Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Δεν δίνει και η Ρουμανία υλικό πλέον δυστυχώς
Σπάνια μια ρουμανα εδώ στα μαγαζιά να κάνει καριέρα κ να έχει κόσμο. Μια Αλινα κ μια Ινα τώρα αν ξέχασα καποια σίγουρα κ μου διαφεύγει . Βουλγαρες... Αστα να πανε. Η μόνη που μου έκανε κ πήγαινα συχνά ήταν στο παρανταϊς η Ελισάβετ που την έχουν ακόμα φωτο αλλά εχει κανα 2 χρονια να εμφανιστεί. Α επίσης κ Αλινα από εριμητη και Βαλεντίνα Βεγκας

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Καλησπερα συναδελφοι! κι αλλη πατατα σημερα, μες σε 10 μερες καταφερα να περασω σε δυο κομοδινα και να πεταξω 70 ευρω!
Λοιπον περασα πριν λιγο απο inside με την λατιν Συλβια! Απλα μακρια, παρ πολυ κομοδινο η μικρη, μην σας ξεγελαει η εμφανιση, μεγαλο κωλο και βυζια, μεσα ειναι τυπικοτατη και δεν αφηνει τιποτα. Θα γραψω κριτικη!
Στα αλλα που πηγα..
Μπελα ντονα. Μια νατασα..ωραια ψιλη κοπελα με σχετικα ομορφη φατσα, νομιζω και κοκκινα μαλλια ειχε.
Τα βενους κλειστα, διπλα το ξυλινο στην αρχη κλειστο μετα ειχε φωτα..αλλα δεν ειχε ερθει η νατασα, μπορει αν την πετυχαινα, να παιρνουσα σε αυτην και να γλυτωνα την πατατα.. αλλα αμα δεν σε θελει και λιγο η τυχη αυτα γινονται.
Περασα και απο το παρανταις..το αριστερο οπως μπαινουμε, ειχε μια φιονα, ωραιο κωλο ωραιο κορμι και φατσα..λιγο μελαμψη ..ειχα ομως κολλησει να παω στην συλβια και δεν περασα:confused:
Μπηκα και σε αυτο που εχει το μεγαλο χ στην εισοδο..και μετα ανεβαινεις σκαλια..εκει στη φριξου ειναι. Μεσα ειχε μια μιλφ με ωραια ματια μεγαλα πεσμενα βυζια και γενικα οχι κατι το φοβερο σαν παρουσια.. 30 απλο!
Καλά εχθές δεν σε είπα να δοκιμάσεις την Νατάσα Bella Donna εσύ στη Λατίνα πηγες πρώτα ;

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Επίσης η προσπάθεια για Ταυλανδες πλήρης αποτυχία. Η Μάγια στο Πουκέτ η στην Πατάγια με 1000 baht θα γαμιοταν δλδη σχεδόν 30 ευρω κ με όλα μέσα και για κάνα 2 ωρο.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.274
Πόντοι
1.076
Από αυτές τις λατινες που είναι τώρα στην πόλη μας δεν κάνει καμία είναι ξεπετες .ενω μου αρέσουν οι γυναίκες με αυτό το σωματοτυπο προσωπικά απέχω και περιμένω κάτι καινούριο να έρθει.απο αυτές που δοκίμασα άξιζαν μόνο η Σαβίνα μια μελίντα και η αμπερ οι αλες ήταν πεταμένα λεφτά .δυστηχως το επίπεδο των κοριτσιών στην πόλη μας έχει πέσει πολύ τόσο σε εμφάνιση όσο σε υπηρεσίες.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Σπάνια μια ρουμανα εδώ στα μαγαζιά να κάνει καριέρα κ να έχει κόσμο. Μια Αλινα κ μια Ινα τώρα αν ξέχασα καποια σίγουρα κ μου διαφεύγει . Βουλγαρες... Αστα να πανε. Η μόνη που μου έκανε κ πήγαινα συχνά ήταν στο παρανταϊς η Ελισάβετ που την έχουν ακόμα φωτο αλλά εχει κανα 2 χρονια να εμφανιστεί
Μετά την χρυσή παρτίδα Ειρήνη, Εμμανουέλα,Έλενα,Αλινα και ίσως καμιά ακόμα που ξεχνάω, δε θυμάμαι να μου'χει μείνει κάποια Ρουμάνα στο μυαλό ούτε να έχει γίνει κανένας ιδιαίτερος ντόρος εδώ μέσα...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.938
Πόντοι
3.346

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Μετά την χρυσή παρτίδα Ειρήνη, Εμμανουέλα,Έλενα,Αλινα και ίσως καμιά ακόμα που ξεχνάω, δε θυμάμαι να μου'χει μείνει κάποια Ρουμάνα στο μυαλό ούτε να έχει γίνει κανένας ιδιαίτερος ντόρος εδώ μέσα...
Εμμανουελα το βαθύ λαρύγγι;;;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.938
Πόντοι
3.346
Αυτη η φιονα στο παρανταις τι λεει; καλη μου φανηκε :grin: πειτε γιατι αλλο κομοδινο δεν θα το αντεξω.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.938
Πόντοι
3.346
Για Λαρα οποιος ενδιαφερεται.. ενταξει δεν ρωτησα.. :P παντως να βλεπεις εντελως αδειο το μπελα ντονα και οταν ερχεται η αλλη να γινεται χαμος, δεν ξερω αυτο το μαγαζι καλυτερα να δουλευει μονο οταν ειναι εδω ετσι κι αλλιως τα βγαζουν τα λεφτα τους.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.938
Πόντοι
3.346
και κατι γινεται πριν απο τα τριδυμα στην στροφη.. μπορει καινουργιο στουντιο. μπορει καποιο μαγαζι..θα φανει.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Ρουμάνα ήταν μια για μένα, η Νικολ, έπαιξε και με το όνομα Αμαλία, η ψηλή μελαχρινή Ρουμάνα που δούλευε στο Σολ, έκανε και την εσκορτ, και μετά πέρασε και από τις Βιλλες. Ανεπανάληπτο μουνι

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
738
Πόντοι
81
Τελικά σαν τις Ουκρανες κ Ρωσίδες, ανεξάρτητα αν ειναι κοντες, αδυνατες, ξανθιες η ότι άλλο σώματοτυπο δεν συγκρίνονται κ δεν συγκρινθηκαν ποτε με αυτές τις λατινες. Θα πω οι 8 αν όχι οι 9 στις 10 που έρχονται είναι vfm. Για μπουρδελα μιλάω κ για τα τελευταίο χρονικό διάστημα. Κριμα τα πεταμένα λεφτά συναδελφων. Αλλα από την στιγμή που δεν υπάρχει κριτική η ποστ θετικό για λατινες, είναι ένας λόγος που δεν περνάω κ ας γλυκοκοιτάζω την Ζαμανθα
την ζαμανθα ηθελα και εγω να την καρφωσω μ αρεσε αλλα εχω το δικο σου σκεπτικο και δεν περασα..δεν βρηκα και κριτικη...

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Ρουμάνα ήταν μια για μένα, η Νικολ, έπαιξε και με το όνομα Αμαλία, η ψηλή μελαχρινή Ρουμάνα που δούλευε στο Σολ, έκανε και την εσκορτ, και μετά πέρασε και από τις Βιλλες. Ανεπανάληπτο μουνι
Τη θυμάμαι, πακέτο με την Καρίνα που ήταν...

Η οποία είναι κάπου; Ή εξαφανισμένη εδώ και χρόνια; Αν λέμε δλδ την ίδια!
Μπα έχει χρόνια που σταμάτησε.
Ρώτησα την Ειρήνη κάποτε αλλά μου είπε δεν είχαν ποτέ επαφές

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Επίσης η προσπάθεια για Ταυλανδες πλήρης αποτυχία. Η Μάγια στο Πουκέτ η στην Πατάγια με 1000 baht θα γαμιοταν δλδη σχεδόν 30 ευρω κ με όλα μέσα και για κάνα 2 ωρο.
Εκτός την Μαγια που το δούλευε το μεροκάματο οι άλλες που είχαν φέρει ούτε καν βλέπονταν.
Κάτι χοντρές και κάτι περίεργες .
Όπως οι λατινες τώρα ,τελείως αδιάφορες ..
Μόνο εκείνο το καυλακι την Αμαρα,ακόμα σκέφτομαι πως δεν το πρόλαβα και έφυγε τόσο γρήγορα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom