johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Μπραβο στους συναγωνιστες που αναφερουν ποιες κοπελες δινουν το κουλουρακι τους. Αν και απο οτι παρατηρω οι τιμες για κουλουρακι ειναι αρκετα τσιμπημενες αφου φθανουν και πανω απο εκατο ευρω πολλες φορες. Ας ελπισουμε να μειωθουν. Παντως συγκριτικα με πριν λιγο καιρο πιο πολλες κοπελες δουλευουν την σουφριτσα τους. Ελπιζω ολοενα και πιο πολλες να αρχιζουν να προσφερουν τις σουφριτσες τους που τοσο πολυ μας γκαβλωνουν. Γουσταρω τρελα να παιρνω απο πισω μια γκομενα και ο κωλος της να ειναι μαυρισμενος απο τα μπανια. Οπως και να μου κανει ισπανικο με μαυρισμενες βυζαρες. Πολυ γκαβλα. Το αλλο που με γκαβλωνει τρελα ειναι να εχει η γκομενα σκουλαρικι στην γλωσσα της και να σε πιπωνει. Αν ξερει να το χρησιμοποιει τρομερη αισθηση. Δεν εχω βρει καμια ομως που να εχει piercing στην γλωσσα της στην Θεσσαλονικη τοσα χρονια. Μονο στην Αθηνα πετυχα κατι τετοια πουτανακια σπεσιαλ. Αν καποιος συναγωνιστης βρει καμια πουτανα με σκουλαρικογλωσσο παρακαλω πολυ ας ενημερωσει.
Διαβασα και αυτο το περιστατικο που εγινε με την ληστεια του συναγωνιστη και προβληματιστηκα. Παω για τσαρκα μια φορα στους δυο μηνες, επισκεπτομαι τρια τεσσερα σπιτια και παιρνω συνηθως μερικα εξτρα προγραμμακια οποτε κουβαλαω καμια διακοσαρια ευρω μαζι μου. Οποτε ψιλοανησυχω λιγο. Ελπιζω ο νταβαδες να παρουν τα μετρα τους και να καθαρισουν την περιοχη απο μαλακισμενα με συριγγες κτλ. Μονο πληρωνονται και καθονται οι τεμπελχαναδες! Ας κανουν και κατι για τους πελατες τους! Μαλλον προκειται για μεμονομενο περιστατικο αλλα οσο να ειναι σε ξενερωνει. Εχω καιρο να παω τσαρκα αλλα αν επισκεφθω καποια απο τα μπουρδελαστουντιο σιγουρα θα ενημερωσω.
Διαβασα και αυτο το περιστατικο που εγινε με την ληστεια του συναγωνιστη και προβληματιστηκα. Παω για τσαρκα μια φορα στους δυο μηνες, επισκεπτομαι τρια τεσσερα σπιτια και παιρνω συνηθως μερικα εξτρα προγραμμακια οποτε κουβαλαω καμια διακοσαρια ευρω μαζι μου. Οποτε ψιλοανησυχω λιγο. Ελπιζω ο νταβαδες να παρουν τα μετρα τους και να καθαρισουν την περιοχη απο μαλακισμενα με συριγγες κτλ. Μονο πληρωνονται και καθονται οι τεμπελχαναδες! Ας κανουν και κατι για τους πελατες τους! Μαλλον προκειται για μεμονομενο περιστατικο αλλα οσο να ειναι σε ξενερωνει. Εχω καιρο να παω τσαρκα αλλα αν επισκεφθω καποια απο τα μπουρδελαστουντιο σιγουρα θα ενημερωσω.