Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μαλιστα η χριστινα...κανα τζακουζι θα θελα να κανω μαζι της...αλλα στην κοροβαγκου ηταν λιγο καλυτερο το δωματιο...κριμα που εκλεισε.ξερεις τιποτα αν θα ανοιξει ξανα.παλιοτερα τον απριλη μου χε πει η αλλη κοπελα του μαγαζιου η αννα μαρια για τρεις μηνες κλειστο λογω ανακαινισης τι παιζει;περασε το τριμηνο...τωρα θα μου πεις καλοκαιριατικα που ο κοσμος παει παραλιες για να ανοιγουμε ειμαστε και με τοσο ανταγωνισμο πλεον στην περιοχη γενικως...

hamster

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ποσο κοστιζει τo sex show με τη χριστινα στη κεφαληνιας? χωρις τζακουζι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
80 ευρω τωρα αν εχεις γουστα για πιο αγριο...παιχνιδι και δεν εννοω αυταρχικο...ανεβαινει η τιμη...αλλα αξιζει

hamster

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πιο αγριο..?? αγχωτικο ακουγεται.  Απλα αναρωτιεμαι αν στο sex show μπορω να συμμετεχω κι εγω (με τα χερια μονο) ή απλα καθομαι και την κοιταζω ενω αυτη παιζει με το δονητη?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
συμμετεχεις κι εσυ αλλα οχι χερια στο μουνακι...τον δονητη αφηνουν να τον χειριζεσαι κι εσυ και οι δυο κοπελες (χριστινα και αννα-μαρια)και με ενταση διεισδυσης μαλιστα...η πρωτη ιδιως

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
gl ενημερωσε για δαναη. απογευμα τι ωρα δηλαδη να μην πεσουμε στην αλαγη. αν θελεις στειλε pm για πιο πικαντηκα σχολια σχετικα με δαναη.thanks :tits:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl ενημερωσε για δαναη. απογευμα τι ωρα δηλαδη να μην πεσουμε στην αλαγη. αν θελεις στειλε pm για πιο πικαντηκα σχολια σχετικα με δαναη.thanks :tits:
μεχρι τις 7 παρα ειναι...εγραψα χθες ολοκληρη εκθεση...κοιτα λιγο πισω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι εγινε κανενας κανα νεο σημερα;πολλη σιωπη επεσε...βλεπω καποιους συνδεδεμενους...

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
μερικά νέα από το μέτωπο..

Π.Ερημίτη : Αλεξάνδρα (νιαου και νιαου)
Κωλλέτη : Σάρα
Κεφαλληνίας : Το Χριστινάκι μας
Ερως: Η Μιλάνα (που παραλίγο να γίνει η κατάθεση, αλλά μου την έσπασε η τσατσά και την έκανα)
Σαπφούς 8 : Η Κέλλυ (30 ευρω) (με τρελαίνει αυτή η γκόμενα!) γεμάτα τα δωμάτια, 2ο ξενέρωμα
στα δίδυμα (απέναντι από κέλλυ): Ένα ενδιαφέρον ξανθό με tatoo στο λοκω το σηματάκι του playboy, ωραίο σώμα γενικά
στο διπλανό: ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω
πράσινο: ένα πολύ καλό μελαχρινό, μικρό με ωραίο κώλο (30 ευρω) όχι η Αλίκη
μαρινόσπιτο: θηλυκός drogba (30 ευρω)
ερως: Εδώ θέλω βοήθεια, μια ξανθιά που φοράει πάντα μπότες μέχρι πάνω από το γόνατο.. Πολύ παλιά στο κουρμπέτι, υπερβολικά λεπτή.. Όποιος κατάλαβε ας μας πει το ονοματάκι της, την είχα πάρει και πριν καμια τετραετία..

Το άκυρο της όλης υπόθεσης: Μία τσιγγάνα ψιλοπρεζόνι που κάνει πιάτσα στην σαπφούς τσιμπούλωνε έναν μέσα σε αμάξι παρκαρισμένο πάνω στο δρόμο..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καλα πως δεχτηκε
απο την τσιγγανα ρε.... :o :o :o :o
με την τσατσα στην μιλανα γιατι ξενερωσες;

tsikitsak

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

ερως: Εδώ θέλω βοήθεια, μια ξανθιά που φοράει πάντα μπότες μέχρι πάνω από το γόνατο.. Πολύ παλιά στο κουρμπέτι, υπερβολικά λεπτή.. Όποιος κατάλαβε ας μας πει το ονοματάκι της, την είχα πάρει και πριν καμια τετραετία..

βικυ τη λενε,οντως πολυ παλια στο κουρμπετι...περασε η μπογια της

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μερικά νέα από το μέτωπο..

Π.Ερημίτη : Αλεξάνδρα (νιαου και νιαου)
Κωλλέτη : Σάρα
Κεφαλληνίας : Το Χριστινάκι μας
Ερως: Η Μιλάνα (που παραλίγο να γίνει η κατάθεση, αλλά μου την έσπασε η τσατσά και την έκανα)
Σαπφούς 8 : Η Κέλλυ (30 ευρω) (με τρελαίνει αυτή η γκόμενα!) γεμάτα τα δωμάτια, 2ο ξενέρωμα
στα δίδυμα (απέναντι από κέλλυ): Ένα ενδιαφέρον ξανθό με tatoo στο λοκω το σηματάκι του playboy, ωραίο σώμα γενικά
στο διπλανό: ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω
πράσινο: ένα πολύ καλό μελαχρινό, μικρό με ωραίο κώλο (30 ευρω) όχι η Αλίκη
μαρινόσπιτο: θηλυκός drogba (30 ευρω)

Το άκυρο της όλης υπόθεσης: Μία τσιγγάνα ψιλοπρεζόνι που κάνει πιάτσα στην σαπφούς τσιμπούλωνε έναν μέσα σε αμάξι παρκαρισμένο πάνω στο δρόμο..
κι εμενα σαν την βικτωρια ή βικυ την μικροσκοπικη ρωσιδουλα μου ακουγεται απο περιγραφη ,σχεδον παντα φοραει μποτες  .κανει καλα μαμησια παντως αν και δεν ειναι του γουστου μου εμφανισιακα...κατα καιρους εμφανιζεται και σε studio εκτακτως λογω ρεπο...εκει παιζουν και προγραμματα...

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
μολις γυρισα απο την Κλαουντια στην προμηθεως χαμηλα ..πρωτη φορα την παιρνω μια που ειμαι φαν της Βερονικας και παω παντα βραδυ ...καλη φατσουλα και ωραιο κορμακι αν και λιγο χαλαρο για 22ρα (ειπε) .Το μονο αρνητικο οι μουφα κραυγουλες και οτι ειναι πιο χαρουμενη απο τι θα πρεπε .....Εχει κανεις καμια αποψη γι αυτη ...παντως την ξεσκισα επι 20λεπτο ..

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
εξ ουκρανιας ορμωμενη
αρκετα ψιλη
ξανθια
μετρια μαπα
μετριο βυζι
πολυ καλη σουφρα
κωλαρα στα τεσσερα
μετριο σωμα
μετριο τσιμουκι
αλλα τουρμπο στο κρεβατι
αν σε μαθει και σε γουσταρει τα κανει ολα μεσα
σε εμενα τουλαχιστον που την εχω τιμησει καμια 10ρια φορες

συνηπογραφω ...εγω πανω απο 10 φορες ...τελειως gfe .την πιπα δεν την λες μετρια ..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μολις γυρισα απο την Κλαουντια στην προμηθεως χαμηλα ..πρωτη φορα την παιρνω μια που ειμαι φαν της Βερονικας και παω παντα βραδυ ...καλη φατσουλα και ωραιο κορμακι αν και λιγο χαλαρο για 22ρα (ειπε) .Το μονο αρνητικο οι μουφα κραυγουλες και οτι ειναι πιο χαρουμενη απο τι θα πρεπε .....Εχει κανεις καμια αποψη γι αυτη ...παντως την ξεσκισα επι 20λεπτο ..
αδελφε ποιο προμηθεως ακριβως
πρωινη βαρδια;
για δωσε σε παρακαλω λεπτομερης αναφορα για την κορασιδα;;
thanks

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οσοι πιστοι  ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ προσελθετε σε μια ψηφοφορια που ξεκινησα...για το καλυτερο μωρο της πολης σε επιδοσεις...(διαρκεια 99 ημερες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
εχει παρει κανεις την ειρηνη ελληνιδα απεναντι απο το ανορθογραφο
καλο μωρο απο 30 ξεκινουσε κ με 80 ειχε κωλαρακι

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
μετα απο μικρη τσαρκα κατα τις 9
κωλετη η ΣΑΡΑ
εκκλησια μια μαυρουλα ΑΝΙΤΑ απο 40 ξεκινουσε 130 νομιζω κωλαρακι
στη βιλα η ΜΟΝΙΚΑ
στα φορτηγα η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
βαρδαρη μερια τωρα
ανορθογραφο η ΚΕΛΛΥ
απεναντι ΕΙΡΗΝΗ με φουλ προγραμμα
διπλα στο αλλο διδυμο η ΛΑΟΥΡΑ η γνωστη
καιστο μπλε η ΛΕΝΑ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εχει κανεις ιδεα τι απεγινε η αφροδιτη που ηταν στο ερως 16 και πιο πριν κωλεττη ;η ψηλη με τα μεγαλα :tits: μπαλκονια;την αναζητω απεγνωσμενα...θα ξαναδουλεψει; :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom