Μιλάς για το μαγαζί που δουλεύει η μιρελα το απόγευμα φιλε;Πέρασα χθες με αυτήν την Ρεμπέκα στην Νικηφόρου Ουρανού 24, μιας και μου αρέσουν τέτοια κορμάκια. Αν και νεαρή σε ηλικία ξέρει τι να κάνει, δεν λέει όχι και δεν βιάζεται καθόλου. Επίσης είναι πολύ γλυκιά και μικροκαμωμένη. Την προτείνω ανεπιφύλακτα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)
Masazofilos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 220
- Πόντοι
- 0
χαχαχαχα από σέβας και μόνο στο κορίτσι και επειδή δήλωνε αρκετά ερωτευμένη με τον γκόμενό της,Ναι στείλε τώρα και το πμ με τα πραγματικά σέβη στον gyorgos ..
Ξέρουμε θες το fb.
δεν χρειάζεται να έχουμε το fb της.
Κατα τ' αλλα το pm θα είχε φύγει προ πολλού :p χαχαχαχα
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 220
- Πόντοι
- 21
Όχι, μιλάω για το μαγαζί στην Νικηφόρου Ουρανού 24, η Μιρέλα δουλεύει στο medusa που είναι στην Ερημίτη. Η Ρεμπέκα δουλεύει βράδυ στο Νικηφόρου Ουρανού 24Μιλάς για το μαγαζί που δουλεύει η μιρελα το απόγευμα φιλε;
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Εγω μια Ντενιζ μουναρα εχω γνωρισει στην ζωη μου και αυτη δουλευε στριπτιτζου στο Platinum. ΠΟΛΥ μεγαλο γκαυλακι, την πετυχαινα που και που εξω στον ευοσμο τριγυρνουσε. Ειχα βρει και το φβ της αλλα τωρα δεν το εχω. Αναρωτιεμαι αν θα εκανε τιποτα εκτος μαγαζιου εκεινη η ψυχη.
Πέρασμα από Medusa με Βανέσα αν θυμάμαι καλά πρωινή ζώνη θα ανέβει και κριτική φυσικά σαλοναρισμα με χαμόγελο καλοδιαθετη η κοπέλα! ωραία υφή δέρματος πολύ ωραία πίσω όψη ειδικά στα τέσσερα δεν είπε το παραμικρό στο σφυροκόπημα πίπα πολύ καλή αξίζει το κάθε ευρώ που έδωσα και τα τίμησε και μπράβο της!
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.616
- Πόντοι
- 7.095
Ανια την έχω πετύχει κι εγώ έξω ε σορτσάκι και τα κωλομαγουλα να είναι για δάγκωμα.Λιλιανα κ Ανια εθεαθη να βολτάρουν. Πραγματικά γυναίκες και μουνάρες και οι 2. Σε σχέση με την Μιρελα που την έχω δει εκτός δελου που όλοι την λέμε ωραία ενωρα δουλειας, εκτος ειβαι αστα να πανε...
Πέρασα την Δευτέρα απο τρίδυμα στοχευμένα για Εβελίνα , είχα να πάω πολύ καιρό απο την κριτική που είχα γράψει ... θα πέρασε πάνω απο χρόνος δεν θυμάμαι ακριβώς , παλιότερα πήγαινα πιό συχνα.
Μου έκανε εντύπωση που έβγαλε πολλά υγρά στο γλυφομούνι σε σχέση με παλιότερα , πρέπει να έβγαλε 3 η 4 φορές. Είχε γυρίσει πρόσφατα απο άδεια ίσως για αυτό. Συνολικά πρέπει να την έγλυφα πάνω απο 5 λεπτά , είπα να σταματήσω νωρίτερα αλλά μου είπε οτι ήθελε και άλλο ... άλλο που δεν ήθελα και εγω
Στο σέξ έτσι και έτσι γιατί με τόσα υγρά ήταν σαν να έβαλε μισό κιλό τζέλ
Στο μεταξύ όταν πήγα ήταν στο σαλόνι ηδη άλλοι 2 , και μας είπε η τσατσά οτι έχει δύο κοπέλες. Νόμιζα εννοούσε την Έλενα απο δίπλα , αλλά τελικά ήταν μια άλλη που την είδα για λίγο όπως έφευγα ... γύρω στα 25 την έκανα την άλλη όνομα και τέτοια δεν ξέρω.
Μου έκανε εντύπωση που έβγαλε πολλά υγρά στο γλυφομούνι σε σχέση με παλιότερα , πρέπει να έβγαλε 3 η 4 φορές. Είχε γυρίσει πρόσφατα απο άδεια ίσως για αυτό. Συνολικά πρέπει να την έγλυφα πάνω απο 5 λεπτά , είπα να σταματήσω νωρίτερα αλλά μου είπε οτι ήθελε και άλλο ... άλλο που δεν ήθελα και εγω
Στο μεταξύ όταν πήγα ήταν στο σαλόνι ηδη άλλοι 2 , και μας είπε η τσατσά οτι έχει δύο κοπέλες. Νόμιζα εννοούσε την Έλενα απο δίπλα , αλλά τελικά ήταν μια άλλη που την είδα για λίγο όπως έφευγα ... γύρω στα 25 την έκανα την άλλη όνομα και τέτοια δεν ξέρω.
Με τι πρόγραμμα πέρασες?φιλιά στα βυζια λαιμό χούφτωμα αφήνει?Πέρασα χθες με αυτήν την Ρεμπέκα στην Νικηφόρου Ουρανού 24, μιας και μου αρέσουν τέτοια κορμάκια. Αν και νεαρή σε ηλικία ξέρει τι να κάνει, δεν λέει όχι και δεν βιάζεται καθόλου. Επίσης είναι πολύ γλυκιά και μικροκαμωμένη. Την προτείνω ανεπιφύλακτα
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Δεν χάνεις κ τπτα. Κράτα τα λεφτα σου για κάποια που θα τα εκτίμηση κ θα περασεις καλά μέσα. Τα υφακια κ τις μαγκες να φοβασαι στο σαλόνι. Τωρα αν εισαι νεαρός(20 με30) κ σου αρκεί η εμφάνιση για να χυσεις τι να πω, μπεςΈχω δει πολλές φορές την ελενα-ραισα αλλά ενώ θέλω να την οηδηξω τα μούτρα που έχει πάντα και δεν χαμογελάει θέλω να της δώσω μπουνιά,ενώ λέτε ότι είναι καλή κάτι με φοβιζει
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Μια ανάλογη εμπειρία είχα εγώ με την ινα από το sex and the city πριν καμιά 15αρια μέρες. Είχα να την επισκεφτώ αρκετούς μήνες ισως και χρονο και με γνώρισε. Την έκανα γλυφομουνι κάνα πεντάλεπτο και βαλε ...ξαφνικά μου ήρθε στο προσωπο χείμαρρος, μόνο που δε με κατουρησε. Της λεω θες κι αλλο στ αγγλικά; Μου λεει στα ουκρανικα ναι. ( αγγλικα ελληνικα δεν ξερει ουτε λεξη). Αλλο που δεν ήθελα. Συνεχιζω γλυφομουνι , γλυφοκωλι. Προηγουμένως η πιπα της πολύ καλή και αργή μου τη ρουφουσε όλη. Με τόσο γλείψιμο μόνο μια στάση μπόρεσα, της εβαλα τα ποδια στους ωμους μου και τελείωσα, δεν άντεχα. Όλα αυτα με 70 ευρω και συνολικά πρέπει να πέρασα μαζί της 20 με 25 λεπτά. Κατά εμέ καλή περίπτωση....Πέρασα την Δευτέρα απο τρίδυμα στοχευμένα για Εβελίνα , είχα να πάω πολύ καιρό απο την κριτική που είχα γράψει ... θα πέρασε πάνω απο χρόνος δεν θυμάμαι ακριβώς , παλιότερα πήγαινα πιό συχνα.
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 220
- Πόντοι
- 21
Πέρασα με το χαλαρό πρόγραμμα στα 50 ευρώ. Ναι αφήνει φιλιά και χουφτωμα αρκεί να μην το παρακάνεις. Αλλά αρκετά καλή εμπειρίαΜε τι πρόγραμμα πέρασες?φιλιά στα βυζια λαιμό χούφτωμα αφήνει?
38 είμαι απλά είναι όμορφη αλλά δεν κάνει το κλικ και επειδή ακούω διαφορά καλά λέω μήπως είμαι εγώ περιεργοςΔεν χάνεις κ τπτα. Κράτα τα λεφτα σου για κάποια που θα τα εκτίμηση κ θα περασεις καλά μέσα. Τα υφακια κ τις μαγκες να φοβασαι στο σαλόνι. Τωρα αν εισαι νεαρός(20 με30) κ σου αρκεί η εμφάνιση για να χυσεις τι να πω, μπες
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
2 καταθέσεις σήμερα.
Στο τελευταίο μεσαίο δεξιά από τα Λας Βέγκας.
Όνομα δεν θυμαμαι.ξανθο Πετιτ με βυζιά και τατού. Ήταν ένας στρατός μέσα πιτσιρικάδες.
Μπήκε μέσα και μου έκανε ψηλοπαρατηρηση να μην της πατάω τα βυζιά γιατί είναι σιλικονατα.δεν ξενερωσα καθόλου,
Έκπληξη μόλις ανέβηκε από πάνω,ιδιαίτερα σφιχτό μουνάκι,στην συνέχεια γύρισμα στα 4 και δυνατό κάρφωμα.
3 ώρες μετά,Εβελίνα...ήταν και μια χρυσα εκεί που σκέφτηκα να την πάρω αλλά τελικά επέλεξα Εβελίνα για 3 η φορά(την είχα πάρει ξανά πριν 2 βδομάδες)
.
Πρόστιμο κόκκινο εσώρουχο που τονώνει τα βυζομπαλα της.περιπηση με φιλάκια και τσιμπούκι,παίξιμο και ρουφιγμα τ αρχιδια.της το ξαναζητησα και το έκανε αν και μπορούσε να το δουλέψει λίγο ακόμα,έπειτα και το να σε αφήνει να ρίχνεις κανένα πουτσοσκαμπιλο στα βυζιά πριν το τσιμπούκι. Κλασικά,πήδημα από πάνω και στην συνέχεια κατάθεση στα 4 .
Στο τελευταίο μεσαίο δεξιά από τα Λας Βέγκας.
Όνομα δεν θυμαμαι.ξανθο Πετιτ με βυζιά και τατού. Ήταν ένας στρατός μέσα πιτσιρικάδες.
Μπήκε μέσα και μου έκανε ψηλοπαρατηρηση να μην της πατάω τα βυζιά γιατί είναι σιλικονατα.δεν ξενερωσα καθόλου,
Έκπληξη μόλις ανέβηκε από πάνω,ιδιαίτερα σφιχτό μουνάκι,στην συνέχεια γύρισμα στα 4 και δυνατό κάρφωμα.
3 ώρες μετά,Εβελίνα...ήταν και μια χρυσα εκεί που σκέφτηκα να την πάρω αλλά τελικά επέλεξα Εβελίνα για 3 η φορά(την είχα πάρει ξανά πριν 2 βδομάδες)
.
Πρόστιμο κόκκινο εσώρουχο που τονώνει τα βυζομπαλα της.περιπηση με φιλάκια και τσιμπούκι,παίξιμο και ρουφιγμα τ αρχιδια.της το ξαναζητησα και το έκανε αν και μπορούσε να το δουλέψει λίγο ακόμα,έπειτα και το να σε αφήνει να ρίχνεις κανένα πουτσοσκαμπιλο στα βυζιά πριν το τσιμπούκι. Κλασικά,πήδημα από πάνω και στην συνέχεια κατάθεση στα 4 .
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Γρήγορη βόλτα με σκοπό να βρω Σαντρα. Νικ Ουρανου 28, δεν αλλαξε καθόλου η Σαντρα από άποψη εμφάνισης, ίδια με την τελευται φορά που δουλευε προς τα τέλη του 2019.Αν και παλιότερα είχε πιο ωραίο σώμα. Σταθερή αξία στην πιπα κ στα 4, της αρεσει να καθεται από πάνω όπου παίρνει πρωτοβουλίες. Ωραιο σφυχτο κορμι και απαλή επιδερμιδα
Επίσης αναφέρθηκε κάποιος σε μια καινούργια Ρεμπεκα. Δεν είναι καινούργια. Παλιά είναι κ αυτη από τις παλιές Ρουμάνες (φουρνιά Κάρλα, Καρινα, Αλινα, Βαλεντίνα, Φλωρη κτλπ) που ξανά γύρισε. Πλέον με παραπάνω κιλα από σκινι έγινε πετιτ. Παλιά πρέπει να την λέγαν Ροξανα νομίζω. Μπορει να κάνω κ λάθος. Δουλευε στα τρίδυμα τότε κ μετα στα βεγκας πριν σταματήσει. Αδυνατο τότε πολύ κάστανη με φουσκωμένα χείλια. Οι παλιοί την ξέρουν ε ολοι σίγουρα. Νικ Ουρανου 24 η συγκεκριμένη
Επίσης αναφέρθηκε κάποιος σε μια καινούργια Ρεμπεκα. Δεν είναι καινούργια. Παλιά είναι κ αυτη από τις παλιές Ρουμάνες (φουρνιά Κάρλα, Καρινα, Αλινα, Βαλεντίνα, Φλωρη κτλπ) που ξανά γύρισε. Πλέον με παραπάνω κιλα από σκινι έγινε πετιτ. Παλιά πρέπει να την λέγαν Ροξανα νομίζω. Μπορει να κάνω κ λάθος. Δουλευε στα τρίδυμα τότε κ μετα στα βεγκας πριν σταματήσει. Αδυνατο τότε πολύ κάστανη με φουσκωμένα χείλια. Οι παλιοί την ξέρουν ε ολοι σίγουρα. Νικ Ουρανου 24 η συγκεκριμένη
Τελευταία τροποποίηση:
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Μήπως είναι η μινιατούρα Χριστίνα από τρίδυμα που δούλευε πριν καμιά 8 χρόνια ή μήπως η Φλωρίτα επίσης μινιατούρα των τριδύμων??Επίσης αναφέρθηκε κάποιος σε μια καινούργια Ρεμπεκα. Δεν είναι καινούργια. Παλιά είναι κ αυτη από τις παλιές Ρουμάνες (φουρνιά Κάρλα, Καρινα, Αλινα, Βαλεντίνα, Φλωρη κτλπ) που ξανά γύρισε. Πλέον με παραπάνω κιλα από σκινι έγινε πετιτ. Παλιά πρέπει να την λέγαν Ροξανα νομίζω. Μπορει να κάνω κ λάθος. Δουλευε στα τρίδυμα τότε κ μετα στα βεγκας πριν σταματήσει. Αδυνατο τότε πολύ κάστανη με φουσκωμένα χείλια. Οι παλιοί την ξέρουν ε ολοι σίγουρα. Νικ Ουρανου 24 η συγκεκριμένη
Και μένα κάτι μου θυμίζει αυτή
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Χριστίνα ανα μπράβο!! Δεν έχει 8 χρόνια όμως που σταμάτησε ,πριν τον κοβιντ την έκανε κ αυτηΜήπως είναι η μινιατούρα Χριστίνα από τρίδυμα που δούλευε πριν καμιά 8 χρόνια ή μήπως η Φλωρίτα επίσης μινιατούρα των τριδύμων??
Και μένα κάτι μου θυμίζει αυτή
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Σώπα ρε αυτή είναι?Χριστίνα ανα μπράβο!! Δεν έχει 8 χρόνια όμως που σταμάτησε ,πριν τον κοβιντ την έκανε κ αυτη
Και που δούλευε μέχρι προ κοβιντ?
Εγώ την έχω γράψει κριτική το 2014 στα Τρίδυμα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις