Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
525
Πόντοι
7.135
οταν ελεγα εγω για το μυλο  κ οτι δεν γουσταρω βαρδαρη με λεγατε ρατσιστη.

Συμφωνώ ότι ο Βαρδάρης είναι χάλι και το πρόβλημά μου δεν είναι καθόλου ρατσιστικό, εχεί να κάνει με τη φασαρία και την ποιότητα των χώρων. Κρίμα γιατί υπάρχουν κάποια καλά κομμάτια εκεί.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
συμφωνω κι εγω θα το θεσω αλλιως...πως γινεται μαγαζια σαν το λαφαμ να πουμε να φερνουν κατα καιρους κατι μπαζα...και κοριτσια ομορφα και αξια και επιπεδου να δουλευουν βαρδαρη;

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Αντε βρε Αφρούλα γύρνα γιατί δεν αντεχουμε χωρις εσενα!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και απαντωντας μονος μου στον εαυτο μου σκεφτομαι μερικες φορες οτι ισως να παιζει το οικνομικο απο πισω...μηπως στα στουντιο ειναι λιγοτερα τα καθαρα λεφτα για την κοπελα;μηπως τελικα τα στουντιο απωθουν πελατες με τις υψηλες τιμες και η μεγαλη μαζα παει βαρδαρη στις φθηνοτερες κοπελες;και μηπως και οι κοπελες το βλεπουν αυτο και σου λεει ας προτιμησω ποσοτητα  παρα ποιοτητα....και ας αποφυγω τα στουντιο που ειναι για ελιτ...βεβαια τα λεφτα των προγραμματων απο την αλλη ειναι καλα φανταζομαι....αλλα κατι αβγαλτα κοριτσακια σε καλα στουντιο μπας και τα κοροιδευουν κιολας;μου χει τυχει να πληρωσω 50 για παραπανω χρονο... και η κοπελα δεν ειχε ιδεα...βεβαια αυτο δεν αφορα τις παλιες πουτανες....ονομα και πραμα γιατι τσεκαρουν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αντε βρε Αφρούλα γύρνα γιατί δεν αντεχουμε χωρις εσενα!!!!
μεχρι να γυρισει εχει να πεσει :jerking: :jerking: :jerking:
παντως ψηφισε την στην ψηφοφορια μου(πουτανοβραβεια) τουλαχιστον...να της πουμε κατι ευχαριστο οταν την δουμε.......thnx εκ των προτερων..

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
Ρε gl γιατι δν διαβαζεις τι γραφω... Αφρουλα λογικα απο τριτη ξανα στα κολπα. τελος.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οκ thnx  δεν προλαβαινα να κοιταξω,αφιερωθηκα στον προεκλογικο  αγωνα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny:
αλλα ελυσες και αλλων αποριες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και απαντωντας μονος μου στον εαυτο μου σκεφτομαι μερικες φορες οτι ισως να παιζει το οικνομικο απο πισω...μηπως στα στουντιο ειναι λιγοτερα τα καθαρα λεφτα για την κοπελα;μηπως τελικα τα στουντιο απωθουν πελατες με τις υψηλες τιμες και η μεγαλη μαζα παει βαρδαρη στις φθηνοτερες κοπελες;και μηπως και οι κοπελες το βλεπουν αυτο και σου λεει ας προτιμησω ποσοτητα  παρα ποιοτητα....και ας αποφυγω τα στουντιο που ειναι για ελιτ...βεβαια τα λεφτα των προγραμματων απο την αλλη ειναι καλα φανταζομαι....αλλα κατι αβγαλτα κοριτσακια σε καλα στουντιο μπας και τα κοροιδευουν κιολας;μου χει τυχει να πληρωσω 50 για παραπανω χρονο... και η κοπελα δεν ειχε ιδεα...βεβαια αυτο δεν αφορα τις παλιες πουτανες....ονομα και πραμα γιατι τσεκαρουν.
[/quote
εννοω σχολιο για  αυτα.... λαθος πληκτρολογησα

hamster

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εχτες κατα τις 9 η ωρα αυτο στην κεφαληνιας ηταν κλειστο. σκοπευα να επισκεφτω την χριστινα αλλα τελικα εφυγα με αδεια χερια... αλλα με γεματες τσεπες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως καμια φορα αργει να παει ετσι εκανε και παλια στην  κοροβαγκου...τελικα δεν ξερω αν ηταν βεβαια γιατι δεν περασα χθες καθολου...δεν το χεις το τηλ ;νομιζω το δωσα...ασχετο εσυ ψηφισες μωρο;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
ρε αδερφε gl ειναι λιγο πρηξιμο σε καθε μηνυμα να λες
τον ενα κ τον αλλο αν ψηφισε
νασε σιγουρος πως ολοι τοχουν δει οποτε οποιος θελει παει και ψηφιζει,
μολις διαβασα 2 σελιδες και το ειδα καμια δεκαρια φορες να το λες 
:priest: ελεος

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οκ κομμενο το πρηξιμο..... :(τελος

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
ρε αδερφε gl ειναι λιγο πρηξιμο σε καθε μηνυμα να λες
τον ενα κ τον αλλο αν ψηφισε
νασε σιγουρος πως ολοι τοχουν δει οποτε οποιος θελει παει και ψηφιζει,
μολις διαβασα 2 σελιδες και το ειδα καμια δεκαρια φορες να το λες 
:priest: ελεος
ημουν ετοιμος να του πω τα ιδια αλλα ειπα να περιμενω λιγο ακομα.Παιδια και λιγο μετρο δε βλαπτει ε...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δεν ξερω τι να κανω
επιθυμω να φαω εδω και μερονυχτα ενα ατακτο πορνιδιο
ημουν ετοιμος να παω για μιλανα μερια
αλλα πριν ενας συναγωνστης ειπε πως απο βδομαδα επιστρεφει η θεα των θεων

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Παρακαλω καποιος γκραντε τσαρκαδορος να κανει μια λιστα με τις καινουργιες καλες περιπτωσεις.Πιστευω εχει παραγινει να λεμε συνεχεια για τις ιδιες κοπελες που ολοι λιγο πολυ γνωριζουμε.
Επισης δεν καταλαβαινω ποιο το νοημα του καινουργιου θρεντ πουτανοψηφοφοριας.Αφου υπηρξε παρομοιο πριν απο λιγο καιρο :huh:  :think:
Δεν εχω διαθεση για φασαρια οποτε οποισδηποτε με επιθετικες τασεις ας παραμεινει ηρεμος μπροστα απο την οθονη του. ;)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Παρακαλω καποιος γκραντε τσαρκαδορος να κανει μια λιστα με τις καινουργιες καλες περιπτωσεις.Πιστευω εχει παραγινει να λεμε συνεχεια για τις ιδιες κοπελες που ολοι λιγο πολυ γνωριζουμε.
Επισης δεν καταλαβαινω ποιο το νοημα του καινουργιου θρεντ πουτανοψηφοφοριας.Αφου υπηρξε παρομοιο πριν απο λιγο καιρο :huh:   :think:
Δεν εχω διαθεση για φασαρια οποτε οποισδηποτε με επιθετικες τασεις ας παραμεινει ηρεμος μπροστα απο την οθονη του. ;)
μπλαςμπιτ
δεν νομιζω να υπαρχει κατι καινουργιο που να αξιζει
αλλιως θα καταγραφονταν σιγουρα
το μονο θετικο
οτι απο 'βδομαδα η αφρουλα :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom