Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Mila στο inside αξιζει??
Μην ξεχασουμε την υπογραφη μου.Τι να σε αφήσει βρε γυμνοσαλιαγκα να γλειψεις τα βυζιά της ;που είσαι σαν τον Φρέντυ Κρούγκερ όταν βγάζει το καπέλο;
Τουλάχιστον την πρώτη φορά καθάρισες όλα τα πακιστανικά χυσια με την γλώσσα από τα βυζιά της ;
Μην ξεχάσουμε και την Λάρα στο τέλος .
Έχεις γεμίσει κονδυλώματα μέχρι και στην φαλάκρα ,για την κωλοτρυπιδα σου δεν το συζητάω .. πρέπει να είναι οργωμένη.Μην ξεχασουμε την υπογραφη μου.
Μην ξεχασουμε την υπογραφη μου.
ΠΑΛΙ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ετσι ?! πραματα που τα βγαζεις απο το μυαλο σου!Βλακακο ούτε να με πλήρωνες δεν θα σε γαμουσα .
Κάνε κανένα προμοσιον εδώ μέσα σε κανένα cg μπας και σε αφήσουν να γλυψεις με 50ρικο .
Μέχρι και οι πουτανες σε κοροϊδεύουν.
Σε έχουν δώσει πόρτα τα μισά cg γιατί είσαι γύφτος φτωχομπινες.
Η Σόνια σε έδιωξε από το δωμάτιο και η Λάρα δεν σου ανοίγει καν την πόρτα .
Από ότι φαίνεται έφαγες και πόρτα από την Έλενα - ραισα ..
Για τόσο ξεφτιλισμενο άνθρωπο μιλάμε και καθόμαστε και ασχολούμαστε και μαζί σου .
Κάθεσαι και διαχειρίζεσαι τον λογαριασμό της Αλεξίας για να παίρνεις κανένα κερασμενο ,μπορεί να της ζητάς και paysafe τέτοιος γυφτουλας που είσαι .
Δεν ξέρεις που είναι η πιάτσα και έχεις και γνώμη .
Αν θες θα σου πω και άλλα για σένα να σε μάθουν και οι νέοι ποιος είσαι .
Για δώσε μας σε τι είπα ψέματα από αυτά που γράφω;ΠΑΛΙ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ετσι ?! πραματα που τα βγαζεις απο το μυαλο σου!
εγω τουλαχιστον σε δουλευω για αυτα που γραφεις εδω μεσα, γελοιε.
Υπαρχει καπου το Poison για να γραψω κριτικη για Λουιζα; Γιατι κ παλιοτερα που ηταν η Λυδια δεν ειχα βρει κ την εγραψα σε αλλο στουντιο. Αν ξερει καποιος.
Μεσα στην βδομαδα περασα και εγω με Καταλινα, εχω χασει το μετρημα ποσα μου εχει φαει....Απαίσια η κατάσταση στα στουντιο έψαχνα Αλεξάνδρα αλλά ήταν κλειστά στο bad girls και περασα στο studio efi 2 αλβανικές σαν αδερφές ισαμπελα και Χριστίνα νομίζω η μια είχε τατου μανικη περασα με αυτή και λιγο μελαμψες αλλα ωραίες και μιλουσαν ελληνικα έφαγα μια φόλα από τσατσά στα 3 λεπτά έκλεισε τη μουσική σηκώνεται η κοπέλα λέει περασαν δέκα λεπτά πρεπει ν φυγω τι λέω παλαβη είσαι πρωτη φορα τόσο γρήγορα φευγει με λέει εγώ δεν έχω θέμα να συνεχίσουμε αλλά θα έχω θέμα και βγήκα και δεν βρήκα τη τσατσά να τη πω τι πραματα είναι αυτά μετά λέω θα παω καταλινα αν και δεν περασα καλά της 2 πρψτς φορές αυτή τη φορά πολυ ορεξατη κάναμε κανα 15 λεπτό σεξ με το άλλο και παλι πταν τελείωσα δεν ήθελε να φυγει πολυ καλυτερα αλλά σα να με ήρθε στο τέλος περιεργη μυρωδιά και ξενερωσα λιγο κατά τα αλλά παντου τραγικα
Αυτή την φαγωμαρα που τους έχει πιάσει τελευταία και βαράνε τις πόρτες επειδή έχει 10 πιτσιρίκια στο σαλόνι μην τυχόν και τους φύγει κανένας δεν την καταλαβαίνω.Μεσα στην βδομαδα περασα και εγω με Καταλινα, εχω χασει το μετρημα ποσα μου εχει φαει....
....εκεινη την ωρα που μπηκα μεσα στο μπουρδελο δεν ειχε κοσμο, βαραγανε μηγες, αν και εξω ειχε κινηση, περασα προγραμμα για διπλο μανικι, και ευτηχως χωθηκα πριν περασει ενα πακι.!!!!!!
Μεσα στο δωματιο φωτια ως συνηθως, αν και 2η φορα δεν μπορεσα να τελειωσω με καμια παναγια.... η τσατσα τιρεισε για αλλη μια φορα τους χρονους παραμονης κανονικα με χτυπημα της πορτας, η Καταλινα τους ξεπερασε ομως μπας και με τελειωσει την 2η φορα, αλλα εριξα λευκη πετσετα....
Τοσες φορες περασα μαζι της, δεν την ρωτησα αν κατσει και ποτε και αν φυγει, Φευρουαριο ξανα αν ειναι εδω θα την ξαναπληρωσω, τωρα μου εχει μπει στοχος να πληρωσω το κομοδινο την Τζουλιετα.... μεχρι την Κυριακη θα την εχω σφαξει...
Σωστος. Εψαχνα να βρω Τσουκαλα Θ. Τα σεβη μου.Εμπεδοκλέους 4 (Sex Studio)
Εμπεδοκλέους 4 Sex Studio στη περιοχή . Πληροφορίες, φωτογραφίες & κριτικές.www.bourdela.com
μαλλον με καποιον αλλο φαλακρα με εχεις μπερδεψει.Για δώσε μας σε τι είπα ψέματα από αυτά που γράφω;
Λέγε και άλλες μαλακίες και θα δεις πόσες αλήθειες ξέρω
Όλα είναι αλήθειες .μαλλον με καποιον αλλο φαλακρα με εχεις μπερδεψει.
Ουτε πορτα εχω φαει απο cg ουτε τπτ απο τις μπαρουφες που λες. Ισα ισα που εγω εχω δωσει Χ σε μερικες πουτανες ετσι για να ξες.
Επισης σε πληροφορω οτι ΠΟΛΛΕΣ θα ηθελαν να με εχουν πελατη και θα παρακαλουσαν γιαυτο.
Οι λογοι ειναι απλοι.
Δεν την εχω τεραστια, τελιωνο γρηγορα και σεβομαι τις κοπελες.
Σε αντιθεση με κατι μοντελα που κυκλοφορουν εδω μεσα, πουτσαραδες που βαρανε 3 μαλακειες πριν πανε με πουτανα για να εχουν να λενε οτι γαμανε αργα, γυφτους.
Στο εχω ξαναπει και θα στο ξαναπω, ωραια η κοντριτσα μας, καλο και το χαβαλε που κανουμε αλλα τουλαχιστον αν θες να μου κανεις επιθεση κανε με πραματα που εχω πει η εχουν γινει και οχι να καθεσαι να γραφεις πραματα που εχουν βγει απο το μυαλο σου. Και σε αλλους τα ιδια κανεις και ειναι η τακτικη σου αλλα καπου χαλαρωσε και παιξε μπαλα στα ισια.
Καλή ήταν αυτή τη φορά όπως τα λέγατεΜεσα στην βδομαδα περασα και εγω με Καταλινα, εχω χασει το μετρημα ποσα μου εχει φαει....
....εκεινη την ωρα που μπηκα μεσα στο μπουρδελο δεν ειχε κοσμο, βαραγανε μηγες, αν και εξω ειχε κινηση, περασα προγραμμα για διπλο μανικι, και ευτηχως χωθηκα πριν περασει ενα πακι.!!!!!!
Μεσα στο δωματιο φωτια ως συνηθως, αν και 2η φορα δεν μπορεσα να τελειωσω με καμια παναγια.... η τσατσα τιρεισε για αλλη μια φορα τους χρονους παραμονης κανονικα με χτυπημα της πορτας, η Καταλινα τους ξεπερασε ομως μπας και με τελειωσει την 2η φορα, αλλα εριξα λευκη πετσετα....
Τοσες φορες περασα μαζι της, δεν την ρωτησα αν κατσει και ποτε και αν φυγει, Φευρουαριο ξανα αν ειναι εδω θα την ξαναπληρωσω, τωρα μου εχει μπει στοχος να πληρωσω το κομοδινο την Τζουλιετα.... μεχρι την Κυριακη θα την εχω σφαξει...
Μπραβο.Όλα είναι αλήθειες .
Εσύ πηγαίνεις σε cg και ζητας να σε πάρουν με 50 γιατι θες μισάωρο .
Επίσης αυτές που ανέφερα στα στούντιο από όλες την έχεις φάει γιατί μπλέκεσαι και κανεις τον αγαπουλη .
Αν σεβοσουν δεν θα έκανες παζάρια ούτε θα ζητούσες ανταλλάγματα για να γράφεις καλά λόγια εδώ μέσα .
Όποιος σε παρακολουθήσει , επιτίθεσαι σε όποια δεν είσαι "πελάτης " και μονίμως έχεις να πεις κάτι κακό .
Χαλάρωσε λίγο που σε παρακαλάνε κιόλας .
Επίσης για Αλεξία ισχύει ότι χειρίζεσαι τον λογαριασμό της εδώ μέσα ,δεν γνωρίζω με τι αντάλλαγμα.
Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου ,πάνε κλαψε πάλι για να φάω μπαν.Μπραβο.
Σε ολα οσα ειπες ειναι ψεμματα.
Στο μονο που εισαι καπως σωστος ειναι οτι ναι ζηταω απο καποιες που δεν διαφημιζουν το μισαωρο και της προτεινω με το Χ ποσο αν δεχονται μισαωρο η οχι. Δεν θα σκασω κιολας αν δεχτουν η οχι. Και αυτο γιατι πανω απο μια φορα δεν θελω, ουτε χαραμιζω τον χρονο της κοπελας ουτε τον δικο μου.
Οσο για το προφιλ της αλεξιας και αλλοι λεγανε τις ιδιες μαλακειες με σενα και φαγανε μπαν γιατι ειχαμε βαλει στοιχημα.
Φοβηθηκες τωρα μην φαει και αυτο το account σου μπαν?Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου ,πάνε κλαψε πάλι για να φάω μπαν.
Με έχεις κάνει ήδη 10 φορές αναφορά .
Τόσο ξεφτιλας είσαι ,για να σε βλέπουν όλοι ποιος είσαι .
Έβαλες μέχρι και παρατήρηση να μου κάνουν γιατί θίχτηκες .
Βλέπεις ότι είσαι βλάκας απλά και κακώς σου δίνουμε τοσο βήμα εδώ μέσα ;Φοβηθηκες τωρα μην φαει και αυτο το account σου μπαν?
Κλαψε, κοτα κατακουζινα.
βρισια δεν ειχε αλλα κοροιδια ειχε. ποτε δεν παρακαλεσα κανεναν να μου αλλαξει το νικ. το κανουν ανα καποιο χρονικο διαστημα η κατι τετοιο, δεν θυμαμαι κιολας γιατι περασανε πολλα χρονια απο τοτε. απλα εσυ καθεσαι και βρισκεις οτι μαλακεια μπορεις ανευ σημασιας να το κανεις θεμα. Συνεχισε κατακουζινε μου. Οσο πας τοσο πιο ξεφτιλας γινεσαι.Βλέπεις ότι είσαι βλάκας απλά και κακώς σου δίνουμε τοσο βήμα εδώ μέσα ;
Αλλά αφού επιμένεις θα δείξω εδώ και πόσο άντρας είσαι .
Ετσι λειτουργούν μόνο τα πουστρακια..για αυτό δεν σου δίνει κανένας σημασία .
Για την ιστορία το μύνημα δεν είχε καμία βρισιά μέσα .απλά θίχτηκε η Βαρβάρα