Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Ισχύει ότι το πρώτο σπίτι της Ν.Ουρανου είναι της Ντόνας; Και που εξαφανίστηκε αυτήν η γυναίκα μήπως πήγε σε άλλο σπίτι; Πρωί και βράδυ δουλεύουν κάποιες άλλες εκεί

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.982
Πόντοι
3.346
Καλησπέρα μαγκες, βολτα την προηγουμενη βδομαδα με
επισκεψη στην ραισα διοτι δεν ηθελα να ρισκάρω. Θα ηθελα να Τονισω το εξης και ο νοών νοείτο . Λογο του οτι δεν ειχε φωτισμο επελεξα να παρκαρω λιγο πιο μακρυα σε φωτισμο διοτι ηρθα σκαστός απο τη δουλεια και ειχα καποια προσωπικα αντικειμενα οποτε θεώρησα καλη κινηση μεχρι να ριξω τις πιστολιές. Βγαίνοντας και περπατώντας για το αμαξι, με πλησιαζει ενα αυτοκινητο ερχεται προς το μερος μου και μου λεει « αρωματα θες» λεω δεν ενδιαφερομαι φιλαρακι και επεμενε με αποτελεσμα να φυγω . Τα αρωματα και ο πιο αδαής καταλαβαινει τι ειναι, στη συνεχεια και χωρις υπερβολη ερχεται ενα αλλο αμαξι κατεβάζει το παραθυρο και μου λεει ενας μπάρμπας ασπρομαλλησ γυρω στα 70 «θελω πουτσα» . Του λεω οχι και με πηρε απο πισω ευτυχως ειχα φτασει στο αμαξι. Αυτα μάγκες εκτος του οτι τα πηρα στη πλακα στην αρχη με ξένισαν λιγο διοτι ποτε δεν μου ειχαν ξανατυχει και σιγουρα νομιζω δεν θα εχει τυχει σε
Μενα μονο γιαυτο το αναφερω. Καλη συνεχεια
Τυπε εχει καμια 15αρια μπουρδελοφυλακες εκει γυρω, αν φοβασαι για το αμαξι παρκαρε το κοντα σ εναν απο αυτους.
Τωρα αν φοβασαι και τα γυφτακια με τ' αρωματα :confused:..αραξε σπιτι καλυτερα και μην βγαινεις καθολου!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.982
Πόντοι
3.346

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.755
Πόντοι
456
ΛΉΜΝΟΥ 8 Η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ ΣΉΜΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΜΈΡΑ
IMG-20230813-WA0041.jpg
Screenshot_2023-08-13-09-53-03-849_com.whatsapp-edit.jpg
Screenshot_2023-08-13-09-52-28-102_com.whatsapp-edit.jpg
IMG-20230813-WA0042.jpg

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.664
Πόντοι
201
Καλησπέρα συναγωνιστές. Μετα την τελευταία επίσκεψη που ηταν φιάσκο ξανα επισκέφθηκα την αγαπημένη σαλονικα. Μεσα στη βδομαδα βραδυ η επισκεψη. Το πορνοενστικτο με πηγε να ξεκινήσω αναποδα την βολτα μου. Απο μεδουσα κτλ. Συνηθως την ξεκιναω απο πιμπ. Τελος παντων δεν εχει σημασία. Δεν κατεβαίνω συχνα και ειδα οτι ανοιξαν 2-3 καινουρια απεναντι απο μεδουσα. Μπαινω στο πρωτο απο αριστερα. Μαγκες βγαινει ενα μουνι. Τι να πω. Μου επεσε το σαγόνι. Ονομα λιζα. Απο ρουμανια. 20 χρονων. Μελαμψουλικο. Βυζι φυσικο 3αρι+. Ψηλη κοπελα. Ωραιο προσωπο. Πολυ δυνατο θηλυκό σωμα. Ευχαριστη στο σαλονορισμα. Λεω εδω ειμαστε. Λεει η τσα2 40 απλο, 50 ελευθερο, 60 69 και 70 ντουζ. Μεχρι εκει. Δεν κανει παραπάνω προγραμματα. Μπηκα με το απλο. Μαγκες πιπα πολυ δυνατη. Βεντουζαρισμα κανονικο. Παιχτηκαν 2-3 στασεις οπου και ηρθε το τελος στο ιεραποστολικο. Στα 4 απιστευτη θεα η κωλαρα της. Σε γενικες γραμμες και εχοντας περασει αρκετες ημερες και εχω ηρεμησει και βλεπω πιο αντικειμενικα τα πραγματα θα πω: για τα γουστα μου η τοπ που εχω παει σε αγοραιο επιπεδο σε θεμα εμφανισης. Πολυ υποκειμενικο. Απο αποψη χρονου ηταν οκ αλλα ειχε κ νεκρα γενικα. Σε ωρες αιχμης δε ξερω. Γενικα δεν αφηνει πολλα πολλα. Φιλια, τριψηματα κτλ δε παιζουν. Εμενα προσωπικα δε με πειραζει ισα ισα γτ ειναι κ το θεμα υγειινης. Δυστυχως δεν εχει προγραμμα γτ ειναι ωραιο μουνι. Οποιου του αρεσουν γκαυλακια και θελουν πιο πολυ εμφανιση κ οχι τοσο το κατι παραπανω προτείνετε. Υγειες και να περναμε καλα. Οποιος εχει παει και αντιμετωπισε κατι αρνητικο ας το αναφερει.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Αυτή η Μαριάννα η Ελληνίδα ρε παιδιά τι τούμπανο είναι;; λέω αύριο να δοκιμάσω μια καταδρομικη με τη eduarda αν και παίζει να μην έχω περάσει ποτέ καλά με λατινα αν κάποιος έχει εμπειρία ας με προϊδεάσει μη φάω φόλα!!

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.669
Πόντοι
736
Την Χάνα την έχει πάρει κανείς ? Λέει τίποτα? Τουμπανιαρα φαινεται

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Την Χάνα την έχει πάρει κανείς ? Λέει τίποτα? Τουμπανιαρα φαινεται
Tην πήρα πριν λίγες μέρες, καλή είναι με άνεση χρόνου, δεν τα κλαις. Έχω βάλει κριτική στο Villa Prive αν θες να ρίξεις μια ματιά. Την δασκάλεψα και λίγο μιας και από ότι είπε θέλει να κάνει πελατεία και όχι ξεπέτες (λέμε τώρα) . Η τσατσά φαίνεται να μην συμφωνεί με την άνεση χρόνου και αρχίζει το djλίκι στο 20λεπτο, που δεν θα έπρεπε μιας και το 50άρι είναι ήδη too much.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.096
Πόντοι
506
Αυτήν η ειρωνία που χουν μερικές τσατσαδες ρε συναγωνιστές δεν σας τις σπάει;
Έχει τύχει να θέλω να περάσω την κοπέλα και επειδή με νευρίασε η τσατσά έφυγα. Ειρωνικές και κακιές. Πιστεύω ότι ζηλεύουν γιατί βλέπουν τόσους άντρες να ενδιαφέρονται για άλλη και όχι για αυτές.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Έχει τύχει να θέλω να περάσω την κοπέλα και επειδή με νευρίασε η τσατσά έφυγα. Ειρωνικές και κακιές. Πιστεύω ότι ζηλεύουν γιατί βλέπουν τόσους άντρες να ενδιαφέρονται για άλλη και όχι για αυτές.
Μια και μοναδική τσατσά που αξίζει εμφανισιακά αλλά και σαν χαρακτήρας είναι της Καρίνας.Μοντέλο πραγματικό και δεν σε πιέζει να μπεις με το ζόρι.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.778
Πόντοι
11.585
Στα χναρια του συναθλιτη blastbeat χτες βραδυ, (στο γκρεμο να πεσει, θα τον ακολουθησω.!! :cheesy:)
Χτες βραδυ ειπα να παω να δω κανα 2 καινουριες αφιξεις, ξεκινησα να δω το παστακι που φενεται στις φωτογραφιες, πρωην εσκορτ οπως υποθηκε Κρυσταλ, στο Ν.Ουρανου 6, στο ισογειο κολλουσε ενσημα χτες βραδυ. Βγενει το μπουμπουκακι, δεν ειναι τοσο νταρντανοειδες οπως στις φωτος, καλυτερο προσωπακι, σωματακι μπαστυ, ηρθε συστηθηκε δια χειραψιας και φιλακια στα μαγουλα λες και με ηξερε απο χτες, γυρισε να φυγει και ζαλιστηκα, εψαχνα τα μαρουλια στην τσεπη απο την κωλαρα της, οχι τοσο υπερβολικη, αλλα καλοφουσκωμενη... 4 δωματια εχει το στουντιο, τα 3 ρεζερβε και μπηκα στο 4ο.!! :think: Δεν μπωρω να πω οτι αργησε να ερθει σε εμενα, μαλλον ειχαν απλο προγραμμα τα αλλα 3 πριν απο εμενα και τους ξεμπερδεψε μπαμ μπαμ. Τιμη εκινησης, 50€ και το 69 που πληρωσα στα 80€... οποτε το 50αρι το δινει ο κοσμος...
Ερχεται το μωρο μεσα, δεν μιλαει Ελληνικα και αγγλικα ουτε τα βασικα... 22 χρωνων μεσω νοηματων, ειχαμε αγκαλιτσες στα ορθια, με φιλακια απο μερους τις, φορουσε και λιπγκλος στα ψιλοφουσκομενα χιλια της, που εχουν καλη αισθηση. Μερικα πουτσοτριψιματα στα ορθια να τον φορμαρει στην κωλαρα της και να υποσχεται για περετερω. Βυζακι μικρο νεανικο με ενα σκουλαρικακι στο ενα, καλουτσικα χορταστικα με καλη αφη, στα 4αρα και απο πανω κρεμανε ωραια. Στο κρεβατι ηταν ευδιαθετη για παιχνιδια, αλλα εκει καπου με το μουνι της εκοψε τα πολλα πολλα, ακομα και στο γλυφομουνι, εδειχνε να ψιλοδυσανασχετει, αλλα με αφησε να το χορτασω, λευκο εσωτερικα ωραιο σχημα και με ενα μικρο σκουλαρικι κατω στην κλειτοριδα, και με....λωριδα/γραμουλα απο τριχες παρακαλω.!!! :rockon: ....που οταν μπει ο πουτσος μεσα ανοιγει διαπλατα.!! δαχτυλα δεν αφησε, η πιπα της αχαρη θα ελεγα, εντονη σαλιωδης, δουλευε και τα χιλια της σωστα.... Στο σεξ συμετεχει, με αγκαλιες σφυχτηματα που σου κοβουν την ανασα, αναποδο καουγκερλ πολυ δυνατο, να κοιταζομαστε στο καθρευτη, απο κατω καλη συμετοχη, πεταχτα φιλια, να σηκωνει την λεκανη της στον αερα και να ποιανω τα καπουλια της, και χυσιμο στην μουναρα της, που δεν το καταλαβε και συνεχισα να σπρωχνω κανα 5-6 φορες ακομα...χαμογελαστη καθολη την διαρκεια, αν ηξερε κανα αγγλικο πιστευω θα ειχαμε καλο σοσιαλ.... σηκωθηκε και πλυθηκε σαπουνιστικε μπροστα μου στον νυπτηρα.!!:confused: Την επερνα χαλαρα για εναν 2ο γυρο.... αλλα...πεινασα και οταν το στομαχι ροκανιζει... κανενα μουνι δεν εχει προτεραιοτητα....
Γενικα καλη περιπτωση, με 1-2 κινησεις μου τιναξε το μυαλο στον αερα... τα βασικα απλα πραγματα ρε γμτ.!! εφυγα ξεχασα και τα αλλα μουνια που ηθελα να δω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom