al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Προχθές ήταν στο νικ.ουρανου 24Αλ έψαξα λίγο τις κριτικές σου μήπως την βρω, αλλά δεν την βρήκα! Είναι εκεί τώρα να περάσω?
Προχθές ήταν στο νικ.ουρανου 24Αλ έψαξα λίγο τις κριτικές σου μήπως την βρω, αλλά δεν την βρήκα! Είναι εκεί τώρα να περάσω?
6.000 δραχμές . Είχε όμως μερικά και με 5.000 δραχμές.Καλημερα μια ερώτηση στους ποιο παλιούς μπουρδελιαριδες ποσό ήταν η ταρίφα πριν το ευρώ δηλαδή περιοχή βαρδαριου!!!
Ποια Σανατρα ηταν αυτη; νεα η θεια; δινει και κωλο;Γρήγορη βόλτα με σκοπό να βρω Σαντρα. Νικ Ουρανου 28, δεν αλλαξε καθόλου η Σαντρα από άποψη εμφάνισης, ίδια με την τελευται φορά που δουλευε προς τα τέλη του 2019.Αν και παλιότερα είχε πιο ωραίο σώμα. Σταθερή αξία στην πιπα κ στα 4, της αρεσει να καθεται από πάνω όπου παίρνει πρωτοβουλίες. Ωραιο σφυχτο κορμι και απαλή επιδερμιδα
Επίσης αναφέρθηκε κάποιος σε μια καινούργια Ρεμπεκα. Δεν είναι καινούργια. Παλιά είναι κ αυτη από τις παλιές Ρουμάνες (φουρνιά Κάρλα, Καρινα, Αλινα, Βαλεντίνα, Φλωρη κτλπ) που ξανά γύρισε. Πλέον με παραπάνω κιλα από σκινι έγινε πετιτ. Παλιά πρέπει να την λέγαν Ροξανα νομίζω. Μπορει να κάνω κ λάθος. Δουλευε στα τρίδυμα τότε κ μετα στα βεγκας πριν σταματήσει. Αδυνατο τότε πολύ κάστανη με φουσκωμένα χείλια. Οι παλιοί την ξέρουν ε ολοι σίγουρα. Νικ Ουρανου 24 η συγκεκριμένη
30 με 32 το πολυ. Εβγαινε κ με γυαλιά στο σαλόνι. Οχι ηλίου χαχα χαΠοια Σανατρα ηταν αυτη; νεα η θεια; δινει και κωλο;
Λας βεγκαςΣώπα ρε αυτή είναι?
Και που δούλευε μέχρι προ κοβιντ?
Εγώ την έχω γράψει κριτική το 2014 στα Τρίδυμα
Προτου μπει το ευρώ είχε 5.000 δρχ 1998 με 1999 με το που μπήκε το ευρώ πληρωνες 6.000 δρχ μέχρι να γίνει ολόκληρωτικη προσαρμογη ευρώ με δρχ .. Με το που μπήκε το ευρώ κανονικά 20 ευρώ μετά τις τιμές τις ξέρετε 25 μετά 30 ευρώ.Καλημερα μια ερώτηση στους ποιο παλιούς μπουρδελιαριδες ποσό ήταν η ταρίφα πριν το ευρώ δηλαδή περιοχή βαρδαριου!!!
Φίλε πριν περάσω με Λιλιάνα δεν μου άρεσε καθόλου. Αφού πέρασα μαζί της ...πολλές φορές πλέον....και μόνο που την βλέπω καυλονω. Και έχει όντως φοβερό κολο.Λιλιανα κ Ανια εθεαθη να βολτάρουν. Πραγματικά γυναίκες και μουνάρες και οι 2. Σε σχέση με την Μιρελα που την έχω δει εκτός δελου που όλοι την λέμε ωραία ενωρα δουλειας, εκτος ειβαι αστα να πανε...
Δεν την έχω δει αυτήν την φορά αλλά θυμάμαι μια Ρουμάνα Ρεμπέκα από παλια. Δουλευε Πέτρου ερημίτη. Τις πρώτες φορές που την είχα πάρει έβγαζε πολύ GFE μετά σταμάτησε για λίγο στο δεύτερο τουρ ήταν λίγο πιο επαγγελματική η εμπειρία. Αν είναι αυτή που νομίζω (και δεν έχει αλλάξει) αξίζει για μια δοκιμήΜήπως είναι η μινιατούρα Χριστίνα από τρίδυμα που δούλευε πριν καμιά 8 χρόνια ή μήπως η Φλωρίτα επίσης μινιατούρα των τριδύμων??
Και μένα κάτι μου θυμίζει αυτή
Άλλη Ρεμπέκα είναι εκείνη και δουλεύει νύχτα στο ερημίτη 5, που μοιάζει την Ειρήνη πολύΔεν την έχω δει αυτήν την φορά αλλά θυμάμαι μια Ρουμάνα Ρεμπέκα από παλια. Δουλευε Πέτρου ερημίτη. Τις πρώτες φορές που την είχα πάρει έβγαζε πολύ GFE μετά σταμάτησε για λίγο στο δεύτερο τουρ ήταν λίγο πιο επαγγελματική η εμπειρία. Αν είναι αυτή που νομίζω (και δεν έχει αλλάξει) αξίζει για μια δοκιμή
Το 96 ήταν την μέρα 4000 δρχ και τα μεσάνυχτα 5000Καλημερα μια ερώτηση στους ποιο παλιούς μπουρδελιαριδες ποσό ήταν η ταρίφα πριν το ευρώ δηλαδή περιοχή βαρδαριου!!!