Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
οταν ελεγα εγω για το μυλο κ οτι δεν γουσταρω βαρδαρη με λεγατε ρατσιστη.τεσπα,γαμαικανος το ειδες το pm?
οταν ελεγα εγω για το μυλο κ οτι δεν γουσταρω βαρδαρη με λεγατε ρατσιστη.τεσπα,γαμαικανος το ειδες το pm?
το καταλαβα
οταν ελεγα εγω για το μυλο κ οτι δεν γουσταρω βαρδαρη με λεγατε ρατσιστη.
μεχρι να γυρισει εχει να πεσειΑντε βρε Αφρούλα γύρνα γιατί δεν αντεχουμε χωρις εσενα!!!!
κανα σχολιο για τα αλλα που λεγαμε παραπανω;Ρε gl γιατι δν διαβαζεις τι γραφω... Αφρουλα λογικα απο τριτη ξανα στα κολπα. τελος.
και απαντωντας μονος μου στον εαυτο μου σκεφτομαι μερικες φορες οτι ισως να παιζει το οικνομικο απο πισω...μηπως στα στουντιο ειναι λιγοτερα τα καθαρα λεφτα για την κοπελα;μηπως τελικα τα στουντιο απωθουν πελατες με τις υψηλες τιμες και η μεγαλη μαζα παει βαρδαρη στις φθηνοτερες κοπελες;και μηπως και οι κοπελες το βλεπουν αυτο και σου λεει ας προτιμησω ποσοτητα παρα ποιοτητα....και ας αποφυγω τα στουντιο που ειναι για ελιτ...βεβαια τα λεφτα των προγραμματων απο την αλλη ειναι καλα φανταζομαι....αλλα κατι αβγαλτα κοριτσακια σε καλα στουντιο μπας και τα κοροιδευουν κιολας;μου χει τυχει να πληρωσω 50 για παραπανω χρονο... και η κοπελα δεν ειχε ιδεα...βεβαια αυτο δεν αφορα τις παλιες πουτανες....ονομα και πραμα γιατι τσεκαρουν.
[/quote
εννοω σχολιο για αυτα.... λαθος πληκτρολογησα
ημουν ετοιμος να του πω τα ιδια αλλα ειπα να περιμενω λιγο ακομα.Παιδια και λιγο μετρο δε βλαπτει ε...ρε αδερφε gl ειναι λιγο πρηξιμο σε καθε μηνυμα να λες
τον ενα κ τον αλλο αν ψηφισε
νασε σιγουρος πως ολοι τοχουν δει οποτε οποιος θελει παει και ψηφιζει,
μολις διαβασα 2 σελιδες και το ειδα καμια δεκαρια φορες να το λες
ελεος
στην εβαλα και πρωτη πρωτη...μην ψαχνεις...
μπλαςμπιτΠαρακαλω καποιος γκραντε τσαρκαδορος να κανει μια λιστα με τις καινουργιες καλες περιπτωσεις.Πιστευω εχει παραγινει να λεμε συνεχεια για τις ιδιες κοπελες που ολοι λιγο πολυ γνωριζουμε.
Επισης δεν καταλαβαινω ποιο το νοημα του καινουργιου θρεντ πουτανοψηφοφοριας.Αφου υπηρξε παρομοιο πριν απο λιγο καιρο
Δεν εχω διαθεση για φασαρια οποτε οποισδηποτε με επιθετικες τασεις ας παραμεινει ηρεμος μπροστα απο την οθονη του. ;)