Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Ποιές δίνουν φιλιά τώρα στα στούντιο?

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Εκτός την Μαγια που το δούλευε το μεροκάματο οι άλλες που είχαν φέρει ούτε καν βλέπονταν.
Κάτι χοντρές και κάτι περίεργες .
Όπως οι λατινες τώρα ,τελείως αδιάφορες ..
Μόνο εκείνο το καυλακι την Αμαρα,ακόμα σκέφτομαι πως δεν το πρόλαβα και έφυγε τόσο γρήγορα .
Κοίτα σοβαρή ταυλανδεζα που βγάζει χρήμα στην χώρα της λόγο ομορφιάς, κορμιού και δεν μιλάω για τις μουναρες, μιλάω κ για τις καλές κ μέτριες, που είναι independent και τρυγυρναει τα κλαμπ με δικό της ωράριο κ όρους δεν θα ερχόταν ποτέ. Είναι και τα χαρτιά δυσκολα(βίζες κτλπ) πλέον έχουν και strip chat η only fans. Δεν με χαλάει, 2 φορες το χρονο εκεί είμαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και η Σοφία η Ρουμάνα καλή περίπτωση....
Σωστοοοςς, απλα αυτή για να την πετύχεις σε μαγαζι πρέπει να κάνεις αιτηση

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Αυτη η φιονα στο παρανταις τι λεει; καλη μου φανηκε :grin: πειτε γιατι αλλο κομοδινο δεν θα το αντεξω.
Μηπως εννοεις Ντιονα;; Εγώ την είχα αναφέρει σαν περιγραφή πριν καιρό όταν εμφανίστηκε. Ωραιο μελαμψω πετιτ κορμι κ ωραιο κωλαρακι. Φάτσα καλή αλλά σρο σαλοναρισμα σε απωθει για μπεις, το μυαλό δεν κλικαρει καλά για να περασεις..

Είδα Diona, γυφτο βουλγαρα με ωραίο πετιτ σώμα πρόσωπο θύμιζε λίγο λατίνας. Γύρω στο 1.65 ωραίος πάτος αλλά στο σαλόνι πολύ κρύα.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Αυτή η Sasha στο παρανταϊς μια καινούργια ξανθιά φαίνεται μουναρος πάντως. Αν κατέβω θα την δω κ απο κοντα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Πληρωμη πριν καμια βδομαδα στην Εμμανουελα την μιλφαρα, μεταγραφη στο παρανταιζ, λεει την εκλεψε το αφεντικο απο το λαςβεγκας, την λαχταρουσα απο τοτε στο λαςβεγκας να την βρω, και εξελιχθηκε σε μετρια προς κακη συνευρεση, δεν εκανε σχεδον τιποτα για να με φτιαξει, βαριοταν κυριολεκτικα, ηρθε στο δωματιο τελειως γυμνη, το στομα της μυριζε...πουτσιλα απο τον προηγουμενο.!!! :buck2: ...το μουνι της ευτηχως καθαρο, αλλα μπανιερα μπεναν τρενα δεν καταλαβαινα τοιχο.... την φραπεδιασα με το ζορι να μην παει χαμενο το 70αρι. Αυτα ειναι....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Καλησπερα συναδελφοι! κι αλλη πατατα σημερα, μες σε 10 μερες καταφερα να περασω σε δυο κομοδινα και να πεταξω 70 ευρω!
Λοιπον περασα πριν λιγο απο inside με την λατιν Συλβια! Απλα μακρια, παρ πολυ κομοδινο η μικρη, μην σας ξεγελαει η εμφανιση, μεγαλο κωλο και βυζια, μεσα ειναι τυπικοτατη και δεν αφηνει τιποτα. Θα γραψω κριτικη!
Στα αλλα που πηγα..
Μπελα ντονα. Μια νατασα..ωραια ψιλη κοπελα με σχετικα ομορφη φατσα, νομιζω και κοκκινα μαλλια ειχε.
Τα βενους κλειστα, διπλα το ξυλινο στην αρχη κλειστο μετα ειχε φωτα..αλλα δεν ειχε ερθει η νατασα, μπορει αν την πετυχαινα, να παιρνουσα σε αυτην και να γλυτωνα την πατατα.. αλλα αμα δεν σε θελει και λιγο η τυχη αυτα γινονται.
Περασα και απο το παρανταις..το αριστερο οπως μπαινουμε, ειχε μια φιονα, ωραιο κωλο ωραιο κορμι και φατσα..λιγο μελαμψη ..ειχα ομως κολλησει να παω στην συλβια και δεν περασα:confused:
Μπηκα και σε αυτο που εχει το μεγαλο χ στην εισοδο..και μετα ανεβαινεις σκαλια..εκει στη φριξου ειναι. Μεσα ειχε μια μιλφ με ωραια ματια μεγαλα πεσμενα βυζια και γενικα οχι κατι το φοβερο σαν παρουσια.. 30 απλο!

Εγω νωμιζα απο τις φωτο στο αλλο σαιτ οτι ειναι η Συλβια γιατι μοιαζει, μην νωμιζεις και η Συλβια πριν φυγει απο Φριξου 14 που δουλευε τελευταια, κομοδινο ειχε καταντησει, αγγαρεια, ξεπετα του θανατα.

Γενικα οπως γραφουν ολοι οι συναθλητες, αυτες οι λατινες ειναι οτι χειροτερο υπαρχει για να κανουν την δουλεια της ιεροδουλης. Μονο μοστρα βυζια και κωλους, και στο κρεβατι τσιχλα...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Αυτη η φιονα στο παρανταις τι λεει; καλη μου φανηκε :grin: πειτε γιατι αλλο κομοδινο δεν θα το αντεξω.
Μήπως diona και όχι Φιονα;. Diona έχει στο πρόγραμμα τους.... Είχε τουλάχιστον.... Την είδα ωραία, λεπτή κοπέλα.... Αλλά η εμπειρία μου έλεγε πως δεν θα περάσω καλά.....
Διαβάζοντας και για την άλλη Καταλινα πως είναι για σφαλιάρες , μου φαίνεται πως η Λούνα είναι μόνο καλή περίπτωση(από παρανταις) το πρωί....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Αυτή η Sasha στο παρανταϊς μια καινούργια ξανθιά φαίνεται μουναρος πάντως. Αν κατέβω θα την δω κ απο κοντα
Αυτή η Sasha αν δεν κάνω λάθος έχει δουλέψει ως βίζιτα..... Αν είναι αυτή είναι καλή στις υπηρεσίες της.... Ομορφουλα είναι σχετικά με άριστα το 10... 7-8.
Ωραιο κορμί λεπτό, στεγνό..... Έδινε και πίσω πόρτα.....
Αν είναι αυτή είναι καλή μεταγραφή.....

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
3.862
Πόντοι
1.436
Περάσματα τους τελευταίους 1-2 μήνες.
1)Las Vegas : Ρίτα, η γνωστή σε όλους μας, κάνει τα πάντα και συμφέρει, με πολύ μεγάλη άνεση χρόνου.
2)Las Vegas : Βλάντα, το μιλφάκι από Ουκρανία σταθερή αξία.
3)Afros : Αντζέλικα, ξανθιά ομορφούλα από Πολωνία είπε αλλά δεν νομίζω. Μου όρμησε στο σαλόνι, άρχισε να με φιλάει και να τρίβεται πάνω μου αλλά μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο δεν έκανε κάτι ανάλογο, μέτρια πράματα.
4)Case D' Amore : gilf Τάνια για το παλμαρέ, άνετα 70 plus, τεράστια βυζιά, λίγο παλαβή. Πίπα με χέρι και μια στάση στα τέσσερα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Επειδή λέτε για Ρουμάνες...Σιμονα
Ναι ήταν περίπτωση κι αυτή, βέβαια κράτησε λίγο...
Και η μικρή Αντριάνα από αν.γεωργιου και αργότερα Ερημίτη ήταν πύραυλος... μικροσκοπική,αβυζη,με κάνα δυο μαύρα δοντακια αλλά διαβολακι...με μικρή παραμονή κι αυτή

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Συμφωνώ σε ότι έχει γραφτεί για τις λατινες... Είναι μακράν ότι χειρότερο έχω συναντησει σε στούντιο και παίζει να μην έχω χυσει ποτέ.. Μακρυά από sylvia που όπως είπε συνάδελφος κάνει αγγαρεία... Μια μοναδική εξαίρεση θα έλεγα την amber που δυστυχώς τη κοπανήσε...

Mpoourdelogamias

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Like
12
Πόντοι
0
Yakuza,πολύ καλή είναι και η Αλίνα η Ρουμάνα αλλά δεν ξέρω πως δουλεύει αυτό τον καιρό .ίσως γράφει στο άλλο σάιτ .
Επαγγελματίας και ωραίο μουνι
Η Αλίνα είναι αυτή που δούλευε το 2019 πάνω από το las vegas?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Και η Λούνα με την Λούσυ ήταν καλές από λαφαμ....
Την πετυχαινω συχνά στο δρόμο με το άσπρο μερσεντεζ της(λούνα) ωραια γαμησια μαζί της. Κολλητές με την Ντόνα που δουλευει αρχές της Νικ. Ουρανου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom