You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 220
- Πόντοι
- 21
Πέρασα χθες με αυτήν την Ρεμπέκα στην Νικηφόρου Ουρανού 24, μιας και μου αρέσουν τέτοια κορμάκια. Αν και νεαρή σε ηλικία ξέρει τι να κάνει, δεν λέει όχι και δεν βιάζεται καθόλου. Επίσης είναι πολύ γλυκιά και μικροκαμωμένη. Την προτείνω ανεπιφύλακτα
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 201
Λάθος νιμα είσαι! Πάνε σε αυτό με που γράφει πιατσααλλη μια ιστορια, προ διετιας εκανα βολτα σε Γιαννιτσων και περιξ, κατεληξα (μην ρωτατε γιατι) με ενα μαυρακι απο το φαναρι που ανεβαινει στην Εγνατια. της λεω μπες.. μου δειχνει πιο περα ενα σημειο που θα γινοταν η δουλεια.. βγαινω απο το αμαξι, λιγο αγαρμπες κινησεις λεω τελος παντων.. γυρναει σκυβει.. μπαινω, κανω κινηση να της πιασω το βυζι.. μουρμουραει κατι και μου κατεβαζει το χερι.. αυτο που επιασα μονο βυζι δεν ηταν.. ειχε ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ! της λεω ασε με να πιασω, δεν με πειραζει που ειναι μικρα.. θα σου δωσω κατι εξτρα.. εν τελη θες λιγο το χασμα γλωσσας; επικοινωνιας γενικα; δεν βγαλαμε ακρη, τελειωσα βιαστικα και αποτομα.. της εδωσα 4 ευρω που ειχα τσεπη και εξαφανιστηκε.. μετανιωσα.. καλυτερα θα το εκανα μονος σπιτι ομορφα και ωραια..
Nikthegreek23
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.006
- Πόντοι
- 376
Παιδιά που θα βρω τη Νάντια που είναι πρωτη πανω στο άλλο. Σαιτ
Georgios4
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2022
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Την καλησπέρα μου σε όλους αν και αρκετό καιρό μέλος λόγο μη ενασχόλησης μου με το σπορ δεν είχα κριτική τώρα εχω πέρασμα από sp με Εμμανουέλα δυνατή όμορφη γυναίκα αλλά μέλι μέλι και από τηγανιτά λάδι.... Στα του τεστ ένα ανέραστο κρύο πράγμα πέρασα με πρόγραμμα στα 70€ στο σαλόνι μου άρεσε στο room χάλια μαυρα δεν είχε καθόλου όρεξη bad lack που λένε και οι Αμερικανοί
lester94
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2017
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Μπαρντον συντροφε.. μετακομιζω το ποστ μουΛάθος νιμα είσαι! Πάνε σε αυτό με που γράφει πιατσα
Masazofilos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 212
- Πόντοι
- 0
Ρε μάγκες η Ντενίζ εκείνο το υπέροχο ρουμανάκι θα επιστρέψει ποτέ? Κάποιος έγραψε στο find πριν καιρό ότι γέννησε ξανά, αλλά ακόμα άφαντη την βλέπω.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.106
- Πόντοι
- 34.538
Ωραιο κορμι και κοιλιτσα που κολλαει?Περασα εχθες με τη Μια θα σας πω απλα τρεχατε....
Μουναρος και ωραιο κορμι,το μονο κακο η κοιλιτσα της
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
Ωραιο κορμι και κοιλιτσα που κολλαει?
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.966
- Πόντοι
- 456
Για τους αφρατους να μην γίνει μάχη σουμοΩραιο κορμι και κοιλιτσα που κολλαει?
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
Θελουμε πίσω την Εμμανουέλα την μελαχρινή !! Την ψηλή με το σπαστό μαλλί !!
k8oulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2008
- Like
- 234
- Πόντοι
- 20
Φιλαράκι αν είσαι τελείως αρχάριος πήγαινε Έλενα/Ραίσα ή Μιρέλα. Στη δεύτερη πήγα χθες' πολλοστή φορά. Χιλιοειπωμένο αλλα δεν έχει σημασία. Ο επαγγελματισμός πρέπει ν'ανταμοίβεται. Η γυναίκα είναι Νο1,super κορμί και πολύ καλό τυπάκι...Έχει κανείς να προτείνει καμία να περάσουμε καλά και να την ματώνει την φανέλα
salonikios86b
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 699
- Πόντοι
- 1.525
ρε παιδια αραγε αν παει καποιος και πει οτι γουσταρει παρτουζα με 2 εκ των φριντα ριτα και βλαντα... λετε να παιχτει το σκηνικο?
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.800
- Πόντοι
- 3.796
Αν βρίσκονται στον ίδιο χώρο ναι .ρε παιδια αραγε αν παει καποιος και πει οτι γουσταρει παρτουζα με 2 εκ των φριντα ριτα και βλαντα... λετε να παιχτει το σκηνικο?
Δεν πιστεύω να σου φέρουν την μία από το δίπλα μαγαζί
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 368
- Πόντοι
- 21
Εγώ το είχα γράψει αυτό στο find από τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο φβ. Δυστυχώς δε μου έδωσε απάντηση αν θα επιστρέψει οπότε δε μπορώ να σου απαντήσω αν θα επιστρέψειΡε μάγκες η Ντενίζ εκείνο το υπέροχο ρουμανάκι θα επιστρέψει ποτέ? Κάποιος έγραψε στο find πριν καιρό ότι γέννησε ξανά, αλλά ακόμα άφαντη την βλέπω.
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
Η Ραΐσα που βρίσκεται ;;Φιλαράκι αν είσαι τελείως αρχάριος πήγαινε Έλενα/Ραίσα ή Μιρέλα. Στη δεύτερη πήγα χθες' πολλοστή φορά. Χιλιοειπωμένο αλλα δεν έχει σημασία. Ο επαγγελματισμός πρέπει ν'ανταμοίβεται. Η γυναίκα είναι Νο1,super κορμί και πολύ καλό τυπάκι...
Masazofilos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 212
- Πόντοι
- 0
Έχεις fb αυτής της θεότητας ρε? Μέγας μύσταρος! Τα σέβη μου!Εγώ το είχα γράψει αυτό στο find από τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο φβ. Δυστυχώς δε μου έδωσε απάντηση αν θα επιστρέψει οπότε δε μπορώ να σου απαντήσω αν θα επιστρέψει
Ακόμα θυμάμαι τις ουρές που έκανε η πιτσιρικαρία απέξω!
Και γαμώ τα παιδιά το Ντενιζάκι
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 368
- Πόντοι
- 21
Στο προτελευταίο Νικ ουρανου βράδυ την είχα πετύχειΗ Ραΐσα που βρίσκεται ;;
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.800
- Πόντοι
- 3.796
Ναι στείλε τώρα και το πμ με τα πραγματικά σέβη στον gyorgos ..Έχεις fb αυτής της θεότητας ρε? Μέγας μύσταρος! Τα σέβη μου!
Ακόμα θυμάμαι τις ουρές που έκανε η πιτσιρικαρία απέξω!
Και γαμώ τα παιδιά το Ντενιζάκι
Ξέρουμε θες το fb.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις