Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Πέρασα χθες με αυτήν την Ρεμπέκα στην Νικηφόρου Ουρανού 24, μιας και μου αρέσουν τέτοια κορμάκια. Αν και νεαρή σε ηλικία ξέρει τι να κάνει, δεν λέει όχι και δεν βιάζεται καθόλου. Επίσης είναι πολύ γλυκιά και μικροκαμωμένη. Την προτείνω ανεπιφύλακτα

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
αλλη μια ιστορια, προ διετιας εκανα βολτα σε Γιαννιτσων και περιξ, κατεληξα (μην ρωτατε γιατι) με ενα μαυρακι απο το φαναρι που ανεβαινει στην Εγνατια. της λεω μπες.. μου δειχνει πιο περα ενα σημειο που θα γινοταν η δουλεια.. βγαινω απο το αμαξι, λιγο αγαρμπες κινησεις λεω τελος παντων.. γυρναει σκυβει.. μπαινω, κανω κινηση να της πιασω το βυζι.. μουρμουραει κατι και μου κατεβαζει το χερι.. αυτο που επιασα μονο βυζι δεν ηταν.. ειχε ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ! της λεω ασε με να πιασω, δεν με πειραζει που ειναι μικρα.. θα σου δωσω κατι εξτρα.. εν τελη θες λιγο το χασμα γλωσσας; επικοινωνιας γενικα; δεν βγαλαμε ακρη, τελειωσα βιαστικα και αποτομα.. της εδωσα 4 ευρω που ειχα τσεπη και εξαφανιστηκε.. μετανιωσα.. καλυτερα θα το εκανα μονος σπιτι ομορφα και ωραια..
Λάθος νιμα είσαι! Πάνε σε αυτό με που γράφει πιατσα

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
24
Like
1.006
Πόντοι
376
Παιδιά που θα βρω τη Νάντια που είναι πρωτη πανω στο άλλο. Σαιτ

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
48
Πόντοι
0
Την καλησπέρα μου σε όλους αν και αρκετό καιρό μέλος λόγο μη ενασχόλησης μου με το σπορ δεν είχα κριτική τώρα εχω πέρασμα από sp με Εμμανουέλα δυνατή όμορφη γυναίκα αλλά μέλι μέλι και από τηγανιτά λάδι.... Στα του τεστ ένα ανέραστο κρύο πράγμα πέρασα με πρόγραμμα στα 70€ στο σαλόνι μου άρεσε στο room χάλια μαυρα δεν είχε καθόλου όρεξη bad lack που λένε και οι Αμερικανοί

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
48
Πόντοι
0
Έχει κανείς να προτείνει καμία να περάσουμε καλά και να την ματώνει την φανέλα

Masazofilos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
212
Πόντοι
0
Ρε μάγκες η Ντενίζ εκείνο το υπέροχο ρουμανάκι θα επιστρέψει ποτέ? Κάποιος έγραψε στο find πριν καιρό ότι γέννησε ξανά, αλλά ακόμα άφαντη την βλέπω.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Humax

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
242
Πόντοι
21
Θελουμε πίσω την Εμμανουέλα την μελαχρινή !! Την ψηλή με το σπαστό μαλλί !!

k8oulou

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
234
Πόντοι
20
Έχει κανείς να προτείνει καμία να περάσουμε καλά και να την ματώνει την φανέλα
Φιλαράκι αν είσαι τελείως αρχάριος πήγαινε Έλενα/Ραίσα ή Μιρέλα. Στη δεύτερη πήγα χθες' πολλοστή φορά. Χιλιοειπωμένο αλλα δεν έχει σημασία. Ο επαγγελματισμός πρέπει ν'ανταμοίβεται. Η γυναίκα είναι Νο1,super κορμί και πολύ καλό τυπάκι...

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
699
Πόντοι
1.525
ρε παιδια αραγε αν παει καποιος και πει οτι γουσταρει παρτουζα με 2 εκ των φριντα ριτα και βλαντα... λετε να παιχτει το σκηνικο?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.800
Πόντοι
3.796
ρε παιδια αραγε αν παει καποιος και πει οτι γουσταρει παρτουζα με 2 εκ των φριντα ριτα και βλαντα... λετε να παιχτει το σκηνικο?
Αν βρίσκονται στον ίδιο χώρο ναι .
Δεν πιστεύω να σου φέρουν την μία από το δίπλα μαγαζί

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
368
Πόντοι
21
Ρε μάγκες η Ντενίζ εκείνο το υπέροχο ρουμανάκι θα επιστρέψει ποτέ? Κάποιος έγραψε στο find πριν καιρό ότι γέννησε ξανά, αλλά ακόμα άφαντη την βλέπω.
Εγώ το είχα γράψει αυτό στο find από τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο φβ. Δυστυχώς δε μου έδωσε απάντηση αν θα επιστρέψει οπότε δε μπορώ να σου απαντήσω αν θα επιστρέψει

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
242
Πόντοι
21
Φιλαράκι αν είσαι τελείως αρχάριος πήγαινε Έλενα/Ραίσα ή Μιρέλα. Στη δεύτερη πήγα χθες' πολλοστή φορά. Χιλιοειπωμένο αλλα δεν έχει σημασία. Ο επαγγελματισμός πρέπει ν'ανταμοίβεται. Η γυναίκα είναι Νο1,super κορμί και πολύ καλό τυπάκι...
Η Ραΐσα που βρίσκεται ;;

Masazofilos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
212
Πόντοι
0
Εγώ το είχα γράψει αυτό στο find από τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο φβ. Δυστυχώς δε μου έδωσε απάντηση αν θα επιστρέψει οπότε δε μπορώ να σου απαντήσω αν θα επιστρέψει
Έχεις fb αυτής της θεότητας ρε? Μέγας μύσταρος! Τα σέβη μου!
Ακόμα θυμάμαι τις ουρές που έκανε η πιτσιρικαρία απέξω!
Και γαμώ τα παιδιά το Ντενιζάκι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.800
Πόντοι
3.796
Έχεις fb αυτής της θεότητας ρε? Μέγας μύσταρος! Τα σέβη μου!
Ακόμα θυμάμαι τις ουρές που έκανε η πιτσιρικαρία απέξω!
Και γαμώ τα παιδιά το Ντενιζάκι
Ναι στείλε τώρα και το πμ με τα πραγματικά σέβη στον gyorgos ..
Ξέρουμε θες το fb.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom