Διαγραμμένο μέλος 234316
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Ισχύει ότι το πρώτο σπίτι της Ν.Ουρανου είναι της Ντόνας; Και που εξαφανίστηκε αυτήν η γυναίκα μήπως πήγε σε άλλο σπίτι; Πρωί και βράδυ δουλεύουν κάποιες άλλες εκεί
Τυπε εχει καμια 15αρια μπουρδελοφυλακες εκει γυρω, αν φοβασαι για το αμαξι παρκαρε το κοντα σ εναν απο αυτους.Καλησπέρα μαγκες, βολτα την προηγουμενη βδομαδα με
επισκεψη στην ραισα διοτι δεν ηθελα να ρισκάρω. Θα ηθελα να Τονισω το εξης και ο νοών νοείτο . Λογο του οτι δεν ειχε φωτισμο επελεξα να παρκαρω λιγο πιο μακρυα σε φωτισμο διοτι ηρθα σκαστός απο τη δουλεια και ειχα καποια προσωπικα αντικειμενα οποτε θεώρησα καλη κινηση μεχρι να ριξω τις πιστολιές. Βγαίνοντας και περπατώντας για το αμαξι, με πλησιαζει ενα αυτοκινητο ερχεται προς το μερος μου και μου λεει « αρωματα θες» λεω δεν ενδιαφερομαι φιλαρακι και επεμενε με αποτελεσμα να φυγω . Τα αρωματα και ο πιο αδαής καταλαβαινει τι ειναι, στη συνεχεια και χωρις υπερβολη ερχεται ενα αλλο αμαξι κατεβάζει το παραθυρο και μου λεει ενας μπάρμπας ασπρομαλλησ γυρω στα 70 «θελω πουτσα» . Του λεω οχι και με πηρε απο πισω ευτυχως ειχα φτασει στο αμαξι. Αυτα μάγκες εκτος του οτι τα πηρα στη πλακα στην αρχη με ξένισαν λιγο διοτι ποτε δεν μου ειχαν ξανατυχει και σιγουρα νομιζω δεν θα εχει τυχει σε
Μενα μονο γιαυτο το αναφερω. Καλη συνεχεια
Μια τζενη πορτογαλα απο αλβανια η ρουμανια..μαλλον το δευτερο γιατι ειναι λιγο ψιλη.Ξερει κανεις βραδινη στκ godiva ποια ειναι?
Αυτες ειναι αναφορες ωραια και περιεκτικηΒόλτα σήμερα μετά από καιρό.
Μπήκα σε όλα εκτός από 1-2.
Η καλύτερη εμφανισιακά γκόμενα που είδα αααααντε να ήταν 8/10.
Αύριο ποια θα είναι;;ΛΉΜΝΟΥ 8 Η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ ΣΉΜΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΜΈΡΑ
Νομιζω ναι. Ναι βράδυΚαινούργια είναι ? Βράδυ δουλεύει?
Tην πήρα πριν λίγες μέρες, καλή είναι με άνεση χρόνου, δεν τα κλαις. Έχω βάλει κριτική στο Villa Prive αν θες να ρίξεις μια ματιά. Την δασκάλεψα και λίγο μιας και από ότι είπε θέλει να κάνει πελατεία και όχι ξεπέτες (λέμε τώρα) . Η τσατσά φαίνεται να μην συμφωνεί με την άνεση χρόνου και αρχίζει το djλίκι στο 20λεπτο, που δεν θα έπρεπε μιας και το 50άρι είναι ήδη too much.Την Χάνα την έχει πάρει κανείς ? Λέει τίποτα? Τουμπανιαρα φαινεται
Έχει τύχει να θέλω να περάσω την κοπέλα και επειδή με νευρίασε η τσατσά έφυγα. Ειρωνικές και κακιές. Πιστεύω ότι ζηλεύουν γιατί βλέπουν τόσους άντρες να ενδιαφέρονται για άλλη και όχι για αυτές.Αυτήν η ειρωνία που χουν μερικές τσατσαδες ρε συναγωνιστές δεν σας τις σπάει;
Μια και μοναδική τσατσά που αξίζει εμφανισιακά αλλά και σαν χαρακτήρας είναι της Καρίνας.Μοντέλο πραγματικό και δεν σε πιέζει να μπεις με το ζόρι.Έχει τύχει να θέλω να περάσω την κοπέλα και επειδή με νευρίασε η τσατσά έφυγα. Ειρωνικές και κακιές. Πιστεύω ότι ζηλεύουν γιατί βλέπουν τόσους άντρες να ενδιαφέρονται για άλλη και όχι για αυτές.
Κάνα 2 μπουκέτα χαχαΦουλ αδερφε...αλλα τι να κανεις; χαχααχ