Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.490
- Πόντοι
- 1.436
ωωωχχχ ωωωχχχΑν εχετε γκεστ σταρ ντιουαρς και μπαρμπαρα ερχομαι με τα χιλια δεν χανετε αυτο
ωωωχχχ ωωωχχχΑν εχετε γκεστ σταρ ντιουαρς και μπαρμπαρα ερχομαι με τα χιλια δεν χανετε αυτο
Νομίζω αυτοί μαλώνουν όλο;za xaΑν εχετε γκεστ σταρ ντιουαρς και μπαρμπαρα ερχομαι με τα χιλια δεν χανετε αυτο
Ετσι πιστευω.. εξω αγαπημενοι και ερχονται εδω και μας ζαλιζουν τα @@λες να γνωριζονται απο κοντα;
Ο φαλακρός που θα φάει ξαφνικά φαπα στο σβέρκο θα είναι ο Βαρβάρας,τον μαρτύρησα από τώρα εγω τον ξέρω ..αυτός δεν με ξέρει.Αν εχετε γκεστ σταρ ντιουαρς και μπαρμπαρα ερχομαι με τα χιλια δεν χανετε αυτο
Μην περιμένεις Βαρβάρα,άμα δεν κόψει πίτα το Μπέλλα Ντόνα,για την Λάρα και φύλλο για τυρόπιτα ανοίγει .Ετσι πιστευω.. εξω αγαπημενοι και ερχονται εδω και μας ζαλιζουν τα @@
προσεξε μην δωσεις σφαλιαρα σε κανα λαθος φαλακρο και μετα ολοι οι φαλακροι σε κυνηγανε.Ο φαλακρός που θα φάει ξαφνικά φαπα στο σβέρκο θα είναι ο Βαρβάρας,τον μαρτύρησα από τώρα εγω τον ξέρω ..αυτός δεν με ξέρει.
Χαζοβιολι πρώτη μούρη εισαι στην μαύρη αγορά .προσεξε μην δωσεις σφαλιαρα σε κανα λαθος φαλακρο και μετα ολοι οι φαλακροι σε κυνηγανε.
Και εσυ πρωτη μουρη εισαι στο χωριο σου, σε βλεπουν οι κατσικες και τρεχουν να κρυφτουν, μπαγασα, ποιος ξερει τι παιχνιδια τις κανεις.Χαζοβιολι πρώτη μούρη εισαι στην μαύρη αγορά .
Σε ξέρει το μισό σάιτ ,από το πουθενά ..έτσι δεν είναι Α...;
Έλα φτάνει μην αρχίζεις πάλι τις μαλακίες.Και εσυ πρωτη μουρη εισαι στο χωριο σου, σε βλεπουν οι κατσικες και τρεχουν να κρυφτουν, μπαγασα, ποιος ξερει τι παιχνιδια τις κανεις.
Να αγχωνομουν για το αν εισαι η οχι εκει ουτε καν να περασει απο το μυαλο σου. Για να σου φρεσκαρω και την μνημη εγω σου ειχα πει να βρεθουμε εξω απο κοντα να ληξουμε ολες αυτες τις μαλακειες μεταξυ μας και εσυ ειπες δεν θελεις. Αυτα και δεν συνεχιζω αλλο. Οσο για το τζαμπα εισιτηριο πολλοι θα το ηθελαν και γιατι οχι, πρεπει να εισαι χαζος να μην το θες αλλα οπως και να εχει λογω υποχρεωσεων δεν θα παω.Έλα φτάνει μην αρχίζεις πάλι τις μαλακίες.
Πάνε τσίμπα το τζάμπα εισιτήριο μην αγχώνεσαι δεν θα είμαι εκεί .
Έχει και κεραλοιφή δώροΝα αγχωνομουν για το αν εισαι η οχι εκει ουτε καν να περασει απο το μυαλο σου. Για να σου φρεσκαρω και την μνημη εγω σου ειχα πει να βρεθουμε εξω απο κοντα να ληξουμε ολες αυτες τις μαλακειες μεταξυ μας και εσυ ειπες δεν θελεις. Αυτα και δεν συνεχιζω αλλο. Οσο για το τζαμπα εισιτηριο πολλοι θα το ηθελαν και γιατι οχι, πρεπει να εισαι χαζος να μην το θες αλλα οπως και να εχει λογω υποχρεωσεων δεν θα παω.
Εεε και δεν έχει Ναταλία μέσα στο fg θα ήταν τελείαΑνακοινωση
Κυριακή 17:00 στο χώρο που παραχωρεί το red light μέσω του findgirl θα γίνει η κοπει πίτας για τους βορειοελλαδιτες με επιτόπου κλήρωση για ένα πρόγραμμα μιας ώρας μέσω του φλουριου και επιπλέον επιτόπου κλήρωση αλλά 3 free fuck σε στούντιο συνεργασίας ....
Όσοι πιστοί προσέλθετε .... Θεσσαλονικείς κ βορειοελλαδιτες μπορείτε να πάτε...
απο οτι δειχνει το γνωστο σαιτ ναιΚαλησπέρα, η Ρίτα δουλεύει αυτές τις μέρες;
Συνήθως ότι νάνε λέει το γνωστό σάιτ.....απο οτι δειχνει το γνωστο σαιτ ναι
τοτε παρε τηλεφωνο...Συνήθως ότι νάνε λέει το γνωστό σάιτ.....