Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.982
Πόντοι
3.346
Καλησπερα συναδελφοι! Θυσιαστηκα για το καλο της μπουρδελοκαταστασης και γενικοτερα της πολης :grin: και πηγα στο λημνου 8 στο σπιτι της Αντζελας και περασα με την ομορφη Μαργαριτα!

Ας τα παρουμε ομως τα πραγματα με την σειρα.
Περασα πρωτα απο καποια σκορπια σπιτακια, μια μινι τσαρκα δηλαδη.

Ποιζον. μια ινα στο δωματιο..δεν εκατσα να την δω.
φριξου στο σπιτι της εφης μια νεαρη ξανθια, ομορφη κοπελιτσα...στα υποψην, ονομα δεν θυμαμαι.
Απεναντι δηλαδη το αλλο γωνιακο, μια αννα με μεγαλο κωλο την ειχα δει και την προηγουμενη φορα.
Τα τριδυμα κανονικα ανοιχτα αλλα δεν μπηκα.
Βιλλα ερωτικα. Ειδα αυτην την τζασμιν που εχουν στο αλλο σαιτ, καμια σχεση.. διπλασια και με πολυ κυταριτιδα. Το κορυφαιο ξεκιναει με 50 :2funny: ρε δεν παμε καλα.
Η πορτα ανοιξε στο μπελα ντονα, αλλα το στουντιο κλειστο..το γκοτιβα ανοιχτο.
Οντως το βενους ετοιμαζεται, πηγα μονο για να δω τα δυο καινουργια στις νταλικες..μονο στο ενα μου ανοιξαν, ονομα δεν θυμαμαι, μια μελαμψη προς το ρομα φαση με ωραιο σωμα και τατου, πολυ αγενεστατες ομως και αυτη και η τσα2
Μπηκα και διπλα απο την εκκλησια.. μια μετρια κοπελα που βγηκε εντελως γυμνη, ονμα δεν θυμαμαι.

Παμε τωρα στην Μαργαριτα!

Μην πατε πρωι!δεν βρισκεις να παρκαρεις ουτε με αιτηση στο υπουργειο μεταφορων, ολο διπλοπαρκαρισμενα εκει.
Εχει το μαγαζι παρκινγκ αλλα ειναι σε αθλια κατασταση με πολλα χορτα.. ασε που θελεις γερανο να σε περασει πανω απο τα αμαξια για να μπεις. Οποτε απογευμα η βραδυ, αλλιως παρκαρετε οπως εκανα εγω ενα τετραγωνο μακρια.

Το στουντιο. Φαινεται απ εξω οτι ειναι μικρο και περιμενα να συναντησω κατι σε τριδυμα η γκολντε λιπς, οχι! μεσα ειναι ποιο ανετο απο αυτα που ανεφερα, μικρο μεν σαλονι αλλα παλευεται αν δεν ειναι πολλα ατομα μεσα.. το δωματιο που πηγα τερμα δεξια αυτο με το τζακουζι! μικρο αλλα ανετο δεν εχεις θεματα.. μεσα ηταν καθαρο και ειχε ολα τα απαραιτητα και παραπανω για δωσεις μερικα στα μαγαζια που δεν εχουν καθολου:P

Η τσα2 ευγενεστατη, πρωτη φορα την βλεπω στην πολη..γυρω στα 50 φευγα δεν ηταν η αντζελα μαλλον.

Και παμε στο ζουμι! Μαργαριτα λοιπον, πρωτη φορα την βλεπω..οπως εγραψα οταν ειδα της φωτο.. το καλουπι ειναι ιδιο με της Λαρας..κωλο τελειο. βυζι μικρο για την χουφτα, οχι πλακα.. Φατσα μοιαζει πολυ με την Ελενιτσα απο τα τριδυμα αλλα δεν ηταν καθολου ξινη, ισα ισα χαμογελουσε συνεχεια ξερει καλα Ελληνικα ειναι επικοινωνιακη και δηλωνει ουκρανεζα ετων 29!

Στα του αγωνα. Περασα με το απλο 40 δεν κανει προκαταρκτικα, εδωσε καποια πετακτα φιλια..αλλα οπως ειπε δεν με ξερει για αυτο ισως δεν ανοιχτηκε παραπανω..παντως μου εδωσε την εντυπωση οτι κατι παραπανω κανει με συχνους πελατες η στα ποιο μεγαλα προγραμματα.
Πιπα πολυ καλη την γουσταρει την φαση κανα τριλεπτο εκανε.. μετα πρωτη σταση απο πισω για την κωλαρα..αντεχει αρκετο σφυροκοπημα, και τελος με αυτην απο κατω. Σιγουρα περασαμε το δεκαλεπτο..δεν ειπε τιποτα για χρονο, εκατσε οταν τελειωσαμε και το συζητησαμε λιγο, μεχρι σαββατο θα ειναι και η κοπελες θα αλλαζουν καθε βδομαδα η δεκα μερες ειπε δεν θυμαμαι. Αν ξαναπαω;; ισως! γιατι η ολη φαση ειναι για 30 το απλο και η κοπελα δεν πεταει φωτιες απλα ειναι καλη δεν τα κλαις τα λεφτα σου. Αυτα τα λιγα απο εμενα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσει Μανταλένα; Γιατί πολλές φορές ακούμε το γνωστό παραμύθι ότι σταματάν κάποιες ενώ συνεχίζουν σε άλλες πόλεις και μετά ξανά επιστρέφουν,γνωρίζει κανείς κάτι;

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
158
Πόντοι
0
Βόλτα σήμερα μετά από καιρό.
Μπήκα σε όλα εκτός από 1-2.
Η καλύτερη εμφανισιακά γκόμενα που είδα αααααντε να ήταν 8/10.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Πέρασμα από Εμμανουέλα Ρουμάνα στα Παρανταϊς, είχα να περάσω μαζί της 6-8 χρόνια, δεν θυμάμαι, όταν ήταν πιτσιρίκα στις βιλλες. Το ίδιο ψηλό ωραίο κορμί, μιλφ τώρα, με τις ίδιες γαματες τορπιλες που ανταποκρίνονται. Πήρα ακα στα 60 και δεν τα έκλαψα. Επικοινωνιακή με λίγα κιλά παραπάνω σε σχέση με τότε, προκαταρκτικά φουλ με φιλιά παντού εκτός από στόμα, χωρίς να βιάζεται και με καλά στησίματα. Πιο ώριμη από τότε, θέλει να περάσεις καλά και ενώ έχει ένα περίεργο υφάκι που σε ξενερώνει λίγο, προσπαθεί να σε ευχαριστήσει χωρίς να βαριέται. Πιπα ντιπ καλή με περιποίηση της γύρω περιοχής. Λίγο έχει ανοίξει η μουνα της αλλά δεν είναι πλέον πιπίνι, πέρασε τα 30. Μάλλον θα ξαναπεράσω....

ΥΓ Πριν πάω Εμμανουέλα μπήκα να δω Λουσυ και έδειξε πολλά υποσχόμενη στο βιλλα ερώτικα χωρίς τσατσά. Φάνηκε μεγάλο μιλφ, λίγο σπασμένη στο πρόσωπο αλλά με ψιλό έφτιαξε στο σαλόνι. Αξίζει μέσα; Είναι σε επίπεδο Ναταλυ ή να μην περάσω;

Bilzerian1991

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2023
Like
179
Πόντοι
0
Καλησπερα συναδελφοι! Θυσιαστηκα για το καλο της μπουρδελοκαταστασης και γενικοτερα της πολης :grin: και πηγα στο λημνου 8 στο σπιτι της Αντζελας και περασα με την ομορφη Μαργαριτα!

Ας τα παρουμε ομως τα πραγματα με την σειρα.
Περασα πρωτα απο καποια σκορπια σπιτακια, μια μινι τσαρκα δηλαδη.

Ποιζον. μια ινα στο δωματιο..δεν εκατσα να την δω.
φριξου στο σπιτι της εφης μια νεαρη ξανθια, ομορφη κοπελιτσα...στα υποψην, ονομα δεν θυμαμαι.
Απεναντι δηλαδη το αλλο γωνιακο, μια αννα με μεγαλο κωλο την ειχα δει και την προηγουμενη φορα.
Τα τριδυμα κανονικα ανοιχτα αλλα δεν μπηκα.
Βιλλα ερωτικα. Ειδα αυτην την τζασμιν που εχουν στο αλλο σαιτ, καμια σχεση.. διπλασια και με πολυ κυταριτιδα. Το κορυφαιο ξεκιναει με 50 :2funny: ρε δεν παμε καλα.
Η πορτα ανοιξε στο μπελα ντονα, αλλα το στουντιο κλειστο..το γκοτιβα ανοιχτο.
Οντως το βενους ετοιμαζεται, πηγα μονο για να δω τα δυο καινουργια στις νταλικες..μονο στο ενα μου ανοιξαν, ονομα δεν θυμαμαι, μια μελαμψη προς το ρομα φαση με ωραιο σωμα και τατου, πολυ αγενεστατες ομως και αυτη και η τσα2
Μπηκα και διπλα απο την εκκλησια.. μια μετρια κοπελα που βγηκε εντελως γυμνη, ονμα δεν θυμαμαι.

Παμε τωρα στην Μαργαριτα!

Μην πατε πρωι!δεν βρισκεις να παρκαρεις ουτε με αιτηση στο υπουργειο μεταφορων, ολο διπλοπαρκαρισμενα εκει.
Εχει το μαγαζι παρκινγκ αλλα ειναι σε αθλια κατασταση με πολλα χορτα.. ασε που θελεις γερανο να σε περασει πανω απο τα αμαξια για να μπεις. Οποτε απογευμα η βραδυ, αλλιως παρκαρετε οπως εκανα εγω ενα τετραγωνο μακρια.

Το στουντιο. Φαινεται απ εξω οτι ειναι μικρο και περιμενα να συναντησω κατι σε τριδυμα η γκολντε λιπς, οχι! μεσα ειναι ποιο ανετο απο αυτα που ανεφερα, μικρο μεν σαλονι αλλα παλευεται αν δεν ειναι πολλα ατομα μεσα.. το δωματιο που πηγα τερμα δεξια αυτο με το τζακουζι! μικρο αλλα ανετο δεν εχεις θεματα.. μεσα ηταν καθαρο και ειχε ολα τα απαραιτητα και παραπανω για δωσεις μερικα στα μαγαζια που δεν εχουν καθολου:P

Η τσα2 ευγενεστατη, πρωτη φορα την βλεπω στην πολη..γυρω στα 50 φευγα δεν ηταν η αντζελα μαλλον.

Και παμε στο ζουμι! Μαργαριτα λοιπον, πρωτη φορα την βλεπω..οπως εγραψα οταν ειδα της φωτο.. το καλουπι ειναι ιδιο με της Λαρας..κωλο τελειο. βυζι μικρο για την χουφτα, οχι πλακα.. Φατσα μοιαζει πολυ με την Ελενιτσα απο τα τριδυμα αλλα δεν ηταν καθολου ξινη, ισα ισα χαμογελουσε συνεχεια ξερει καλα Ελληνικα ειναι επικοινωνιακη και δηλωνει ουκρανεζα ετων 29!

Στα του αγωνα. Περασα με το απλο 40 δεν κανει προκαταρκτικα, εδωσε καποια πετακτα φιλια..αλλα οπως ειπε δεν με ξερει για αυτο ισως δεν ανοιχτηκε παραπανω..παντως μου εδωσε την εντυπωση οτι κατι παραπανω κανει με συχνους πελατες η στα ποιο μεγαλα προγραμματα.
Πιπα πολυ καλη την γουσταρει την φαση κανα τριλεπτο εκανε.. μετα πρωτη σταση απο πισω για την κωλαρα..αντεχει αρκετο σφυροκοπημα, και τελος με αυτην απο κατω. Σιγουρα περασαμε το δεκαλεπτο..δεν ειπε τιποτα για χρονο, εκατσε οταν τελειωσαμε και το συζητησαμε λιγο, μεχρι σαββατο θα ειναι και η κοπελες θα αλλαζουν καθε βδομαδα η δεκα μερες ειπε δεν θυμαμαι. Αν ξαναπαω;; ισως! γιατι η ολη φαση ειναι για 30 το απλο και η κοπελα δεν πεταει φωτιες απλα ειναι καλη δεν τα κλαις τα λεφτα σου. Αυτα τα λιγα απο εμενα.
Συνάδελφε η μαργαρίτα σε πια οδο - στούντιο βρίσκεται ακριβως ;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δυστυχώς η κατάσταση είναι αστεία. Πρώτη φορά πήγα Αθήνα φυλής για να δω τι παίζει και αν αληθεύουν όσα ακούγονται. Δεν μπήκα σε πολλά μαγαζιά γιατί δεν είχα χρόνο. Σε όσα μαγαζιά μπήκα είδα ωραίες κοπελίτσες καλλίγραμμες σχετικά και όλες από είκοσι ευρώ. Και ΠΟΛΥ καλύτερες από τα δικά μας χρεπια. Πέρασα με μια μαυρουλα ξένη, μουναρα. Σωματαρα. Και όλες με είκοσι ευρώ. Ένιωσα σαν παιδί σε λούνα πάρκ.
Στο δια ταύτα, Θεσσαλονίκη έχω να μπω σε μαγαζί πάνω από δίμηνο. Ολες αυτές τις γελοίες υπερτιμησεις τις προκαλείτε εσείς. Μόνο με εμπάργκο πέφτουν οι τιμές. Αλλά δυστυχώς πάντα θα υπάρχει η ανάγκη για σεξ.

έτσι ακριβώς όπως το περιγράφεις, έτη φωτός μπροστά η Αθήνα στα μπουρδέλα και στα στούντιο. Πρόσφατα ήμουν κάτω και πέρασα σούπερ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Κομοδίνο δεν είναι σίγουρα... όσες φορές μπήκα ,4-5 αν θυμάμαι, ήταν επειδή έψαχνα άλλη κοπέλα που δε βρήκα... κάθε φορά ήταν και ένα κλικ κάτω όμως.
Είναι πολύ ευγενική και γλυκιά, είναι άνετη με το χρόνο αλλά από τεχνικής άποψης υστερεί.
Επίσης έχει ανεβάσει και τιμές πλέον, πήγα πρόσφατα και ξέρω και μάλλον θα αργήσω να ξαναπάω...
Αλλά αν σου αρέσει τόσο και σε τρώει μπες μια φορά την εμπειρία

δυστυχώς τον τελευταίο καιρό οι υπηρεσίες της έχουν κάποιες περικοπές... σίγουρα κομοδίνο δεν είναι ούτε θα γίνει πιστεύω, γι΄αυτό και εγώ σταμάτησα να πηγαίνω μαζί της το τελευταίο διάστημα.

Υ.Γ. ξέρεις αν Λίλιαν δουλεύει στο free house? γιατί τώρα τελευταία βγαίνω τσάρκες μόνο πρωί και αν θέλω κανένα βράδυ να πάω στοχευμένα θα την πετύχω?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Υ.Γ. ξέρεις αν Λίλιαν δουλεύει στο free house? γιατί τώρα τελευταία βγαίνω τσάρκες μόνο πρωί και αν θέλω κανένα βράδυ να πάω στοχευμένα θα την πετύχω?
Μπα όχι... ούτε θυμάμαι πότε είδα τελευταία φορά ανοιχτά τα free house

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.096
Πόντοι
506
δυστυχώς τον τελευταίο καιρό οι υπηρεσίες της έχουν κάποιες περικοπές... σίγουρα κομοδίνο δεν είναι ούτε θα γίνει πιστεύω, γι΄αυτό και εγώ σταμάτησα να πηγαίνω μαζί της το τελευταίο διάστημα.

Πριν μια εβδομάδα την γαμισα. Κλείνει στις 12.00. κλασικά η τσατσά κόβει φάτσες και σχεδόν πάντα λέει είναι σε πρόγραμμα. Μάλλον μόνο στάνταρ πελάτες δέχεται. Πέρασα αρκετά καλά , με το απλό πρόγραμμα δεν νομίζω να περνούσα πουθενά καλύτερα.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Και προχθές ανοιχτά ήταν και τα δύο στο free house

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Πολύ γυφταριο και τσιγκαναριο βλέπω τον τελευταίο καιρό , τουλάχιστον η Μανταλένα τους έδινε πόδι τους μπιχλιαριδες

Bilzerian1991

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2023
Like
179
Πόντοι
0
Καλησπέρα μαγκες, βολτα την προηγουμενη βδομαδα με
επισκεψη στην ραισα διοτι δεν ηθελα να ρισκάρω. Θα ηθελα να Τονισω το εξης και ο νοών νοείτο . Λογο του οτι δεν ειχε φωτισμο επελεξα να παρκαρω λιγο πιο μακρυα σε φωτισμο διοτι ηρθα σκαστός απο τη δουλεια και ειχα καποια προσωπικα αντικειμενα οποτε θεώρησα καλη κινηση μεχρι να ριξω τις πιστολιές. Βγαίνοντας και περπατώντας για το αμαξι, με πλησιαζει ενα αυτοκινητο ερχεται προς το μερος μου και μου λεει « αρωματα θες» λεω δεν ενδιαφερομαι φιλαρακι και επεμενε με αποτελεσμα να φυγω . Τα αρωματα και ο πιο αδαής καταλαβαινει τι ειναι, στη συνεχεια και χωρις υπερβολη ερχεται ενα αλλο αμαξι κατεβάζει το παραθυρο και μου λεει ενας μπάρμπας ασπρομαλλησ γυρω στα 70 «θελω πουτσα» . Του λεω οχι και με πηρε απο πισω ευτυχως ειχα φτασει στο αμαξι. Αυτα μάγκες εκτος του οτι τα πηρα στη πλακα στην αρχη με ξένισαν λιγο διοτι ποτε δεν μου ειχαν ξανατυχει και σιγουρα νομιζω δεν θα εχει τυχει σε
Μενα μονο γιαυτο το αναφερω. Καλη συνεχεια

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
επισκεψη στην ραισα διοτι δεν ηθελα να ρισκάρω. Θα ηθελα να Τονισω το εξης και ο νοών νοείτο . Λογο του οτι δεν ειχε φωτισμο επελεξα να παρκαρω λιγο πιο μακρυα σε φωτισμο διοτι ηρθα σκαστός απο τη δουλεια και ειχα καποια προσωπικα αντικειμενα οποτε θεώρησα καλη κινηση μεχρι να ριξω τις πιστολιές. Βγαίνοντας και περπατώντας για το αμαξι, με πλησιαζει ενα αυτοκινητο ερχεται προς το μερος μου και μου λεει « αρωματα θες» λεω δεν ενδιαφερομαι φιλαρακι και επεμενε με αποτελεσμα να φυγω . Τα αρωματα και ο πιο αδαής καταλαβαινει τι ειναι, στη συνεχεια και χωρις υπερβολη ερχεται ενα αλλο αμαξι κατεβάζει το παραθυρο και μου λεει ενας μπάρμπας ασπρομαλλησ γυρω στα 70 «θελω πουτσα» . Του λεω οχι και με πηρε απο πισω ευτυχως ειχα φτασει στο αμαξι. Αυτα μάγκες εκτος του οτι τα πηρα στη πλακα στην αρχη με ξένισαν λιγο διοτι ποτε δεν μου ειχαν ξανατυχει και σιγουρα νομιζω δεν θα εχει τυχει σε
Οκ τυπε, θα προσεχουμε το κωλαρακι μας και θα πηγαινουμε ηδη αρωματισμενοι απο το σπιτι.

Bilzerian1991

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2023
Like
179
Πόντοι
0
Οκ τυπε, θα προσεχουμε το κωλαρακι μας και θα πηγαινουμε ηδη αρωματισμενοι απο το σπιτι
Οκ τυπε, θα προσεχουμε το κωλαρακι μας και θα πηγαινουμε ηδη αρωματισμενοι απο το σπιτι.
Ετσι σε θελω!
Μπηκες στο νοημα

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
158
Πόντοι
0
Τα αρώματα είναι αρώματα. Και εγώ έχω πάρει :p

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom