k8oulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2008
- Like
- 234
- Πόντοι
- 20
Επισκεψη στην πολη κ στους οικους. Εισοδος στη Μεδουσα κ αφου ειχα ενημερωθει απο τον αγαπητο Αλ. Τα σεβη μου. Μιρελα λοιπον. Ευδιαθετη χαμογελστη παιχνιδιαρα στο σαλοναρισμα. Πολυ ωραιο κορμι ωραιο προσωπο. Στο δωματιο μια απο τα ιδια . Χαδια...προφυλακτικο κ καλη πιπα με διαρκεια. Αφηνε να την χαιδευω παντου. Την σταματησα εγω κ πρωτη σταση ιεραποστολικο...τα ποδια στους ωμους...στη συνεχεια στα 4 κ καταθεση εκει. Ομορφοι κ απαλοι αναστεναγμοι καμια βιασυνη με τον χρονο. 30 απλο. Αυτα παιδες.
Επισκεψη στην πολη κ στους οικους. Εισοδος στη Μεδουσα κ αφου ειχα ενημερωθει απο τον αγαπητο Αλ. Τα σεβη μου. Μιρελα λοιπον. Ευδιαθετη χαμογελστη παιχνιδιαρα στο σαλοναρισμα. Πολυ ωραιο κορμι ωραιο προσωπο. Στο δωματιο μια απο τα ιδια . Χαδια...προφυλακτικο κ καλη πιπα με διαρκεια. Αφηνε να την χαιδευω παντου. Την σταματησα εγω κ πρωτη σταση ιεραποστολικο...τα ποδια στους ωμους...στη συνεχεια στα 4 κ καταθεση εκει. Ομορφοι κ απαλοι αναστεναγμοι καμια βιασυνη με τον χρονο. 30 απλο. Αυτα παιδες.
Νομίζω πως Μιρέλα-Σάντρα-Ραίσα είναι οι τρείς σωματοφύλακες της εποχής! Σημειωτέον' και οι τρεις ξεκινάν από 30...Επισκεψη στην πολη κ στους οικους. Εισοδος στη Μεδουσα κ αφου ειχα ενημερωθει απο τον αγαπητο Αλ. Τα σεβη μου. Μιρελα λοιπον. Ευδιαθετη χαμογελστη παιχνιδιαρα στο σαλοναρισμα. Πολυ ωραιο κορμι ωραιο προσωπο. Στο δωματιο μια απο τα ιδια . Χαδια...προφυλακτικο κ καλη πιπα με διαρκεια. Αφηνε να την χαιδευω παντου. Την σταματησα εγω κ πρωτη σταση ιεραποστολικο...τα ποδια στους ωμους...στη συνεχεια στα 4 κ καταθεση εκει. Ομορφοι κ απαλοι αναστεναγμοι καμια βιασυνη με τον χρονο. 30 απλο. Αυτα παιδες.