Διαγραμμένο μέλος 234316
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Μάγκες η Βλάντα συνεχίζει το γνωστό πρωινό; Γτ δεν την βγάζει στο site
Φίλε και γώ έτσι πίστευα! Πάντα με 40αρι την πηδουσα και ήμουν ευχαριστημένος! Την δίνω 50 για να την κάνω και γλυφομουνι! Όνειρο με έδωσε το μουνι στο πιάτο, την έγλυψα στα 4, τσιμπουκι ξεσκουφωτο και ωραίο γαμησι! Ξανά πάω με 50 και τσινάει στο γλυφομουνι! Ξενερωνω και την γαμαω απλά για να χύσω, μην πάει και εντελώς άδικα το 50αρικο! Καταλήγω λοιπόν πως είναι με τις μέρες τις και όχι με κουμπιά! Την πηδάω από εποχές κορόνα και δεν είχα ως τώρα θέμα! Απλά πιστεύω καλομαθε, λόγο εμφάνισης έχει πολύ πιτσιρικαρία που τους ξεπετάει!Μάγκες μου χθες κατέβαινα βράδυ για Βαρβάρα αλλά μετά είδα ότι δεν δούλευε.Στην περιοχή δεν κυκλοφορούσε πολύ πράμα.Αποφασισα και πήγα στην ουρανού τέρμα εκεί που μάλλον θα ήταν η Ελενα-Ραΐσα.Τελικα αυτή ήταν.Δεν ξέρω εγώ με αυτή κάνω χορταστικό γαμησακι.Και την πληρώνω μου φαίνεται χαμηλά σε σχέση με άλλες τιμές κομοδινων.Τα πάντα όλα μέσα και έφυγα κύριος.Ισως έχω βρει και τα κουμπιά της στον χαρακτήρα της έτσι ώστε και κουρασμενη-στραβωμενη που ίσως είναι εγώ περνάω καλά.Θελω να δοκιμάσω αυτή τη Σάντρα που γράφει στο queen.Δεν είναι η ίδια που δούλευε στο Νικηφόρου Ουρανού 26 με τα γυαλιά έτσι δεν είναι? Έχει πάρει κανείς?Γενικά κάποιος που είχε πει (δεν θυμάμαι ποιος) δεν αξίζει να πετάμε πολλά λεφτά.Αξιζει να τιμαμαι αυτές που κρατάνε τις τιμές χαμηλά ακόμα.Δεν είναι και λίγα ούτε τα τριάντα για ένα ξεφόρτωμα τσακ μπαπ
Θα διαφωνισω μαυτο... ΠολυΠάντα πίστευα ότι όταν είσαι ενεργός σε τέτοιες μαζώξεις οι κοπέλες σού προσφέρουν πιο καλές υπηρεσίες κ είμαι μέτρο πίεσης για να είναι πιο υπεύθυνες η εργαζόμενες στη δουλειά τους ...
Αν συνεχίσεις να το διαφημίζεις στο τέλος θα είσαι μόνος σου εκεί....πάρε μια μικρή βασιλόπιταΧρειαζόταν να ρωτήσω μέσω πμ για να οριστούν τα τεμάχια βασιλόπιτας πόσοι θα έρθουν αλλά καλύτερα να μην γίνει ώστε να κρατηθεί η ανωνυμία του καθενός ...οπότε αύριο στο χώρο που παραχωρεί το red light. Διοργανώνεται η κοπη της βασιλόπιτας μέσω ***** των μπουρδελιαρηδων μελών κ επισκεπτών ανωνυμα και κληρώνει 3 free fuck στα μαγαζιά συνεργασίας και ένα full πρόγραμμα μιας ώρας ..μέσω live κληρώσης
Υπενθυμίζεται ότι μπορούν κ επισκέπτες να έρθουν η κάποιος αν δεν νιώθει άνετα ούτε καν να αναφέρει ποιος είναι ....
Πάντα πίστευα ότι όταν είσαι ενεργός σε τέτοιες μαζώξεις οι κοπέλες σού προσφέρουν πιο καλές υπηρεσίες κ είναι μέτρο πίεσης για να είναι πιο υπεύθυνες οι εργαζόμενες στη δουλειά τους ... Οπότε αύριο 17:00 για να δώσουμε παρόν κ να μην γκρινιάζουμε μετά ότι δεν έχουμε καλές τσατσαδες ή καλές υπηρεσίες απ' της κοπέλες ή περισσότερες ανανεώσεις στις κοπέλες. ..
Πάω να φάω πατσά τσορμπα τώρα
Πιστεύεις ότι έχω ανάγκη διαφημίσης μιας συνάντησης ; Ανοιχτά είναι τα θρεντ μου κ μπορείς να τα δεις ...Αν συνεχίσεις να το διαφημίζεις στο τέλος θα είσαι μόνος σου εκεί....πάρε μια μικρή βασιλόπιτα
Πώς τα σκέφτηκες όλα αυτά ρε τυπε; η μαλακισμενη τσα2 θα παραμείνει μαλακισμενη όσοι και να πάτεΠιστεύεις ότι έχω ανάγκη διαφημίσης μιας συνάντησης ; Ανοιχτά είναι τα θρεντ μου κ μπορείς να τα δεις ...
Οι Αθηναίοι μαζεύονται τακτικά κ για αυτό έχουν σούζα κ τις τσατσαδες και τις κοπέλες κ εδώ σε σκυλοβριζουν κάποιες τσατσαδες αν δεν περάσεις ενώ συχνά διαμαρτυρόμαστε ότι δεν ανανεώνονται οι κοπέλες ....
Το κόψε!Μάγκες η καρίνα έχει τελείωμα στο στόμα;
Ο @DEWARSS έτυχε το φλουρίΠως πηγε η συναντηση ρε παιδες?
Θα σου κάνει και πάλι παζάρι ο βαρβαραςΤο πουλάω μισή τιμή..
Τον έστειλες κανονικά τώρα