μιλανα στο ερως στον μυλο
η μαντυ νομιζω στα διακοπας ακομη
Ναι... η Μαντυ αργεί ακομα
μιλανα στο ερως στον μυλο
η μαντυ νομιζω στα διακοπας ακομη
ρε τελευταια φορα ελεγε οτι του τα χε φαει μια ρωσιδουλατο γνωστο παοκι Ναουμε απο την εκπομπη μαρμιτα ειχε πει οτι γουσταρει να πηγαινει μονο με πουτανες επειδη ειχε τραυματικη εμπειρια με μια γκομενα στα νιατα του. Λετε ως τηλεοπτικη περσονα της πολης οι κοπελες να του κανουν σπεσιαλ κολπα?
ειχε μια τετοια ενα φεγγαρι η κοροβαγκου φιλε οταν ειχε φυγει η αννα-μαρια ,βραζιλιανα ελεγαν,πληθωρικη,μελαχρινη,βυζαρες,κωλαρα δουλευε πρωινα εκει και στη νικ.ουρανου 26 τελη του 2008 μεχρι αρχες του ετους...μετα εξαφανιστηκε και δεν την εχω ξαναπετυχει...εκανε full προγραματα αλλα οχι anal αλλα με μετριες επιδοσεις.ονομα μου διαφευγει...ισως την θυμαται καποιος αλλος...για μαρια τσεχα συμφωνω καλο κομματι,παλια...πολλες καταθεσεις και τελευταια δεν την αναφερει κανεις...Παιδια στην Θεσσαλονικη δεν υπαρχει πολυ ποικιλια στις πουτανες. Εννοω οτι δεν εχω πετυχει καμια Λατινα πουτανα με κωλαρα και βυζαρες και γενικα σωματαρα που να τα κανει ολα η' καμια ασιατισα πουτανα. Αν ερχοταν καμια τετοια στην Θεσσαλονικη θα γινοταν χαμος! Δεν μπορω να πω ομως εχει και ωραια μουνια η πολη μας. Πολλα απο τα στουντιο παντως κλεινουν κατα τις 3-4. Πιστευω οτι θα πρεπει τωρα το καλοκαιρι να ειναι μεχρι πιο αργα ανοιχτα για να εξυπηρετουν τις γκαβλες μας. Οι τιμες παντως στα στουντιο ειναι οι ιδιες ρε γαμωτο.
η βραζιλιανα που λετε ειναι η λαουρα για την οποια ειχα γραψει οτι ειχα μεινει πολυ ευχαριστιμενος και την ειχα προτεινει για οντισιον για οποιον ηθελε να δοκιμασει.ειχε μια τετοια ενα φεγγαρι η κοροβαγκου φιλε οταν ειχε φυγει η αννα-μαρια ,βραζιλιανα ελεγαν,πληθωρικη,μελαχρινη,βυζαρες,κωλαρα δουλευε πρωινα εκει και στη νικ.ουρανου 26 τελη του 2008 μεχρι αρχες του ετους...μετα εξαφανιστηκε και δεν την εχω ξαναπετυχει...εκανε full προγραματα αλλα οχι anal αλλα με μετριες επιδοσεις.ονομα μου διαφευγει...ισως την θυμαται καποιος αλλος...για μαρια τσεχα συμφωνω καλο κομματι,παλια...πολλες καταθεσεις και τελευταια δεν την αναφερει κανεις...
μπα δεν μιλαμε για την ιδια αυτη που λες ειναι καλη...αλλιως την λεγαν...θα θυμηθω...η βραζιλιανα που λετε ειναι η λαουρα για την οποια ειχα γραψει οτι ειχα μεινει πολυ ευχαριστιμενος και την ειχα προτεινει για οντισιον για οποιον ηθελε να δοκιμασει.
μαλλον πηρε μεταγραφη σε καποιο καινουριο,απο οτι θυμαμαι καποιος συναγωνιστης ειχε πει για Φριξου,δεν ειμαι σιγουρος.
ρε φιλε,εκεινη ηταν θεοχοντρη,δεν ειχε καμπυλες απλα,ηταν σαν βαρελι.....η βραζιλιανα που λετε ειναι η λαουρα για την οποια ειχα γραψει οτι ειχα μεινει πολυ ευχαριστιμενος και την ειχα προτεινει για οντισιον για οποιον ηθελε να δοκιμασει.
μαλλον πηρε μεταγραφη σε καποιο καινουριο,απο οτι θυμαμαι καποιος συναγωνιστης ειχε πει για Φριξου,δεν ειμαι σιγουρος.
τζουλια την λεγαν αλλα μετρια πραγματα οπως ειπα,μονο που ηταν νταρντανα...μπα δεν μιλαμε για την ιδια αυτη που λες ειναι καλη...αλλιως την λεγαν...θα θυμηθω...
βρε ασε τα 40 και 50Μαγκες εχετε κανα καλο μιλφακι να μου προτεινετε? Μου χει καρφωθει στο μυαλο να χωσω μια 40-50 χρονων, αλλα στα στουντιο/μπουρδελα της πολης δεν εχω πετυχει καμια στισ βολτες μου...
Αν μπορειτε δωστε μου τα φωτα σας!
ειχα γαμησει ενα τετοιο παλια στον βαρδαρη αλλα ουτε ονομα θυμαμαι...παντως η λαουρα ταιριαζει νομιζω σαυτο που ψαχνεις...Ευχαριστω συναγωνιστες για την συζητηση. Οταν λεω Λατινα πουτανα με κωλαρα και βυζαρες εννοω οπως καταλαβαινεται το κλασσικο σωματοτυπο Λατινας με λεπτη μεση και κωλαρα και ωραια βυζια (συνηθως πλαστικα αλλα δεν πειραζει). Απο την μικρη εμπειρια μου στην Αθηνα και στο εξωτερικο οι Λατινες πουτανες ειναι πολυ απελευθερωμενες και συνηθως τα κανουν ολα στο γαμησι. Στην Θεσ/κη δυσκολο να πετυχεις τετοιο κομματι. Τουλαχιστον να βρεθει καμια που να μοιαζει με Λατινα, θα ηταν καλα. Μου ειπαν για αυτη την Γελενα την ξαδελφη του Φ.Σαντος του Μπλε αλλα δεν μπορεσα να παω να την δω. Παρακαλω ενημερωστε αν εντοπισετε καμια.
για την μιλανα αν λεςΛες φιλε μ? Η αληθεια ειναι οτι ακουγεται πολυ το ονομα της τωρα τελευταια, αλλα δεν την εχω δει ποτε... Ριξε μια περιγραφη να ξερω με τι προκειται να ''παλεψω''
Κ αληθεια, τι ηλικια την κοβεις? (με εχει πιασει η εμμονη με τα μιλφ )