Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (4 μέλη και 90 επισκέπτες)

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Οπότε ότι υπάρχει νέο σε λάτιν στο άλλο σάιτ είναι άκυρο ..αφού τα περισσότερα ονόματα δούλευαν σε αυτά τα μαγαζιά
Μόνο σε αυτα τα μαγαζιά είχε Κολομβιανές

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Στο άρθρο λέει ότι ήταν θύματα trafficking. Εγώ με μια που πέρασα και δεν θυμάμαι όνομα μιλούσαμε αρκετή ώρα καθώς ξέρω ισπανικά και μου είχε πει ότι της αρέσει πολύ στην Ελλάδα και ότι έκανε μεγάλο αγώνα να έρθει.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.337
Πόντοι
1.056
Στο άρθρο λέει ότι ήταν θύματα trafficking. Εγώ με μια που πέρασα και δεν θυμάμαι όνομα μιλούσαμε αρκετή ώρα καθώς ξέρω ισπανικά και μου είχε πει ότι της αρέσει πολύ στην Ελλάδα και ότι έκανε μεγάλο αγώνα να έρθει.

μπορεί να την σάπιζαν στο ξύλο αν δεν έλεγε το ποιηματάκι.....ποιος ξέρει!

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Δηλαδή villa erotica+hot lady δεν μας τα λενε καλά,ευτυχώς που δεν μπήκα ποτέ με λατίνες και στα συγκεκριμένα μαγαζιά,τώρα που πληρώνομαι σκέφτομαι να κατέβω μια βολτίτσα για κανα γαμησακι στα σπιτάκια μας,απο νέες που είδα στο αλλο site μια έλενα,μια σάσα και μια κίρα φαίνονται καλά μωράκια,για να δουμε..

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Δυνατή τσάρκα μετά από πολύ καιρό με αρκετές αξιογαμητες παρουσίες (τουλάχιστον εμφανισιακά) και δύο ουκρανόμουνα να μου ρουφάνε σώμα και ψυχή!

Νικηφόρου Ουρανού 26 => Μανταλένα. Μελαχρινή, πληθωρική προμιλφ. Βυζάρες 3+ που φάνηκαν φυσικές μέσα από το πορνοσουτιεν. Μερικά εξτρα κιλά σωστά κατανεμημένα προς το παρόν, οτι πρέπει για τον λάτρη της νταρντανογύναικας.

Νικηφόρου Ουρανού 24 & Μινωταύρου => Άννα. 'Ομορφο, μελαχρινό, μοντελέ κουκλάκι !! Εμφανισιακά είναι σαν τα καβλερά πορνοπιπίνια που βλέπει κανείς έξω το ΠΣΚ (και εννοείται κανείς δεν γαμεί πλην ελαχίστων στην εστίαση). Αρκετά ψαρωμένη στο σαλόνι και μου έβγαλε στυλ ξεπέτας. Η τσατσά απαράδεκτη. Γνωστή κομπλεξάρα από την εποχή που δούλευε με Μιρέλα στην Αν.Γεωργίου. Ας την συμμαζέψει λίγο ο μύστης των οίκων που τριγυρνάει στην περιοχή, δεν είναι καιροί για τέτοια.

Μινωταύρου 3 => ΤσιμπουΚαρίνα. Με αλαγμένο look και λίγα εξτρά κιλά είναι συνολικά μια κάβλα με δυνατό λαρυγγάτο. Εδώ έγινε και η πρώτη κατάθεση, αρκετά καλή.

Τρίδυμο 1 => Τάνια είπε η τσατσά, δεν βγήκε να την δω :confused:. Υποθέτω είναι αυτή που ηρωικά κατέθεσε ο Alfie πριν λίγο καιρό.

Τρίδυμο 3 => Καστανόξανθη, μilf/gilf ελλεινίδα με πολλά εξτρά κιλά και βυζάρες. Τύπισσα βγαλμένη από τις εποχές του Μεταξουργείου προ 15ετιας. Ήρθε αεράτη και ευδιάθετη στο σαλονι αλλά σήμερα δεν ήμουν για καλτιλίκι.

Poison => Λάουρα από Κολομβία. Τι μπισκοτάκι είναι αυτό??? Κοντούλα, κάβλα με βυζάρες, κωλάρα και ναζιάρικο, πορνοπρόσωπο. Σπάνια περίπτωση εμφανισιακά, 1.40 αλλά ταυτόχρονα νταρντανούλα !!
Σχεδόν ερωτεύτηκα γαμώ την τύχη μου :smitten::smitten::smitten:

Φρίξου 15Α (Blue Dream) => Μελίσα. Ξανθιά, όμορφη μιλφ με φουλ διάθεση στο σαλονάρισμα. 2+ στήθος λίγο χαλαρο κι ένα κλικ πεσμένο, το ίδιο και η κωλάρα της και το σώμα γενικότερα. Με εγκλώβισαν με την τσατσά και άρχισε να μου πιάνει την πούτσα για να περάσω. :cheesy::cheesy: Αν δεν είναι κολπάκι όλο αυτό, η τύπισσα στο δωμάτιο παίζει να σπάει κρεββάτια.

Φρίξου 15Β (Incognito) => Μπιάνκα. Ψηλό, καστανόξανθο ρωσόμουνο. Όμορφα χαρακτηριστικά, μικρό στήθος και ωραίο σύστημα κωλί-πόδια. Μπήκε κι αυτή στην fucklist.

Φρίξου 14Β (Inside) => Καταλίνα από Κολομβία κι αυτή. Σοκολατένια, πορνοχαμογελαστή καβλόφατσα. Στήθος δεν μπόρεσα να καταλάβω με το νταλαβέρι που φορούσε αλλά όπως γύρισε να πάει στο κουζινάκι είχε κώλαρα ένα κλικ εκτός ορίων.

Hot lady => Αφροδίτη, μελαχρινή ουκρανή μιλφ. Πρόσωπο ΚΑΥΚΑΣ, στήθος φάνηκε ψιλοπεσμένο, λίγα εξτρά κιλά και κωλάρα. Συνολικά μια ωραία παρουσία που βλέπει κανεις πιο πολύ στα δυτικά. Κι αυτή βγήκε πορνοχαρούμενη στο σαλόνι με πολλά κολπάκια για να περάσω.

Νικηφόρου Ουρανού 8 (Golden Lips) => Ντορίς, κολομπιάνα. Σοκολατένια (προς το μαύρο), νταρντάνα. Πρόσωπο περισσότερο αφρικανικό μου φάνηκε, στήθος δεν κατάλαβα μέσα στα σκοτάδια και κωλάρα. Κι αυτή ωραίο σαλονάρισμα, πορνοντροπαλή και έβγαζε καλά vibes.

Νικηφόρου Ουρανού 8 (Golden Lips) => Ζιζέλ. Ουκρανή, μελαχρινή, μιλφ. Ψηλή γκομενάρα, καβλοπρόσωπο με φτιαγμένα τσιμπουκόχειλα, σιλικονάτες βυζάρες, λίγο χαλαρό σώμα κώλος. Εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση με καλές εντυπώσεις. Περισσότερα στις κριτικές.

Είχα σκοπό να συνεχίσω, μιας και είχε τέλεια θερμοκρασία, αλλά στην περιοχή άρχισαν να σκάνε αρκετοί πακι και διάφορες ομάδες τράπερ οπότε την έκανα. Αύριο με την βοήθεια του Αλλάχ θα έχουμε συνέχεια και από τα υπόλοιπα σπίτια.
Κι ένα σχόλιο για την επικαιρότητα. Βλέπουμε από το πρωι για κυκλώματα trafficking από Κολομβία κλπ. Η ουσία είναι ότι άλλη μια τριτοκοσμική φάρα, ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό από την μία να μας καταληστέψει, μέσω των άθλιων υπηρεσιών και από την άλλη να ασχοληθεί με κάθε πτυχή του οργανωμένου εγκλήματος.
Για αυτή την κατάσταση φταίει κι ο έλληνας βέβαια που είναι σε μεγάλο βαθμό φιλότιμος αλλά ταυτόχρονα αγαθιάρης και ραγιάς.
Κάθε ξένος που έρχεται στην χώρα θα πρέπει να σέβεται το χέρι που τον ταΐζει.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Ωραίος φίλε ! Περιμένω την κριτική σου για Ζιζελ.
Την έχω βάλει στο μάτι ,είναι πολύ σκυλοφατσα σλαβική αλλά με αποθάρρυνε προχθές ο Azazel.
Πολύ τολμηρός που βγήκες Σάββατο μπράβο .

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Γεια σας συναθλητες.Υπαρχει καποια κοπελα που να εχει πιρσιγκ στην κλειτοριδα?Μ αρεσει οταν την γαμαω να με γαργαλαει.

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Παντως από το αλλο σάιτ ότι υπηρχε από τα δυο μαγαζιά τα βγάλανε

Lympe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
195
Πόντοι
0
Σήμερα που πέρασα ήταν κλειστά και το βιλα εροτικα και το χοτ λειντι. Το θέμα είναι μη κερασανε και τίποτα παράσημα.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
κάθε βδομάδα είχε και από μια νέα κοπέλα στο ροστερ,πως γίνεται να τις αλλάζουν τόσο γρήγορα όταν στα άλλα ερχόταν μία το μήνα και αμα,χωρίσανε τις βαρδιες σε τέσσερις παγκόσμια πρωτοτυπία για θεσσαλονίκη,βάρδια 1:00 τη νυχτα με 6:00 το πρωι μόνο για μεθύστακες ήταν η αλλαγή,το ενστικτο μου κατι μου έλεγε να απομακρυνθω απο αυτα τα μαγαζια,όντως κανα δυο φορες πήγαμε με ένα φίλο είδαμε καποιες αλλα δίστασα να μπω σε δωμάτιο,μου φάνηκε παράξενη η συμπεριφορά των μαγαζιών σε σχέση με τα υπόλοιπα,στο άλλο site τις βγάλανε όλες εκτός απο την χουανίτα,νομιζω οτι και αυτη η κοπελα ηταν των δύο μαγαζιών που κλείσανε..την έχουνε πολύ καιρο στη σελιδα αλλα δεν δουλευει...η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά,θέλουμε νόμιμα μαγαζιά για να πηδάμε νόμιμες κοπέλες και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο..

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
κάθε βδομάδα είχε και από μια νέα κοπέλα στο ροστερ,πως γίνεται να τις αλλάζουν τόσο γρήγορα όταν στα άλλα ερχόταν μία το μήνα και αμα,χωρίσανε τις βαρδιες σε τέσσερις παγκόσμια πρωτοτυπία για θεσσαλονίκη,βάρδια 1:00 τη νυχτα με 6:00 το πρωι μόνο για μεθύστακες ήταν η αλλαγή,το ενστικτο μου κατι μου έλεγε να απομακρυνθω απο αυτα τα μαγαζια,όντως κανα δυο φορες πήγαμε με ένα φίλο είδαμε καποιες αλλα δίστασα να μπω σε δωμάτιο,μου φάνηκε παράξενη η συμπεριφορά των μαγαζιών σε σχέση με τα υπόλοιπα,στο άλλο site τις βγάλανε όλες εκτός απο την χουανίτα,νομιζω οτι και αυτη η κοπελα ηταν των δύο μαγαζιών που κλείσανε..την έχουνε πολύ καιρο στη σελιδα αλλα δεν δουλευει...η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά,θέλουμε νόμιμα μαγαζιά για να πηδάμε νόμιμες κοπέλες και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο..
Την Χουανιτα την είχα πάρει στο poison. Μήνες περιμένω να την ξαναβάλουν στο πρόγραμμα για να την επισκεφτώ γιατί είχα περάσει καλά.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Έφερναν πολλές κοπέλες ανά τρεις μήνες με τουριστική βίζα

Lympe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
195
Πόντοι
0
καλα δε νομιζω οτι και στα αλλα μαγαζια τηρουνται ολα τα πρωτοκολλα επι λεξη

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.097
Πόντοι
1.076
Εγώ παντως καλά περασα στο βλ ερωτικά κ χοτ λεϊντι βέβαια με Αμπέρ Μισέλ κ άλλες καλές παρουσιες όχι ότι φέρνουν κάθε βδομάδα

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
καλα δε νομιζω οτι και στα αλλα μαγαζια τηρουνται ολα τα πρωτοκολλα επι λεξη
Το έχουμε πει αυτό φιλε τα περισσότερα μαγαζιά είναι χωρίς άδεια και μοιραία περισσότερες κοπέλες είναι χωρίς έλεγχο. Απλά σίγουρα όταν βλέπουμε στην ίδια βάρδια δύο – τρεις κοπέλες αυτές σίγουρα είναι παράνομες όπως ήταν οι λατινες ή όπως είχε και είχε και Αθηνα στο Venus

Mpoourdelogamias

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Like
12
Πόντοι
0
Νικηφόρου Ουρανού 26 => Μανταλένα. Μελαχρινή, πληθωρική προμιλφ. Βυζάρες 3+ που φάνηκαν φυσικές μέσα από το πορνοσουτιεν. Μερικά εξτρα κιλά σωστά κατανεμημένα προς το παρόν, οτι πρέπει για τον λάτρη της νταρντανογύναικας.
Επέστρεψε η Μανταλένα ή άλλη είναι αυτή?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Ωραίος φίλε ! Περιμένω την κριτική σου για Ζιζελ.
Την έχω βάλει στο μάτι ,είναι πολύ σκυλοφατσα σλαβική αλλά με αποθάρρυνε προχθές ο Azazel.
Πολύ τολμηρός που βγήκες Σάββατο μπράβο .
Πιστεύω πως πρέπει να πας μύστη ειδικά αν έχεις χτίσει και λίγο μπάτζετ λόγω αποχής, αξίζει μια δοκιμή.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Πιστεύω πως πρέπει να πας μύστη ειδικά αν έχεις χτίσει και λίγο μπάτζετ λόγω αποχής, αξίζει μια δοκιμή.
Απόχη δεν το λες,έχω τρεξίματα αυτό τον καιρό .
Αλλά ενώ κάποιες φορές έχω χρόνο να βολταρω τώρα που καλοκαίριασε έχω ξενερώσει από την φάση λίγο σε όλους τους τομείς .Για αυτό κοιτάω να κάνω πιο επιλεκτικές κινήσεις .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom