Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Καλημερα μια ερώτηση στους ποιο παλιούς μπουρδελιαριδες ποσό ήταν η ταρίφα πριν το ευρώ δηλαδή περιοχή βαρδαριου!!!

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.090
Πόντοι
361
Νομίζω 5.000 δρχ. δηλαδή γύρω στα 15 ευρώ χωρίς να υπολογιστεί τιμαριθμική αναπροσαρμογή :)

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
372
Πόντοι
21
Καλημερα μια ερώτηση στους ποιο παλιούς μπουρδελιαριδες ποσό ήταν η ταρίφα πριν το ευρώ δηλαδή περιοχή βαρδαριου!!!
6.000 δραχμές . Είχε όμως μερικά και με 5.000 δραχμές.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Γρήγορη βόλτα με σκοπό να βρω Σαντρα. Νικ Ουρανου 28, δεν αλλαξε καθόλου η Σαντρα από άποψη εμφάνισης, ίδια με την τελευται φορά που δουλευε προς τα τέλη του 2019.Αν και παλιότερα είχε πιο ωραίο σώμα. Σταθερή αξία στην πιπα κ στα 4, της αρεσει να καθεται από πάνω όπου παίρνει πρωτοβουλίες. Ωραιο σφυχτο κορμι και απαλή επιδερμιδα
Επίσης αναφέρθηκε κάποιος σε μια καινούργια Ρεμπεκα. Δεν είναι καινούργια. Παλιά είναι κ αυτη από τις παλιές Ρουμάνες (φουρνιά Κάρλα, Καρινα, Αλινα, Βαλεντίνα, Φλωρη κτλπ) που ξανά γύρισε. Πλέον με παραπάνω κιλα από σκινι έγινε πετιτ. Παλιά πρέπει να την λέγαν Ροξανα νομίζω. Μπορει να κάνω κ λάθος. Δουλευε στα τρίδυμα τότε κ μετα στα βεγκας πριν σταματήσει. Αδυνατο τότε πολύ κάστανη με φουσκωμένα χείλια. Οι παλιοί την ξέρουν ε ολοι σίγουρα. Νικ Ουρανου 24 η συγκεκριμένη
Ποια Σανατρα ηταν αυτη; νεα η θεια; δινει και κωλο;

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.968
Πόντοι
456
Ποια Σανατρα ηταν αυτη; νεα η θεια; δινει και κωλο;
30 με 32 το πολυ. Εβγαινε κ με γυαλιά στο σαλόνι. Οχι ηλίου χαχα χα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σώπα ρε αυτή είναι?
Και που δούλευε μέχρι προ κοβιντ?
Εγώ την έχω γράψει κριτική το 2014 στα Τρίδυμα
Λας βεγκας

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
744
Πόντοι
81
Προτου μπει το ευρώ είχε 5.000 δρχ 1998 με 1999 με το που μπήκε το ευρώ πληρωνες 6.000 δρχ μέχρι να γίνει ολόκληρωτικη προσαρμογη ευρώ με δρχ .. Με το που μπήκε το ευρώ κανονικά 20 ευρώ μετά τις τιμές τις ξέρετε 25 μετά 30 ευρώ.

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Επίσκεψη χθες στο Red Diamond. Δοκίμασα την Αλίνα. Θετική γενική εντύπωση. Δεν θα ξαναδοκίμαζα παρόλα αυτά δεύτερη φορά. Έχω κάνει κριτική για όποιν ενδιαφέρεται.

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Παίδες έχει πάρει την Χρύσα κανένας? Αυτήν που δουλεύει μαζί με εβελινα

Tzin tonik

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Like
2.799
Πόντοι
446
Καλησπέρα:hi: σε όλους Αλάνια , Μπράβο σε όλους σας για τον χρόνο που αφιερώνεται για ενημέρωση ,κριτικές κλπ. στο νήμα.
Απέχω αρκετά χρόνια από τα μαγαζιά .
Για τους παλιούς , μια ερώτηση ( ίσως φανεί άσχετη) μια Σάντρα, μελαχρινή ,petit, που δούλευε στην Μάντζαρου ,αριστερά ( τώρα είναι εγκαταλελειμμένο ) εμφανίστηκε τα μετέπειτα χρόνια σε κάποιο μαγαζί ;
Να περνάτε καλά .

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.968
Πόντοι
456
Περασμα σήμερα για Εμμανουέλα στο Νικ. Ουρανόυ 24. Στο δωματιο ήταν και βαριόμουν να περιμένω. Δεν εχω καταλαβει καν πια παλιά Εμμανουέλα είναι. Μια περιγραφή αν την ξέρει κάποιος.
Περασα όμως red night για να δοκιμάσω κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνιθισμενα μου.
Άννα ουκρανη μιλφ κυριολεκτικά της διπλανής πορτας γύρω στα 40 και κάτι ίσως, κάστανη 1.70. Σωμα κανονικό τπτα τέλειο από ανολογιες. (δεν είναι χοντρη) ωραίο στήθος σε μεγεθος δλδη πραγματικά της 40αρας παντρεμένη που θα έβλεπες.
Δεκτική σε όλα, πιπα χωρίς χεριο μόνο στόμα κ καλα μπουκοματα, δεκτική σε απαλό κ αργό throat fuck και gag. Χωρίς βιασύνες και καλή στα 4 να πιάνεις της χαλαρές σεξολαβες της.
Θέλει κ λιγο ψωμάκι παίδες το σεξ καλά και τα σφιχτά κορμιά κ τα νεαρα κορίτσια αλλά κ μια μιλφ κύριος της ηλικία της μπορεί να σε φτιάξει. Αν κ μιλφ είναι όλες ανεξαρτήτως ηλικίας

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
76
Πόντοι
0
Να ρωτησω ρε παλικαρια;; Η εμμα που δουλευε στο rediamond ψιλομιλφ ξερετε τι απεγινε;;

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.114
Πόντοι
506
Λιλιανα κ Ανια εθεαθη να βολτάρουν. Πραγματικά γυναίκες και μουνάρες και οι 2. Σε σχέση με την Μιρελα που την έχω δει εκτός δελου που όλοι την λέμε ωραία ενωρα δουλειας, εκτος ειβαι αστα να πανε...
Φίλε πριν περάσω με Λιλιάνα δεν μου άρεσε καθόλου. Αφού πέρασα μαζί της ...πολλές φορές πλέον....και μόνο που την βλέπω καυλονω. Και έχει όντως φοβερό κολο.

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Παιδιά Βερόνικα από χοτλειντι και βίλα ερωτικα έχει δοκιμάσει κανεις έχει αποψη;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.530
Πόντοι
456
Αναφερθηκε η Φλωριτα..φουλ μαλακισμενο,ευχαριστως να της εδινα 5 μπουνιδια.Συνεχεια περιμενε περιοδο και δεν αφηνε να πιασεις βυζακι,συνεχεια μουτρωμενη.Δεν θυμαμαι αν εδινε κωλο,αλλα αν εδινε ηταν οτι πρεπει για ενα ανελεητο εκδικητικο ξεκωλιασμα.
ομορφη αλλα με διαφορα το πιο μαλακισμενο που συναντησα,χειροτερο απο ελλεηνιδα το παλιοπουτανο

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Κριτικές
12
Like
978
Πόντοι
371
Μήπως είναι η μινιατούρα Χριστίνα από τρίδυμα που δούλευε πριν καμιά 8 χρόνια ή μήπως η Φλωρίτα επίσης μινιατούρα των τριδύμων??
Και μένα κάτι μου θυμίζει αυτή
Δεν την έχω δει αυτήν την φορά αλλά θυμάμαι μια Ρουμάνα Ρεμπέκα από παλια. Δουλευε Πέτρου ερημίτη. Τις πρώτες φορές που την είχα πάρει έβγαζε πολύ GFE μετά σταμάτησε για λίγο στο δεύτερο τουρ ήταν λίγο πιο επαγγελματική η εμπειρία. Αν είναι αυτή που νομίζω (και δεν έχει αλλάξει) αξίζει για μια δοκιμή

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.530
Πόντοι
456
επειδη μπερδευτηκα και συγχυστηκα,η υποτιθεμενη φλωριτα σε ποιο σπιτακι ειναι και τι βαρδια;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Δεν την έχω δει αυτήν την φορά αλλά θυμάμαι μια Ρουμάνα Ρεμπέκα από παλια. Δουλευε Πέτρου ερημίτη. Τις πρώτες φορές που την είχα πάρει έβγαζε πολύ GFE μετά σταμάτησε για λίγο στο δεύτερο τουρ ήταν λίγο πιο επαγγελματική η εμπειρία. Αν είναι αυτή που νομίζω (και δεν έχει αλλάξει) αξίζει για μια δοκιμή
Άλλη Ρεμπέκα είναι εκείνη και δουλεύει νύχτα στο ερημίτη 5, που μοιάζει την Ειρήνη πολύ

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
242
Πόντοι
21
υπάρχει δυνατότητα σε κάποιο από τα μαγαζιά να ζητήσω από την Τσατσα να μπει στο δωμάτιο και να μας βλέπει ;;;

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Το 96 ήταν την μέρα 4000 δρχ και τα μεσάνυχτα 5000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom