Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456
Η Αλίνα είναι αυτή που δούλευε το 2019 πάνω από το las vegas?
Η Αλινα πρέπει να σταμάτησε αρχές 19. Παντρεύτηκε. Για άλλη λένε τα παιδιά. Τρομερό τσιμπούκι η άτιμη κ πολύ καλή σε όλα. Ακόμα κ η Ρεβεκα θυμώνε όταν έμπαιναν πελάτες της στο διπλανό που δουλευε η Αλινα

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.669
Πόντοι
736
Σόνια ίσως ότι καλύτερο σε κορμί κυκλοφορεί.
Την έχει πάρει κανείς σε μεγάλο πρόγραμμα? Γενικά γλύφει,αφήνει Γλυψιματα κλπ?
Γιατί στο απλο φυσάει η γυναίκα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.816
Πόντοι
3.796
3 μερες με κράζεις με την πρώτη ευκαιρία ότι έχω εμμονή να απαντάω στους άλλους και από το πρωί κάνεις ακριβώς αυτό που λες ότι σε ενοχλεί τόσο πολύ ...
Είσαι κυκλοθυμικός τελικά δεν εξηγηται,η για κάποιο λόγο δικό σου έβγαλες τόσο κακία

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Μόνο εκείνο το καυλακι την Αμαρα,ακόμα σκέφτομαι πως δεν το πρόλαβα και έφυγε τόσο γρήγορα .
Στα λεγα να πας
Έγραψα και κριτική
Έχασες πραγματικά
Το μόνο ξενερουα ήταν τα σιδεράκια της
Αλλιώς 40 κιλά και η πουτσα σου να φαίνεται ΝΑ! :bigdick:

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.816
Πόντοι
3.796
Στα λεγα να πας
Έγραψε και κριτική
Έχασες πραγματικά
Το μόνο ξενερουα ήταν τα σιδεράκια της
Αλλιώς 40 κιλά και η πουτσα σου να φαίνεται ΝΑ! :bigdick:
Κάθε φορά μου το κοπανας και εσύ!
Που θα πάει θα κάνει κανένα τουρ πάλι στην πόλη μας άμα δεν έφυγε για εξωτερικό.
Σου είπα και παλιά πήγα 3 φορές και τις 3 δεν δούλευε

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
3 μερες με κράζεις με την πρώτη ευκαιρία ότι έχω εμμονή να απαντάω στους άλλους και από το πρωί κάνεις ακριβώς αυτό που λες ότι σε ενοχλεί τόσο πολύ ...
Ρωτάει ρε ο άνθρωπος, πληροφορία του δίνουμε...δε του γράφω θεωρητικές παπαρολογιες 25 σειρές το κάθε μήνυμα :jerking:
Αφού δεν ξέρεις για ποια λέμε...
Θα σου πω κάτι για να τελειώνουμε.Δε φταις εσύ... φταίει το γεγονός ότι τα θέματα της Θεσσαλονίκης έχουν αφεθεί στην τύχη τους και οι διαχειριστές παρεμβαίνουν μόνο όταν πέσει καμιά αναφορά.Και έτσι ο καθένας μπορεί να γράφει όσο θέλει και ό,τι θέλει χωρίς κανέναν περιορισμό και καμιά συνέπεια όταν ξεφύγει.
Είχα προτείνει και παλιότερα να μπει ένα όριο πχ 10 μηνύματα τη μέρα ανά μέλος για να μη γίνεται αυτό το μπαχαλο...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.816
Πόντοι
3.796
Ρωτάει ρε ο άνθρωπος, πληροφορία του δίνουμε...δε του γράφω θεωρητικές παπαρολογιες 25 σειρές το κάθε μήνυμα :jerking:
Θα σου πω κάτι για να τελειώνουμε.Δε φταις εσύ... φταίει το γεγονός ότι τα θέματα της Θεσσαλονίκης έχουν αφεθεί στην τύχη τους και οι διαχειριστές παρεμβαίνουν μόνο όταν πέσει καμιά αναφορά.Και έτσι ο καθένας μπορεί να γράφει όσο θέλει και ό,τι θέλει χωρίς κανέναν περιορισμό και καμιά συνέπεια όταν ξεφύγει.
Είχα προτείνει και παλιότερα να μπει ένα όριο πχ 10 μηνύματα τη μέρα ανά μέλος για να μη γίνεται αυτό το μπαχαλο...
Σήμερα εσύ ήδη τα περασες τα 10 μυνήματα χωρίς καμία ουσία .
Από το πρωί κάθεσαι και αναπολείς παλιές πουτανες μόνο για να φαίνεσαι ότι κάτι λες .μόνο ποιες δούλευαν στη Βαλαωρίτου δεκαετία του 80 δεν ανέφερες .

Και αν γινόταν αυτό με τα μυνήματα τον πρώτο που θα στεναχωρουσες θα ήταν ο Κούλης με τα κατεβατα που έγραφε και τώρα γράφει στα άλλα νήματα .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.816
Πόντοι
3.796
Και για να τελειώνουμε ( όπως λες) και να μην γεμίζουμε κατεβατα το νήμα ..γιατί άκρη δεν βγαίνει αφού θέλετε να περνάτε το δικό σας .

Η τελευταία φορά που έγραψες κάτι με ουσία ήταν τον Φεβρουάριο που πήγες στην Νατάσα ,από κει και πέρα πέρασες 2 φορές με το αμάξι Σάββατα πιατσαροντας ..αυτό μπορούσα να το κάνω και εγώ χωρίς να μπω σε μπουρδέλο πριν πάω μαμά Τερέζα.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
371
Πόντοι
21
Για Εβελιν στα τριδυμα κανενας που την εχει παρει υπαρχει?Αξιζει τον κοπο η ειναι κομοδινο?

tzerem

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2020
Like
18
Πόντοι
0
Παλικάρια για πρωινη τσάρκα έχετε να προτείνετε κάτι ; Απλά πράγματα όχι δεν χρειάζεται πολλά πολλά να μου περιγράψετε . Δεν με νοιάζει αν είναι μικρή η μεγάλη κομοδινο η όχι.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Παλικάρια για πρωινη τσάρκα έχετε να προτείνετε κάτι ; Απλά πράγματα όχι δεν χρειάζεται πολλά πολλά να μου περιγράψετε . Δεν με νοιάζει αν είναι μικρή η μεγάλη κομοδινο η όχι.
Ε τα γνωστά... Ρίτα Βλάντα στο Λας Βέγκας... Νάταλι στο Godiva...
Ρουμάνα Ειρήνη νικ.ουρανου 26...
Αυτά στα σίγουρα για να μην πετάξεις τα λεφτά σου

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.871
Πόντοι
4.766
Εβελίνα όχι και κομοδίνο..στανταρακι είναι πήγαινε με κλειστά μάτια ειδικά αν σου αρέσουν και μεγάλα βυζιά θα γίνεις τούμπανο
Για Εβελιν στα τριδυμα κανενας που την εχει παρει υπαρχει?Αξιζει τον κοπο η ειναι κομοδινο?

tzerem

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2020
Like
18
Πόντοι
0
Ε τα γνωστά... Ρίτα Βλάντα στο Λας Βέγκας... Νάταλι στο Godiva...
Ρουμάνα Ειρήνη νικ.ουρανου 26...
Αυτά στα σίγουρα για να μην πετάξεις τα λεφτά σου
Με κατά τρομάξατε με την κουβέντα που κάνατε εδώ πέρα περί καθαριότητας και υγιεινής για Βέγκας και τα συναφή. Παίζει να δώσεις τα φώτα σου για Ρίτα που όλοι την εκθειάζουν ; Απο μακριά είμαι για αυτό οι ερωτήσεις. Για να τα περπατήσω όλα θέλω 1 ώρα και το δίπλα site δεν είναι και πολύ κατατοπιστικό

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
η άλλη είναι η ξανθιά κοπέλα με τα πολλά τατουαζ που έχει σε ολο τις το σώμα ακόμη και στα μπουτια της έχει νομίζω πως πρέπει να την λενε Isabella και δουλεύει στο μαγαζί που δουλεύει συνήθως η μιρελα και σε ολα εκεί πισω στην πετρου εριμητη με την σειρα πισω απο τα Las Vegas θέλω την γνώμη σας οπωσδήποτε ευχαριστώ...
Την έχω πάρει πριν 3 χρόνια στο poison με καλές εντυπώσεις, της έχω γράψει και μια αρκετά θετική κριτική... ωραίο μουνάκι
Από τότε που επανεμφανίστηκε στην Ερημίτη όμως έχω την εντύπωση πως δεν τραβάει και πολύ και οι γνώμες είναι αρνητικές.
Οπότε μάλλον το ρισκάρεις... αλλά ωραίο μουνάκι :cheesy:

tonilamar05

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2010
Like
102
Πόντοι
0
Παιδιά θέλω την γνώμη σας για 2 κοπέλες η μια είναι ονόματι bianca νεωφερμενη ρωσιδουλα μικρή στο incognito στον πάνω όροφο και στο γωνιακό δουλεύει καμία φορά απέναντι απο το sex and the city συνήθως παρουσιάζετε μαζί με μια ακόμη κοπελιτσα και η άλλη είναι η ξανθιά κοπέλα με τα πολλά τατουαζ που έχει σε ολο τις το σώμα ακόμη και στα μπουτια της έχει νομίζω πως πρέπει να την λενε Isabella και δουλεύει στο μαγαζί που δουλεύει συνήθως η μιρελα και σε ολα εκεί πισω στην πετρου εριμητη με την σειρα πισω απο τα Las Vegas θέλω την γνώμη σας οπωσδήποτε ευχαριστώ...
Στην ιζαμπελα με τα πολλα τατουαζ να κανεις μεταβολη και να πατησεις γκαζι.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.488
Πόντοι
7.095
Μεγάλη τσάρκα πριν από λίγη ώρα, πρώτη φορά είδα τόσες πολλές άσχημες ως αδιάφορες κοπέλες. Πολλά μαγαζιά είχαν δύο μαζί, άλλα δύο άσχημες.
Μόνο το όνομα μίας carmen συγκράτησα αλλά και αυτή κορμί παιδικό. Απογοήτευση... Κατέληξα να δώσω ένα εικοσάρικο στην έλενα στην πιάτσα.

Τελευταία τροποποίηση:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Βόλτα απόψε τη νύχτα after rain... λέω εντάξει θα έχουμε ησυχία να τα γυρίσω όλα αλλά γινόταν χαμούλης :happy:

Ερημίτη 3 μια παλιά καραβάνα και αγαπημένη πολλών, κυρίως του gl... Χριστίνα Ρουμάνα βυζάρες... όμορφη και εκφυλη μαζί,οι βυζάρες κρεμαστές και έξω όπως πάντα λίγο γεματουλα αλλά καυλιάρα... προς στιγμήν το σκέφτηκα
Απέναντι αριστερά η Λορετα και δεξιά η Μαρία ένα πολύ γλυκό όμορφο πιπινακι με λευκή, πορσελάνινη επιδερμίδα και φονικό κωλαρακι...δεν ξέρω τι κάνει μέσα αλλά και μόνο για συλλεκτικους λόγους αξίζει.
Το μεσαίο κλειστό...

Λας Βέγκας στο πρώτο ένα ξανθό γκομενάκι λίγο μπουταρου, όχι κάτι ιδιαίτερο... ξεχνάω το όνομα τώρα
Στο μεσαίο Κάρμεν Ισπανία μελαχρινό, λεπτό, σκουρόχρωμο με ωραίο πρόσωπο... και Σόνια ξανθιά
Το τέρμα βάθος κλειστό και πρωινή βάρδια Ρίτα, Φρίντα και Βλάντα αντίστοιχα...πιο dream team δεν γίνεται

Venus αγαπημένο Άννα Σέρβα πάλι σε μεγάλο πρόγραμμα, έχω πάει τρεις φορές σε ένα μήνα αλλά δεν μπορώ να την πετύχω ελεύθερη... κάτι δείχνει αυτό αλλά θέλω οπωσδήποτε μια επαναληπτική για να την αναδείξω ίσως σε κορυφαία της νυχτερινής βάρδιας... γιατί όχι?
Venus 2 κλειστό...
Δίπλα στο ξύλινο ρωσσιδα Νατάσα επίσης πολύ δυνατή αποκάλυψη αλλά για να είμαι ακριβοδικαιος την πρώτη φορά ενθουσιάστηκα αλλά την δεύτερη ήταν πιο χαμηλή η πτήση...

Μινώταυρου 12 Τζούλια Ουκρανή, μελαχρινή ψηλή με μακρύ μαλλί, πρόσχαρο κορίτσι συστήθηκε μόνη της χωρίς τσατσά.... όταν γύρισε πλάτη κάπως ατσουμπαλο σώμα, πλαδαρό... ό
Τίποτα το ιδιαίτερο.

Απέναντι Μινώταυρου 3 η αγαπημένη μας τσατσά με ένα νεαρό κορίτσι μικρόσωμο με ωραίο κορμάκι,την έβλεπα και παλιότερα αλλά μου διαφεύγει το όνομα.
Νικ.Ουρανου 26 η μελαχρινή Μάνια βυζάρες,κωλάρα,εκφυλη φάτσα αλλά δε μου κάνει κλικ

Νικ.Ουρανου 24 μελαχρινό πολύ όμορφο Ρουμανακι με ίσιο μαλλί , εκεί δουλεύει την έχω ήδη ξαναπεριγραψει ίσως την λένε Σόνια... παρουσίαση κοπέλας ανύπαρκτη από την τσατσά ούτε όνομα ούτε προγράμματα, στέκονται και οι δύο και σε κοιτάνε

Poison αυτό το μαλακιστηρι η Βιολέτα χρόνια ολόκληρα έτσι και κάνεις να φύγεις,αν δεν πετάξει μια μαλακία δεν μπορεί... ξινή και αγενής από το σαλόνι, απορώ πως δουλεύει τόσα χρόνια

Φρίξου 15α δύο τερατακια γυφτακια νταρντανες,η μία βυζαρου...ασχημουλες και αδιάφορες κάνουν και παρτουζα

Φρίξου 15β επίσης δύο νταρντανουλες ξανθιές ανοιχτόχρωμες...η Μελίσα προμιλφ ας πούμε η οποία με έβαλε να πιάσω τα βυζιά της και ήταν παιχνιδιάρα γενικά ... και η Ρόζα αν θυμάμαι πιο νεαρή, γλυκούλα αλλά όχι ιδιαίτερα όμορφη με τα πιασίματα της και συμπαθητική.
Στα 60 ευρώ η παρτουζα είπε η τσατσά και τα κάνεις όλα, ενδιαφέρον ακούγεται...

Νικ.Ουρανου 1 Αφρός ήταν η Νικολέτα νομίζω αυτή που ειδα, Ρουμάνα λίγο γεματουλα με βυζί, αδιάφορη φάτσα...

Όπως είπα ειδικά εκεί στη Φρίξου και στη γωνία ο χαμός...5 μαζί έμπαιναν και άλλοι 5 περίμεναν απ'έξω... ήθελα να δω κάνα δυο ακόμα μουνάκια όπως Τατιάνα στο villa και Τζένιφερ στο Φρίξου 14 αλλά μου την έδωσε κι έφυγα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.488
Πόντοι
7.095
Απέναντι αριστερά η Λορετα και δεξιά η Μαρία ένα πολύ γλυκό όμορφο πιπινακι με λευκή, πορσελάνινη επιδερμίδα και φονικό κωλαρακι...δεν ξέρω τι κάνει μέσα αλλά και μόνο για συλλεκτικους λόγους αξίζει.
Αυτή ήταν η μόνη που δεν είδα, από το παλιο στριπτιτζάδικο μέχρι και ερημίτη...παρτούζα πρόσφεραν όλα τα ντουέτα εκτός από τις δυο στο βίλα ερότικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom