You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (1 μέλη και 49 επισκέπτες)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
εκανα μια βολτα πριν λιγο και κατεθεσα στη γνωστη Μαρινα στην Τανταλου.τις ριχνω ενα ακυρο απο σημερα.δεν ηταν η γνωστη Μαρινα αυτη.αποτομη,κρυοκωλη και βαρεμενη.στο επομενο ακυρο την διαγραφω οριστικα.υπενθυμιζω οτι ενα ακυρο εχει και η Μαιρουλα απο την προηγουμενη βδομαδα.μηπως τις παινεψαμε πολυ και αρχισαν την κοροιδια???στα υπολοιπα
-Προμηθεως τερμα πανω η γνωστη Δαναη στα 30ε ελαφρως αδυνατισμενη.πλεον εχει καλες αναλογιες
-Προμηθεως μπλε σπιτι η Μαιρη στα 30ε και 50ε γυμνο τσιμπουκι
-Προμηθεως απεναντι μια ξανθια Ελενα ωραια πεταχτα βυζακια αλλα σκυλοφατσα στα 30ε
-Σαπφους πρωτο διδυμο η ομορφη Ηρα στα 30ε πλεον.δοκιμαστε την.στο ιδιο σπιτι θα ειναι βραδυνη η ψηλη ξανθια Λαουρα
-Σαπφους διπλα ακριβως η γνωστη και ομορφη Μιρελλα στα 40ε
-Σαπφους ανορθογραφο η ξανθια και πολυ δυνατη milf Ελενα στα 30ε
-Τανταλου πρασινο σπιτι,η γνωστη και ομορφη Αλεξανδρα στα 30ε.εχουν πεσει οι αποδοσεις της
-Τανταλου μαρινοσπιτο η Μαρινα απο 35ε
-Τανταλου αλουμινατο η Χριστινα.ωραιο εκφυλο ξανθο μωρο με καταπληκτικο κωλο!απο 30ε και ανεβαινουμε
-Τανταλου Ερως.μια ομορφη ψηλη μελαχρινη με ωραια ποδια και σηκωμενο κωλο στα 30ε και αυτη
-Προμηθεως τερμα πανω η γνωστη Δαναη στα 30ε ελαφρως αδυνατισμενη.πλεον εχει καλες αναλογιες
-Προμηθεως μπλε σπιτι η Μαιρη στα 30ε και 50ε γυμνο τσιμπουκι
-Προμηθεως απεναντι μια ξανθια Ελενα ωραια πεταχτα βυζακια αλλα σκυλοφατσα στα 30ε
-Σαπφους πρωτο διδυμο η ομορφη Ηρα στα 30ε πλεον.δοκιμαστε την.στο ιδιο σπιτι θα ειναι βραδυνη η ψηλη ξανθια Λαουρα
-Σαπφους διπλα ακριβως η γνωστη και ομορφη Μιρελλα στα 40ε
-Σαπφους ανορθογραφο η ξανθια και πολυ δυνατη milf Ελενα στα 30ε
-Τανταλου πρασινο σπιτι,η γνωστη και ομορφη Αλεξανδρα στα 30ε.εχουν πεσει οι αποδοσεις της
-Τανταλου μαρινοσπιτο η Μαρινα απο 35ε
-Τανταλου αλουμινατο η Χριστινα.ωραιο εκφυλο ξανθο μωρο με καταπληκτικο κωλο!απο 30ε και ανεβαινουμε
-Τανταλου Ερως.μια ομορφη ψηλη μελαχρινη με ωραια ποδια και σηκωμενο κωλο στα 30ε και αυτη
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ευχαριστουμε για την ενημερωση πατσινε ;)
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
gl,τη εχεις φαει την ντιανα;
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
οχι για αυτο σε ρωτησαοχι ,εσυ; διαβαζω πολυ καλες κριτικες ομως... ;)
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
το διαβασασημερα περασα απο τρικαλα και εκανα κι εκει καταθεση..εγραψα και post στο forum επαρχια...κανονικος ανταποκριτης...καλα ειχα δουλεια και πηγα και ειμαι ακομη δηλαδη δεν το κανα για πλακα...
αλλου επαρχια εχεις καταθεσει
το καλυτερο γαμησι σου σε επαρχια που ητανε;
Η Μαρινα φιλε? δεν το πιστευω.. τελευταια που πηγα ηταν πολυ οκεκανα μια βολτα πριν λιγο και κατεθεσα στη γνωστη Μαρινα στην Τανταλου.τις ριχνω ενα ακυρο απο σημερα.δεν ηταν η γνωστη Μαρινα αυτη.αποτομη,κρυοκωλη και βαρεμενη.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
βεβαια για να αναθεωρησω σε πολεις κοντινες της σαλονικης εχουν κανει εμφανιση και καλα μωρα που ηταν στην πολη μας,πχ τανια στα γιαννιτσα νομιζω απο οτι μου ελεγε η τσατσα...μια νικολ βυζαρου στην χαλκηδονα,τις θυμαται κανεις;...αρα κατι τρων και επαρχια μερες μερες...το διαβασα
αλλου επαρχια εχεις καταθεσει
το καλυτερο γαμησι σου σε επαρχια που ητανε;
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
φιλε gl παντως επειδη τυχαινει να ειμαι απο καρδιτσα ( διπλα απο τρικαλα),μην διανοηθεις να πας στα δικα μας τα μπουρδελα ( ειναι 2 κεντρικα),θα ξερασεις αν δεις τις <<δικες>> μας <<μεγαλοκοπελες>>...αν τυχει να βρεθεις ποτε στην καρδιτσα μακρια απο τα μπουρδελα,θα παθεις ζημια κανονικη....σημερα περασα απο τρικαλα και εκανα κι εκει καταθεση..εγραψα και post στο forum επαρχια...κανονικος ανταποκριτης...καλα ειχα δουλεια και πηγα και ειμαι ακομη δηλαδη δεν το κανα για πλακα...
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
και εσεις που γαματε ντιμιτςφιλε gl παντως επειδη τυχαινει να ειμαι απο καρδιτσα ( διπλα απο τρικαλα),μην διανοηθεις να πας στα δικα μας τα μπουρδελα ( ειναι 2 κεντρικα),θα ξερασεις αν δεις τις <<δικες>> μας <<μεγαλοκοπελες>>...αν τυχει να βρεθεις ποτε στην καρδιτσα μακρια απο τα μπουρδελα,θα παθεις ζημια κανονικη....
στην λιμνη πλαστηρα;;; ;) ;) ;) ;)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
...γαμησε τα φιλε...πικραμενη ιστορια...εγω ευτυχως διακινουμε συνεχως λογω δουλειας,οι αλλοι που μενουν μονιμα τραβαν μεγαλο ζορι... ...παντως προς τα εξω απο καρδιτσα παιζει ενα μπαρ-κωλαδικο αφρος λεγεται οποτε εκει πρεπει να γινεται παιχνιδι...anyway,χαλια κατασταση... >και εσεις που γαματε ντιμιτς
στην λιμνη πλαστηρα;;; ;) ;) ;) ;)
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
παντως φιλε η λιμνη γαμαει........γαμησε τα φιλε...πικραμενη ιστορια...εγω ευτυχως διακινουμε συνεχως λογω δουλειας,οι αλλοι που μενουν μονιμα τραβαν μεγαλο ζορι... ...παντως προς τα εξω απο καρδιτσα παιζει ενα μπαρ-κωλαδικο αφρος λεγεται οποτε εκει πρεπει να γινεται παιχνιδι...anyway,χαλια κατασταση... >
ειχα παει με κοπελιτσα τριμερο
σουπερ
εφανταζομαι εχεις παει
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ναι βρε...πως δεν εχω παει...αφου το πατρικο μου ειναι στην εξοδο προς λιμνη πλαστηρα..μαλιστα πιτσιρικας κολυμπουσα κιολας πανω...το κακο ειναι οτι πανω ψιλοκωλοπιανουν σε τιμες ( ταβερνες,ξενωνες )κτλ...τεσπα,για να μην ειμαστε κ off topic....αυτη η μιχαελα με τις βυζαρες που παιζει μπαλα?μηπως ξερει κανεις να βοηθησει??
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ευχαριστω για την ενημερωση αλλα μπορει να παω για χαβαλε και κριτικες.θα γινω πανελληνιος ρεπορτερ...φιλε gl παντως επειδη τυχαινει να ειμαι απο καρδιτσα ( διπλα απο τρικαλα),μην διανοηθεις να πας στα δικα μας τα μπουρδελα ( ειναι 2 κεντρικα),θα ξερασεις αν δεις τις <<δικες>> μας <<μεγαλοκοπελες>>...αν τυχει να βρεθεις ποτε στην καρδιτσα μακρια απο τα μπουρδελα,θα παθεις ζημια κανονικη....
δωσε διευθυνσεις οσο ειμαι ακομη .....κατω χαχαχα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38