Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (7 μέλη και 66 επισκέπτες)

alexbrac

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2018
Like
16
Πόντοι
0
Μάγκες ποιες κοπέλες δίνουν κωλο? Ξέρετε καμία?

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Ωραίος φίλε ! Περιμένω την κριτική σου για Ζιζελ.
Την έχω βάλει στο μάτι ,είναι πολύ σκυλοφατσα σλαβική αλλά με αποθάρρυνε προχθές ο Azazel.
Πολύ τολμηρός που βγήκες Σάββατο μπράβο .
Ξεπέτα είναι!

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Πάω τώρα από βένους βγαίνει ο κύριος που είναι υπηρεσία μου λέει μια Ιταλίδα έχω από 40 ξεκινάει και βγαίνει μια χοντρή,ρε σντε σοβαρευτούμε λίγο άκου 40 έχετε ξεφύγει εσείς στα μπούρδελα γιατί στούντιο δεν είναι μπούρδελα ειναι

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
κάθε βδομάδα είχε και από μια νέα κοπέλα στο ροστερ,πως γίνεται να τις αλλάζουν τόσο γρήγορα όταν στα άλλα ερχόταν μία το μήνα και αμα,χωρίσανε τις βαρδιες σε τέσσερις παγκόσμια πρωτοτυπία για θεσσαλονίκη,βάρδια 1:00 τη νυχτα με 6:00 το πρωι μόνο για μεθύστακες ήταν η αλλαγή,το ενστικτο μου κατι μου έλεγε να απομακρυνθω απο αυτα τα μαγαζια,όντως κανα δυο φορες πήγαμε με ένα φίλο είδαμε καποιες αλλα δίστασα να μπω σε δωμάτιο,μου φάνηκε παράξενη η συμπεριφορά των μαγαζιών σε σχέση με τα υπόλοιπα,στο άλλο site τις βγάλανε όλες εκτός απο την χουανίτα,νομιζω οτι και αυτη η κοπελα ηταν των δύο μαγαζιών που κλείσανε..την έχουνε πολύ καιρο στη σελιδα αλλα δεν δουλευει...η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά,θέλουμε νόμιμα μαγαζιά για να πηδάμε νόμιμες κοπέλες και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο..
Πιθανών κάποιες να τις στέλνανε και στην Αθήνα ... και να φέρνανε απο Αθήνα εδω , για αυτό να είχαμε τόσες καινούργιες κοπέλες τόσο γρήγορα.

Axastosmistis23

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
Παιδιά έχω έρθει για επαγγελματικό ταξίδι στην Θεσσαλονίκη. Και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν μπουρδέλα αν ναι που και σε τι τιμές παίζουν;

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.370
Πόντοι
1.436
Παιδιά έχω έρθει για επαγγελματικό ταξίδι στην Θεσσαλονίκη. Και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν μπουρδέλα αν ναι που και σε τι τιμές παίζουν;
Υπάρχουν, στην δυτική μεριά της πόλης. Βάλε στο gps οδός Νικηφόρου Ουρανού και θα τα βρεις, είναι όλα μαζί σε εκείνο το σημείο. Από τιμές κάποια studio ξεκινάνε από 30 ευρώ απλό πρόγραμμα, τα περισσότερα πλέον ξεκινούν από 40 ευρώ και ανεβαίνουν ανάλογα τα έξτρα που θα επιλέξεις.

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
124
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Υπάρχει καμία κοπέλα που να παρέχει και πρόγραμμα μασάζ στα σπιτάκια?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Σήμερινή συνέχεια της προχθεσινής τσάρκας με επική καραφολάρα στην λατινοΛάουρα που μου είχε κάνει κλικ.

Las Vegas 1 => H γνωστή τσέχα Σούζυ, όπως την γνωρίζουμε. Γυναικάρα, δυνατό πορνοπαράστημα και τίγκα στο αλκοόλ :cheesy:

LV 2 => Kαινούργια κοπέλα. Ξανθιά, αδύνατη, ρομά. Τίποτα το ιδιαίτερο, κάπως ήταν και σαν τρομοκρατημένη. Καθόλου καλά vibes το συγκεκριμένο σπίτι.

LV 3 => Ήταν στο δωμάτιο, Μόνικα είπε η τσατσά.

Πέτρου Ερημίτη 3 => Ρεμπέκα, μελαχρινή μιλφ συνολικά οκ εμφανισιακά για μια κατάθεση. Το έψησα αλλά δεν θυμόμουν τίποτα απο κριτικές. Τώρα βλέπω ότι είναι πολύ καλές οπότε μπήκε στα υποψιν.

Πέτρου Ερημίτη 2Α => Μαρία, πολύ δυνατή πορνοπιπίνα. Ψηλό, καστανόξανθο καβλάκι. Στήθος δεν κατάλαβα με αυτό που φορούσε αλλα εχει ένα κωλί για τρελό κάρφωμα. Βγήκε με σοφιστικέ πορνογυαλί για σαλονάρισμα αλλά η φάση μύριζε φόλα από μακρυά. Κάτι περίεργα dirty looks της τσάτσως όταν έφευγα δεν χρειάζονται. Είπαμε δεν είναι καιροί για τέτοια...

Πέτρου Ερημίτη (μεσαίο) => Μιρέλα η γνωστή μελαχρινή μουνάρα από τα παλιά.

Πέτρου Ερημίτη (τελευταίο αριστερά) => Γυφτορουμάνα Βανέσα. Μέσα στον τσαμπουκά κι αυτή και η θλιβερή τσατσά. Δίδυμο κανονικός υπόκοσμος και να θέλει να περάσει κάποιος δεν παίζει με τέτοια συμπεριφορά.

Black Angels => Ιζαμπέλα. Μετρίου αναστήματος, τσιμπουκόφατσα και μερικά εξτρά κιλά που όμως δεν την χαλάνε. Σαλονάρισμα μέσα στην ξυνίλα υπό τις βρισιές και τα παραμιλητά της τσατσάς σε συναγωνστές ότι μόνο τσαρκάρουν κλπ :cheesy::cheesy:

Godiva => Μουνί 1: Ξανθό ρωσόμουνο, οκ πρόσωπο αλλά μέτριο συνολικά εμφανισιακά και με με πολλές τσαχπινιές στο σαλόνι, πορνοφιλάκια κλπ
Μουνί 2: Ψηλή, μελαχρινή κάβλα. Βάψιμο πορνοκλεοπάτρας και αρκετά μαστουρέ πορνόφατσα. Στήθος φάνηκε οκ και κωλάρα για σκίσιμο. Από την Πορτογαλία είπε η τσατσά.

Villa Erotica => Η Σάσα, ήταν στο δωμάτιο.

Red Night => H μαυρούλα Ντορίς.

Βγαίνοντας από το Godiva μου την έπεσαν 10 βρομά για να αγοράσω αρώματα και παπαριές. Στην πορεία εμφανίστηκε μια ορδή από λάθρο και μανουριάστηκαν με τους βρόμ. Έφυγα γαμιώντας αλλά ακούστηκε χοντρό σκηνικό. Κατάντια, θα πρέπει να οπλοφορούμε για να κάνουμε μια γαμοτσάρκα.

Κι έτσι κατέληξα στο Poison με την Λάουρα που έπαιζε από προχθές το βράδυ στο πορνομυαλό, έφαγα την φόλα μου και ηρέμησα!

Τελευταία τροποποίηση:

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Σήμερινή συνέχεια της προχθεσινής τσάρκας με επική καραφολάρα στην λατινοΛάουρα που μου είχε κάνει κλικ.

Las Vegas 1 => H γνωστή τσέχα Σούζυ, όπως την γνωρίζουμε. Γυναικάρα, δυνατό πορνοπαράστημα και τίγκα στο αλκοόλ :cheesy:

LV 2 => Kαινούργια κοπέλα. Ξανθιά, αδύνατη, ρομά. Τίποτα το ιδιαίτερο, κάπως ήταν και σαν τρομοκρατημένη. Καθόλου καλά vibes το συγκεκριμένο σπίτι.

Πέτρου Ερημίτη 3 => Ρεμπέκα, μελαχρινή μιλφ συνολικά οκ εμφανισιακά για μια κατάθεση. Το έψησα αλλά δεν θυμόμουν τίποτα απο κριτικές. Τώρα βλέπω ότι είναι πολύ καλές οπότε μπήκε στα υποψιν.

Πέτρου Ερημίτη 2Α => Μαρία, πολύ δυνατή πορνοπιπίνα. Ψηλό, καστανόξανθο καβλάκι. Στήθος δεν κατάλαβα με αυτό που φορούσε αλλα εχει ένα κωλί για τρελό κάρφωμα. Βγήκε με σοφιστικέ πορνογυαλί για σαλονάρισμα αλλά η φάση μύριζε φόλα από μακρυά. Κάτι περίεργα dirty looks της τσάτσως όταν έφευγα δεν χρειάζονται. Είπαμε δεν είναι καιροί για τέτοια...

Πέτρου Ερημίτη (τελευταίο αριστερά) => Γυφτορουμάνα Βανέσα. Μέσα στον τσαμπουκά κι αυτή και η θλιβερή τσατσά. Δίδυμο κανονικός υπόκοσμος και να θέλει να περάσει κάποιος δεν παίζει με τέτοια συμπεριφορά.

Black Angels => Ιζαμπέλα. Μετρίου αναστήματος, τσιμπουκόφατσα και μερικά εξτρά κιλά που όμως δεν την χαλάνε. Σαλονάρισμα μέσα στην ξυνίλα υπό τις βρισιές και τα παραμιλητά της τσατσάς σε συναγωνστές ότι μόνο τσαρκάρουν κλπ :cheesy::cheesy:

Godiva => Μουνί 1: Ξανθό ρωσόμουνο, οκ πρόσωπο αλλά μέτριο συνολικά εμφανισιακά και με με πολλές τσαχπινιές στο σαλόνι, πορνοφιλάκια κλπ
Μουνί 2: Ψηλή, μελαχρινή κάβλα. Βάψιμο πορνοκλεοπάτρας και αρκετά μαστουρέ πορνόφατσα. Στήθος φάνηκε οκ και κωλάρα για σκίσιμο. Από την Πορτογαλία είπε η τσατσά.

Βγαίνοντας από το Godiva μου την έπεσαν 10 βρομά για να αγοράσω αρώματα και παπαριές. Στην πορεία εμφανίστηκε μια ορδή από λάθρο και μανουριάστηκαν με τους βρόμ. Έφυγα γαμιώντας αλλά ακούστηκε χοντρό σκηνικό. Κατάντια, θα πρέπει να οπλοφορούμε για να κάνουμε μια γαμοτσάρκα.

Κι έτσι κατέληξα στο Poison με την Λάουρα που έπαιζε από προχθές το βράδυ στο πορνομυαλό, έφαγα την φόλα μου και ηρέμησα!
Φίλε έπρεπε να δοκιμάσεις την πορτογαλεζα στο goddiva.πολυ δυνατό κορμί.κ καλες υπηρεσίες.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Φίλε έπρεπε να δοκιμάσεις την πορτογαλεζα στο goddiva.πολυ δυνατό κορμί.κ καλες υπηρεσίες.
Σιγα τα ουα,αυτη θελει να γαμαειτους πελατες παρα να την γαμανε...
Αδιαφορη πιπα και μουνι πηγαδι,ασε που στα 4 ανεβαζει ψηλα τη λεκανη της για να μη μπορεις να γαμησεις

alexbrac

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2018
Like
16
Πόντοι
0
Ρε μάγκες η Λάρα δουλεύει? Πέρασα χθές έλεγε ότι είναι ανοιχτά στο άλλο site κ ήταν κλειστό.. τι φάση?

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Παιδιά ερώτηση τις κριτικές για τα κορίτσια που τις βλέπουμε???

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Παιδιά ερώτηση τις κριτικές για τα κορίτσια που τις βλέπουμε???
Πήγαινε στο μενού ,κατηγορία στούντιο ,πατάς στούντιο Θεσσαλονίκης και διαλέγεις το ανάλογο στούντιο που δουλεύει καθε κοπέλα .αλλιώς τις βλέπεις με την σειρά από την πιο πρόσφατη που έχουν γράψει οι συναγωνιστές

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
548
Πόντοι
7.135

Μπράβο στον σκληρό πορνομύστη που είχε τα άντερα να ολοκληρώσει τη βραδυνή τσάρκα και να τη μοιραστεί εδώ. Μου θύμησε παλιές καλές εποχές.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Μπράβο στον σκληρό πορνομύστη που είχε τα άντερα να ολοκληρώσει τη βραδυνή τσάρκα και να τη μοιραστεί εδώ. Μου θύμησε παλιές καλές εποχές.
ο BlastBeat αγαπητε ειναι πολυ παλιο μελος! Ξερει τι κανει και ξερει τι γραφει. Αυτα.
Οχι σαν κατι τραχαναδες σαν τον DEWARSS που ουτε ξερει τι να κανει και ουτε τι να γραψει και απο την βαρεμαρα του καθεται ασχολειται 24/7 στο σαιτ. Μονος του το ειπε "Δεν προκειται να παει πουθενα" αλλα απο το σπιτακι ολη μερα στο σαιτ ξερει να πεταει τις παπαριτσες του.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
ο BlastBeat αγαπητε ειναι πολυ παλιο μελος! Ξερει τι κανει και ξερει τι γραφει. Αυτα.
Οχι σαν κατι τραχαναδες σαν τον DEWARSS που ουτε ξερει τι να κανει και ουτε τι να γραψει και απο την βαρεμαρα του καθεται ασχολειται 24/7 στο σαιτ. Μονος του το ειπε "Δεν προκειται να παει πουθενα" αλλα απο το σπιτακι ολη μερα στο σαιτ ξερει να πεταει τις παπαριτσες του.
Τι θες ρε λέσι μεσημεριατικα ;
Πάλι κάτι έβαζες στον κωλο σου και με θυμήθηκες;
Βλάκα Ε βλάκα ..πάνε φορα την άσπρη ρόμπα σου κα άσε τι γαμαμε εμείς

• Χαχα
Αντιδράσεις: anon.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Τι θες ρε λέσι μεσημεριατικα ;
Πάλι κάτι έβαζες στον κωλο σου και με θυμήθηκες;
Βλάκα Ε βλάκα ..πάνε φορα την άσπρη ρόμπα σου κα άσε τι γαμαμε εμείς
Φορεσα το ασπρο μαγιο μου και παω θαλασσα για πλατς πλουτς. Εσυ κατσε τωρα στα αυγα σου μεσα στην ζεστουλα και γραφε εδω. Τσαο.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Φορεσα το ασπρο μαγιο μου και παω θαλασσα για πλατς πλουτς. Εσυ κατσε τωρα στα αυγα σου μεσα στην ζεστουλα και γραφε εδω. Τσαο.
Βρωμιάρη ,θες και άσπρο μαγιό .
Η ρόμπα σου μια χαρά σου πάει .
Αδερφή και προσωπικά και επαγγελματικά.

Warzycha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Κριτικές
15
Like
276
Πόντοι
290
Πέρασα Σάββατο βράδυ από Godiva για Τζένη. Μου λέει η τσατσά είναι στο δωμάτιο η κοπέλα.
Ρωτάω θα αργήσει, μου απαντάει όχι αλλά εμείς ξεκινάμε από 40 αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό χωρίς να τη ρωτήσω.
Ενώ έχω περάσει 3 φορές με τη Τζένη και κοντά σχετικά ποτέ δε με θυμάται.
Με ξενέρωσε και πήγα στην Έλενα Ν. Ουρανού 26, που ήταν ευγενέστατη στο σαλόνι, το ίδιο και η τσατσά. Καλή εμπειρία, ανέβασα και κριτική.
Μόνο μια ψιλοσκηνή για το χρόνο μου έκανε. Τέλος πάντων, λίγες κοπέλες δεν έχουν πρόβλημα με τύπους σαν εμένα που δεν τελειώνουν εύκολα.
Από τα στανταράκια μου Εβελίνα, Γαλήνη και Αλεξάνδρα και Τζένη πλέον. Οι θεές Αφροδίτη και τσαρίνα και στο απλό δεν έλεγαν τίποτα αν αργούσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom