
- 3.796
Ρε φίλε ότι νάνε γράφεις ,δεν βλέπεις ότι κάνουμε χαβαλε ;Πιστεύεις τυπε ότι θα ανακοίνωνα κάτι τέτοιο ώστε να μαζευτείτε οι Θεσσαλονικείς και θα έλεγε ο διοργανωτής ότι όποιος κερδίσει να γράψει μόνο θετικές κριτικές;και θα δείχνουν εγώ να στείλω μέλη;
Μάλιστα έδωσε ο διοργανωτής σε όλους δώρο κ άκουσε τις ανησυχίες των μπουρδελιαρηδων δίχως να πει κουβέντα να γραφτούν καλές κριτικές ....
Μετά ιμωςμη γκρινιάζετε που οι Αθηναίοι έχουν καλύτερες υπηρεσίες από σπίτια τσατσαδες και ιερόδουλες όταν ειρωνευεστε τέτοιες μαζώξεις.......
Αυτά από εμένα ...
Δεν σε είπε κανείς κάτι για κριτικές
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 47.961
- Πόντοι
- 26.141
A χΒαλεε τότε ....Ρε φίλε ότι νάνε γράφεις ,δεν βλέπεις ότι κάνουμε χαβαλε ;
Δεν σε είπε κανείς κάτι για κριτικές
Οκ
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.068
- Πόντοι
- 11.585
Και που τις ακουσε, που τις εγραψε.??? Στο δεξι του ή στο αριστερο του.??Πιστεύεις τυπε ότι θα ανακοίνωνα κάτι τέτοιο ώστε να μαζευτείτε οι Θεσσαλονικείς και θα έλεγε ο διοργανωτής ότι όποιος κερδίσει να γράψει μόνο θετικές κριτικές;και θα δείχνουν εγώ να στείλω μέλη;
Αυτά από εμένα ...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 47.961
- Πόντοι
- 26.141
Ta άκουσε κ τα μετέφερεΚαι που τις ακουσε, που τις εγραψε.??? Στο δεξι του ή στο αριστερο του.??
Τώρα αν οι ιδιοκτήτες τα ακούσουν ,αυτό είναι άλλο θέμα κ έχει να κάνει με προσφορά κ ζήτηση.....ελεύθερη αγορά έχουμε κ αν θέλεις δεν τους προτιμάς που μας έχουν γεμίσει φολες κ γριές .......
Τσπ σαα αφήνω από το όμορφο monastir
ivanovi
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Like
- 274
- Πόντοι
- 20
Μικρή βόλτα σήμερα μετά από αρκετό καιρό… Λίγο πολύ το ίδιο χάλια η κατάσταση. Έψαχνα την Ρόζα αλλά στο μαγαζί που δούλευε σήμερα ήταν μια Μαρία ψηλή αδύνατη που την είχα δοκιμάσει στο παρελθόν. Εάν ξέρει κανείς που και εάν δουλεύει πλέον ας μου πει. Δεν είδα τπτ ενδιαφέρον και πολλές ήταν στο δωμάτιο οπότε δεν τις είδα. Τελικά περασα με την Άννα που δουλεύει σε αυτό δίπλα στην Μιρελλα, αλλά έχει γυρίσει πολλά μαγαζιά το τελευταίο διάστημα. Είχα διαβάσει και καλές κριτικές οπότε είπα να κάνω μια δοκιμή. Περασα με 30 απλό. Δεν τρελάθηκα αλλά τίμια επιλογή σε γενικές γραμμές . Γενικά δεν είναι και του γούστου μου αλλά δεν ψήθηκα με τπτ άλλο και είπα να μην φυγω άπραγος.
Έχω είχα πάει στο red diamond.. Κοίτα σε ποιο είναι κάθε φορά στο πρόγραμμα στο άλλο σάιτΗ Αλινα σε πιο είναι?
Την προηγούμενη δούλευεΤην Βλάντα την έχουν βγάλει από το άλλο σάιτ εδώ και μερικές μέρες. Πέρασε κανένας αυτές τις μέρες να δει αν δουλεύει;
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.134
- Πόντοι
- 5.646
Κερδίσαμε όλοι που ήμασταν παρών στην κοπή της πίτας που έγινε στο σαλόνι του Red light studio.Χασατε όλοι που δεν παρευρέθηκατε.κι αλλα 3 ελεγαν θα κληρωθουν. ποιοι τα κερδισαν;
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.134
- Πόντοι
- 5.646
κι αλλα 3 ελεγαν θα κληρωθουν. ποιοι τα κερδισαν;
Φακι σοβαρέψου!Μη γράφεις μπαρούφες.Δυο πακια και ενας ιρακινος.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.456
- Πόντοι
- 34.538
Τεσσερις ατομα πηγατε μονο?Κερδίσαμε όλοι που ήμασταν παρών στην κοπή της πίτας που έγινε στο σαλόνι του Red light studio.Χασατε όλοι που δεν παρευρέθηκατε.
Θα φαγατε και μεγαλο κομματι βασιλοπιτας!!
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 106
- Like
- 13.273
- Πόντοι
- 32.165
Θελω ινφο ποση βασιλοπιτα εφαγε ο @topscorer !Τεσσερις ατομα πηγατε μονο?
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.134
- Πόντοι
- 5.646
Τι μαλάκας είσαι! 3 βασιλοπιτες είχε κ σαμπάνιες Asti Martini.Αψογη περιποίηση!Τεσσερις ατομα πηγατε μονο?
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.456
- Πόντοι
- 34.538
Τι μαλάκας είσαι! 3 βασιλοπιτες είχε κ σαμπάνιες Asti Martini.Αψογη περιποίηση!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις