Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
108
Πόντοι
0
Πέρασμα σήμερα με Καρμεν στο ξύλινο σπιτάκι δεξιά η γνώμη μου είναι πως έκανε ένα εντυπωσιακό σαλονιαρισμα και χωρίς δεύτερη σκεψη την πήρα δεν τα πολυλογώ γιατί θα γραψω και κριτική αύριο η κοπέλα αξίζει με τα χίλια για μια δοκιμή εγώ έμεινα παρά πολύ ικανοποιημένος!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Μάγκες μου χθες κατέβαινα βράδυ για Βαρβάρα αλλά μετά είδα ότι δεν δούλευε.Στην περιοχή δεν κυκλοφορούσε πολύ πράμα.Αποφασισα και πήγα στην ουρανού τέρμα εκεί που μάλλον θα ήταν η Ελενα-Ραΐσα.Τελικα αυτή ήταν.Δεν ξέρω εγώ με αυτή κάνω χορταστικό γαμησακι.Και την πληρώνω μου φαίνεται χαμηλά σε σχέση με άλλες τιμές κομοδινων.Τα πάντα όλα μέσα και έφυγα κύριος.Ισως έχω βρει και τα κουμπιά της στον χαρακτήρα της έτσι ώστε και κουρασμενη-στραβωμενη που ίσως είναι εγώ περνάω καλά.Θελω να δοκιμάσω αυτή τη Σάντρα που γράφει στο queen.Δεν είναι η ίδια που δούλευε στο Νικηφόρου Ουρανού 26 με τα γυαλιά έτσι δεν είναι? Έχει πάρει κανείς?Γενικά κάποιος που είχε πει (δεν θυμάμαι ποιος) δεν αξίζει να πετάμε πολλά λεφτά.Αξιζει να τιμαμαι αυτές που κρατάνε τις τιμές χαμηλά ακόμα.Δεν είναι και λίγα ούτε τα τριάντα για ένα ξεφόρτωμα τσακ μπαπ
Φίλε και γώ έτσι πίστευα! Πάντα με 40αρι την πηδουσα και ήμουν ευχαριστημένος! Την δίνω 50 για να την κάνω και γλυφομουνι! Όνειρο με έδωσε το μουνι στο πιάτο, την έγλυψα στα 4, τσιμπουκι ξεσκουφωτο και ωραίο γαμησι! Ξανά πάω με 50 και τσινάει στο γλυφομουνι! Ξενερωνω και την γαμαω απλά για να χύσω, μην πάει και εντελώς άδικα το 50αρικο! Καταλήγω λοιπόν πως είναι με τις μέρες τις και όχι με κουμπιά! Την πηδάω από εποχές κορόνα και δεν είχα ως τώρα θέμα! Απλά πιστεύω καλομαθε, λόγο εμφάνισης έχει πολύ πιτσιρικαρία που τους ξεπετάει!

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
100
Πόντοι
0
Ουρανού 26 με Έλενα γκομενάκι τρομερόα μελαχρινό η καλτσοδετα ταττου εντυπωσιακή για δάγκωμα δυνατό μωρό και στην μάχη

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Χρειαζόταν να ρωτήσω μέσω πμ για να οριστούν τα τεμάχια βασιλόπιτας πόσοι θα έρθουν αλλά καλύτερα να μην γίνει ώστε να κρατηθεί η ανωνυμία του καθενός ...οπότε αύριο στο χώρο που παραχωρεί το red light. Διοργανώνεται η κοπη της βασιλόπιτας μέσω ***** των μπουρδελιαρηδων μελών κ επισκεπτών ανωνυμα και κληρώνει 3 free fuck στα μαγαζιά συνεργασίας και ένα full πρόγραμμα μιας ώρας ..μέσω live κληρώσης

Υπενθυμίζεται ότι μπορούν κ επισκέπτες να έρθουν η κάποιος αν δεν νιώθει άνετα ούτε καν να αναφέρει ποιος είναι ....
Πάντα πίστευα ότι όταν είσαι ενεργός σε τέτοιες μαζώξεις οι κοπέλες σού προσφέρουν πιο καλές υπηρεσίες κ είναι μέτρο πίεσης για να είναι πιο υπεύθυνες οι εργαζόμενες στη δουλειά τους ... Οπότε αύριο 17:00 για να δώσουμε παρόν κ να μην γκρινιάζουμε μετά ότι δεν έχουμε καλές τσατσαδες ή καλές υπηρεσίες απ' της κοπέλες ή περισσότερες ανανεώσεις στις κοπέλες. ..
:hi:

Πάω να φάω πατσά τσορμπα τώρα

Τελευταία τροποποίηση:

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Πάντα πίστευα ότι όταν είσαι ενεργός σε τέτοιες μαζώξεις οι κοπέλες σού προσφέρουν πιο καλές υπηρεσίες κ είμαι μέτρο πίεσης για να είναι πιο υπεύθυνες η εργαζόμενες στη δουλειά τους ...
Θα διαφωνισω μαυτο... Πολυ

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
Χρειαζόταν να ρωτήσω μέσω πμ για να οριστούν τα τεμάχια βασιλόπιτας πόσοι θα έρθουν αλλά καλύτερα να μην γίνει ώστε να κρατηθεί η ανωνυμία του καθενός ...οπότε αύριο στο χώρο που παραχωρεί το red light. Διοργανώνεται η κοπη της βασιλόπιτας μέσω ***** των μπουρδελιαρηδων μελών κ επισκεπτών ανωνυμα και κληρώνει 3 free fuck στα μαγαζιά συνεργασίας και ένα full πρόγραμμα μιας ώρας ..μέσω live κληρώσης

Υπενθυμίζεται ότι μπορούν κ επισκέπτες να έρθουν η κάποιος αν δεν νιώθει άνετα ούτε καν να αναφέρει ποιος είναι ....
Πάντα πίστευα ότι όταν είσαι ενεργός σε τέτοιες μαζώξεις οι κοπέλες σού προσφέρουν πιο καλές υπηρεσίες κ είναι μέτρο πίεσης για να είναι πιο υπεύθυνες οι εργαζόμενες στη δουλειά τους ... Οπότε αύριο 17:00 για να δώσουμε παρόν κ να μην γκρινιάζουμε μετά ότι δεν έχουμε καλές τσατσαδες ή καλές υπηρεσίες απ' της κοπέλες ή περισσότερες ανανεώσεις στις κοπέλες. ..
:hi:

Πάω να φάω πατσά τσορμπα τώρα
Αν συνεχίσεις να το διαφημίζεις στο τέλος θα είσαι μόνος σου εκεί....πάρε μια μικρή βασιλόπιτα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Αν συνεχίσεις να το διαφημίζεις στο τέλος θα είσαι μόνος σου εκεί....πάρε μια μικρή βασιλόπιτα
Πιστεύεις ότι έχω ανάγκη διαφημίσης μιας συνάντησης ; Ανοιχτά είναι τα θρεντ μου κ μπορείς να τα δεις ...:confused:

Οι Αθηναίοι μαζεύονται τακτικά κ για αυτό έχουν σούζα κ τις τσατσαδες και τις κοπέλες κ εδώ σε σκυλοβριζουν κάποιες τσατσαδες αν δεν περάσεις ενώ συχνά διαμαρτυρόμαστε ότι δεν ανανεώνονται οι κοπέλες ....

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
Πιστεύεις ότι έχω ανάγκη διαφημίσης μιας συνάντησης ; Ανοιχτά είναι τα θρεντ μου κ μπορείς να τα δεις ...:confused:

Οι Αθηναίοι μαζεύονται τακτικά κ για αυτό έχουν σούζα κ τις τσατσαδες και τις κοπέλες κ εδώ σε σκυλοβριζουν κάποιες τσατσαδες αν δεν περάσεις ενώ συχνά διαμαρτυρόμαστε ότι δεν ανανεώνονται οι κοπέλες ....
Πώς τα σκέφτηκες όλα αυτά ρε τυπε; η μαλακισμενη τσα2 θα παραμείνει μαλακισμενη όσοι και να πάτε

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
48
Πόντοι
0
Την καλημέρα μου σε όλους τους συναγωνιστές SOS ερωτήσεις για τους γνωστές πιο από της δύο κοπέλες να παρω lara από Bella dona η mila από Insaid να πω ότι καμία δεν έχω δει από κοντά
Της βλέπω μόνο από το γνωστό side g****f μια εξωτερική περιγραφή και για της δύο και στα του αγώνα τι λένε ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για το χρόνο και την κατατοπίσει

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
48
Πόντοι
0
Μόνο ένα μέλος μέσα και 33 επισκέπτες γιατί δεν γίνεσαι κομμάτι του sait όλοι εσείς ντρέπεσαι??? Μόνο να μάθετε πληροφορίες από τα μέλει κάντε ένα λογαριασμό και ελάτε να εμπλουτιστεί η γνώσει όλων εδω σε αυτό το χρήσιμο said και να μην πετάμε τα λευτα μας έτσι άσκοπα ευχαριστώ

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
48
Πόντοι
0
Εγω δεν μπαίνω καθημερινά στο σαιτ ούτε είμαι καθημερινώς θαμώνας στα σπιτάκια του έρωτα αλλά όπως ενημερώθηκα έτσι προσπαθώ με της λιγοστές εμπειρίες μου σας ενημερώνω είναι κρίμα να έχουμε τόσους επισκέπτες και να μην έχουν λόγο και μόνο να αντλούν πληροφορίες

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
48
Πόντοι
0
Να παραθέσω την κριτική μου η αλινα η Ρουμάνα από red diamond είναι το στανταρακι μου την συστήνω αν επιφύλακτα σε όλους τους συναγωνιστές ψάχνω να βρω ένα συνδυασμό υπηρεσιών τύπου αλίνας σε λίγο πιο όμορφη τώρα θα μου πείτε η ομορφιά είναι υποκειμενική okay είμαι ανοιχτός σε χουλιαμα

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.728
Πόντοι
736
Μια Ολίβια μελαχρινή πιτσιρικά με καλά ελληνικά στο σπιτακι πίσω από αυτό που είναι απέναντι από το Λας Βέγκας και συνήθως είναι η Σουζάνα την έχει πάρει κανείς?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Πως πηγε η συναντηση ρε παιδες?

Stories